Amint vége lett a domolykó tilalmának, egy kis portyázásra azonnal indulnom kellett. Nem véletlen, hogy nem akartam tovább várakozni. Egyrészt nagyon beleszerettem a domolykó pergetésébe, másrészt az új Wizard botok közt a Micro Jig 3-15 grammos pálcáját ebben a műfajban is szerettem volna kipróbálni…
Nyakunkon az őszi pergető szezon! Ebben az írásban olyan műcsalikat válogattunk össze, amelyek nekünk beváltak a süllő horgászata során. Ha frissítenéd a műcsali arzenálod, mindenképpen érdemes megnézni kínálatunkat!
Az őszi, téli horgászatok alkalmával egyáltalán nem mindegy, hogy milyen lábbeli mellett dönt a horgász. Egy rosszul megválasztott csizma vagy bakancs bizony igencsak el tudja venni a kedvét az embernek attól, hogy kedvenc hobbijának hódoljon a téli hónapokban. Mi most – a teljesség igénye nélkül – összegyűjtöttük egy írásba azokat a csizmákat és bakancsokat, melyeket mi is bátran merünk ajánlani a horgászok részére.
A FermentX etetőanyagok és magvak lassan, de biztosan meggyőzik a kételkedő horgászokat is, így már nem kérdés, hogy a felmelegedő, vagy a már felmelegedett vizek leghatékonyabb csalogatóanyagai között tartják számon ezeket. Használatuk során eddig az etetőanyagból kiválogatott kukoricaszemek (vagy a külön megvásárolható erjesztetett magvak) jelentették az eredményes csalit. Sikerült azonban ettől egy hatékonyabb csalit előállítani, amely az erjesztett keverékek legjava. Az új csali család neve: FermentX Oldódó Pellet. Sikerült egyetlen szem granulátumba belesűríteni a FermentX velejét. A csali egy attraktív ízbomba, amely folyamatosan változtatja formáját és küldi a jelet a halaknak, hogy egyél meg! A víz hőmérsékletétől függően 40-80 perc alatt feloldódik, de nehezen elképzelhető, hogy addig (ha van a környéken hal) érintetlen marad. Minden csali fúrt, így a csalizás is rendkívül egyszerű, hiszen könnyedén fűzhetjük a hajszálelőkére, vagy szilikon csali gumira. Az összes FermentX etetőanyaghoz kínálunk csalizó pelletet. Jelenleg 6 különböző ízváltozatban: Tejsavas Ananász, Tejsavas Betainos, Tejsavas Nagy Ponty, Tejsavas Nagy Amur, Tejsavas Mézes Pálinka és Tejsavas FX 1 kerül forgalomba.
Mikor érdemes használni? A tapasztalatok azt mutatják, hogy amíg a tejsavas etetőanyagok a már felmelegedett vizekben igazán hatékonyak, addig az új - 100%-ban természetes alapú - csalik egész évben eredményesen használhatók, főként a ponty és amur szelektív horgászata során.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A FermentX etetőanyagok és magvak lassan, de biztosan meggyőzik a kételkedő horgászokat is, így már nem kérdés, hogy a felmelegedő, vagy a már felmelegedett vizek leghatékonyabb csalogatóanyagai között tartják számon ezeket. Használatuk során eddig az etetőanyagból kiválogatott kukoricaszemek (vagy a külön megvásárolható erjesztetett magvak) jelentették az eredményes csalit. Sikerült azonban ettől egy hatékonyabb csalit előállítani, amely az erjesztett keverékek legjava. Az új csali család neve: FermentX Oldódó Pellet. Sikerült egyetlen szem granulátumba belesűríteni a FermentX velejét. A csali egy attraktív ízbomba, amely folyamatosan változtatja formáját és küldi a jelet a halaknak, hogy egyél meg! A víz hőmérsékletétől függően 40-80 perc alatt feloldódik, de nehezen elképzelhető, hogy addig (ha van a környéken hal) érintetlen marad. Minden csali fúrt, így a csalizás is rendkívül egyszerű, hiszen könnyedén fűzhetjük a hajszálelőkére, vagy szilikon csali gumira. Az összes FermentX etetőanyaghoz kínálunk csalizó pelletet. Jelenleg 6 különböző ízváltozatban: Tejsavas Ananász, Tejsavas Betainos, Tejsavas Nagy Ponty, Tejsavas Nagy Amur, Tejsavas Mézes Pálinka és Tejsavas FX 1 kerül forgalomba.
Mikor érdemes használni? A tapasztalatok azt mutatják, hogy amíg a tejsavas etetőanyagok a már felmelegedett vizekben igazán hatékonyak, addig az új - 100%-ban természetes alapú - csalik egész évben eredményesen használhatók, főként a ponty és amur szelektív horgászata során.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.