Extra elérhető!

Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

A HALDORÁDÓ etetőanyag család tagjai Döme Gábor feeder-specialista mesterreceptjei alapján kerültek összeállításra. A különösen tartalmas, magas tápértékű, rendkívül intenzív aromájú, garantáltan friss alapanyagból készült keverékek a céltudatos nagyhal-horgászatban bizonyították rendkívüli fogósságukat. A kollekció különböző tagjai főként a pontyok és az amurok termetes egyedeire gyakorolnak ellenállhatatlan vonzerőt az év bármely időszakában! A keverékek mindegyike úgy került összeállításra, hogy kis mennyiségben, akár egy etetőkosárnyi adagban is hatásosak legyenek, ezért különösen ajánlottak a hagyományos fenekező és a modern feeder technikához egyaránt!

A széria igazi különleges tagja a MÉZES PÁLINKA. Megalkotását a hasonló ízesítésű folyékony aromák, pelletek és üveges kukorica ihlette. Azok rendkívüli fogósságán felbuzdulva egyre többen kérdezték tőlünk, hogy „miért nincs hozzá illő etetőanyag?!” Nos, nem sokáig tétlenkedtünk, és kikísérleteztük az egyik leghatásosabb univerzális pontycsemegét. Ez egy igazán különleges keverék, amely az év minden időszakában eredményesen használható, de ahogy nő a vizek hőmérséklete, úgy lesz egyre agresszívebb. Mi adja vonzerejét? Miért más, mint egy átlagos etetőanyag? 19 különböző (a szám nem elírás!), precízen adagolt alkotóelemből áll!!! Mindegyik meghatározó szerepet tölt be, ugyanakkor együtt tovább erősítik egymás hatását és döbbenetes módon fokozzák a hal táplálkozási késztetését. Ha egyszer erre rátalált a hal, garantáltan nem tágít a közeléből, amíg akár egy morzsát is talál a mederfenéken!

A keverék 19 alkotóelemből áll! Íme, a pontos lista:
Kukoricaőrlemény, édes keksz, zsemlemorzsa, CSL pellet, kukoricacsíra, olajos magvak: napraforgó, kender, tökmag és repce, carruba (szentjánoskenyér), pastoncino, darált édes ponty pellet (ez a lelke a kajának), dió pellet (ettől egyedi), préselt kukorica, fluo morzsa, háromfajta aroma és színezék. Mint a listából kiderült, mindig van új nap alatt és lehet találni olyan különleges adalékanyagokat, amelyek egy másik alkotóelemhez kapcsolódva megsokszorozzák annak vonzerejét. Ugyanez történik ezzel az etetőanyaggal is, ettől válik ellenállhatatlanná!

Ízek és aromák
A már megszokott kellemes kevert aroma - méz, pálinka, kevéske fahéjjal és spekulatius-szal megbolondítva - köszönt vissza ránk a zacskó felbontása után. Ez nemcsak a halak, hanem a horgász orrának is nagyon tetszik… :)

Színek és keverési tanácsadó
Az etetőanyag színe csokibarna, így teljes mértékben képes beleolvadni a mederfenékbe, ezért a legóvatosabb pontyokban sem kelt gyanakvást. Maximum 4-5 dl víz lassú hozzáadásával válik tökéletes állagúvá az 1 kg keverék. Ajánlatos a nagyobb szemcsék miatt 1-2 órával a horgászat megkezdése előtt megnedvesíteni. Ekkor kapjuk a legtökéletesebb állagot! Tavaszi és őszi időszakban (16 Celsius-fok alatti hőmérsékletű vízben) Haldorádó CSL Tuning - Mézes Pálinka (hideg vízi aroma), míg a felmelegedett vizekben Haldorádó Aroma Tuning - Mézes Pálinka hozzáadásával tovább fokozható a csalogatóhatása.

Fogós amuros praktikáim 1. rész – Etess szisztematikusan!

Fogós amuros praktikáim 1. rész – Etess szisztematikusan!

Putz Tamás több mint 4 hónapja
Kora tavaszi összefoglaló 1. rész – Jól bevált csalogatóanyagok

Kora tavaszi összefoglaló 1. rész – Jól bevált csalogatóanyagok

Járfás Dávid több mint 8 hónapja
Téli merengő 1. rész – Egyesületi tavak varázsa

Téli merengő 1. rész – Egyesületi tavak varázsa

Bottyán Marián több mint 10 hónapja
Téli merengő 2. rész – Élménypeca a csatornán

Téli merengő 2. rész – Élménypeca a csatornán

Bottyán Marián több mint 10 hónapja
A szakértő válaszol! – 51. rész

A szakértő válaszol! – 51. rész

Putz Tamás több mint 1 éve
Amikor csak egy bolond jár a Zsitván

Amikor csak egy bolond jár a Zsitván

Bottyán Marián több mint 1 éve
Ketten, Kéthelyen

Ketten, Kéthelyen

Járfás Dávid több mint 2 éve
Feederbottal a Millér Horgásztavon – Édesszájú tavaszi pontyok

Feederbottal a Millér Horgásztavon – Édesszájú tavaszi pontyok

Putz Tamás több mint 2 éve
Tavaszváró pickerezés

Tavaszváró pickerezés

Sipos Gábor több mint 3 éve
Árad

Árad

Szili Dániel több mint 4 éve
Bugaszegi szezonnyitó

Bugaszegi szezonnyitó

Szél Gábor több mint 4 éve
Hagyományos vs. method

Hagyományos vs. method

Haldorádó Team több mint 4 éve
A Kacsás-tó meglepetése

A Kacsás-tó meglepetése

dr. Szilágyi István több mint 5 éve
Régi vs. új

Régi vs. új

Kerekesi Mihály több mint 5 éve
Bojlizás vs. feederezés a Préri-tavon

Bojlizás vs. feederezés a Préri-tavon

Jaszlics Tamás több mint 5 éve
Tavaszi etetőanyag receptek

Tavaszi etetőanyag receptek

Sipos Gábor több mint 5 éve
Az őszi feederezés varázsa 2. rész - Az ezerarcú Lencsés-tó

Az őszi feederezés varázsa 2. rész - Az ezerarcú Lencsés-tó

Bugyinszki Gábor több mint 6 éve
Nyár-értékelés 2014.

Nyár-értékelés 2014.

Bugyinszki Gábor több mint 6 éve
Verseny előtti próbálkozások

Verseny előtti próbálkozások

Szakács Krisztián több mint 6 éve
Gyerekek horgásszunk együtt 2. pályázat - Kaufmann Domonkos írása

Gyerekek horgásszunk együtt 2. pályázat - Kaufmann Domonkos írása

Haldorádó Team több mint 6 éve
Haldorádós pontyok kora tavasszal

Haldorádós pontyok kora tavasszal

Bugyinszki Gábor több mint 6 éve
Nyári etetőanyag receptek

Nyári etetőanyag receptek

Sipos Gábor több mint 7 éve
Fővárosi kalandozások 12 - A csőhídi pálya új arca

Fővárosi kalandozások 12 - A csőhídi pálya új arca

Sipos Gábor több mint 7 éve
A poroszlói Kis-Tiszán pontyra vadászva

A poroszlói Kis-Tiszán pontyra vadászva

Árvai Ádám több mint 7 éve
Ismeretlen vizeken 2 - Egy ismeretlen ismerős

Ismeretlen vizeken 2 - Egy ismeretlen ismerős

Sipos Gábor több mint 7 éve
Ember tervez

Ember tervez

Palancsa Gábor több mint 7 éve
Az első!

Az első!

Sipos Gábor több mint 7 éve
Versenyláz - Kilenc éve az úton

Versenyláz - Kilenc éve az úton

Sipos Gábor több mint 8 éve
Versenyláz - „Adácsi keszegezés”

Versenyláz - „Adácsi keszegezés”

Sipos Gábor több mint 8 éve
Fővárosi kalandozások - 9. rész

Fővárosi kalandozások - 9. rész

Sipos Gábor több mint 8 éve
Fővárosi kalandozások - 8. rész

Fővárosi kalandozások - 8. rész

Sipos Gábor több mint 8 éve
Fogós feeder receptjeim

Fogós feeder receptjeim

Döme Gábor több mint 8 éve