Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekA Top Method Feeder etetőanyagok hosszú évekig jelentették a method csalogatóanyagok csúcsát a Haldorádó palettán, mígnem a pelletek térnyerése kiszorította őket a kínálatból. 2024-től azonban 3 olyan új változattal élesztjük újjá a termékcsaládot, melyek céltudatosan, konkrét halfajok megfogását szolgálják, és bármelyik pelletkeverékkel felveszik a versenyt! Ezek mindegyike púder finomságú, és olyan gazdag beltartalmi értékkel rendelkeznek, amelyek a „célhal” számára ellenállhatatlannak bizonyulnak. Válogatott alapanyagokból készült, halspecifikus, prémium etetőanyagok ezek, melyek hatékonysága még a pelletek által uralt technika világában is megkérdőjelezhetetlen!

Elérhető Amur, Caras (kárász) és White Carp változatokban.

Top Method Feeder – White Carp
A White Carp igazi különlegesség, mely egy púderfinomságú hófehér method kaja. Válogatott, prémium minőségű alapanyagok felhasználásával készült, amely bővelkedik valódi tejfehérjékben és étkezési vanília pudingban is. Rendkívül nagy felhőt képez oldódás közben, megőrülnek érte a pontyok! De bármelyik busázó kaját is jelentősen feljavítja. Jobb lesz a tapadóképessége és még nagyobb, egyenletesebb felhőt képez. Imádják a busák is ezt az ízes, tápláló felhőt szürcsölgetni.
Finomszemcsés csalogatóanyag, melyet vízzel érdemes bekeverni, majd áttörni egy sűrű lukbőségű szitán, így a homogenizált etetőanyag egyenletes és gyors bontása biztosítja, hogy a közelben tartózkodó pontyok felfigyeljenek rá!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.