Rapala Filézőkés 190 mm pengével + késélező

Elfogyott - Beszállítás alatt
Utolsó ismert ár :
4.990 Ft
Ha szeretnél értesítést kapni amikor a termék újra elérhető lesz, regisztrálj vagy lépj be meglévő Haldorádó fiókodba. Regisztráció
Részletek

A Rapala kiegészítő termékek minden kategóriában folyamatos fejlődést mutatnak, köszönhetően az anyaguk javulásának és az ergonómiai oldal figyelembevételének. A karbid élektől az új stílusú tokokig, az apróbb javításoktól a kifinomult újratervezésekig, tökéletes választás lesz minden horgász számára.
A filézés, pikkelyezés, szeletelés vagy a szálkák átvágása egyaránt könnyűvé válik ezzel a késsel. A késpenge speciális felületkezelése, igényes feliratozása és kényelmes fogórésze mind, mind egyedi megjelenést biztosítanak ennek a nem hétköznapi filézőkésnek. A kés egy hozzá illő, nagyon szép bőr tokban kerül forgalomba, amit akár derékszíjunkra is rögzíthetünk. A késhez jár még egy élező is, mely speciálisan horgászkések élezésére használatos eszköz. A késélező középső vágatában található két darab fenőkő, ami használat során a tompa és kicsorbult kés pengéjének vonalát követi és nagyon precízen, borotvaélesre élezi azt.

Termék adatok
Méret : teljes hossza: 30 cmpenge: 19 cm
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: