Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

Füredi Krisztián vagyok, 32 éve horgászom és ebből körülbelül 30 éve versenyszerűen. Tagja vagyok a győri MMX Sensas Team csapatnak, mely az elmúlt évek egyik legsikeresebb úszás horgászcsapata. Gyerekként, ennek a sportnak és a képzett versenyhorgász tanítóimnak köszönhetően nagyon sok szép élményt kaptam. Tartozom azzal, hogy én is továbbadom a tudásomat a kezdőknek és a következő horgász nemzedéknek.

A 2020-as évben több motiváló tényező is hatott rám, ami miatt a könyvírás mellett döntöttem. Az egyik ilyen az ismerőseim kérése volt. Megkértek, hogy segítsek nekik összeállítani egy egyszerű, de jól működő horgászfelszerelést 6-9 éves gyerekeiknek, hogy közös családi program keretében kipróbálhassák a pecázást. Meglepődve tapasztaltam, hogy a teljesen kezdő és a gyermek horgászok számára az interneten nem találhatók sem oktató anyagok, sem megfelelő felszerelés csomagok, amelyek a kezdeti induláshoz, és az eredményes horgászathoz szükségesek.

Elkezdtem összegyűjteni, hogy mit mondanék el egy gyerkőcnek, egy kezdő horgásznak, esetleg egy olyan horgásznak, aki egyszerű, ámde hatásos „keszegező" horgászatra akarja adni a fejét. A vázlatokból oldalak, aztán témakörök és fejezetek, végül pedig egy könyv lett.

A könyvben, 136 oldalon mutatom be az úszós, spiccbotos horgászat kezdeti lépéseit. Több mint 150 fotóval és ábrával, valamint QR kódokkal elérhető videókkal tanítom a horgászni vágyókat. Szó esik benne az engedélyek kiváltásáról, a spiccbotos felszerelésről, a szerelékek elkészítéséről, a horgászcsomókról, a haltartó helyekről, továbbá az etetőanyagok és csalik kiválasztásáról és használatáról. Külön rövid fejezetet szenteltem annak is, hogy mire figyeljünk, amikor gyermekkel megyünk horgászni. Bemutatásra kerül továbbá a mélységmérés, a bevágás, a fárasztás, a szákolás, a horogkiszabadítás is. A könyvet egy halismeret fejezet zárja, ami a halak külső tulajdonságain kívül azt is megmutatja, hogy hol érdemes őket keresni és milyen csalival érdemes rájuk horgászni.

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.