ENERGOTEAM Wizard Sügér

Elfogyott - Beszállítás alatt
Utolsó ismert ár :
590 Ft
Ha szeretnél értesítést kapni amikor a termék újra elérhető lesz, regisztrálj vagy lépj be meglévő Haldorádó fiókodba. Regisztráció
Részletek

Ólomfejjel kombinált gumihal, melynek a ragadozók szinte képtelenek ellenállni! Egy igazi különlegesség, a műcsalik piacán! Eddig megszokhattuk, hogy a gumihalainkhoz magunk választottuk ki az ólomfejet a megfelelő horogmérettel. Ez főként a kezdő horgászoknak problémát okozott, amit segítség nélkül nehezen tudtak megoldani. Az Energo Team Wizard Sügér már ólommal szerelt, mi több, egybe van építve az ólom a csalival. Ez a megfelelő lágyságú gumi már lassú vezetésnél életre kel és mozgásával kapásra ingerli a ragadozókat.

A műcsali hasi részén egy karika található, melybe plusz horgot helyezhetünk, így az alulról támadó, finoman kapó ragadozók is megfoghatók vele. Arra azonban figyeljünk oda, hogy csak olyan helyen használjuk az alsó horgot, ahol akadó mentes az aljzat! Az akadós pályán sajnos túl sok csalit hagynánk bent az alsó horog miatt. Az ólomfej és a csali összeállításának köszönhetően főként állóvízen és gyengébb sodrású folyóinkon tudjuk eredményesen használni. A zsinór csatlakozását szolgáló karika a műcsali fejének felső részén helyezkedik el, így egy egyedi, különleges mozgást érhetünk el vele.

Csuka, süllő, illetve harcsa horgászatához egyaránt kiváló választás!

Termék adatok
Méret (cm) : 8
Súly (g) : 15
Várható hal : Csuka, süllő, harcsa
Kiszerelés : 1 db / csomag
Színkód / Szín : Sügér - Perch
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: