Részletek

A német eredetű ZECK márkanév égisze alatt hosszú évek óta kaphatók és folyamatosan jelennek meg az újabb, kiváló minőségű, harcsahorgászathoz fejlesztett termékek. Ezek a horgászfelszerelések mind-mind az ismert harcsás, Carsten Zeck nevével fémjelezve kerülnek a felhasználó közönség elé, ami már önmagában is garancia arra, hogy amit végül a horgász a kezébe vehet, az hosszasan tesztelt, kompromisszumokat mellőző, megbízható eszköz. A harcsa horgászatában talán ez a legfontosabb jelző, legyen szó egy egyszerű forgóról, vagy épp magáról a botról! A kapitális harcsa bizony az az ellenfél, amely garantáltan megmutatja a felszerelésünk gyenge pontját - már ha van -, s rosszabb esetben ki is használja azt. Innentől kezdve ez már egy komoly kihívás mind a horgásznak, mind a felszerelésnek, ezért nem mindegy, milyen felszereléssel vágunk neki a kalandnak, melynek végén életünk hala várhat!

Örömmel jelentjük a harcsahorgászat szerelmeseinek, hogy számos izgalmas ZECK újdonságukkal bővítettük kínálatunkat, íme ezek közül a Twistlock Snap 72 kg gyorskapocs!

A nagytestű halakra (elsősorban harcsára) horgászó specialistáknak ajánljuk ezt a rendkívül erős gyorskapcsot. Úgy került kialakításra, hogy a  nagy terhelésnek is ellen tudjon állni, garantáltan nem tud elszakadni, kihajlani. Segítségével pillanatok alatt felhelyezhető, vagy levehető a használni kívánt szerelék elem.

- 1 csomagban 4 db, 72 kg teherbírású, inox rozsdamentes acélból készült gyorskapocs található

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.