Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

Sokféle kiszerelésű, színű és tulajdonságú zsinórt kínálunk, melyek között szinte minden pontyhorgász technikához és horgászati körülményhez megtalálható a megfelelő típusú, illetve méretű változat. Ezek közül talán a kifejezetten feederzéshez kínált alternatívák a legnépszerűbbek, így folyamatosan igyekszünk haladni a trendekkel, vásárlói igényekkel. Ezúttal kifejezetten a finomszerelékes method feederezéshez ajánljuk az új Camou zsinórcsaládunkat. A TEAM FEEDER zsinórok a legjobb minőségű alapanyagok és japán technológia felhasználásával készülnek.
A methodos horgászat egyik fő elvárása az alacsony nyúlóképesség és a gyors süllyedés. Mindkét szempontból kimagasló tulajdonságokkal rendelkeznek az új típusok. Ehhez párosul a kiváló csomózott szakítószilárdság, illetve a teflonbevonatnak köszönhető kopásállóság. Nem túl merev, és a különleges felületkezelésnek köszönhetően gyorsan kiszalad még a kisebb méretű gyűrűkön is, segítve a távoli dobásokat még az érzékenyebb spiccű botokkal is. A magas szakítószilárdság lehetővé teszi a hatalmas pontyok kifárasztását is.
A Camou zsinórcsalád különlegessége, hogy színezetének köszönhetően szinte észrevehetetlen a vízben. Annak érdekében, hogy a zavaros, tiszta, vagy éppen az algazöld vízhez is legyen alternatíva, a paletta barna, zöld, és kék színben is elérhető. Ez főleg akkor fontos, ha dobóelőke nélkül horgászunk, ahol a főzsinór a végszerelék elemeként is funkcionál.

A TEAM FEEDER Camou Blue zsinórcsalád immár 1000 méteres kiszerelésben is elérhető 0,20, 0,22, 0,25, 0,30 és 0,35 mm vastagságban.

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.