Színes főzsinórok a modern feederhorgászatban

Színes főzsinórok a modern feederhorgászatban

A színes főzsinórok térhódítása megállíthatatlan, minden horgászmódszert „megfertőztek” már. Ha szívesen és eredményesen használják a pergetők vagy a nagyponty-horgászok, akkor miért ne használhatnák a feederezők is? Az elmúlt években sokak örömére új, igazán feltűnő színű, kifejezetten feederezők számára fejlesztett főzsinórokkal léptünk piacra. Máris bemutatom ezeket!

Sokféle kiszerelésű, színű és tulajdonságú zsinór található a kinálatunkban...
...melyek között szinte minden pontyhorgász technikához és horgászati körülményhez megtalálható a megfelelő típusú, illetve méretű változat

By Döme TEAM FEEDER Camou főzsinórok

Ezúttal kifejezetten a finomszerelékes method feederezéshez ajánljuk az új Camou zsinórcsaládunkat. A TEAM FEEDER zsinórok a legjobb minőségű alapanyagok és japán technológia felhasználásával készülnek.
A methodos horgászat egyik fő elvárása az alacsony nyúlóképesség és a gyors süllyedés. Mindkét szempontból kimagasló tulajdonságokkal rendelkeznek az új típusok. Ehhez párosul a kiváló csomózott szakítószilárdság, illetve a teflonbevonatnak köszönhető kopásállóság. Nem túl merev, és a különleges felületkezelésnek köszönhetően gyorsan kiszalad még a kisebb méretű gyűrűkön is, segítve a távoli dobásokat még az érzékenyebb spiccű botokkal is. A magas szakítószilárdság lehetővé teszi a hatalmas pontyok kifárasztását is.
A Camou zsinórcsalád különlegessége, hogy színezetének köszönhetően szinte észrevehetetlen a vízben. Annak érdekében, hogy a zavaros, tiszta, vagy éppen az algazöld vízhez is legyen alternatíva, a paletta barna, zöld, és kék színben is elérhető. Ez főleg akkor fontos, ha dobóelőke nélkül horgászunk, ahol a főzsinór a végszerelék elemeként is funkcionál.

A TEAM FEEDER Camou zsinórcsalád kétféle kiszerelésben, 300 és 1000 méteres kiszerelésben érhető el, Green/zöld, Brown/barna, valamint Blue/kék színváltozatokban.

A méretválasztékot tekintve, kapható 0,20, 0,22 0,25, 0,30 és 0,35 mm vastagságban.

Új generációs, prémium minőségű By Döme TEAM FEEDER Camou főzsinórok
By Döme TEAM FEEDER Camou Blue Line, terepmintás kék színnel
By Döme TEAM FEEDER Camou Green Line, terepmintás zöld színnel
By Döme TEAM FEEDER Camou Brown Line, terepmintás barna színnel
A Camou Green Line 1000 méteres kiszerelése...
...illetve a Blue Line ezen változata kiváló alternatíva bojlis pontyhorgászoknak is
Hogy teljes legyen a sor, újabb zsinórokkal bővítettük palettánkat

Haldorádó Method Mono Hook Line

Azzal, hogy egyre több helyen TILOS fonott horogelőkét (is) használni, egyre jobban felértékelődik a JÓ MINŐSÉGŰ monofil horogelőke zsinórok szerepe. Sokáig kerestük a megfelelőt, de MEGTALÁLTUK!

Ez a monofil feeder előkezsinór család egy kivételes adottságokkal rendelkező, a vízben szinte láthatatlan zsinór, amit kifejezetten method technikához fejlesztettünk. A kimagasló szakítószilárdságán túl különlegessége az átlagostól kisebb nyúlás és jobb tartás, az optimális lágyság megőrzése mellett. Kevésbé csavarodik, gubancolódik, amely létkérdés a feederes horgászat során (is). Tulajdonságainál fogva ez a mono teljesít minden olyan kritériumot, amit joggal várhatnak el a horgászok egy modern, jó minőségű horgászzsinórtól. Érdemes megemlíteni azt is, hogy kiváló csomótűrő képességgel is rendelkezik, illetve a kopásállósága is magasabb, mint átlagos társaié. Bírja a füles horgoknál bevált csomómentes kötést is, rövid 8-15 cm-es hosszban (jól megkötve!!!), szinte eltéphetetlen!

A méretsorban egységesen, 50 méteres kiszerelésben 7 méret alternatíva található, így a legfinomabb keszeghorgászattól a kemény pontyozásig mindenki találhat megfelelőt magának!

Vízben szinte láthatatlan zsinór, amit kifejezetten method technikához fejlesztettünk

Haldorádó Method Mono Main Line

Haldorádó Method Mono Hook Line megjelenését követően most egy hozzá tökéletesen passzoló főzsinórt hoztunk forgalomba, mely neve – nem meglepő módon – Method Mono Main Line. Ez a monofil feeder főzsinór egy kivételes adottságokkal rendelkező, acélszürke színű zsinór, amit kifejezetten method technikához fejlesztettünk. Gyártási technológiájából adódóan kiemelkedő szakítószilárdsággal, valamint remek csomótűrő képességgel és kopásállósággal rendelkezik. További különlegessége, hogy az átlagostól kisebb nyúlás és jobb tartás jellemzi, az optimális lágyság megőrzése mellett. Kevésbé csavarodik, gubancolódik, amely létkérdés a feederes horgászat során (is). Tulajdonságainál fogva ez a mono teljesít minden olyan kritériumot, amit joggal várhatnak el a horgászok egy modern, jó minőségű horgászzsinórtól. 300 méteres kiszerelésben és 4 különböző méretben kapható.

Kiemelkedő szakítószilárdsággal, valamint remek csomótűrő képességgel és kopásállósággal rendelkezik

Haldorádó Big River Line

Kifejezetten folyóvízi horgászathoz készítettük a Haldorádó Big River Main Line monofil feeder főzsinórt. A zsinór kifejlesztésénél az elsődleges szempont a kellően nagy teherbírás, valamint a magas kopásállóság volt. Természetesen nem csak ezekben a tulajdonságokban emelkedik ki a többi főzsinór közül. Sűrű anyagszerkezete miatt nagyságrendekkel strapabíróbb, jobban süllyed, és kisebb nyúlással rendelkezik, mint a hagyományos monofil zsinórok bármelyike. Világoszöld színe észrevétlenül olvad bele környezetébe, így a legóvatosabb halak számára is szinte láthatatlan. Tulajdonságainál fogva ez a mono teljesít minden olyan kritériumot, amit joggal várhatnak el a horgászok egy modern, jó minőségű horgászzsinórtól. 300 méteres kiszerelésben és 6 különböző méretben kapható.

Kifejezetten folyóvízi horgászathoz készült ez a zsinór

Az első Haldorádó zsinórok 2009-ben láttak napvilágot, amikor egy teljesen új kategóriát nyitva megjelent a Pellet, illetve Strong Line zsinórcsalád. Az azóta eltelt időben az emberek megismerték és megkedvelték ezeket a kiegészítőket, ami nem véletlen, hisz rengeteg gyönyörű fogáshoz segítették hozzá őket. Mára a paletta jelentősen kibővült, ennek köszönhetően szinte minden szituációhoz, terephez és körülményhez megtalálható az ideális típus. Sok horgász használja nagy megelégedéssel ezeket a zsinórokat nap mint nap, legyen szó feederbotos, általános fenekező vagy bojlis pontyhorgászatról, ezeken belül pedig főzsinórról vagy különböző előkezsinórokról.

HALDORÁDÓ MAX MOTION

A nagyponty-horgászat elképzelhetetlen megbízható, jó minőségű főzsinórok nélkül. Legyen szó, dobós horgászatról, vagy behúzásról, egy nagyméretű bojlis orsó sok zsinórt kíván. Ezen zsinórok elődjeit évek óta nagy megelégedéssel használták vásárlóink, de az elmúlt évben sikerült egy még jobb minőségű, strapabíróbb változatra rátalálni, mely még a legkritikusabb pontyhorgászok számára sem okoz csalódást!
5 színváltozatban kapható: citromsárga, narancssárga, arany (ezek különösen ajánlottak az éjszakai horgászatok során), zöld és fekete.

A HALDORÁDÓ MAX MOTON minden nagyhalas horgász számára nélkülözhetetlen!

A modern pontyhorgászat ma már elképzelhetetlen fonott zsinórok használata nélkül. A dobóelőke és a horogelőke is a legtöbb esetben már valamilyen fonott zsinórtípusból készül. Nem véletlen ez, hiszen ezek a speciális körszövött, micro szálas zsinórok sokkal kisebb átmérő mellett képesek azonos vagy akár nagyobb szakítószilárdsági értéket produkálni, mint a monofil társaik. Nem is beszélve arról, hogy sokkal strapabíróbbak is, így jobban bírják a rendszeres használat, illetve a terepviszonyok koptató hatását.

A Haldorádó Braxx Pro egy professzionális süllyedő fonott feeder előkezsinór. Fontos jellemzője a méretpontosság és a magas szakítószilárdság!
A Haldorádó Braxx Long Cast egy kifejezetten feederbotos horgászathoz kifejlesztett fonott, bevonatos dobóelőke zsinór

A folyamatos fejlesztő- és tesztelő munkának köszönhetően sikerült elkészítenünk 9 vadonatúj zsinórtípust, melyek igazán különleges lehetőségeket és minden eddiginél precízebb összhangot nyújthatnak felszereléseinkhez. Íme, a Haldorádó újdonságok:

Haldorádó Black, Purple, Blue és Red Feeder zsinórok
Sokféle kiszerelésű, színű és tulajdonságú zsinórt árulunk, melyek között szinte minden pontyhorgász technikához és horgászati körülményhez megtalálható a megfelelő típusú, illetve méretű változat. Ezek közül talán a kifejezetten feederzéshez kínált alternatívák a legnépszerűbbek, így folyamatosan igyekszünk haladni a trendekkel, vásárlói igényekkel. A korábban megjelent piros és kék monofil zsinórjaink mellett, a kéréseket figyelembe véve, ettől az évtől ezek termékcsaládunk már kapható fekete és lila színben is.

A Haldorádó Red Feeder, Blue Feeder, Black Feeder, valamint Purple Feeder a céltudatos feederhorgászok új generációjához igazodó, alacsony nyúlással rendelkező monofil főzsinór. A legmodernebb gyártástechnológiával készült, amely végeredményeként egy igazán strapabíró, magas szakítószilárdsági értékkel rendelkező, jól süllyedő zsinórt kaptunk. Kiemelt figyelmet szenteltünk az élénk, de mégsem zavaró színeknek, amelyek jól láthatók, legyen szó dobásról vagy fárasztásról. A hosszú élettartamért pedig a kopás- és UV-álló bevonat felel.

A Black Feeder egy univerzlis, sötét árnyalatú zsinór, ami a legnépszerűbb 5 méretben kapható
Remek használhatósága mellett az orsó dobján is elegánsan mutat
Sokan kedvelik a lila zsinórokat, ezért a jól megszokott, teljes méretválasztékot elkészítettük belőle
Ez a modern, különleges színváltozat mostantól a Haldorádó palettán is megtalálható
A Blue Feeder zsinórcsalád szintén 5 népszerű méretben kerül forgalomba
Ennek a zsinórnak igazán egyedi, kék színe van
A többivel megegyezően 5 tagból áll a Red Feeder széria
Ez a típus élénkpiros színezetet kapott
Nemcsak hatékony velük a horgászat, hanem orsóinkon is igen mutatós elemek

By Döme TEAM FEEDER innovációk a modern feederzsinórok között
A By Döme TEAM FEEDER zsinórok kifejezetten a feederhorgászok igényeinek kiszolgálására lettek kifejlesztve. Ahogy korábbi neves felszerelések, ezek a termékek is kizárólag a legjobb minőségű alapanyagok és technológia felhasználásával készülnek. Ennek végeredménye valamennyi szériában egy rendkívül strapabíró, kopásálló, kis nyúlású monofil zsinórcsalád, amely tökéletes összhangban van a névazonos egyéb felszerelésekkel. A család különböző tagjait további finomhangolásokkal még egyedibbé tettük.

A By Döme TEAM FEEDER zsinórok professzionális megoldást kínálnak bármely feederhorgásznak
Különleges színek és kiemelkedő tulajdonságok jellemzik ezeket

By Döme TEAM FEEDER Power Fighter Line
A Power Fighter Line változatot rozsdabarna szín, megfelelő lágyság, kontrollált nyúlás, gyors süllyedés és magas kopásálló képesség jellemzi, ezért nagyon hosszú az élettartama. Akárcsak a névrokon botokra, illetve orsókra, erre a zsinórra is nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy a mindennapok kőkemény harcosa, ideális a mindennapos horgászatokhoz.

A Power Fighter Line változatot megfelelő lágyság, kontrollált nyúlás, gyors süllyedés és magas kopásálló képesség jellemzi
Akárcsak a névrokon botokra, illetve orsókra, erre a zsinórra is nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy a mindennapok kőkemény harcosa

By Döme TEAM FEEDER Master Carp Line
A Master Carp egy rendkívül sima felületű, fluo sárga színű, különösen strapabíró zsinór, amely akadós terepen is magabiztosan helytáll. Feltűnő színe miatt éjszakai horgászatokhoz is ideális, de a nappali horgászatok során is igen nagy segítségére van a horgásznak a menekülő hal irányának nyomon követésében.

A Master Carp zsinór legfontosabb tulajdonságai a kiemelkedő strapabíróság és az élénk, fényes, fluo sárga szín
Nagy segítséget nyújt éjszaki és nappali horgászatokon egyaránt, mivel minden körülmények között jól látható

By Döme TEAM FEEDER Super Sensitive Line
Mint ahogy a nevében is benne van, ez egy „szuper érzékeny”, átlátszó főzsinór, ami teljesít minden olyan elvárást és rendelkezik minden olyan jó tulajdonsággal, amit joggal várhatnak el a horgászok egy modern, szó szerint versenyképes horgászzsinórtól. Kis nyúlású, strapabíró zsinór, amely lehetővé teszi a nagy távolságba történő dobásokat és a gyors kapásérzékelést. Ideális választás a versenyszerű feederhorgászatokra. Magas szakítószilárdságú professzionális damil!

A Super Sensitive teljesít minden olyan elvárást és rendelkezik minden olyan jó tulajdonsággal, amit joggal várhatnak el a horgászok egy modern, szó szerint versenyképes horgászzsinórtól!
Ideális damil versenyszerű feederhorgászatokhoz

By Döme TEAM FEEDER Long Cast Line
A Long Cast kimondottan a távoli dobásokhoz készült, vörös színű, egyedi, dobást segítő bevonattal ellátott, gyorsan süllyedő, kis nyúlású főzsinór. Felülete egy speciális bevonattal van ellátva, ami tovább csökkenti a dobás közbeni súrlódást, ezzel segítve elő a dobástávolság növelését. További hasznos tulajdonsága, hogy csomótűrése kiváló, alig veszít szakítószilárdságából csomózás után.

A Long Cast kimondottan a távoli dobásokhoz készült, precíziós horgászzsinór
Tökéletes társ a TEAM FEEDER Long Cast felszerelésekhez, nemcsak hatékony, hanem igazán esztétikus is
A megfelelő dobóelőkével és társfelszereléssel kombinálva ez a zsinór lehetővé teszi, hogy elérjük dobási teljesítményünk új csúcsait!

Eredményes horgászatot és gyönyörű fogásokat kívánunk mindenkinek az új generációs zsinórjainkkal!

Írta: Döme Gábor
Fotók: Császár Bence, Putz Tamás

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.