A Haldorádó heti ajánlata – CCMoore finomságok

A Haldorádó heti ajánlata – CCMoore finomságok

A modern pontyhorgászatban mára már megvan az a lehetőségünk, hogy a halak viselkedésének vagy a víz állapotának legapróbb változásaira azonnali és sikeresen működő megoldásokat tudjuk alkalmazni. Ezekben nagy segítség, ha ezt egy olyan gyártó termékeivel tehetjük, amely világhírű, és garantáltan a legjobb elérhető minőséget kínálja a felhasználóknak. A legújabb kínálatunkban megjelent CCMoore újdonságok is ilyenek. Lássuk melyek ezek!

CCMoore Krill Hookbaits – Rákos dipelt horogcsali
A Krill Hookbaits egy egyedi és különleges tulajdonságokkal rendelkező horogcsali. A pellet formájú, 14 mm-es, könnyített, „ponty mágnes” a kiváló minőségű és a rendkívül vonzó tulajdonságokkal rendelkező Antarctic Krill rákot tartalmaz. Különleges vonzerejét annak köszönheti, hogy a csalik előre be vannak áztatva a CCMoore által forgalmazott Whole Krill Extract Liquid aromába. A Krill Hookbaits száraz összetevőinek alapját a pop-up mix képezte, amely egy kritikusan kiegyensúlyozott csalit eredményezett. A ráktartalommal rendelkező hatékony csali kiválóan tart a hajszálelőkén, a hosszú és erőteljes dobásokat is tökéletesen bírja. Több mint 18 órás oldódása közben szép folyamatosan engedi ki magából a csábító halcsalogató anyagokat, még a legalacsonyabb vízhőmérsékletnél is. Használatával a fogási esélyeink jelentősen megnőnek még a legnehezebb vizeken is. Igényes kialakítású és légmentesen zárható dobozban kapható.

14 mm-es, kikönnyített pellet…
… amely folyamatosan dipben ázik, ami mindig a legerősebb aroma kiválást eredményezi

CCMoore Krill Bag Mix – Apró rákos etetőanyag 1 kg
A Krill Bag Mix a CCMoore újdonsága, amely Antarctic Krill rákot tartalmaz. A kiváló tapadó képességgel rendelkező, fantasztikus etetőanyag rendkívül gyorsan „bont” még a legalacsonyabb vízhőmérsékletnél is. Többek között, nagy arányban tartalmaz vízben oldódó attraktorokat. Sós, markáns rák aromája a pontyokra óriási vonzerővel hat. Különlegessége, hogy a pontyok számára az ellenállhatatlan Krill Micromass is megtalálható benne. A hajszálelőkén elhelyezett csalik fogósságát minden esetben nagymértékben megnöveli. Előnyös tulajdonsága, hogy sokrétűen felhasználható (vízzel és folyékony adalékkal összegyúrva etetőkosárba, pasztaólomra, valamint PVA termékekbe helyezve). Egész évben rendkívül hatékony etetőanyag.

Hideg és a felmelegedő vizek igazi „ponty mágnesei” a ráklisztes csalogatóanyagok

CCMoore Hot Chorizo Extract 500 ml – Csípős kolbászos adalék
A Hot Chorizo Extract a CCMoore újdonsága, amely a tradicionális spanyol chorizo kolbász folyékony kivonata. A kiemelkedő hatékonysággal bíró pontycsalogató attraktor többek között esszenciális aminosavakat, értékes antioxidánsokat, vitaminokat, kombinált olajokat és minőségi fehérjét tartalmaz. Az attraktív koncentrációjú adalék fő jellemzői a gazdagon fűszeres, borsos, kissé erjesztett természetes íz és aroma. A csaliknak egy egyedi, füstölt, húsos, sós és csípős profilt kölcsönöz, amivel igazán kitűnik majd a tömegből. Kiváló oldódásának köszönhetően minden vízhőmérsékletnél ideálisan használható. A PVA barát koncentrátum számtalan módon felhasználható az etetésre szánt „takarmány” vagy a különböző horogcsalik még vonzóbbá tételére. A csalik (bojlik, pelletek) utólagos kezelésénél (áztatás) magas fokú, extra hatékonysággal bír. Az ellenállhatatlanul vonzó és étvágyfokozó kivonat a vízoszlop teljes magasságában kifejti hatását. Felhasználható bojlimixekben, PVA tasakokban, stick és method mixekhez, pelletekhez egyaránt. Fűszeres keverékekből egyszerűen kihagyhatatlan! Figyelem! Bojlikészítés során mindig a felvert tojásokhoz adagoljuk. 9-10 tojáshoz 30 ml szükséges.

Füstölt, húsos, sós és csípős adalék, ami nemcsak ízével, de beltartalmával is növeli csalink vonzerejét

CCMoore Liquid GLM Extract 500 ml – Folyékony Zöldajkú kagyló kivonat
A Liquid GLM Extract a CCMoore újdonsága, amely az Új-Zélandról származó, legendás hírű zöldajkú kagyló kivonat folyékony változata. A rendkívül hatékony pontycsalogató attraktor természetes cukrokat, esszenciális aminosavakat és halfehérjét is tartalmaz. A tömény adalék profilját a zöldajkú kagyló természetes és igen erősen érvényesülő íze és aromája adja. Kiváló oldódásának köszönhetően minden vízhőmérsékletnél ideálisan használható. A PVA barát koncentrátum számtalan módon felhasználható az etetésre szánt „takarmány” vagy a különböző horogcsalik még vonzóbbá tételére. A folyékony kivonat összetevőinek együttese egy olyan potenciális tápanyagforrást biztosít a pontyok számára, amelyet soha nem fognak figyelmen kívül hagyni. Az ellenállhatatlanul vonzó és étvágyfokozó hatással bíró kivonat a vízoszlop teljes magasságában kifejti hatását. Felhasználható bojlimixekben, PVA tasakokban, stick és method mixekhez, pelletekhez egyaránt. A csalik (bojlik, pelletek) utólagos kezelésénél (áztatás) már nagyon kis mennyiségben is hatásos, ezért ilyen felhasználása rendkívül gazdaságos, pénztárcakímélő megoldás. Remek alternatívát kínál az Odyssey XXX kész bojlik utalólagos (áztatás) kezelésére. A kiváló minőségű eredeti Liquid GLM Extract kizárólag a CCMoore termékpalettáján található meg! Bojlikészítés során mindig a felvert tojásokhoz adagoljuk. 9-10 tojáshoz 30 ml szükséges. Kiváló a természetes jellegű, eredendően aroma nélküli bojlikhoz.

Az Új-Zélandról származó, legendás hírű zöldajkú kagyló kivonat folyékony változata

CCMoore Krill Pellet
A Krill Pellet bizonyítottan az egyik leghatékonyabb granulátum a CCMoore & Co. termékpalettáján. A gyors oldódású pelletek természetes Antarctic Krill port és számos más, gondosan összeválogatott halcsalogató anyagokat tartalmaznak. Vízbe érkezéskor hatása azonnal érvényesül: egy, csábító, étvágygerjesztő illatfelhőbe burkolja az egész etetést és a csali környékét. Erős, jellegzetes aromáját a pontyok már nagy távolságból is megérzik. Még a leghidegebb vízben is nagy hatásfokkal bír. Rendkívül sokoldalúan felhasználható, akár bojlik, pelletek és más apró magvak mellé kiegészítő etetésként is. Természetesen etetőanyagok, stick és spod mixek kiegészítésére is megfelelő választás lehet. Hatását legjobban szőnyegszerű etetésnél fejti ki. A rövid és a hosszabb távú horgászatoknál is egyaránt kifejti hatását.

2 és 6 mm-es változatban is elérhető
Kommentek
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: