Ajándékötletek pontyhorgászoknak 1. rész - Elektromos kapásjelzők minden helyzetre

Ajándékötletek pontyhorgászoknak 1. rész - Elektromos kapásjelzők minden helyzetre

Ebben a cikkben azokat a modern, jó minőségű elektromos kapásjelzőket és swingereket gyűjtöttük egy csokorba, melyek 100%-ban megfelelnek a modern pontyhorgászat által támasztott igényeknek és a leendő gazdák hű társai lehetnek hosszú éveken keresztül, ezáltal tökéletes karácsonyi ajándékként is szolgálhatnak.

1. Carp Expert Elektromos kapásjelző szett díszdobozban 2

Az Energoteam újabb nagyszerű ajándékötlettel kedveskedik azoknak, akik horgászok számára keresnek megfelelő meglepetést. Ráadásul ezt a szettet díszcsomagolásban szállítjuk. A szett legfontosabb eleme a 2 db Carp Expert Elektromos kapásjelző. Rendkívül elegáns, letisztult, ízléses forma és a remek műszaki jellemzők teszik igazán vonzóvá ezt a készüléket.

További információ az Carp Expert Elektromos kapásjelző szett díszdobozban 2-ről

Szépen csomagolt, ötletes ajándék

2. CARP HUNTER Starfish Elektromos kapásjelző 3 db

A modern kapásjelzőknek a változó finomságú és intenzitású kapások észlelésben óriási szerepük van. Ezek a rendkívül érzékeny műszerek a legapróbb húzásra és ejtésre is küldik a fény- és hangjelzést a horgász felé. A Carp Hunter elektromos kapásjelzői minden igényt kielégítenek, hiba nélkül teszik a dolgukat. Az általuk kibocsátott hang tónusa és hangereje is könnyedén beállítható. A készülék használata nagyon egyszerű, fel kell nyitni a kapásjelző hátsó felén található elemtartó fedelét és behelyezni 3 db AAA méretű elemet, és máris használatra kész a kapásjelző. Kapáskor a jelző fény- és hangjelet ad ki, amit a vevőegység hangjelzése illetve a színes LED kijelzők fényjelzése kísér. Míg a felső LED csak a kapás ideje alatt, addig az alsó LED a kapást követő 30 másodpercben folyamatosan világít.

TCARP HUNTER Starfish Elektromos kapásjelzőről

Egyszerű kapásjelző nagyon kedvező áron

3. ENERGOTEAM E-Sential rádiós kapásjelző készlet 3 db-os

A rádiós kapásjelző készlet 3 darab elektromos kapásjelzőből és 1 vezeték nélküli vevőkészülékből, valamint praktikus műanyag kofferből áll. Az elektromos kapásjelzők önállóan, rádiókapcsolat nélkül is működtethetők. A központi egység hatótávolsága 150-200 méter.

További információ az Energoteam E-Sential elektromos kapásjelzőről

Népszerű és megbízható összeállítás

4. ENERGOTEAM LED-es swinger piros

Az Energoteam LED-es Swinger remek minőségén kívül a kedvező árával is magára irányítja a figyelmet. Ez egy merevkaros swinger, melyen a 42 grammos súly mozgatásával növelhetjük vagy csökkenthetjük a zsinórra gyakorolt ellenállást. Jellegzetessége a swingerfejben kialakított fém pöcök, melynek segítségével a zsinórt rögzíthetjük rajta. Kapáskor, a bevágás után a fémpöcök kiold, a zsinór szabaddá válik, és máris kezdhetjük a fárasztást.

További információ az Energoteam LED-es swingerről

Hasznos és praktikus kiegészítője az elektromos kapásjelzőknek

5. CARP ACADEMY Pulsar kapásjelző készlet 4+1 darabos

A rádiós kapásjelző készlet négy darab elektromos kapásjelzőből, egy vezeték nélküli vevőkészülékből és egy biztonságos szivaccsal bélelt műanyag hordtáskából áll. Elöljáróban nem árt tudni, hogy az elektromos kapásjelzők önállóan, külön-külön, rádiókapcsolat nélkül is működtethetők. Ekkor pont úgy viselkednek, mint egy átlagos, lokális készülék.

További információ a Carp Academy Pulsar elektromos kapásjelzőről

Szólóban és szettben is tökéletesen használható

6. HALDORÁDÓ Pulsar kapásjelző szett

Ebben a szettben most különösen kedvező áron juthat hozzá 3 + 1-es kapásjelző készlethez, 3 db swingerhez, valamint egy különösen fogós Haldorádó csalihoz! A rádiós kapásjelző készlet 3 db elektromos kapásjelzőből, egy vezeték nélküli vevőkészülékből és egy biztonságos, szivaccsal bélelt műanyag hordtáskából áll.

További információ a Haldorádó Pulsar elektromos kapásjelző szettről

Komplett, kedvező árfekvésű összeállítás

7. Carp Academy Detect 3 + 1 kapásjelző szett

A szett tereptárgyaktól függő érzékelési távolsága akár 250 méter is lehet. A jelzők és a vevőegység egyaránt 1-1 db 9 V-os elemmel működik (nem tartozék). A szett elérhető kettő-, három-, illetve négybotos kivitelben is.

További információ a Carp Academy Detect elektromos kapásjelzőről

A Carp Academy egyik idei újdonsága

8. CARP ACADEMY Sensor Swinger szett 3 darabos

Ez egy merevkaros swinger, melyen a 42 grammos súly mozgatásával növelhetjük vagy csökkenthetjük a zsinórra gyakorolt ellenállást. Főleg az ejtős kapások érzékelésében van nagy szerepe. A swinger műanyag tartórészébe beépített rugóval változtatható a zsinórra ható erő. Viharos szélben hatalmas segítséget jelent a feszesre állított swinger, gyorsan egyenesbe hozza a zsinórt. A gyártók az éjszakai horgászatokra is gondoltak. A swingerfejbe építettek egy LED-et is, mely kapás esetén világít, persze előtte csatlakoztatni kell a kapásjelzőhöz.

További információ a Carp Academy Sensor swinger szettről

Kedvező árfekvésű, mágnesfejes swinger

9. Sasame F-600 Elektromos kapásjelző szett 3 + 1 darabos

E vezeték nélküli kapásjelző készlet egy tökéletesen megbízható elektronikus rendszert tartalmaz, amelyet sok éven keresztül remek eredménnyel használtunk - mindez kombinálva egy kompakt és modern megjelenéssel és minden olyan jellemzővel, amivel egy komoly kapásjelzőnek rendelkeznie kell. A jelzők és a vevőegység is terepszínű burkolatot, illetve 100%-ig vízálló kialakítást kaptak.

További információ a Sasame F-600 Elektromos kapásjelző szettről

Barátságos árú, szép kidolgozású kapásjelző szett
Négybotos kivitelben is elérhető

10. CARP ACADEMY Sensor WDX 4 + 1 rádiós kapásjelző szett

A jelzők húzásra és ejtésre is más tónusú hanggal jeleznek, így a halak minden mozdulatát követhetjük. A 433 MHz-es frekvencián működő szett tereptárgyaktól függő érzékelési távolsága 150-300 méter. A vevőegység rezgésfunkcióval is rendelkezik: ha teljesen lehalkítjuk, a mobiltelefonhoz hasonló rezgéssel jelzi a kapást. A beépített automata elemtöltöttség-mérő szintén fontos lehet a hosszabb horgásztúrákra indulók számára.

További információ a Carp Academy Sensor WDX elektromos kapásjelzőről

A Sensor WDX vevő rezgő funkciót is tud

11. CARP ACADEMY Trion kapásjelző készlet 3 + 1 darabos

A Trion család három kivitelben kerül kereskedelmi forgalomba, az első egy egyszerű kétdarabos összeállítás, mely azoknak a horgászoknak lehet jó választás, akiknek nincs szükségük a rádiós vevőre, a másik kettő változat pedig a 3 + 1 és 4 + 1 darabos összeállítás. Utóbbiakkal akár két horgász is tud egy szettet használni. Modern design, minőségi felületkezelés, új típusú állítógombok, futó LED-soros technológia a szettek legfeltűnőbb külső ismertetőjegyei. A komoly külsőt magas szintű technikai tartalommal töltötték meg, melyről a vízálló nyomógombokkal megoldott hangerő-, hangszín- és érzékenységállítás tanúskodik.

További információ a Carp Academy Trion elektromos kapásjelzőről

A Trion futó LED-soros technológiával készült

12. CARP ACADEMY Flash Swinger szett 3 db-os

A Carp Academy Flash Swinger a napjainkban egyre népszerűbb láncos technológiával készült. Ráadásul, ha azt szeretnénk, hogy éjszaka is világítson, jelezve a helyzetét, akkor sem kell másik után nyúlnunk, hiszen az alkonykapcsolóval és LED világítással ellátott swinger ezt is tudja: beépített éjszakai fénnyel rendelkezik, ami sötétedéskor automatikusan felkapcsolódik.

További információ a Carp Academy Flash swinger szettről

A nagy sikerű Carp Academy Flash swinger már szettben is elérhető

13. PROLOGIC SMX WTS 4 + 1 kapásjelző készlet

A rendkívül kompakt, új SMX kapásjelzők rendelkeznek minden olyan tulajdonsággal, amire a modern pontyhorgászoknak szükségük lehet - és még többel is! Extra kompakt és elegáns forma, normál AAA 1,5 V-os elemekkel működik. Teljesen vízálló, az SMW kapásjelzőnél használt megvilágított oldalsó rögzítő tüskék továbbfejlesztett változatával, azzal a lényeges különbséggel, hogy az SMX rögzítő tüskéi teleszkóposak, így még kompaktabbak, szélesebb körben alkalmazhatók és biztonságosabban tárolhatók.

További információ a Prologic SMX WTS 4 + 1 elektromos kapásjelzőről

Egyedi megjelenésű és széles tudással rendelkező szett

14. PROLOGIC Quick Release Hang Indicator - Illuminated Kit

A láncos swingerek mintájára készített jelző, amely tapasztalt bojlis horgászok szerint - ellentétben más merevkaros jelzőkkel - sokkal látványosabban jelzi a kapásokat, legfőképpen az ejtőseket! Egyszerűsége és praktikussága miatt nagyon sok horgász kedvencévé vált. A gyártó a jelző készítése során elsősorban az éjszaki horgászokra gondolt, mivel a swingerfejben található egy világító LED, ami jól láthatóvá teszi az éjjeli kapásokat is.

További információ a Prologic SMX Quick Release Hang Indicator - Illuminated Kit swingerről

Sokak által kedvelt, LED-es világító swinger

15. FOX Micron Mr+ kapásjelző szett 2 botos

A FOX jelzők kétségkívül egyik legnépszerűbb szériája a Micron Digital család. Garantáltan vízálló és azt tudja, amire Önnek szüksége van. Ezen a készüléken egyetlen tekerőgombot talál, amellyel a hangerőt tudja szabályozni. A vízálló ház egy egyedülálló D-tec érzékelő rendszert rejt magában, melyhez a CNC megmunkált „Tru run” görgő biztosítja a kapásjelzést. A FOX Micron Mr+ kapásjelző szett egy strapabíró műanyag hordtáskában kerül forgalomba, melyben valamennyi elemnek megvan a habszivacs kialakítású helye, így védve az eszközöket a szállítás során.

További információ a elektromos kapásjelzőről

Azoknak, akik a kompromisszumok nélküli termékeket keresik

Írta: Haskó Tamás
Fotók: Nagy Gábor

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.