Big Feed… ha etetni kell!

Big Feed… ha etetni kell!

Korábbi írásainkban részletesen bemutattam a Haldorádó Carp Boilie család megújulásának állomásait és annak végeredményét, viszont a legvégére hagytam egy teljes mértékben új és szerintem nagyon értékes családtagot, mely a Big Feed névre hallgat.

A Haldorádó Big Feed széria a nagymennyiségű szoktató és helyben tartó etetésekhez kínál gazdaságos megoldást. Sikerült olyan jó minőségű etető pelleteket és bojlikat egy családba rendezni, amely során nem kell kompromisszumot kötni, és mégsem kerül majd egy hosszabb túra egy vagyonba. Nehéz az itt látható pelletek és bojlik kiváló aromáját, ízét a fotókon keresztül átadni, de biztosra vesszem, hogy azok, akik kézbe veszik, majd kipróbálják, megdöbbenve tapasztják, hogy mennyire fogósak, illetve mennyire kedvező az áruk!

A nagy kiterjedésű tavakon bizony nagyobb mennyiségű csalogatóanyagra is van szükség
Nemcsak tavakon, de folyóvizeken is megoldást kínál az alapozó etetéshez
Biztos vagyok benne, hogy szeretett Dunánkon is sok horgászt segít majd hozzá egy-egy darabosabb fogáshoz

ÚJDONSÁG 2022 - Big Feed - S22 Boilie Soluble

A S22 Boilie a céltudatos nagyponty-horgászok számára kínál izgalmas és gazdaságos megoldást. Ezek a minőségi alapanyagokból készült bojlik 22 mm-es mérettel, valamint 0,8 és 2,5 kg-os kiszereléssel kerülnek forgalomba, így ezekkel a rövidebb és akár a hosszabb horgásztúrák etetését is hatékonyan megoldhatjuk.

Fontos tulajdonsága, hogy „Soluble”, azaz oldódó (a víz hőmérsékletétől függő intenzitással oldódik a vízben), így gyorsan felkelti a környéken lévő halak figyelmét. Érdemes főzött bojlikkal együtt alkalmazni, így gyors hatású, oldódódó csalogatóanyag, és sokáig kemény, tartós falat is lesz az etetésünkön.

Négy fogós ízben kínáljuk melyek közül minden időszakban megtalálható a leghatékonyabb változat: Mangó, Eper & Ananász, Fűszeres Kolbász, Tigrismogyoró.

A 2022-es év egyik újdonsága a Big Feed - S22 Boilie Soluble, azaz oldódó etető bojli család
Természetesen az új mangó ízvilág ebben a termékcsaládban is megtalálható
Ez a golyó a víz hőmérsékletétől függő intenzitással oldódik a vízben, így gyorsan felkelti a környéken lévő halak figyelmét

ÚJ ÍZ 2022 - MANGÓ

A gazdaságos Big Feed termékek népszerűsége egyre csak nő, évről évre egyre nagyobb mennyiséget adunk el ezekből a kedvező árú bojlikból és pelletekből. A meglévő fogós és népszerű ízek mellé most egy újabb került. Ennek ízesítése Mangó. Nagyon népszerű íz ez az utóbbi időben, amely nem véletlen, hiszen nagyon jól reagálnak rá a halak, szívesen fogyasztják. 
Az új ízváltozat megtalálható Big Feed C6 Pellet formában 800 és 2500 grammos kiszerelésben, és természetesen Big Feed C21 Boilie formában 800, 2500 grammos, valamint vödrös változatban is.

Az új mangó ízváltozat megtalálható Big Feed C6 Pellet formában 800 és 2500 grammos kiszerelésben, és természetesen Big Feed C21 Boilie formában 800, 2500 grammos, valamint vödrös változatban is
Ezekkel a termékekkel garantáltan biztosítható a fogós alapozó etetés!

Big Feed - C21 Boilie

A C21 Boilie a céltudatos nagyponty-horgászok számára készül. Ezek a minőségi alapanyagokból készült, bojlik 21 mm-es mérettel, valamint 0,8 és 2,5 kg-os, illetve egy ÚJ! 1 kg kiszereléssel, melyet egy ízben azonos 100 ml-es flakon aromával + egy praktikus vödörben hozunk forgalomba, melyekkel a rövidebb és akár hosszabb horgásztúrák etetését is hatékonyan megoldhatjuk. Fontos és előnyös tulajdonsága, hogy „Long Life”, azaz főzött csali, amely a víz hőmérsékletétől függően, akár 48 órát kibír a vízben és remekül ellenáll a fehérhalak csipkedéseinek, így képes megvárni a később érkező nagy pontyokat.

Íme, a Big Feed termékcsalád
A Big Feed C21 bojlik elérhetőek 0,8 és gazdaságos, 2,5 kg-os kiszerelésben...
...valamint egy ÚJ! 1 kg kiszereléssel, melyet egy ízben azonos 100 ml-es flakon aromával + egy praktikus vödörben hozunk forgalomba

 

Praktikus új kiszerelés, egy ízben azonos 100 ml-es flakon aromával és egy szögletes Carp Team vödörrel
Természetesen a C21 Boilie család is bővült az új ízzel. Ez a narancssárga, zamatos mangó aromájú bojli elérhető 800 és 2500 grammos változatokban és a népszerű vödrös kivitelben is
Szintén közkedvelt változatok az Amur és Tigrismogyoró

Nyolc nyerő ízben kínáljuk, melyek közül minden időszakra megtalálható a leghatékonyabb alternatíva: Eper & Ananász, Vad Ponty, Tintahal, Fűszeres Kolbász, Fokhagyma & Mandula, Amur és Tigrismogyoró, illetve az új Mangó.

A Tintahal egy markáns, halas ízű és illatú bojli, melyet elsősorban a nyári hónapokra kínál megoldást
A Fűszeres Kolbász klasszikus bojli a tavaszi és őszi horgászatokhoz
Az Eper & Ananász párosítás már egy univerzális kombináció, mely egész évben okozhat kellemes meglepetéseket
A Vad Ponty csalikat szerintem már nem kell sok horgásznak bemutatni, ez az az ízesítés, amely számos dunai horgásznak már ott lapul a táskájában etetőanyag vagy aroma formájában
Tartalmas nagyponty-csemege
Nemcsak etetésre, de csalizásra is bátran merem ajánlani

Big Feed - C6 Pellet

A Big Feed C6 Pellet család számos kiváló megoldást kínál akár alapozó etetés kialakítására, kiegészítésére, akár kosaras keverékek beltartalmának dúsítására. A pellet szemek átmérője 6 mm, textúrájuk tömör és kemény, a vízben viszont szép lassan felpuhulnak, s közben mindvégig áramoltatják magukból csábító aromájukat. 0,9 és 2,5 kg-os, gazdaságos kiszerelésekben kerül forgalomba melyekkel a rövidebb és akár hosszabb horgásztúrák etetését is hatékonyan megoldhatjuk.

Az új C6 Pellet - Mangó látványos, narancssárga színben és attraktív gyümölcsös aromával kerül forgalomba
A Big Feed C6 pelletek ugyanabban a nyolc ízben készültek, mint a bojlik
Bátran használhatjuk etetőrakétában is
Minden kedves felhasználónak legalább ilyen pontyokat kívánok…
… horgásszunk holtágon vagy…
… élő folyóvízen

További infókat találsz a Big Feed újdonságainkról a Nagy pontyok nyomában 21. rész - Őszi pontyos kalandok a Mátrában c. filmben:

A közelmúltban, horvátországi túrámon is a Big Feed Mangó termékeket használtam, melyeknek gyönyörű, termetes pontyokat köszönhetek. Íme, az erről készült film:

Írta: Haskó Tamás
Fotók: Putz Tamás, Takács Péter

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.