Big Feed… ha etetni kell!

Big Feed… ha etetni kell!

Korábbi írásainkban részletesen bemutattam a Haldorádó Carp Boilie család megújulásának állomásait és annak végeredményét, viszont a legvégére hagytam egy teljes mértékben új és szerintem nagyon értékes családtagot, mely a Big Feed névre hallgat.

A Haldorádó Big Feed széria a nagymennyiségű szoktató és helyben tartó etetésekhez kínál gazdaságos megoldást. Sikerült olyan jó minőségű etető pelleteket és bojlikat egy családba rendezni, amely során nem kell kompromisszumot kötni, és mégsem kerül majd egy hosszabb túra egy vagyonba. Nehéz az itt látható pelletek és bojlik kiváló aromáját, ízét a fotókon keresztül átadni, de biztosra vesszem, hogy azok, akik kézbe veszik, majd kipróbálják, megdöbbenve tapasztják, hogy mennyire fogósak, illetve mennyire kedvező az áruk!

A nagy kiterjedésű tavakon bizony nagyobb mennyiségű csalogatóanyagra is van szükség
Nemcsak tavakon, de folyóvizeken is megoldást kínál az alapozó etetéshez
Biztos vagyok benne, hogy szeretett Dunánkon is sok horgászt segít majd hozzá egy-egy darabosabb fogáshoz

A C21 Boilie a céltudatos nagyponty-horgászok számára készül. Ezek a minőségi alapanyagokból készült, bojlik 21 mm-es mérettel, valamint 0,8 és 2,5 kg-os, illetve egy ÚJ! 1 kg kiszereléssel, melyet egy ízben azonos 100 ml-es flakon aromával + egy praktikus vödörben hozunk forgalomba, melyekkel a rövidebb és akár hosszabb horgásztúrák etetését is hatékonyan megoldhatjuk. Fontos és előnyös tulajdonsága, hogy „Long Life”, azaz főzött csali, amely a víz hőmérsékletétől függően, akár 48 órát kibír a vízben és remekül ellenáll a fehérhalak csipkedéseinek, így képes megvárni a később érkező nagy pontyokat.

Íme, a Big Feed termékcsalád
A Big Feed C21 bojlik elérhetőek 0,8 és gazdaságos, 2,5 kg-os kiszerelésben...
...valamint egy ÚJ! 1 kg kiszereléssel, melyet egy ízben azonos 100 ml-es flakon aromával + egy praktikus vödörben hozunk forgalomba

 

Praktikus új kiszerelés, egy ízben azonos 100 ml-es flakon aromával és egy szögletes Carp Team vödörrel
Két új változattal bővül 2021-től a paletta, ezek az Amur és Tigrismogyoró

Hét nyerő ízben kínáljuk, melyek közül minden időszakra megtalálható a leghatékonyabb alternatíva: Eper & Ananász, Vad Ponty, Tintahal, Fűszeres Kolbász, Fokhagyma & Mandula, illetve Amur és Tigrismogyoró.

A Tintahal egy markáns, halas ízű és illatú bojli, melyet elsősorban a nyári hónapokra kínál megoldást
A Fűszeres Kolbász klasszikus bojli a tavaszi és őszi horgászatokhoz
Az Eper & Ananász párosítás már egy univerzális kombináció, mely egész évben okozhat kellemes meglepetéseket
A Vad Ponty csalikat szerintem már nem kell sok horgásznak bemutatni, ez az az ízesítés, amely számos dunai horgásznak már ott lapul a táskájában etetőanyag vagy aroma formájában
Tartalmas nagyponty-csemege
Nemcsak etetésre, de csalizásra is bátran merem ajánlani

A Big Feed C6 Pellet család számos kiváló megoldást kínál akár alapozó etetés kialakítására, kiegészítésére, akár kosaras keverékek beltartalmának dúsítására. A pellet szemek átmérője 6 mm, textúrájuk tömör és kemény, a vízben viszont szép lassan felpuhulnak, s közben mindvégig áramoltatják magukból csábító aromájukat. 0,9 és 2,5 kg-os, gazdaságos kiszerelésekben kerül forgalomba melyekkel a rövidebb és akár hosszabb horgásztúrák etetését is hatékonyan megoldhatjuk.

A Big Feed C6 pelletek ugyanabban a hét ízben készültek, mint a bojlik
Bátran használhatjuk etetőrakétában is
Minden kedves felhasználónak legalább ilyen pontyokat kívánok…
… horgásszunk holtágon vagy…
… élő folyóvízen

További infókat találsz a Big Feed újdonságainkról a Nagy pontyok nyomában 21. rész - Őszi pontyos kalandok a Mátrában c. filmben:

[s]Írta: Haskó Tamás
Fotók: Takács Péter

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.