Korda újdonságok 2019 a Haldorádó kínálatában

Korda újdonságok 2019 a Haldorádó kínálatában

A Korda termékek az angol pontyhorgász Danny Fairbrass vezetésével készülnek, aki nagyon sokat fektet a fejlesztésekbe, melynek a pontyhorgászok csak örülhetnek, mivel évről évre jelennek meg a kínálatban a kiváló minőségű és jól átgondolt termékek. Mi is ezekből csemegézgetve bővítettük az áruház kínálatát, melyeket ebben az írásban részletesen bemutatunk.

Komplett szerelékes doboz
A Korda Tackle Box egy olyan komplett szerelékes doboz, amely lehetővé teszi, hogy rendezetten tárolhassuk aprócikkeinket a lehető legkisebb helyen. Méretét ahhoz tervezték, hogy az új Compac 220 EVA tároló táskába tökéletesen illeszkedjen. A doboz a mágneses zárszerkezetnek köszönhetően gyorsan és biztonságosan záródik.

Ebben a dobozban garantáltan rendezetten tárolhatjuk aprócikkeinket
Könnyen, gyorsan hozzáférhetünk az apróságokhoz
A térelválasztó lapocskák segítségével beállíthatjuk a kívánt fach méretet
A fedelek tökéletesen zárnak, a legapróbb eszközök sem keverednek össze
A megkötött horogelőkéket nem a megszokott módon tüskével, hanem mágnessel rögzíthetjük
Az ólombetétes előkéknek is meg lesz a megfelelő helye

 

Compac 220 vízhatlan táska
A Korda Compac 220 egy prémium minőségű vízhatlan táska, amely könnyű és tartós EVA anyagból és a teljes vízállóság érdekében hegesztett varratokkal készült. Megbízható cipzárja két irányban is nyitható. A fedélen található egy hálós zseb is, amelyben az apróságokat lehet tárolni. Méretét úgy tervezték, hogy az új Korda Tackle Box tároló pont beleférjen. Mérete: 29 x 20 x 12 cm.

Prémium minőségű vízhatlan táska, amely könnyű és tartós EVA anyagból készült
Megbízható cipzárja két irányban is nyitható
Akár ólmok tárolására is alkalmas

Square Pear Inline
A Square Pear Swivel ólom in-line végszerelékekhez alkalmazható nehezék, kifejezetten ajánlott PVA tasakos technikához. Színe beleolvad a meder mintázatába, így még a legrafináltabb halak sem veszik észre. Kapható 71, 85 és 99 grammos változatokban.

Kifejezetten ajánlott a PVA tasakos technikákhoz

Subline Ultra Tough Green
A Korda Subline Ultra Tough Green egy extrém gyorsan süllyedő, nehéz kopolimer anyagból előállított főzsinór. Az egyik legkeményebb zsinór, mely valaha is készült! Rendkívüli csomótűrés és kopásállóság jellemzi. Nem túlzás kijelenteni, hogy ez a típus a következő generáció a pontyhorgászat világában! Színe moszat zöld, mely tökéletesen beleolvad a víz alatti környezetbe, így nem kelt gyanút a legóvatosabb, sokat megélt, nagy pontyokban sem. Igényes és praktikus, visszazárható fémdobozban kerül forgalomba.

Az egyik legkeményebb, extrém gyorsan süllyedő főzsinór, mely valaha is készült

Sinkers Large Weedy Green
A Korda Sinkers előkesúly speciális, sűrű wolfram anyagból készült. Formája azonos egy úszórögzítő gumiéval, de lényegesen nehezebb annál. Előnye az ólompasztával szemben, hogy nem mozdul el az előkénken még a lendületes, távoli dobások során sem. Segítségével egyenletesen súlyozhatjuk ki és fektethetjük a fenékre a szerelékünket. Pop-up bojlik kisúlyozásához is tökéletes választás!

Nem mozdul el az előkén még a lendületes, távoli dobások során sem

Krank Barbless
A Korda Krank horog egy teljesen egyedi formájú típus a cég kínálatában és a pontyhorgász piacon egyaránt. A Korda horgokat speciális tervek alapján Japánban gyártják. A Korda Krank horogra jellemző a széles öböl és a tartós, extra éles horoghegy. A horog szára enyhén befelé hajlított, míg a horog hegye síkjától eltér a jobb akadás miatt. Kiválóan alkalmazható az ún. KD Rig és ahhoz hasonló szerelékekkel.
Ez a modell a szakáll nélküli verzió, mely a legkevésbé roncsolja a halak száját, nagyon pici sérülést okoz az akasztás, fárasztás során, illetve ideális választás a fokozott kíméletességet megkövetelő sporthorgász tavak horgászatához. Sokféle csalival használható, de ez a típus hajszálelőkés és csalitüskés előkékhez ajánlott: pellet, bojli, tigrismogyoró, kukorica stb.

Kiválóan alkalmazható a KD Rig és az ahhoz hasonló szerelékekkel

Solid Bag Tail Rubber
A Korda PVA Tail Rubber kiegészítője egy in-line rendszerű ólmokhoz való, extra hosszú és karcsú gumihüvely, amelyet PVA tasakos szerelékekhez célszerű használni. E meghosszabbított szár lényege, hogy az ólom felső műanyag vagy gumi szárára húzva stabilan rögzíthető rá a PVA tasak, így az bírja a nagyobb erejű dobásokat is.

In-line rendszerű ólmokhoz való, extra hosszú és karcsú gumihüvely
Ezt a gumihüvelyt…
… a PVA tasakos szerelékekhez célszerű használni

Solidz PVA tasak
A Korda Solidz PVA Bag egy kiváló minőségben készülő PVA tasak, amely az új fejlesztésnek köszönhetően minden évszakban, tehát minden vízhőmérséklet mellett maradéktalanul oldódik! Kifejezetten strapabíró típus, a lendületes dobásokhoz is kellően erős, nem szakad. Fontos kiemelni, hogy a termék teljesen szagtalan, pH-semleges, káros anyagoktól mentes! Egyszerűen megtölthető és használatba vehető, eredményes horgászatot kívánunk hozzá! 1 csomagban 25 db tasak található.

Ez a PVA tasak minden évszakban, bármilyen hőmérsékletű vízben oldódik
A lendületes dobásokhoz is kellően erős, nem szakad

Goo
A Korda Goo titkos összetevőkből álló, rendkívül sűrű, koncentrált mártogató aroma, amelyet Loutjie Louwies fejlesztett ki a dél-afrikai pontyfogó válogatott számára. A több éves fejlesztés igen sikeres volt, hiszen több dobogós helyet is hozott a válogatottnak a pontyfogó világbajnokságon. (A liquidet nem a Korda gyártja, csak a forgalmazás jogát kapta meg!) A forradalmi, különleges összetevőkből álló folyadék lényege, hogy a vízbe érést követően az etetésünkön füstszerűen terül el, a vízoszlopba juttatva a halakat táplálkozásra ösztönző, étvágyfokozó hatású adalékait. Használata stick mixbe keverve vagy a kész stick rudacskákra csepegtetve ajánlott. Természetesen bojlira, pelletre, magvakra vagy akár tigrismogyoróra is használható! A 2019-es új ízek, melyek már elérhetőek az áruház kínálatában is: Krill Supreme, Isotonic Supreme, Pinkberry Smoke, Outrageous Orange

Idén új ízek kerültek piacra
Vízbe érést követően az etetésünkön füstszerűen terül el…
… a vízoszlopba juttatva a halakat táplálkozásra ösztönző, étvágyfokozó hatású adalékait
Használható stick mixbe keverve vagy a kész stick rudacskákra csepegtetve is

Kickers D Rig
A Korda Kickers D Rig Green egy praktikus horogbefordító, amely a közkedvelt IQ D-Rig-hez használható. Ez az apróság leegyszerűsíti a kötés folyamatát. Egyszerre horogbefordító és a „D” alak kialakítására is alkalmas. Nincs vele más teendő, mint megfelelő módon rátűzni a horogra, majd egy nagy karikás mini forgót ráfűzni. Különböző méretekben kapható, így lehet alkalmazkodni a horogmérethez. 10 darabos kiszerelésben kapható.
Méretek:
„M” – 4-6-os horgokhoz
„L” – 2-4-es horgokhoz
„XL” – 1-2-es horgokhoz

A Korda Kickers D Rig három különböző méretben is kapható
A tökéletes D-rig modern, egyszerűsített változata
A csalinak szabad mozgást biztosít az ív vonalán
A German Rig csalitüskével is jó párost alkotnak

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.