Kryston termékek, forradalmi újdonságok a pontyhorgászatban!

Kryston termékek, forradalmi újdonságok a pontyhorgászatban!

Számtalan horgászcikk gyártó cég verseng a vásárlók kegyeiért, ám csak kevesen képesek olyan maradandót alkotni, amelyet a pecások egyszeri alkalom után is újra használnak, sőt beszélnek róla. A Kryston termékek ilyenek. Mind megjelenésük, mind pedig funkcionalitásuk tekintetében újdonságnak számítanak. Ezek a modern eszközök a végszerelékek és a csalik olyan tulajdonságát emelik ki, növelik meg, amelyek sikeresebbé tehetik a mindennapi horgászatokat is.

Nem férhet hozzá kétség, hogy a siker egyik zálogának a horogcsalit tekinti a horgászok nagy többsége. Legyen szó pelletről, bojliról, műcsaliról, nehéz újat bemutatni. Persze új ízek vagy új tulajdonságokkal bíró csalétkek mindig látnak napvilágot, de a Kryston ezeknél sokkal nagyobbat alkotott.

Kryston Zigi

A Kryston Zigi nem más, mint a világ első, formázható pop-up pasztája! Nem kell egy adott formájú pop-up csalit alkalmazni, mert ebből a pasztából bármilyen alakzatot, bármilyen méretben lehet formázni, így bármekkora csalit ki lehet könnyíteni vele.

Ilyen tégelyekben kerül forgalomba a Kryston Zigi

Ajánlott Zig Rig végszerelékhez, gyors horgászatokhoz, cserkelésekhez, de akár hagyományos kikönnyített csaliként is felhasználható. A paszta magas csalogató hatású összetevőkből áll, melyek folyamatos szín- és illatanyag kibocsájtása teszi igazán hatásossá ezt a terméket.

A Zigi tökéletes a nehezebb csalik kikönnyítéséhez
A pontyok könnyedén fel tudják szippantani a kikönnyített csalit

Használata roppant egyszerű:

 1. lépés: A „tömbből” egy darabot le kell csípni (utána a dobozt gondosan vissza kell zárni!)
 2. lépés: Formázást követően néhány percig állni kell hagyni
 3. lépés: Miután megszilárdult, bevethető

  A paszta „tömbök” ízesítése: Stinky Fish, Hot Dog és Hemp & Garlic

  A paszta a vízben megkeményedik, így ellenáll a fehérhalak támadásainak. Mivel könnyen formázható, akár kombinálhatóak az ízek is. Az alábbi ízváltozatokban érhető el a Zigi:

  Hemp & Garlic/Kender és Fokhagyma

  Hot Dog/Frankfurti virsli

  Stinky Fish/Büdös hal

  Kryston Bogey Particle Fixer

  A Particle Fixer egy olyan íztelen, szagtalan, gyúrható anyag, amely rendkívül jó ragasztó képességének köszönhetően nagyon jól megtartja akár a víz alatt is a ráragasztott magvakat, mikro pelletet, ily módon úgy használhatjuk, akár egy bojlit vagy pelletet. Nem mérgező, környezetbarát anyagból készül!

  Ezzel a ragasztóval remek csalikat lehet készíteni

  Használata egyszerű:

  1. lépés: A tégelyből kiveszünk annyit, amennyire szükség van

   A ragasztóból golyót lehet formázni, majd kezdődhet a „panírozás”

  2. lépés: A ragasztóból gömböt kell formázni
  3. lépés: Bele kell forgatni a ragasztólabdácskát az aprómagvakba, mikropelletbe stb.
  4. lépés: Ahogy más csalit, ezt is fel kell fűzni a hajszálelőkére, és mehet is a halak elé

  Az ilyen csali még a legóvatosabb pontyokban sem kelt gyanút

  A csalikon kívül a Kryston a végszerelékek még hatékonyabbá tételére is ad néhány hasznos ötletet. Olyan, nem mérgező anyagokat kínálnak a horgászoknak, amelyek használata egyszerű, mégis megreformálja a horgászatot.

  Kryston Bogey Particle Fixer

  Greased Lighting Mono Casting Booster

  A Casting Booster egy olyan síkosító, amelyet közvetlenül a monofil főzsinórt tároló dobra kell csepegtetni. A folyadék így a teljes zsinórmennyiséget bevonja, amivel dobástávolságunk akár 10%-os növekedését is elérhetjük.

  A zsinórsíkosítóval növelhető a dobások távolsága
  Használata egyszerű, rá kell csöpögtetni a dobon lévő monofil zsinórra

  A síkosító segíti a zsinór orsóról való lefutását, valamint a gyűrűkön való átsiklását. Ezenkívül van még egy fontos tulajdonsága, mégpedig az, hogy megnöveli a zsinór élettartamát.

  Greased Lighting Mono Casting Booster

  No Tangle Anti Tangle Gel

  Az Anti Tangle Gel egy olyan gubancgátló zselé, aminek segítségével kimerevíthetjük a fonott előkénket dobás előtt. Nincs más teendő, mint a gélt a zsinóron végighúzni, majd néhány perc múlva a folyadék megszilárdul, és az előke megmerevedik.

  A zsinórmerevítő gél meggátolja az előke összegubancolódását
  Az Anti Tangle Gel vékony réteget képez a fonott előkén
  Használata után az előke merev, de vízbe kerülve újra fellágyul

  E zselének hála a merev előke dobás közben sem tud feltekeredni, összegubancolódni. A víz fenekére érve a gél feloldódik, a zsinór pedig ismét lággyá és természetessé válik. Nem tartalmaz mérgező anyagot.

  No Tangle Anti Tangle Gel

  Driftwood Floating Casting Putty

  Úszó fadarab álca, melyből bármilyen forma kialakítható

  A végére egy nagyon érdekes, de hasznos termék maradt, ami nem más, mint egy úszó, formázható gyurma. Ennek segítségével a felszínhez közeli horgászat esetén könnyedén elrejthetjük a végszerelék forgóját, vagy akár a horgon, előkén kötött csomókat. Így teljesen természethű módon lehet a csalit a vízfelszínen felkínálni, hiszen ez a lebegő paszta a zsinórt is fenntartja.

  Driftwood Floating Casting Putty

  A Kryston modern termékei a Haldorádó kínálatában

  (X)
  Haldorádó Team

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.