PB PRODUCT újdonságok 2018 a Haldorádó kínálatában

PB PRODUCT újdonságok 2018 a Haldorádó kínálatában

A PB Product márkanévről a legtöbb pontyhorgásznak a rendkívül magas minőségű végszerelék kiegészítők, zsinórok és aprócikkek ugranak be. A PB-nél azonban nem csak a prémium minőség megtartására törekednek, hanem arra is, hogy neves horgászok által olyan dolgokat készítsenek, amelyek rendkívül praktikusak, mégis kilógnak a sorból és akár megsokszorozhatják a bojlizás hatékonyságát. Ebben a bemutatóban a 2018-as PB Product aprócikk-újdonságokat mutatjuk be.

Extra Safe Heli-Chod Leader Weed
PB Products Extra Safe Heli-Chod Leader egy 45 lbs szakítószilárdságú ólombetétes zsinórra szerelt helikopter szerelék. A puha leadcore alkalmazkodik a mederfenék domborulataihoz, ezáltal szinte teljesen belesimul, így rejtve marad az óvatos pontyok elől. A szerelék másik előnye, hogy a két gumigyöngy pozíciója változtatható, így a csalink lazább aljzat esetén sem süllyed bele az iszapba. A gumigyöngyök között egy nagyméretű karikával szerelt forgó található, amely szabad mozgást biztosít az előkénknek. A zsinór végén található fémkapocs egyszerű és gyors ólomcserét biztosít. A leadcore másik végén kialakított huroknál fogva a szereléket egyszerűen csak a főzsinórhoz kell kötni. A helikopter szerelék nem gubancolódik, így távdobásokhoz is kiválóan alkalmazható. Ez a változat „Weed” azaz hínár színezetet kapott.

Extra Safe Heli-Chod Leader Weed
Nagyon népszerű a helikopteres végszerelék a bojlis horgászok körében

Komplett végszerelék – Silk Ray Hit&Run Chod Leader Weed 90 cm
A Silk Ray előtétzsinórt megjelenése után nagyon hamar megismerték és megkedvelték a pontyhorgászok. Ez az új generációs előtétzsinór vékonyabb, mint hagyományos leadcore testvérei, viszont gyorsan süllyedő képességét megőrizte. Ebből kiindulva elkészült a komplett, készre szerelt változat azok számára, akik nem szeretnek bíbelődni. Ez a típus a Hit&Run, illetve a Chod rendszerű szerelékek pozitívumait egyesíti mesteri módon! Használatba vétele nagyon egyszerű, csupán az ólmot és a kész előkénket kell elhelyezni a szereléken, és már horgászhatunk is. A csomagban 2 db szerelék található. Iszapos mederfenéken felkínált pop-up csalikhoz gyakran verhetetlen választás ez a végszerelék!

Silk Ray Hit&Run Chod Leader Weed 90 cm

Ready Ronnie Rig
A PB Product Ready Ronnie Rig alapja a méltán népszerű Curved KD horog, ez esetben 4-es méretben. Ez az „önakasztós” forma tökéletesre fejlesztett változata. A megdöntött horogszem, hajlított szár és egyenes, mikroszakállas hegy teszi különlegessé. Egyszerűen lenyűgöző, hiszen a hal, ha egyszer beszippantotta a csalival együtt, nem tudja úgy kifújni, hogy ne akadjon a szájába! A horog szárára egy speciális mini forgó, illetve egy stopper került (ez a csalizást segíti), míg a horog egy erős füles forgóba csatlakozik. Ez egy profi pop-up végszerelék elkészítéséhez szükséges kötött előke, amely minden helyzetben a tökéletes akadást biztosítja. A modern pontyhorgászat egyik legsikeresebb csali-felkínálási eszköze a Ronnie Rig. Kiszerelés: 2 db/csomag.

Ready Ronnie Rig
A modern pontyhorgászat egyik legsikeresebb csali-felkínálási eszköze a Ronnie Rig

Line Aligner Rig Barbless
A PB Products Line Aligner Rig gyárilag kötött bojlis szerelék minőségi PB Products termékekből áll. A Chameleon 25 lbs szakítószilárdságú lágy fonott zsinórra kötött Jungle Barbless, azaz szakáll nélküli horog, a 8-as méretű erős forgó, a gubancolódást megakadályozó Anti Tangle Sleeves és az Aligner horogbefordító kiváló összhangban van, bármely hajszálelőkés csalizási módszerhez használható. 1 csomagban 1 db előkötött horog található.

Line Aligner Rig Barbless
Nincs más teendő, mint a bojlit felfűzni a hajszálelőkére, és kész is a hatékony végszerelék!

Chod-Mono
A PB Products Chod-Mono előkezsinór nem kevesebb, mint 3 év tesztelés után került forgalomba. Már ez a szám is árulkodik róla, hogy egy rendkívül precízen kidolgozott, magas minőségű termékről van szó, de amint az ember kézbe veszi, maga is hamar megbizonyosodhat erről. Sima felület, magas terhelhetőség és kopásállóság, valamint kedvező vizuális tulajdonságok jellemzik. Áttetsző zöld színben készül, így a vízben szinte láthatatlan a halak számára. Tökéletes alapanyag chod előkék készítéséhez, de számos más esetben is kamatoztathatók remek tulajdonságai, ahol erős monofil zsinórra van szükség!
Két különböző méretben kínáljuk:
15 lbs – 0,40 mm – 6.8 kg
20 lbs – 0,45 mm – 9,1 kg

PB Products Chod-Mono

Silk Ray
A PB Products újdonsága és egyben következő generációs előtétzsinórja a Silk Ray! A magas szintű gyártási technológiánál fogva a leadcore (ólombetétes előkezsinór) ólom részét eltávolították. Ez a lágy, ólomszál nélküli speciális anyag mégis megőrizte gyorsan süllyedő tulajdonságát. Fűzőtű segítségével könnyedén fűzhetjük és készíthetjük el belőle kedvenc szerelékünket. Ez az új fejlesztésű szövött anyag hihetetlenül ellenáll a víz alatti akadályok, fák, kagylók dörzsölő hatásának. Kétféle színben (növényzet, iszap), illetve 45 és 65 lbs szakítószilárdságban kerül forgalomba.

PB Products Silk Ray
Ez a lágy, ólomszál nélküli speciális anyag megőrizte gyorsan süllyedő tulajdonságát

Clear Skater
A PB Products Clear Skater egy új generációs, víztiszta előkezsinór, amelyet kifejezetten vízfelszíni horgászathoz, illetve a különböző vízközi magasságokban való Zig Riges módszerekhez fejlesztett ki a gyártó. Ennek megfelelően szinte teljesen láthatatlan a víz alatt. Rendkívül sima a felülete, csekély a nyúlása, és ami különösen fontos, nagyon jó a terhelhetősége, csomózott állapotban is alig gyengül a kötéseknél! 100 méteres kiszerelésben és két különböző méretben kínáljuk.

PB Products Clear Skater

Jungle Barbless
A PB Products Jungle Hook horgot a klasszikus forma és a vékony anyag jellemzi, azonban bivalyerős! A ragadozómadarak karmához hasonló kialakítás lehetővé teszi, hogy akadók közvetlen közelében alkalmazzuk, valamint a biztonságos akadást is segíti. Hogy az akadást még tökéletesebbé tegyük, ajánlott a Line-Aligner rendszer alkalmazása, vagyis a horog szárának körülbelül 1,5 centiméter hosszúságú zsugorcsővel történő meghosszabbítása. Csakúgy, mint a többi PB Products horog, ez is sötétszürke színű, így nem csillog a vízben. Ez a típus a Jungle Barbless, azaz a szakáll nélküli változat!

PB Products Jungle Barbless

Super Strong Barbless
Aki horgászott már igazán akadós vízterületen, az tudja, hogy ilyen esetekben csakis a legerősebb horgok jöhetnek számításba, amelyek extrém helyzetekben is képesek megtartani a halat anélkül, hogy eltörnének, kihajlanának vagy a gyenge akadás miatt lefordulna róluk a hal. Pontosan ilyen célra alkotta meg a PB Products a Super Strong horgokat, melyek biztosan tartják a megakasztott halat a legkeményebb terepeken is. Kissé rövidebb szárral rendelkeznek, viszont az öblöt kiszélesítették, így garantált a tökéletes akadás. Ez a típus a Super Strong Barbless, azaz a szakáll nélküli változat!

PB Products Super Strong Barbless

Shrimp Aligner Pink
A PB Products Shrimp Aligner a cég legújabb horogbefordítója, amit úgy terveztek, hogy élethűen imitálja a garnélarákot, s eközben elrejtsék a horgot az óvatos pontyok elől. Használatuk egyszerű, csak fel kell fűzni a horogelőkére, majd a horog szárára. Nem kell hozzá gőz, mint a zsugorcsőhöz, és ha a horog hegye kicsorbul, elég lehúzni a horogról és újból használható egy másik horgon. Ez az Aligner nem megy tönkre a fárasztásnál, és az ezzel szerelt horogelőke sokkal hatékonyabb, mint a hagyományos szerelék. A Shrimp Aligner segít, hogy a horog a legmegfelelőbb helyzetben álljon az előkén, továbbá segít az akadásában is.

PB Products Shrimp Aligner Pink
Ötletes horogbefordító!

Splicing Threader befűző
Már megszokhattuk, hogy a PB Products mindig előáll valami praktikus újdonsággal, ami megoldást kínál a végszerelékek könnyebb, hatékonyabb elkészítésére. Nem is csoda, hogy a horgászok egy szempillantás alatt megkedvelik ezeket. Biztosak vagyunk benne, hogy a Splicing Threader befűzővel sem lesz ez másként, ugyanis ez az apróság mindenkinek jelentősen le fogja egyszerűsíteni a zsinórok átfűzését az épp szükséges helyeken, legyen az egy apró hurok vagy egy pici horogfül. Egyszerűen csak át kell dugni ezt a befűzőt a lyukon, a végébe belebújtatni az átfűzni kívánt zsinórt, majd a befűzőt a nyelénél fogva visszahúzni a fülön, amin elsőként átbújtattuk. Ennyi az egész, egyszerű és nagyszerű!

Splicing Threader befűző

Csali forgókapocs
Ez a speciális, apró (7 mm-es) forgó kifejezetten a bojlis előkékhez, pontosabban a precíz csali-felkínálásához készült. Tökéletes kiegészítője lehet, pl. a Ronnie Rig vagy Chod Rig előkéknek, amik elsősorban pop-up csalik használatával biztosítanak tökéletes akadást szinte minden helyzetben! Az extra erős, kimagasló teherbírással rendelkező hagyományos forgó minden szempontból megbízható. A szem kör alakú, mert ez jóval erősebb terhelést visel el, mint a szögletes forma. A praktikus és nélkülözhetetlen kiegészítő előnye, hogy rendkívül sokoldalú szerelékkombinációkhoz használható. A forgók felületét egy matt, kopásálló, csillogásmentes réteggel vonták be, hogy a víz alatt csökkentse a láthatóságot.

PB Products csali forgókapocs
Tökéletes kiegészítője lehet, pl. a Ronnie Rig vagy Chod Rig előkéknek

(X)

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.