Prologic horgásztáska bemutató

Prologic horgásztáska bemutató

Szeretném nektek bemutatni, hogy horgászat során milyen praktikusak lehetnek számunkra a megfelelő horgásztáskák és a kisebb szerelékes táskák. Szerencsére a Prologic e téren sem hagyott cserben minket. Survivor néven egy kimagasló minőségű horgásztáska családot dobott a piacra, és ezek a táskák augusztustól elérhetőek Magyarországon is. Nem ugyanaz a helyzet, ha a partra 4-5 csomaggal, a stég és a kocsi közti 2-3 fordulóval tudunk lecuccolni, vagy 2-3 táskában praktikusan elférnek a botok, orsók, szák, etetőanyagok és minden további kellék, amit egy fordulóval minden gond nélkül el tudunk juttatni a kiszemelt horgászhelyre.

Az első táska a nagyító alatt a Prologic Survivor Rod Holdall (bottartó) táskája

Prologic Survivor Rod Holdall

A videón is bemutatott táska 3 + 3 db 390 cm hosszú bot tárolására alkalmas, nem is akárhogyan. A bottartó táskát egyébként rövidebb, 360 cm-es botokhoz igazított méretben is gyártják. Kényelmesen elfér benne 3 db orsóval készre szerelt bot és 3 db tartalék bot, így maximálisan kielégíti az igényeket. A botok rögzítése alul és felül egyaránt praktikusan van megoldva, így a botunk nem mozog, csúszkál a táskában utazás közben.

Ezt a botzsákot a Prologic nem véletlenül hívja felsőkategóriás prémium botzsáknak, hiszen igen strapabíró, vízálló alapanyagból készült. A Prémium szó utal a bottartó belső kivitelére is, hiszen mint a videón bemutatjuk, mind a belső rész, mind az orsókat elválasztó részek vastagon párnázottak. Így maximális védelmet biztosítanak drága felszerelésünknek.

Az orsókat elválasztó részek vastagon párnázottak, így maximális védelmet biztosítanak drága felszerelésünknek

A cipzárak kopásállóak, emellett hatalmas külső zsebek várnak arra, hogy elnyeljék a merítőhálót és a leszúrókat. Ezek a zsebek extra erős műanyag csatokkal és cipzárral vannak védve. A Prologic még a kényelemre is gondolt, a vállpánt is vastagon párnázott, cipekedés közben sem nyomja a vállunkat.

A második bemutatásra váró táska a SURVIVOR MONSTER BAG, a Prologic egyik legnagyobb utazótáskája.

A Survivor Monster Bag, a Prologic egyik legnagyobb utazótáskája

A táska egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy nagyon erős, strapabíró 600D vízhatlan alapanyagból készült. A cipzárak erősek, és a zsebek felépítése átgondolt, praktikus elrendezésben találhatók. A két nagy első és a két nagy oldalsó zseb párnázott, így megfelelő védelmet biztosít a felszereléseinknek. A zsebeken egy hálós rész található, ahova bedughatunk kisebb, vékonyabb eszközöket.

Nagyon fontos megemlítünk a rod pod kereszttartó rekeszt, mely a táska tetején található, így van hova rögzítenünk bottartó állványunkat szállítás közben. Mérete 63 x 30 x 35 cm (fő rekesz) + az oldalsó zsebek és ez első, valamint a felső zsebek.

A sorban a következő a SURVIVOR TRAVEL BAG, amely L és XL méretben kapható.

Survivor Travel Bag XL
Survivor Travel Bag L

Mint megszokhattuk a Prologictól, ezek a táskák is nagyon strapabíró 600D vízhatlan alapanyagból készültek. A cipzárak erősek, az oldal- és elülső zsebek párnázottak. A táskákon belül is található zseb a fontosabb iratoknak. A Travel család kiemelkedő tulajdonsága az erős, tartós váz. Az alsó rekesz kialakítása sem hétköznapi, hiszen a merev alsó rész teljes biztonságot és tartást ad a táskának, nem csuklik össze, tartalma akkor sem sérül, ha rápakolunk Méretek:
L - 34 x 33 x 21 cm (fő rekesz)
XL - 60 x 36 x 24cm (fő rekesz)

Végezetül szeretnénk bemutatni néhány nagyon praktikus szerelékes táskát. Ezek a táskák különböző méretűek és formájúak. Mindegyik táska erős cipzárral van ellátva és nagyon strapabíró alapanyagból készültek. Figyelmetekbe ajánljuk a videót, ahol nemcsak a termék fotói láthatóak, hanem egyenként is bemutatjuk a táskákat.

Stiff rig wallet XL
Stiff rig wallet XL
PL DL Rigroll
Hardcase Rigroll Bag

(X)
Prologic Team
Videó: Lanitex Kft.