Prologic újdonságok a Haldorádó Áruházban

Prologic újdonságok a Haldorádó Áruházban

A mai nehéz gazdasági helyzetben döntő kérdéssé vált vevőink számára az ár. Ezen nem is lehet csodálkozni, hiszen nap mint nap erről szólnak a híradások is. Örömmel mutatjuk be a Prologic azon a termékeit, amelyek kimagasló minőségükhöz 100%-ig megfizethető ár párosul. Furcsán hangzik egy webáruházban egy olyan kijelentés, hogy ezt kézbe kell venni, de például a botoknál ez a mondat tökéletesen megállja a helyét! Aki ezeket a pontyos botokat megfogja, abban egy gondolat fogalmazódik meg: HORGÁSZNI AKAROK! A botok mellett most bemutatjuk a Prologic sikertermékeit, mint például a kapásjelzőit, vagy épp a különleges előkezsinórjait!

Prologic botok, kapásjelzők, zsinórok, előkék mind-mind pontyhorgászat témakörben

Prologic C1-es botok

A C1-es botcsaládot kifejezetten a mai modern hajszálelőkés pontyhorgászat elvárásainak 100%-os kielégítésére tervezték. Kedvező ár, széles méretválaszték és hihetetlen erő jellemzi az új Prologic C1 bojlis botcsaládot. Ezt a szériát valóságos körülmények között, szigorú szempontok alapján tesztelték. A botnak egyszerűen nincs ellenfele sem a víz alatt, sem a horgászeszközök piacán kategóriájában, mivel a gyártása során csak a legkiválóbb alapanyagokat használták fel. A botot ugyan az általános pontyhorgászat céljaira fejlesztették ki, azonban hihetetlen ereje miatt univerzális botként is kiválóan alkalmazható.

A C1-es botszéria ötvözi a kedvező árat és a kimagasló minőséget!

A High-Modulus karbon blank gyors akciójú, ezért különösen alkalmas a pontos, és nagytávolságú, nagy tömegű végszerelékekkel kivitelezett dobások végrehajtására, ugyanakkor az érzékeny botspicc maximálisan elősegíti a hal megakasztását, és nem kell félni a leakadástól sem. Vékony, ultra könnyű, prémium minőségű SiC gyűrűkkel, valamint Luxery DPS orsótartóval rendelkezik. A bottestre zsinórakasztó klipsz is került.

Két- és háromrészes kivitelű botokat is találunk a kínálatban

A Prologic C1-es botok jellemzői
- High Modulus karbon váz
- Vékony és könnyű
- Prémium minőségű SiC gyűrűk
- Luxery DPS orsótartó
- Zsinórakasztó klipsz

Akiknek gondot jelent a nagy szállítási hossz, azoknak megoldást jelenthet, hogy teleszkópos változatban is készül a C1 botcsalád

Azok számára, akik nem tudják megoldani a hosszabb botok szállítását, a Prologic a C1-es szériáját teleszkópos kivitelben is kínálja 3,6 m-es hosszban, valamint 3 librás tesztgörbével.

Ha az extrém dobótávok meghorgászása a cél, akkor a Prologic C2-es botcsalád a megoldás

Prologic C2-es botok

Egy professzionális pontyozó bot, melynek elődje (T-Carp) nem véletlenül vált világhírűvé. Ennek a típusnak a továbbfejlesztett változata, amely a távdobó botok gyöngyszeme. Nyugodtan állíthatjuk, hogy szinte nincs elérhetetlen (reális) távolság ezzel a bottal. Az extrém nagy távdobó képességének, az erejének, valamint a bot akciójának köszönhetően a C2-es bot a Prologic egyik legsikeresebb típusa.

A bot minden millimétere tudatos tervezés eredménye, aminek a végeredménye egy igazán jó távdobó bojlis bot

A Prologic C2-es botok jellemzői
- High Modulus karbon váz
- Távdobásra kialakított blank
- Vékony és könnyű
- Prémium minőségű SiC gyűrűk
- Luxery DPS orsótartó
- Zsinórakasztó klipsz

A C2 blankjára Luxery DPS orsótartó rögzíti masszívan az orsót

Prologic C3-as botok

A C3-as széria a PROLOGIC kompromisszumok nélküli csúcsmodellje a modern pontyhorgászok részére. A bottest minden apró részlete a csúcsminőséget tükrözi, kezdve az ALPS orsótartótól a megfelelő méretű, prémium kategóriás SiC gyűrűkig. Megfelelő erőtartalékokkal rendelkezik az extrém hosszú dobások és a nagyméretű, vad halak fárasztásához.

A C3 botcsalád a Prologic kompromisszumok nélküli csúcsmodellje

Az ALPS orsótartók az elmúlt évek alatt már hírnevet vívtak ki maguknak a botépítők piacán. Fő profiljuk a tengeri botokra való gyűrű és orsótartó készítés. Az ott tapasztalható extrém terhelések elviselése a garancia arra, hogy a pontyos botokon is megállják a helyüket ezek a termékek. Erre a botra a legkönnyebb alumíniumötvözetből készült CAH orsótartó került, melyet anodizálát felületkezeléssel láttak el. Ez nem más, mint elektrokémiai úton megerősített alumínium.

Az ALPS orsótartó, a prémium kategóriás SiC gyűrűk egytől egyig a csúcskategória ismérvei

A Prologic C3-as botok jellemzői
- High Modulus karbon váz
- Vékony és könnyű
- Prémium minőségű SiC gyűrűk
- ALPS orsótartó
- Zsinórakasztó klipsz

Prologic C.O.M. botok

A Prologic egy igen érdekes fantázianévvel látta el az új botcsaládját, a C.O.M.-ot. Hogy ez mit is takar? Carp.On.Mars - azaz Ponty a Marson :)

A Prologic C.O.M. botcsalád kifejlesztésekor a mérnökök a teszthorgászokkal szoros együttműködésben arra törekedtek, hogy egy olyan bottestet fejlesszenek ki, amivel kifejezetten a kisebb méretű vizeken lehet eredményesen horgászni. Olyan vizeken, ahol nem szükséges 100 méteres vagy nagyobb dobótávolság, felesleges 3,6 méteres vagy még hosszabb, 3,9 m-es bojlis botokat használni, bőven megteszi egy 3 méteres is! A lényeg a praktikusság, és hogy a halak élvezetes fárasztáshoz legyen hűséges és megbízható társunk. Nem mindenki teheti meg, hogy napokat vagy akár heteket töltsön el a hatalmas víztározókon, több száz hektáros tavakon egyhuzamban várva a nagy fogást, így egyre népszerűbbek a kisméretű horgászvizek, melyek azért nagyméretű halakban igen gazdagok.

Kimagasló fárasztási élményt nyújt az új C.O.M széria

E két tényező együtthatójaként fejlesztettek egy olyan botcsaládot, amely eme igényeket 100%-osan kielégíti. Így a végeredmény egy ultra könnyű pontyozó bot lett, aminek akciója, hossza és érzékenysége tökéletes élményt ad a kisebb testű halak fárasztása esetén is, de a tesztek során szerzett gyakorlati tapasztalatok azt mutatták, hogy a botnak 20 kg feletti pontyok szákba terelése sem okoz problémát. A horgászt gyönyörű és feledhetetlen élményekkel gazdagíthatják egy-egy ilyen esetben, és igazából ezért megyünk el horgászni, vagy nem???

Rövid és tökéletesen kidolgozott bottest jellemzi a C.O.M. szériát

A rövid 3 méteres pontyozó botok botok másik óriási előnye, hogy könnyen használhatják gyermekhorgászok is. Illetve kifejezetten ajánlott csónakos és behúzós horgászathoz is. Ekkor a botok könnyedsége, rendkívüli rugalmassága bárki számára olyan új élményeket ad, amelyre a hosszabb és merevebb botok képtelenek voltak!

A Prologic C.O.M.botok jellemzői
- Elérhető 240 cm 2 lbs, 270 cm 2,5 lbs és 300 cm 2,75 lbs
- Anyaga: 30T High Modulus karbon
- Parabola akciójú bottest
- SiC gyűrűk
- Terepszínű EVA botnyél
- Megerősített orsótartó
- Fém botvég

Prologic Unit Bite Alarm Set 3+1, 4+1-es rádiós kapásjelzők

Nincs még egy ilyen kapásjelző a horgászpiacon, amely ilyen tulajdonságokkal rendelkezne, mint a Prologic UNIT jelzők, melyek formavilága és megbízhatósága egyedülálló. A kapásjelzőkön a tónus és a hangerő állítható, továbbá jack dugós kimenet található a világító swingerek energiaellátása érdekében. A jelző szettet egy prémium minőségű tokban szállítjuk, melyben további cserélhető - különböző színű és érzékenységű - görgők találhatók 1-től 4 mágnesig annak érdekében, hogy finoman állítani tudjuk a jelzőink érzékenységét. Így ennek köszönhetően bármilyen időjárási viszonyra könnyen reagálhatunk.

Kétféle kivitelben kerül forgalomba: 3 kapásjelző + 1 rádiós vevőegység

A vevőegység a fejegységekhez illeszkedő színű LED-ekkel van ellátva, így egy szempillantás alatt észlelhetjük, melyik jelző mutat kapást. A vevőegységen továbbá található egy nagy fényerősségű fehér LED, amely automatikusan bekapcsol a harmadik pittyenés után. Ezt kapás esetén lámpaként használhatjuk, ez is megkönnyíti a sátorból a botokhoz jutást éjszaka.

4 kapásjelzőből + 1 vevőegységből álló szettet is meg lehet vásárolni

A Prologic Unit Bite Alarm Set rádiós kapásjelzők jellemzői
- Energiatakarékos kivitel
- 2 mágneses görgővel
- Teljesen zárt és vízálló
- Nagy erősségű energiatakarékos fehér LED lámpával
- Cserélhető görgőkkel
- Néma üzemmód
- 5 tónus és hangerő állítási lehetőség
- Túlméretezett és erősített hangszórók
- 4 görgő (minden szín 1 mágnessel)
- 4 görgő (minden szín 4 mágnessel)
- 150 m hatótávolság
- Különböző LED-ek jelzik a kapásokat a vevőegységen
- Memória funkció a vevőegységen
- Csendes és rezgő üzemmód
- Neoprén ultra puha tartóban
- 4A76 6V elem

Prologic Senzora 13 Bite Alarm Set 3+1-es rádiós kapásjelzők

Ez a modell a méltán híres, megbízható Prologic SENZORA kapásjelző készlet továbbfejlesztett és frissített verziója. Fejlesztésekor nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a lehető legmegbízhatóbb elektronikával lássák el. Megjelenésében modern, elegáns és strapabíró karbon borítást kapott. Elődje teljes tudáspalettáját hordozza egy energiatakarékos, vezeték nélküli rendszerrel. Éjszakai funkcióval és ultra fényes LED-ekkel egészül ki.

A Prologic Senzora 13 kapásjelző rendszer a korábbi Senzora továbbfejlesztett változata

Prologic Senzora 13 Bite Alarm Set jellemzői
- Alacsony energiafogyasztás
- Hangtónus és érzékenység állítási lehetőségek
- Teljesen zárt, vízálló kivitel
- Ultra fényes LED-ek
- Strapabíró görgők
- Néma üzemmód
- Jack dugós kimenet a világító kapásjelzőknek
- Neoprén tok
- Memória funkció
- Matt puha borítás
- 9V-os elem üzemelteti az adót (nem tartozék)
- 3 x AAA elem üzemelteti a vevőt (nem tartozék)
- Rezgő üzemmód

Természetesen a jelzőkhöz a legmodernebb, új generációs swingereket és hangereket kínáljuk

Magento Swinger/Hanger rendszer

A Magneto Swinger a legújabb rendszerű kapásjelző swinger/hanger. A kioldás erősségét az oldalán elhelyezkedő csavarral lehet beállítani. A NEW BLACK QR MAGNETO SWING & HANG kapásjelzőt alkalmazhatjuk akár a partszéli ultra könnyű jelzőt igénylő bojlizástól a viharos, szeles időben folytatott távolsági horgászatig. A mágneses fej kapáskor elakadás-mentesen, könnyedén csúszik a zsinóron.

Prologic előkezsinórok

VIPER NS - Ezt a közepes sűrűségű szövéssel készült horogelőkét két különböző árnyalatú zöld színű erős polietilénből alkották meg, így meglehetősen rugalmas lett, emellett lassan süllyedő tulajdonsággal rendelkezik. Használatát különösen az iszapos mederfenékkel rendelkező tavakon ajánljuk. Jó kopásállósága miatt a VIPER NS-ből készült horogelőkéket a megszokottnál hosszabbra is köthetjük.

A DESERT VIPER előkezsinór egy olyan új camou színkombinációjú zsinór, ami nagy sűrűségű szövésének köszönhetően rendkívüli kopásállósággal rendelkezik, emellett lassú süllyedő tulajdonsága tesz tökéletessé. E tulajdonságai teszik ezt a zsinórt szinte láthatatlanná bármilyen mederfenéken. A zsinór többféle méretben került forgalomba. Vékonyabb méreteit az apró magvas és mini bojlis horgászatra alánjuk, míg a vastagabb méretei akár különleges szerelékek elkészítéséhez is alkalmasak. Használatát elsősorban a vízinövényekkel gazdagon benőtt tavakon javasoljuk.

6 típusú előkezsinór is bemutatásra kerül a pontyhorgász napokon, összesen 12 változatban, a normál tereptől az extrém pályákig mindenre lesz megoldási javaslat

A REPTILIAN V2 új modelljében a rendkívül ellenálló külső réteg alatt két különböző árnyalatú, zöld terepmintás, nagy sűrűségű süllyedő fonott zsinór található. Tökéletes megoldás, ha akadós terepen horgászunk. A nagy sűrűségű polietilén alapanyagának és a fantasztikus kopásálló külső rétegének köszönhetően a REPTILIAN V2 előkezsinór kiválóan alkalmazható kagylós, köves mederfenék esetén is. A zsinórt sokoldalúan tudjuk felhasználni attól függően, hogy mekkora részen távolítjuk el róla a külső bevonatot. Így a REPTILIAN V2 minden körülmények között megállja a helyét.

A SUPER SNAKE előkezsinór két különböző sűrűségű polietilén összefonásából jött létre, melyek együttesen páratlan rugalmasságot kölcsönöznek ennek a remekül süllyedő zsinórnak. Az így létrejött terepmintás zöld színű zsinór kiváló kopásállósággal rendelkezik. Kiemelten a kapitális pontyokra horgászóknak ajánljuk.

A PHYTON SOFT CORE egy ólommentes leader zsinór. Ez a leader egy kiváló csomótűrő képességű zsinór, ami anélkül, hogy ólmot tartalmazna, tökéletesen fekszik a mederfenéken. Színének (matt zöld és szürke) köszönhetően teljesen beleolvad a környezetébe. Súlyának és átmérőjének megfelelő aránya teszi ezt a zsinórt iszapos mederfenéken történő horgászatkor is tökéletessé.

A PHYTON METAL CORE egy hagyományos ólombetétes leader zsinór. Tökéletes választás, amikor egy merev, fémbetétes zsinórra van szükségünk. Terepszínének (barna és szürke) köszönhetően kiváló választás a kavicsbánya tavakon, valamint homokos aljzatú vizek esetében.

Főzsinórok a Prologictól

River Special Mono - A legfejlettebb technológiával előállított, kifejezetten folyóvízi monofil zsinór, mely ellenáll bármely folyóvízi környezetben várható környezeti hatásnak. Egy teljesen új eljárás segítségével a különböző polimer alapanyagokat kombinálva készítették el ezt a monofil zsinórt. Rendkívül sima felületének és páratlan kopásállóságának köszönhetően kiválóan alkalmas a rövidtávú, ám nagy igénybevételt jelentő fárasztásokra. A különleges kettős színének (víztiszta és zöldes terepszínű) köszönhetően teljesen beleolvad a környezetébe, ám fárasztáskor a horgász számára jól látható.

Folyóvízi horgászatra kifejlesztett zsinór a Prologic River Special Mono

River Special Mono jellemzői
- Remek kopásálló képesség
- Süllyedő
- Alacsony nyúlás
- Kettős polimer szerkezet
- Víztiszta és zöld kombinációban
- Rendkívül erős monofil zsinór

Interceptor Long Distance Különleges kerámia bevonatának köszönhetően ez az alacsony hőmérsékleten előállított monofil zsinór eddig nem tapasztalt selymes, sima felületével szinte súrlódás nélkül halad át a gyűrűkön. Amellett, hogy jobban süllyed, az INTERCEPTOR LONG DISTANCE használatával az eddigieknél jelentősen nagyobb távolságú dobásokat érhetünk el. A nagy sűrűségű kopolimer alapanyag garantálja a kopásállóságot, a kiváló csomótűrő képességet és az alacsony nyúlást, mely tulajdonságokat igazán egy nagy ponty fárasztásakor értékelünk igazán. Különleges anyagának köszönhetően kaméleon módjára olvad bele a környezetébe, így a legrutinosabb halak is minden gyanakvás nélkül veszik fel csalinkat.

Prologic Interceptor Long Distance - ha a TÁVOLSÁG számít!

Interceptor Long Distance jellemzői
- Gyorsan süllyedő
- Alacsony memória
- Alacsony nyúlású
- Rendkívül sima felület
- High Density Co-polymer

Bulldozer Snag Leader A legerősebb gubancolódás mentes leader zsinór, amely nagy sűrűségű kopolimer alapanyagának és külső bevonatának köszönhetően hihetetlenül sima felületű és jól süllyedő. Amikor kézbe fogja a BULLDOZER SNAG LEADER-t érezni fogja, hogy mennyivel könnyebben köthető még a nagyobb átmérők esetében is. A különleges matt zöld-fekete terepmintája a fenék színével teljesen egybeolvadva kiküszöböli a fényvisszaverődést a kritikus horog közei területen is.

Kimagasló erejű leader előtétzsinór a Bulldozer Snag Leader

Bulldozer Snag Leader jellemzői
- Gyorsan süllyedő
- Extra kopásállóság
- Könnyű köthetőség
- Fényvisszaverődés-mentes
- Zöld-fekete terepszín

XLNT CAMO HP A méltán népszerű XLNT zsinór tovább fejlesztett változata. Az új gyártástechnológiának és az új kopolimer alapanyagnak köszönhetően jelentősen nőtt a csomótűrés, valamint csökkent a zsinór emlékező képessége. Mindezek tudatában bátran jelentjük ki, hogy az XLNT CAMO HP tökéletes választás azok számára, akik egy jó dobási tulajdonságokkal rendelkező, teljesen a környezetébe olvadó négyszínű-terepmintás zsinórra tartanak igényt.

Az XLNT CAMO HP egy terepmintás süllyedő zsinór

XLNT CAMO HP jellemzői
- Süllyedő
- Alacsony nyúlás
- Kettős kopolimer szerkezet
- Négyszínű terepminta
- Nagy kopásállóság

(X)
Haldorádó Team

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.