A VII. Haldorádó Pontyhorgász Napok - MEGHÍVÓ

A VII. Haldorádó Pontyhorgász Napok - MEGHÍVÓ

Alig egy hónap és ismét kezdetét veszi a Haldorádó Centrum által - immáron hetedik éve - megrendezésre kerülő Pontyhorgász Napok rendezvény. "Minden, ami a pontyhorgászattal kapcsolatos" - foglalhatnánk össze egyetlen mondattal a háromnapos eseményt. Újdonságok, akciók, kedvezmények, csalikülönlegességek, előadások, közönségtalálkozó, mindez február első három napján: 2013. február 1-2-3-án Kiskunhalason!

Hetedik alkalommal várja a Haldorádó Pontyhorgász Napok évenként megrendezett, szezonnyitó rendezvénysorozat a pontyhorgászat szerelmeseit Kiskunhalason, a Haldorádó Centrumban!

A VII. Haldorádó Pontyhorgász Napok időpontja: 2013. február 1-2-3. (péntek, szombat, vasárnap)

A rendezvény helyszíne Kiskunhalason a Haldorádó Centrum. Sajnos februárban még valószínűleg hűvösebb lesz az idő, de mindent elkövetünk, hogy jól érezze magát, aki ellátogat ide

Mire számíthat az ide ellátogató?

Ha egy mondattal kellene válaszolni, akkor: mindenre, ami a pontyhorgászattal kapcsolatos, de valójában még ennél is többre. Az előző évekhez hasonlóan ezen a rendezvényen is színes programok, remek előadások, sok-sok akció, megannyi csali és kiegészítő várta a látogatókat. Egy biztos, idén sem lesz ez másként!

Szinte mindent megtalál itt, ami a pontyhorgászattal kapcsolatos

Mindhárom napon érdekes programok várják a látogatókat, így akár minden nap érdemes lesz hozzánk ellátogatni! A rendezvény méltó rangját és színvonalát neves hazai mesterhorgászok biztosítják. Sok cég itt mutatja be elsőként a 2013-as újdonságait, itt lehet először ezeket kézbe venni, megvásárolni, plusz, ami nem elhanyagolható nagy kedvezményekkel!

A nagyközönség először itt találkozhat a Haldorádó 2013-as újdonságaival, többek között a Vad Szilva fantázianevű termékekkel…
… vagy a felső kategóriát képviselő Haldorádó Top Method termékcsaláddal
Az SBS itt kínálja először a 2012-es World Carp Classic győztes bojliját, a Competition széria C1-es tagját!

Meghívott vendégek, előadók

Az SBS Baits a VII. Haldorádó Pontyhorgász napokon is képviselteti magát

Legkedveltebb bemutatót eddig minden évben a bojligyúrás adta, természetesen ez most sem marad el! Idén is több kilónyi bojli kerül majd legyártásra, elajándékozásra az érdeklődő bojlis horgászok között.

Az SBS most is képviselteti magát a Pontyhorgász napokon, a fiatalok által kedvelt bojligyúrás most sem marad ki a programból

Természetesen idén sem maradnak további meghökkentő meglepetések nélkül a bojlis horgászat fejlődésére kíváncsi résztvevők. A 2013. évi újdonságok első hivatalos bemutatója Kiskunhalason lesz. No de mi lesz a meglepetés? Ne legyetek türelmetlenek… a meglepetést nem szokták elárulni, gyertek el és meglátjátok!

Bessenyei Gyuri az SBS csapatának oszlopos tagja, profi bojlikészítő
Gál Józsefet sem kell már bemutatni, hiszen az SBS egyik hivatalos teszthorgásza, állandó szerzője
Szalai Árpád, az SBS, PB Products, Halcapone Team tagja 2012-ben rekordfogással nyerte meg csapattársaival a székelyi bojlis kupát

Szalai Árpád - SBS, PB Products Halcapone Team tagja - pontyspecialista

A fiatal Szalai Árpád neve a bennfentes bojlis-pontyhorgászok számára már nem ismeretlen. A kiváló horgász remek eredményei bizonyítják rátermettségét és nem hétköznapi jártasságát a pontyhorgászatban.

Szalai Árpád a horgász eszköztár legfontosabb részében, a profi végszerelékekben fog segítséget nyújtani, valamint a PB Products speciális termékeit, újdonságait mutatja be a nagyközönségnek

Árpád azonban nemcsak remek horgász, hanem kiváló üzletember is. Ő a forgalmazója a PB Products minőségi bojlis kiegészítőiről, kellékeiről, híressé vált termékcsaládnak hazánkban. A PB profi megoldásokat kínál a hagyományos helyzetekben használt bojlis végszerelékektől a legextrémebb szituációkban szükségesekig. Nem véletlenül igen kedvelt márka a világ egyik leghíresebb „extrém” taván, a Rainbow-n. A cégvezető személyesen mutatja be az érdeklődőknek a speciális termékeket és újdonságokat.

Nem véletlen az sem, hogy az igazán extrém vizekre igen gyakran a PB kínálatából választanak a horgászok
Még ha horgászni nem is tudunk kimenni február elején, legalább részletesen bemutatja Árpi, hogy adott körülményekhez melyik végszerelék a legalkalmasabb

Prologic Team

Új előadóként vesz rész a 2013-as pontyhorgász napokon a Prologic csapata, akik a 2013. évi új botjaikat, különleges táska kollekciójukat, egyéb újdonságaikat mutatják be.

A 2013-as Prologic botszériák is bemutatásra kerülnek a Pontyhorgász napokon
Prologic - Csúcsminőség elérhető áron!

Haskó Tamás - Haldorádó Carp Team - ponty- és amurspecialista

A kezdő bojlis horgászok között nagy népszerűségnek örvend a Haldorádó horgászportálon megjelent Bojlis Suli cikksorozat, vagy az igazi vadvízen történő Dzsungelhorgászat cikkek, így szinte „kötelező”, hogy az írások szerzője, Haskó Tamás is jelen legyen ezeken a napokon és hogy tanácsaival, praktikáival segítse a bojlis horgászokat a kezdeti buktatók áthidalásában. Tamás a nap során folyamatosan szakmai tanácsaival segíti a látogatóknak.

Haskó Tamással is biztosan találkozhatnak az érdeklődők
Tomi előszeretettel horgászik igazi vad vizeken, így akár az ottani csalikról, etetésről, végszerelékekről is lehet tőle kérdezni a három nap során

A finomszerelékes feeder pontyhorgászat iránt érdeklődőknek is kedvezünk e három napon!

Sipos Gábor és Sisa József - Haldorádó Feeder Team - feeder specialisták

A 2012-es Pontyhorgász Napok sikeres előadásai után egyértelmű volt, hogy ismét meghívjuk Haldorádó színekben versenyző két horgászunkat, ifj. Sipos Gábort és Sisa Józsefet. Előadásukkal sok olyan praktikát, tanácsot adtak az érdeklődőknek, amiket bár a versenytapasztalatoknak köszönhettek, rendkívül eredményessé teheti vele bárki a mindennapos horgászatait is.

Bár Sipos Gábor és Sisa József a versenyszerű feederezésről tart majd most is előadást
Az érdeklődés várhatóan 2013-ban sem szűnik az előadások végén

Döme Gábor - Spro-Haldorádó Team - feeder specialista

Úgy véljük, hogy Döme Gábort sem kell már bemutatni. Több mint két évtizedes munkásságával professzionális szintre emelte a feederbotos horgászatot. Ráadásul a nevével fémjelzett Haldorádó termékek az elmúlt években nagyon magas szintre fejlődtek. Nos, a Pontyhorgász Napok lesz az első olyan alkalom, amikor a 2013-as évben piacra kerülő összes új fejlesztésű Haldorádó terméket kezükbe vehetik a látogatók.

Döme Gábor feeder specialistával mindhárom nap találkozhatnak a látogatók

Gábor első kézből adja át tudását és megszerzett tapasztalatait az ideérkezőknek, hogy Ők is hasonlóan sikeresek lehessenek. Természetesen nem maradhatnak el a bemutató során az új, aktuális pontyfogó receptek sem, amelyekből sokat tanulhatnak mindazok, akik ki szeretnék mindezt próbálni! Emellett Gábor természetesen készséggel válaszol a látogatók feederbotokkal, szerelékekkel, orsókkal kapcsolatos kérdéseire is.

Egy kimondottan hideg vízből fogott szép ponty… a látogatók megtudhatják, hogyan!

Ha rossz lesz az idő?

Február elejére nehéz előre jó időt intézni. Volt már olyan év, hogy naponta 20-30-40 cm friss hó szinte járhatatlanná tette az utakat, de volt már olyan is, hogy a kiállításról rögtön át lehetett sétálni a közeli horgásztóra felavatni a felszerelést! Bármilyen is volt az idő, minden várakozást felülmúlt a látogatók száma. Vélhetően idén sem lesznek kevesebben, sőt bízunk benne, hogy még többen tisztelnek meg minket. Így ha esetleg 1 méteres hó lesz, akkor is megtartjuk a rendezvényt, ha viszont verőfényes napsütés lesz, akkor pláne! Tehát rajtunk nem múlik!!!

Ha behavazódna ismét a környék, akkor is megtartjuk a rendezvényt! Szerencsére Kiskunhalas fekvéséből adódóan az autópályán, onnan az 54-es úton (amelyet folyamatosan tisztínak) könnyen megközelíthető

Kényelmes körülmények az előadások megtekintéséhez, valamint a bojlis, darabos kiegészítők kézbevételéhez

Az elmúlt évek bevált gyakorlata, hogy az előadásoknak egy erre a célra rendelt, fűtött, ülőpadokkal (ülőpárnákkal) felszerelt 120 m2-es rendezvénysátor ad helyet, ami kényelmes megtekinthetőséget tesz majd lehetővé az érdeklődők számára. Ebben egyszerre minimum 100 fő tud kényelmesen helyet foglalni.

Nagy fűtött rendezvénysátor várja az ide érkezőket ...
... amelyben akár 100 fő is kényelmesen elfér az előadások alatt
Csak így biztosítható az előadások kulturált, zavartalan lebonyolítása

A bolt mellett továbbá lesz egy 50 m2 alapterületű „bojlis sátor” a darabosabb kellékek bemutatására, továbbá egy hasonló méretű étkezősátor, ahol a híres kiskunhalasi Sóstó Csárda szakácsai biztosítják a finom meleg ételeket és italokat. Így akinek tömegiszonya van, az mindig talál olyan pontot valamelyik sátorban vagy a boltban, ahol kényelmesen tud pihenni pár percet.

A bojlis horgászathoz tartozó darabosabb kellékek, kiegészítők egy külön sátorban kapnak helyet

2013. 02. 01. (péntek) részletes program
10:00-10:50Döme GáborHaldorádó újdonságok 2013 - Új termékek első bemutatója
11:00-11:50Prologic TeamA Prologic 2013. évi bot újdonságai és egyéb kurrens kiegészítőinek bemutatója
12:00-12:50Szalai ÁrpádProfesszionális bojlis végszerelékek - PB Product újdonságok pontyhorgászoknak
13:00-13:50SBS TeamAz SBS 2013-as újdonságainak bemutatása
14:00-14:50Sipos Gábor, Sisa JózsefVersenyszerű feederhorgász praktikák. Etetőanyag keverési tippek, bevált receptek
15:00-15:15Haldorádó TeamTombolasorsolás

2013. 02. 02. (szombat) részletes program
9:00-9:50Döme GáborHaldorádó újdonságok 2013 - Új termékek bemutatója
10:00-10:50Szalai ÁrpádProfesszionális bojlis végszerelékek - PB Product újdonságok pontyhorgászoknak
11:00-11:50Sipos Gábor, Sisa JózsefVersenyszerű feederhorgász praktikák. Etetőanyag keverési tippek, bevált receptek
12:00-13:50SBS TeamAz SBS 2013-as újdonságainak bemutatása, majd bojligyúrás
14:00-14:50Prologic TeamA Prologic 2013. évi bot újdonságai és egyéb kurrens kiegészítőinek bemutatója
15:00-15:15Haldorádó TeamTombolasorsolás

2013. 02. 03. (vasárnap) részletes program
9:00-9:50Sipos Gábor, Sisa JózsefVersenyszerű feederhorgász praktikák. Etetőanyag keverési tippek, bevált receptek
10:00-10:50SBS TeamAz SBS 2013-as újdonságainak bemutatása
11:00-11:50Döme GáborHaldorádó újdonságok 2013 - Új termékek bemutatója
12:00-12:30Haldorádó TeamAz Év fogása 2012 díjak átadása
13:00-13:50Szalai ÁrpádProfesszionális bojlis végszerelékek - PB Product újdonságok pontyhorgászoknak
14:00-14:50Prologic TeamA Prologic 2013. évi bot újdonságai és egyéb kurrens kiegészítőinek bemutatója
15:00-15:15Haldorádó TeamTombolasorsolás

Kiállítás napi programok letöltése (xls)

Nemcsak nézelődni és tájékozódni, hanem vásárolni is érdemes ezeken a napokon, hiszen jelentős árengedménnyel kínálunk több mint 1000 terméket!

Akciók és árengedmények

Az egész nap folyamatosan zajló bemutatók mellett természetesen olyan egyedi akciókat és vásárlási kedvezményeket biztosítunk a látogatóinknak, amelyek garantálják, hogy érdemes lesz Kiskunhalasra, a Haldorádó Centrumba ellátogatni! Az árengedmények mértéke (termékcsoporttól függően) minimum 10% és 20%, de egyes termékeknél akár 50%-ot meghaladó mértékű is lehet! Részletes kedvezménylista a következő írásban lesz.

A rendezvényre ellátogatók közül azok, akik a regisztrációs kártyát kitöltik, mindhárom napon ajándéksorsoláson vesznek részt

Ajándék a külföldi látogatóknak

Már az elmúlt évben is nagyon sok Szlovákiából, Romániából és Szerbiából érkező látogatója volt a rendezvénynek. Idén is számítunk külföldi horgászbarátainkra!!! Sőt, ebben az évben is kiemelt módon díjazzuk a távolról érkezőket. Az a kérésünk, hogy minden külföldi vásárlónk a pénztárnál mutassa majd fel személyigazolványát vagy útlevelét. A vásárlás összértékétől függően egy igazán értékes Haldorádó ajándékcsomaggal szeretnénk megköszönni, hogy elfáradtak hozzánk!

Souvenir to foreign visitors

Last year we had quite a lot visitor from Slovakia, Romania and Serbia participated in our programme. We rely on our foreign angler friends this year as well! Moreover, this year we have some extraordinary surprise in store to persons arriving from afar. We request every foreign costumer to show his/hers identity card or passport at the cash desk. We would like to express our thanks to them with a really precious Haldorado gift package - depending on the total value of the purchasing - for coming here to visit us.

Ajándék a hazai látogatóknak

A Sikeres Sporthorgász újság januári és februári számában a hátlapon megjelent hirdetésünkben egy ajándék kupon található. Ezt mindenképpen érdemes kivágni és magaddal hozni, mert máris egy doboz pellet boldog tulajdonosa lehetsz, ha vásárolsz is.

Nyereménysorsolás és díjátadó

Mint ahogyan a programban is látszik, mindhárom napon a regisztrációs lapot kitöltők tombolasorsoláson vesznek részt. Ezenkívül vasárnap adjuk át a 2012-es év legszebb fogása díjat mind a „nemes hal”, mind az „egyéb hal” kategóriában.

A rendezvény helyszíne

Haldorádó Centrum
6400 Kiskunhalas
Széchenyi út 49.

Nyitva tartás:
pénteken, szombaton 8-17 óráig
vasárnap 8-16 óráig

E-mail: horgaszbolt@haldorado.hu
Telefon: +36 20 9457 758

A belépés díjtalan!

Nézzétek meg a 2012-es VI. Haldorádó Pontyhorgász Napok összefoglalóját, amely betekintést nyújt a nem hétköznapi esemény legizgalmasabb perceibe!

Nem szeretnénk minden meglepetésről lerántani idő előtt a leplet, de egyvalamit megígérhetünk: mindent megteszünk, hogy érdemes legyen ellátogatni Kiskunhalasra, a Haldorádó Centrumba kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.