Élő csalik harcsahorgászoknak a Haldorádó webáruházban!

Élő csalik harcsahorgászoknak a Haldorádó webáruházban!

A harcsahorgászoknak eddig komoly problémát jelentett a megfelelő minőségű élő csali beszerzése, amely a nyári hónapokban sok horgász kedvét vette el e nemes halak horgászatától. Ezt mi most egy csapásra megoldottuk, és örömmel jelentjük be, hogy webáruházunk kínálatában megjelent a pióca, a nadály és az iszapgiliszta is!

Pióca

Egyik legrégebbi bevált harcsacsali a pióca, mely masszív, szívós, és akár napokig is elél a horgon. A piócát Magyarországon szedik kis patakokból. Mivel ez is - hasonlóan a szúnyoglárvához - természetes élőhelyéről származik, gyakran előfordul, hogy nem lehet szedni.

A csalikat jól záródó dobozban szállítjuk
Bevált felkínálási módja

Nadály

A nadály néven ismert gyűrűsférget Magyarországon is tudják szedni, de tartósan nagy mennyiséget nem tud senki. Ezt Macedóniából és Szerbiából importáljuk. A nadályok legnagyobb előnye, hogy jóval keményebb a bőrük, és fürgébben is mozognak a horgon, mint a pióca. A legkedveltebb harcsacsali!

A jól záródó dobozból a nadály sem szabadulhat
A horgon jól mozog, hamar felhívja magára a harcsák figyelmét
A vizes kartondaraboknak köszönhetően jól tűrik a szállítást

Sokan tévhitben élnek a nadály védettségével kapcsolatban. Ezért felmerülhet a kérdés, hogy az általunk forgalmazott élő csalik védettek-e? A válasz NEM. Ezt tanúsítvánnyal is igazoljuk.

A nadály szakvéleménye

Iszapgiliszta

Az iszapgilisztát, más néven berki gilisztát Magyarországon, folyók árterein szedik igen kemény fizikai munkával. Ha tartósan száraz az idő, és nincs áradás a folyók mentén, akkor sajnos egyáltalán nem lehet szedni. Az ország különböző részein különböző fajok élnek. Egy bizonyos faj igen nagyra nő, nagyon kedvelt a horgászok körében. Igen kemény a bőre, sokáig bírja a horgon. Igazi kuriózum a harcsahorgászoknak!

Itt még kissé visszafogottan „nézelődik”
Ahogy vízbe kerül, akkor döbben meg a horgász, hogy miként „dolgozik” a felcsalizott iszapgiliszta!
Íme, a csomagolás
A puha testű csaliknak nehezen tudnak ellenállni a nagy harcsák

Az élő csalik szállítását többször teszteltük, így találtuk meg a legjobb csomagolástechnikát, amivel garantáljuk, hogy élve juttatjuk el a megrendelőnek!

A biztonságos dupla csomagolás, melyben garantáltan életben maradnak a csalik

Hogyan történik a rendelés és a kiszállítás?

A rendelés során figyelembe kell venni, hogy csak a 14:00 óráig leadott megrendeléseket tudjuk másnap garantáltan célba juttatni! De ez is csak akkor lehetséges, ha a rendelést követő nap munkanap. Tehát aki pénteken rendel, nem fogja azt szombaton megkapni. A frissesség megőrzése és a felhevülés elkerülése érdekében azokat a csomagokat készítjük legkésőbb össze, amelyekbe élő anyagot is kértek. A GLS (csomagjaink kézbesítője) 16:00-kor érkezik hozzánk. Így maximum 2 óránk van arra, hogy a kért mennyiségeket kimérjük, és hogy a csomagokat biztonságosan lezárjuk. Ezért kell az élő anyag megrendelést legkésőbb 14:00 óráig leadni, ha szeretné azt másnap megkapni! Pénteken élő anyag feladás NINCS! Ennek oka, hogy a pénteki csomagok csak hétfőn kerülnek kézbesítésre, ezt a hosszú időt azonban az élő csalik már nem bírnák ki! Mindezt a rendelés leadása során feltétlenül vegyék figyelembe!!!

Még egy érv, amiért érdemes a Haldorádó látogatni és itt vásárolni!

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.