Légy a teszthorgászunk - 2011!

Légy a teszthorgászunk - 2011!

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az előző év egyik nagy sikere volt az oldalunkat rendszeresen látogató horgászok körében a „Légy a teszthorgászunk” pályázat, ezért egyértelmű volt számunkra, hogy e pályázatot erre az évre, 2011-re is meghirdetjük. Nézzük, mit tartogat az idei pályázat a Haldorádó termékeket rendszeresen használó horgászoknak!

A Haldorádó termékek népszerűsége a horgászok kiemelt figyelmének és bizalmának köszönhetően töretlen. A rengeteg köszönőlevél, a sok megtisztelő visszajelzés arról árulkodik, hogy a felhasználók döntő többsége maximálisan meg van elégedve termékeinkkel és azok fogósságával. Manapság már több ezer horgász használja nap mint nap a Haldorádó termékeket, legyen az csalizó pellet, etetőanyag, vagy akár horgászzsinór. Ez nem is csoda, hiszen jelenleg több mint 180 Haldorádó termék áll a horgászok rendelkezésére.

A Haldorádó termékek széles palettáját - rendkívüli fogósságuknak köszönhetően - hamar megkedvelték a horgászok

A horgászokkal beszélgetve gyakorta találkozunk olyan csalizási tippekkel, etetőanyag keverési ötletekkel, amikre mi nem is gondoltunk, viszont a használója igen szép, nem mindennapi fogási eredményeket ért el azok használatával.

„Légy a teszthorgászunk - 2011!”

A „Légy a teszthorgászunk!” kezdeményezésünk lényege, hogy olyan írásokat, fotókkal illusztrált cikkeket várunk, amelyekben a Haldorádó termékek (etetőanyagok, horogcsalik, dipek stb.) használata közben szerzett tapasztalataikat írják le, mutatják be a horgászok. Érdekelnek minket a nem hétköznapi körülmények, a pontos keverési tippek, trükkök, tanácsok… már ha megosztja velünk a horgász :)

Ha már úgyis előszeretettel használja termékeinket és érez affinitást a fényképezéshez, valamint az élménybeszámoló megírásához, ne habozzon! Megéri!
Mit, mivel, hogyan kevert be a horgász?

Mi az újdonság 2011-ben???

A videotechnika rohamos fejlődésével egyre gyakoribbak a baráti társaságok horgászatain készülő „home videók”. Amennyiben lehetősége van rá, örökítse meg horgászatát videokamerával és egy vágott anyag formájában juttassa el hozzánk. A technikai információkkal kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot velünk a palyazat@haldorado.hu email címen, ahol segítséget kap a szükséges formátumról stb. Fontos, hogy amennyiben nem rendelkezik saját szerzeményű és jogtulajdonú zenével, úgy az anyagot mindenképp zene nélkül készítse el. Amennyiben az anyag megjelentethető az oldalunkon, a szükséges jogtiszta zenéket mi majd biztosítjuk a filmhez.

Várjuk az élménybeszámolókat, akár már a legújabb etetőanyagainkról is!

Megéri tesztelni termékeinket és beszámolni az eredményekről…

Természetesen szeretnénk „jutalmazni” azt, aki energiát és időt fektet abba, hogy leközölhető tartalmú beszámolót küld nekünk.

Minden olyan szerzőt, akinek írása megjelenésre alkalmas és közkinccsé tesszük, megjutalmazzuk. A publikáció „ellenértéke” egy 10.000 Ft értékű, Haldorádó termékekből álló csomag lesz. Hogy mi kerül a csomagba? Az, amit a szerző magának választ. Így biztosan azt kapja, amire szüksége lesz! Amennyiben videóval „gazdagított” beszámolót küldd nekünk, annak díjazásáról egyedi megállapodást kötünk.

Komplett etetőanyag-keverési receptet is megoszthat velünk az élménybeszámolóban a horgász!
Egy ilyen szép fogás élményét érdemes megosztani másokkal
Nemcsak jól néznek ki, de garantáltan fogósak is!

Fontos, hogy itt nem nagyotmondó versenyt hirdetünk. Épp ezért kérjük valamennyi beszámolót jó minőségű fényképekkel alátámasztva beküldeni, hiszen valós eredményeket, tippeket, ötleteket várunk, amivel segítik munkánkat és a többi horgász szórakozását, eredményesebb horgászatát. Emiatt kizárólag azok a beküldött anyagok kerülnek díjazásra, amik leközlésre is kerülnek a Haldorádó horgászportálon.

A csali…
… és az eredménye :)

A hitelesség miatt természetesen a fényképek között kell olyannak lennie, ami a csalit, etetőanyagot mutatja be ugyanakkor, ugyanott, mint ahol a fogott halak szerepelnek.

Kizárólag olyan pályázatokat fogadunk be, amelyek képanyaga a hallal való kíméletes bánásmódot is igazolja. Tehát betonon, köveken, konyhában stb. fotózott halak miatt az írás nem kerülhet leközlésre. Fontos, hogy nem tóbemutató írásokat várunk és semmiképp nem a vízterület honlapjáról leszedett képeket és szöveget. Előző évben sok pályázatot kellett emiatt elutasítani.

A szép tájak előttünk terülnek el, csak fényképezőgép kell, hogy megörökítsük ezeket

Íme, pár téma, amiknek meg kell jelennie a fotókon: horgászvíz, horgászhely, horgász, etetőanyag, csalik, csalizott végszerelék, horgászati képek, fárasztás, szákolás, fogott hal a horgásszal stb.

Fontos! A fényképek mérete fekvő képkivágás esetén 1024 x 768 pixel legyen, és álló képkivágásnál se legyen 768 pixelnél magasabb! Pályázatokat Word dokumentumban kell megírni és mellé csatolni a megfelelő jpg formátumú képeket. A Word dokumentumban csak hivatkozni kell a szövegben a fénykép helyére és nevére (nem kell azt beágyazni!), valamint a megfelelő képaláírásra. Pl. 01.jpg - „Ez volt a horgászat legnagyobb hala”.

Külön öröm, ha nagy és nehezen meghorgászható vízterületekről érkeznek a beszámolók!
Csalizási praktikák is helyet kaphatnak a beszámolókban!

Az élménybeszámolókat, történeteket, fényképes anyagokat a palyazat@haldorado.hu email címre várjuk!

A pályázatokat folyamatosan várjuk a 2011-es évben.

Várjuk a beszámolókat!

Egy újabb érv, ami miatt érdemes minden nap a Haldorádót látogatni!!!

Haldorádó Team

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.