Légy a teszthorgászunk - 2014!

Légy a teszthorgászunk - 2014!

Folyamatosan érkeznek hozzánk kérdések, hogy az elmúlt évek egyik sikeres pályázata folytatódik-e? Lehet-e beküldeni újra élménybeszámoló cikkeket, ami azokat az élményeket meséli el, amit a horgászok éltek át Haldorádó termékek használatával. Örömmel jelentjük be, hogy IGEN, idén is meghirdetjük a „Légy a teszthorgászunk!” kiírást. Érdekelnek a részletek?

Ez az év számos kiemelkedő újdonsággal indult a Haldorádó termékek tekintetében. Több teljesen új termékcsalád jelent meg a boltok polcain, áruházunk kínálatában, ilyenek például a Gold Feeder etetőanyagok, vagy épp a Fluo Flavor aromák, de ne feledkezzünk el a kedvező árú Top 10 Carp Pelletről sem. Mérföldkő a 2014-es év a Haldorádó életében, hiszen egy olyan termékcsoporttal jelentünk meg Haldorádó Carp Boilie Products név alatt, amivel egy teljesen új szegmensnek, a bojlis pontyhorgászoknak szeretnénk kedveskedni. Tehát van újdonság bőven!

A rengeteg Fogási napló bejegyzés, élménybeszámoló levelek, a sok megtisztelő visszajelzés arról árulkodik, hogy a felhasználók döntő többsége maximálisan meg van elégedve termékeinkkel és azok fogósságával. Ez igaz a „régi” termékeinkre is, illetve az újdonságokra is. Ez nem is csoda, hiszen jelenleg több mint 450 (!!!) különböző Haldorádó termék áll a horgászok rendelkezésére.

A 2014-es évben nagyon sok újdonsággal bővült a Haldorádó termékek palettája, ezek egyik mérföldköve a Carp Boilie Products

A horgászokkal beszélgetve vagy a fogási naplót böngészve gyakorta találkozunk olyan csalizási tippekkel, etetőanyag keverési ötletekkel, amikre mi nem is gondoltunk, viszont a használója igen szép, nem mindennapi fogási eredményeket ért el azok használatával.

Érdekelnek minket a csalizási tippek, ötletek

„Légy a teszthorgászunk - 2014!”

A „Légy a teszthorgászunk!” kezdeményezésünk lényege, hogy olyan írásokat, fotókkal illusztrált cikkeket várunk, amelyekben a Haldorádó termékek (etetőanyagok, pelletek, bojlik, aromák, végszerelékek, aprócikkek stb.) használata közben szerzett tapasztalataikat írják le, mutatják be a horgászok. Érdekelnek minket a nem hétköznapi körülmények, a pontos keverési tippek, trükkök, tanácsok vagy akár egy érdekes élménybeszámoló is…

Etetési stratégia…
… végszerelék, tehát minden, ami a horgászattal kapcsolatos

Videóval bővített tartalom

A videotechnika rohamos fejlődésével egyre gyakoribbak a baráti társaságok horgászatain készülő „home” videók. Amennyiben lehetőséged van rá, örökítsétek meg a horgászatot videokamerával és egy vágott anyag formájában töltsétek fel a Youtube-ra mint nem listázott videó tartalmat. Ennek linkjét küldjétek el a megírt cikkel együtt a palyazat@haldorado.hu email címre.

Ha valaki megvágott videóval kiegészített beszámolót készít, és az megjelenésre alkalmas, akkor egy maximum 50.000 Ft értékű Haldorádó utalványt adunk cserébe a munkájáért. Hogy mit választhat érte? Bármilyen Haldorádó márkajelzésű terméket az áruházunk kínálatából. A videóért kapható utalvány értékéről a válaszunkban tájékoztatjuk a pályázót. Reméljük, sok tényleg értékes videót tudunk majd a nagyközönség elé tárni.

Ha valaki az élménybeszámolót leközölhető videóval egészíti ki, akár 50.000 Ft értékű utalványt kaphat

Megéri tesztelni termékeinket és beszámolni az eredményekről…!

Természetesen szeretnénk „jutalmazni” azt, aki energiát és időt fektet abba, hogy leközölhető tartalmú beszámolót küld nekünk.

Minden olyan szerzőt, akinek írása megjelenésre alkalmas és közkinccsé tesszük, megjutalmazzuk. Mivel pályázat és pályázat között is van különbség, az azért adott ajándéknál is különbséget kívánunk tenni. A publikáció „ellenértéke” egy minimum 5.000, maximum 10.000 Ft értékű, Haldorádó termékekből álló csomag lesz. Így kívánunk differenciálni a megjelenésre alkalmas írások, valamint a kiváló képanyaggal és szöveggel ellátott cikkek között. Az ajándékcsomag összegéről a pályázat értékelése után e-mailben értesítjük a pályázót. Hogy mi kerül a csomagba? Az, amit a szerző magának választ, egy kritérium van csupán, mégpedig hogy kizárólag Haldorádó márkajelzésű terméket választhat. Amennyiben videóval „gazdagított” beszámolót küld nekünk, annak díjazásáról egyedi megállapodást kötünk.

Sok szép képet szoktál készíteni a horgászatok során? Jól fogalmazol? Oszd meg velünk élményeidet, megéri!

Gyakran felmerülő kérdés a beérkező e-mailek között, hogy bár honoráltuk írását, de mikor jelenik az meg, vagy miért nem jelent még meg? Szerencsére nagyon sok aktív horgász küld be hozzánk élménybeszámoló írást nap mint nap, ezért csupán egy dolgot tudunk ígérni a nyertes pályázóknak: az írásuk előbb, vagy utóbb, de mindenképpen leközlésre kerül a Haldorádó Horgászportálon!

Külön örülünk, ha természetes vadvízi beszámolókat kapunk

Fontos, hogy itt nem nagyotmondó versenyt hirdetünk. Épp ezért kérjük valamennyi beszámolót jó minőségű fényképekkel alátámasztva beküldeni, hiszen valós eredményeket, tippeket, ötleteket várunk, amivel segítik munkánkat és a többi horgász szórakozását, eredményesebb horgászatát. Emiatt kizárólag azok a beküldött anyagok kerülhetnek díjazásra, amiket befogadunk - erről a szerzőt e-mailben értesítjük is.

Nagyon fontos halakkal való kíméletes bánásmód, ami tükröződjön a képeken is!

A hitelesség miatt természetesen a fényképek között kell olyannak lennie, ami a csalit, etetőanyagot mutatja be ugyanakkor, ugyanott, mint ahol a fogott halak szerepelnek.

Kizárólag olyan pályázatokat fogadunk be, amelyek képanyaga a hallal való kíméletes bánásmódot is igazolja. Tehát betonon, köveken, konyhában stb. fotózott halak miatt az írás nem kerülhet leközlésre. Fontos, hogy nem tóbemutató írásokat várunk és semmiképp nem a vízterület honlapjáról leszedett képeket és szöveget. Előző években is sok pályázatot kellett emiatt elutasítani.

Az egyik legnépszerűbb módszer a feederezés, így jöhetnek állóvízi vagy folyókon készült beszámolók is…
… de a bojlis horgászok beszámolóját is nagyon várjuk a több napos túrák eredményéről
Mi került a hajszálelőkére?
Mit sikerült ezzel horogra csalni?

Haldorádó teszthorgász csapat

Sokan kérdezik, miként lehetnének a Haldorádó Team aktív tagjai, miként végezhetnének folyamatos munkát, hogyan kerülhetnének közelebb hozzánk és lehetne életük része a tesztelés is? Fontos, hogy mi nem jelentkezés alapján választunk!

Nap mint nap érkeznek olyan megkeresések, hogy valaki szívesen kipróbálná termékünket, szívesen bevetné versenyen, ha küldenénk belőle számára… A teszthorgász rendszerünk hitelét az adja, hogy itt nincs előre megfizetett, „megvett” teszthorgász! Az oldalon olvasható „ismeretlen” szerzők tollából megjelent írások olyanok, amelyért kezdetben többet tett az elkészítője, mint mi! Azaz ő látott fantáziát a termékeinkben, megvásárolta azokat, amelyeknek bizalmat szavazott.

Sisa József és Sipos Gábor mára nélkülözhetetlen tagjai csapatunknak, 2014-ben új etetőanyag jelent meg az ő közreműködésükkel

Ha ezekkel maximálisan meg volt elégedve és olyan fogásokat tudott elérni, olyan tapasztalatokra tett szert, amelyet érdemes közkinccsé tenni, akkor még azt hitelt érdemlően le is kell fotózni és meg kell írni. Ha mindez elnyeri a mi tetszésünket is, és megjelenhet, csak ekkor díjaztuk. Ha ez a tevékenység folyamatossá válik, tehát több megjelenésre alkalmas beszámolót kapunk, amelyek hitelessége megkérdőjelezhetetlen és ez a nagyközönség tetszését is elnyeri, akkor mi fogjuk felkérni, hogy legyen a Haldorádó Team tagja! Tehát mindez egy viszonylag hosszú folyamat, amely során be kell dolgoznia magát a leendő horgásznak a csapatba.

Kiváló példa erre Sisa József és Sipos Gábor, akik 2011-től erősítik a Haldorádó Team csapatát, illetve 2012-ben csatlakozott hozzánk például Putz Tamás is, akinek a közreműködésével készültek el a Top 10 Carp pellet termékek. A Haldorádó Teszthorgász Csapatának névsora itt olvasható.

Putz Tamás javaslatai is beépültek a 2014-ben debütáló Top 10 Carp pellet termékekbe

Milyen előnyökkel jár mindez?

- Bekerülhet a Haldorádó Teszthorgász Csapatba
- Tagja lesz egy olyan csapatnak, ahol megkérdőjelezhetetlen a horgászat iránti elkötelezettség, a szakértelem és a megszállottság
- Gondoskodunk folyamatos szakmai fejlődéséről
- Jelentős kedvezménnyel juthat hozzá az általunk kínált termékekhez
- Részt vehet az új termékek kifejlesztésében, tesztelésében
- Elsőként értesül a fejlesztési elképzeléseinkről
- Kreatív ötleteivel új termékeket is létrehozhat!
- Képviselheti cégünket a rendezvényeken
- A legjobbaknak főállású munkát kínálunk kiemelt bérezés mellett.

Minél több szép és megtervezett kép kerüljön 1-1 cikkbe

Végezetül íme, pár téma, amiknek meg kell jelennie a fotókon: horgászvíz, horgászhely, horgász, etetőanyag, csalik, csalizott végszerelék, horgászati képek, fárasztás, szákolás, fogott hal a horgásszal stb.

FONTOS, hogy kizárólag olyan pályázati anyaggal lehet pályázni, ami még nem jelent meg nyomtatott sajtóban vagy bármelyik weboldalon. Az írás formátuma letölthető innen: Haldorádó cikkminta.

Külön öröm, ha az újdonságok kerülnek górcső alá, mint például a Top 10 Carp pellet

Az íráshoz külön jpg fájlként csatolni kell minimum 10 db horgászképet, ami a pályázót horgászat közben, annak fogásait, a kiválasztott horgászvizet ábrázolja. Figyelem! Csak saját készítésű fotókat lehet beküldeni! Internetről letöltött fényképekkel pályázni TILOS! A fényképek mérete fekvő képkivágás esetén 1280 x 1024 pixel legyen, és álló képkivágásnál se legyen 1024 pixelnél magasabb!

Pályázatokat Word dokumentumban kell megírni és mellé külön fájlként kell csatolni a megfelelő formátumú, .jpg kiterjesztésű képeket. A Word dokumentumban csak hivatkozni kell a szövegben a fénykép helyére és nevére (magát a képet nem kell beágyazni!), valamint a megfelelő képaláírásra. Pl. Kép: 01.jpg - „Ez volt a horgászat legnagyobb hala”.

Kívánunk mindenkinek minél több horgászatra fordítható időt és várjuk a beszámolókat!

Az élménybeszámolókat, történeteket, fényképes anyagokat a palyazat@haldorado.hu email címre várjuk!

Egy email mérete 15 MB-nál ne legyen nagyobb! Ha az eredeti képek túl nagyok, akkor használjanak fájlküldő weboldalakat, mint például a www.toldacuccot.hu és ennek segítségével küldjék el a komplett pályázatot, és a külön-külön a jpg képeket.

A pályázatokat folyamatosan várjuk a 2014-es év végéig és elbírálásuk is folyamatosan történik.

Egy újabb érv, ami miatt érdemes minden nap a Haldorádót látogatni!!!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.