HALDORÁDÓ Gold Feeder - TOP1 Bream

Bónuszpont jóváírás 13 pont
Ár: 1.290 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Részletek

Az öt tagot számláló Haldorádó Gold Feeder etetőanyag kínálat a Haldorádó Feeder Team (elsősorban Döme Gábor és Sipos Gábor) munkáját dicséri. A főként versenyszerű feederhorgászathoz kifejlesztett, egyedi összetételű, gyors oldódású etetőanyagok számos hazai és külföldi versenyen bizonyították már rendkívüli fogósságukat. Akkor jön el ezen etetőanyagok ideje, mikor az egyre finnyásabb és óvatosabb halak már csak a legjobb, legtisztább keverékekkel csalhatók a horog köré!

Gold Feeder - TOP1 Bream
A TOP1 Bream etetőanyagnak köszönhette Döme Gábor 2013-ban megszerzett Feeder magyar bajnoki címet, amelynek versenyét a Velencei-tavon rendezték. Itt a zsákmány 99%-át dévérkeszeg alkotta. Ez az etetőanyag 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz. Semmilyen szintetikus aroma, sőt semmilyen aroma vagy mesterséges adalékanyag sincs benne. A pörkölt, őrölt magvak, a mézeskalács, a legjobb minőségű kenyérmorzsa és további 13 értékes összetevő teszi egyedivé, ezek adnak neki egy semmihez sem hasonlítható, érdekes illatot és nagyon finom, édes ízt. Ez a keverék akkor is kifejti csalogatóhatását, amikor a halak már minden más keverékkel elteltek, ezért azok hatástalannak bizonyulnak. Felszálló szemcséket is tartalmaz, hiszen a dévérkeszeg gyakorta vízközt tartózkodik és táplálkozik. Bekeverve barna színű, egyáltalán nem feltűnő, így az óvatos halak is bátrak közelítenek felé, az év bármelyik időszakában eredményesen használható. Ha a most elérhető egyik legjobb keszeges keveréket keresik, a TOP1 Bream az!

Termék adatok
Szemcsem. : közepesen durva
Kiszerelés : 1 kg
Íz / Szín : pörkölt, fűszeres / barna
Kapcsolódó írások
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: