Megjelent a By Döme TEAM FEEDER 2019 termékkatalógus, lapozz bele!

Megjelent a By Döme TEAM FEEDER 2019 termékkatalógus, lapozz bele!

A Haldorádó csalogatóanyagok mellett már lassan két évtizede kiemelt hangsúlyt fektetek a feederbotok, orsók és egyéb kiegészítők fejlesztésére is. Büszkén mondhatom, hogy sok ezer olyan elégedett horgász van, aki ezeket az eszközöket használja nap mint nap. Mára olyan kiterjedté vált a By Döme TEAM FEEDER termékek kínálata, hogy elérkezettnek láttuk egy komplex katalógus elkészítését, ami a teljes repertoárt lajstromba veszi és egyértelműen bemutatja. Íme, lapozz bele Te is!

Mi kell egy sikeres termékpaletta megalkotásához? Pusztán néhány „apróság”! Melyek ezek? Több évtizedes horgászmúlt, aktív horgászat, versenyeken való megmérettetések, a legjobb gyártókkal kialakított partnerkapcsolatok, a horgászok igényeinek napi monitorozása, kiváló ár/érték arány, korrekt és gyors szervízháttér. De hát ezt a legtöbb cég biztosítja, akkor mégis miben más a By Döme TEAM FEEDER termékcsalád? Ez egy 100%-ban magyar márka, amely legfőképpen a magyar horgászok igényeit figyelembe véve, a magyar horgászoknak készít termékeket. A magyar feeder-horgászkultúra rendkívül magas szintű, nem csak Európában, hanem a világviszonylatban is elismert. Az általunk fejlesztett eszközök életrevalóságát tökéletesen jelzi, hogy a világ bármely pontján eredményesen használhatók, így egyre több országban keresik és használják szívesen. Termékeink használatának csúcspontja a 2019 februárjában, Dél-afrikai Köztársaságban megrendezett IX. Feeder Horgász Világbajnokság volt, ahol a magyar nemzeti válogatott VILÁGBAJNOK lett! A csapat tagjai között voltunk Sipos Gábor kollégámmal. Az extrém környezetben is tökéletesen kiszolgáltak minket ezek az eszközök. A legnagyobb siker azonban számunkra az, amikor a „hétköznapi” horgászok nyerik meg a mindennapi csatáikat ezekkel az eszközökkel és fognak egyre szebb, egyre nagyobb halakat!

Lapozz bele és böngészd át kedvedre a By Döme TEAM FEEDER 2019 termékkatalógust:

Videó ikon
A katalógust böngészve számos helyen található, látható egy „play” gomb, ezekhez szeretnék egy gyors jelmagyarázatot adni. A videó ikonra kattintva az adott termékről tekinthettek meg egy kisfilmet, a böngésző az adott filmhez kalauzol a Haldorádó YouTube csatornáján.

A katalógusban látható termékek nagy része már elérhető a webáruházban, de találsz jó néhány olyan 2019-es újdonságot is, amely még nem került forgalomba, de hamarosan megérkezik! Ezekről folyamatosan értesítjük majd a horgászokat, a Haldorádó Horgászportálon, Facebookon, illetve rendszeres hírleveleinkben!

Megérkezett a By Döme TEAM FEEDER 2019 termékkatalógus nyomtatott változata is
Ebből a katalógusból minden www.haldorado.hu webáruházi megrendelésünk mellé küldünk egyet, a csomag értéktől függetlenül

Jó böngészést és görbüljön!

Írta: Döme Gábor

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.