Megjelent a Haldorádó 2018 termékkatalógus, lapozz bele!

Megjelent a Haldorádó 2018 termékkatalógus, lapozz bele!

A 2017 év végén, illetve a 2018 év elején folyamatosan filmekben, írásokban mutattuk be a Haldorádó 2018-as újdonságait. A katalógusunkban az újdonságok mellett az összes "régi" termék is megtalálható. A megszokott módon, idén is igazán interaktív kiadványt nyújtunk át most virtuálisan mindenkinek. Ne hagyd ki, lapozz bele!

 
 

A katalógust böngészve számos ábrát talál a látogató. Ezekhez szeretnék egy gyors jelmagyarázatot adni.

Bevásárlókocsi ikon
A kis szimbólumra kattintva az adott termék webáruházi felületére ugrik a böngésző, ahol további információkat, pontos, részletes leírást talál a látogató. Ha megtetszett a termék egy kattintással meg is rendelheted, és akár már másnap kézbe is veheted a csomagot!

Videó ikon
A videó ikonra kattintva az adott termékről tekinthettek meg egy kisfilmet, a böngésző az adott filmhez kalauzol a Haldorádó YouTube csatornáján.

QR kód
A QR kód egy két dimenziós vonalkód. Mobiltelefonnal és a megfelelő alkalmazással a kódot beolvasva, majd az adott termék bemutató anyagához ugrik a böngésző. (Nyomtatott változatban nagy segítség ez, amikor a mobillal leolvasva a kódot, már a termék webes információs felületén találjuk magunkat.)

A katalógusban bemutatott termékek már kaphatóak az áruházban! 
Jó böngészést és görbüljön!
Haldorádó Team

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.