Megújult a Haldorádó Horgászportál, 2017. február 1.

Megújult a Haldorádó Horgászportál, 2017. február 1.

2002. március 3-án tárta ki virtuális kapuit a www.haldorado.hu, amely köszönhetően látogatóinknak és a Haldorádó Team Kft. lelkes munkatársainak, jelenleg Magyarország leglátogatottabb, vezető internetes horgászportálja. A fejlődés mint minőségi változásokkal és előnyökkel járó folyamat elválaszthatatlan a tapasztalatszerzéstől. Az eltelt évek során erre volt lehetőségünk bőven, így mára felismertük azokat az igényeket, elvárásokat, melyeket weboldalunkkal kapcsolatban mutattatok. Tudjuk jól, lehetetlen mindenki elvárásának megfelelni, mégis azt szeretnénk, hogy a nap mint nap idelátogató horgászok jól érezzék magukat, és egyre magasabb színvonal mellett találják meg azt, amire szükségük van. Lássuk, milyen újításokat tartalmaz a modernizáció!

Új, innovatív megjelenés és dizájn

2006. május 31. volt a napja, amikor a Haldorádó Horgászportál folyamatos fejlesztésének egy újabb fontos pontjához érkeztünk. A korábbi kék dizájnt váltotta fel az eddig látható, új szín-összeállítású weboldal.

A Haldorádó Horgászportál eddigi formája sok éven át szolgálta a horgászokat, de ez a megjelenési forma már elavult

Ez hosszú éveken át egyaránt kiszolgálta látogatóinkat és a mi munkánkat is, azonban számos pontján láttunk teret a fejlődésre. Ezúttal egy újabb szintre szerettük volna emelni internetes központunkat, ami új fejezetet nyit a Haldorádó életében. A cél egyértelmű volt: a mai kor igényeihez igazodó, minden eszközön könnyebben áttekinthető és elérhető, felhasználóbarát oldal kialakítása a látogatóink számára.

Az új, modern kor igényeihez igazodó weboldal könnyedén áttekinthető, egyben nagyobb, dinamikusabb megjelenést tesz lehetővé
A régi oldal írások rovatainak koncepcióját megőriztük…
… és az új felületen nagyobb, látványosabb köntösbe bújtattuk
Jelentős a webáruház fejlődése is! Mostantól egy legördülő menüsorral még könnyebben és gyorsabban érhetők el az adott kategóriák és termékek…
… illetve emellett a frissült, de formailag jól megszokott kategorizált rendszer is látogatóink rendelkezésére áll
A termékek adatlapján is látványos a változás, sokkal áttekinthetőbb és szemléletesebb elrendezés fogadja a vásárlót bármelyik termékre kattintva
Nagy segítség külföldi látogatóinknak, hogy az oldal nyelve, illetve az alkalmazott pénznem egyetlen kattintással módosítható
Szinén praktikus célt szolgálnak a jobb felső sarokban található gyorsgombok, melyekkel egy pillanat alatt elérhetők a különböző oldalaink, médiumaink, illetve a „Kedvencek” füllel egyedi terméklistát is készíthetünk

Minden platformon gyors és egyszerű kezelhetőség

A mai, korszerű technika világában teljesen természetes és mindennapos dolog, hogy egy adott weboldalt nemcsak számítógépről, hanem okostelefonról és más modern mobil eszközökről böngésznek. Ehhez egy fejlett weboldalnak igazodnia kell! Újulásunk egyik legnagyobb előnye, hogy az új oldal konstrukciója maximálisan támogatja a mobil eszközökön való megjelenítést (is), így sokkal kényelmesebb és több lehetőséget kínál az eddig elavult oldallal szemben.

Új oldalunk garantáltan mobilbarát!
Okostelefonról böngészve is rendkívül letisztult, könnyen és gyorsan kezelhető a rendszer

Keresés a weboldalon

Ha a keresett terméket sehol nem találod, vedd igénybe keresőnket! A képernyő jobb oldalán felül, a Haldorádó keresőbe kell beírni a termék, írás nevének vagy leírásának bármelyik szavát vagy szórészletét. A keresés gomb megnyomása után a keresés eredményeképpen elsőként minden szekció megjelenik, ahol a keresett szó fellelhető, majd ezek közül a megfelelőt kiválasztva mindazon termékek, cikkek jelennek meg, amelyek nevében vagy leírásában a megadott szó vagy szórészlet szerepel. Ezekre rákattintva eljuthatsz a kívánt termékhez és íráshoz. Ha a keresés így is eredménytelennek bizonyult, fordulj ügyfélszolgálatunkhoz! Munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésedre és tájékoztatnak arról, hogy a kívánt terméket be tudjuk-e szerezni, vagy sem.

Jelentősen megkönnyíti a különböző tartalmak keresését az új, szisztematikus kereső-modul

Minden nap új megjelenő írás

Az indulás óta egyértelmű volt a cél, olyan horgászmédiumot szerettünk volna létrehozni és működtetni, ahol folyamatosan frissülő tartalom várja a tanulni vagy kikapcsolódni vágyó horgászokat az év minden időszakában. Az internet gyorsaságának köszönhetően ezek zöme rendkívül friss és aktuális infót hordozó, amelyből mindenki okulhat, tanulhat. Ráadásul mindehhez ingyen juthat hozzá bárki! 2002. március 3. óta már több mint 5.000 különböző írás jelent már meg a Haldorádón több mint 300 szerző tollából, pontosabban billentyűzetéről. Ezek az írások lefedik a horgászat szinte teljes palettáját. Pergetéstől a barkácsoláson át a legfinomabb keszeghorgászatig mindenről talál itt érdekességet a látogató. Ezen elvünk az új weboldal indulásával is állandó marad, és természetesen a régi írások mindegyike elérhető továbbra is.

Fórum

A Facebook világában fel kellett ismerni azokat a tényeket is, melyek szerint ennek a közösségi média-óriásnak a robbanásszerű fejlődésével és monopol népszerűségével egyre több oldal fórumélete nullázódott le, vagy redukálódott minimálisra. Az emberek zöme időhiány miatt nem tud és nem is akar egyszerre több helyen „írogatni”, ennek győztese pedig egyértelműen a Facebook lett. Ezt mi is megsínylettük, hiszen weboldalunkon időről időre tapasztalható volt a fórumtevékenység és a közösségi élet csökkenése. Nem láttuk tovább érdemi jelentőségét a fórum fenntartásának, ezért úgy döntöttünk, hogy megszüntetjük ezt a felületet, de természetesen ezután is minden lehetséges módon állunk kedves látogatóink rendelkezésére!

Fogási napló

2005-ben indult a látogatóink számára biztosított virtuális Fogási napló, ahova a horgászok tölthetik fel fogásaikat, az ahhoz tartozó képanyagot, valamint a fogáshoz kapcsolódó kis történetet. Hatalmas információs adattár ez, amiből kikereshető, hogy melyik időszakban hol, milyen halak kerültek horogra. A csaknem 13.100 Fogási napló bejegyzés kellő bizonyíték rá, hogy a pecások szívesen használják ezt a szolgáltatást, ezért ezt nem szeretnénk elhagyni az új Haldorádó oldal repertoárjából, viszont ennek fejlesztése még gőzerővel zajlik. Annyit ígérhetünk, hogy mire a szezon elkezdődik, a Fogási napló is elérhetővé válik!

A Fogási napló nyújtotta funkciók eddig is szerves részét képezték a Haldorádó közösségi életének, ezért ezek fejlesztése folyamatosan zajlik, hamarosan elérhetővé válnak!

Regisztrációval vagy nélküle?

Ahhoz, hogy vásárolhass áruházunkban, az új rendszernek köszönhetően már nem szükséges regisztráció! Bárki bármikor leadhatja rendelését, melyet csupán egy automatikusan generált visszaigazoló e-mailben kell megerősítenie.

Az új oldal lehetővé teszi a regisztráció nélküli vásárlást is a webáruházban, azonban akik kényelmesebben szeretnék ezt megtenni, illetve folyamatosan értesülnének aktuális újdonságainkról, könnyedén regisztrálhatnak is

Számít a véleményed!

Az új oldal használata során bizonyára sokakban megfogalmazódik vélemény, észrevétel. Esetleg hibákra is bukkanhattok. Nagy segítséget jelent számunkra, ha ezeket jelzitek nekünk. Erre két modul is beépítésre került, amelyek az oldal alsó részén találhatók. Ezek a „Visszajelzés küldése” és a „Hibabejelentés”. Kérjük, használjátok ezeket is, ha szükségét látjátok!

Két új modul is beépítésre kerül, amelyek az oldal alsó részén találhatók, ezek a „Visszajelzés küldése” és a „Hibabejelentés”
Visszajelzés küldése = számít a véleményed, kérjük írd le!
Hibabejelentés = ha bármilyen hibát találsz, kérjük, jelezd nekünk! Köszönjük!!!

Hamarosan újabb jó hírekkel jelentkezünk!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.