A Horgászkiállítás Nagydíjas termékei

A Horgászkiállítás Nagydíjas termékei

A 2014. március 14-16. között megrendezett Tavaszi Horgász Szakkiállításon és Vásáron 10 különböző termékkategóriában szavazhattak a kiállítók és a szervezők a Horgászkiállítás Nagydíjas termékeire. Ezen kettő termékünk is elismerést kapott! Rendkívül megtisztelő ez számunkra, amelyet ezúton köszönünk meg a nagyközönség előtt, és örömmel tájékoztatjuk erről a Haldorádó olvasóit is. Ez további erőt és lendületet ad, hogy még nagyobb elszántsággal fejlesszük termékeinket.

SPRO Team Feeder Special LCS 550M

A díjátadón Jéger Szabolcs a legnépszerűbb feederorsóként is aposztrofálta a Horgászkiállítás Nagydíjas termei között a SPRO Team Feeder Special LCS 550M orsót. Talán nem mindenki tudja, de ez a termék Döme Gábor feeder-specialista és a holland SPRO cég hatékony együttműködésével kerülhetett forgalomba!

A Horgászkiállítás Nagydíjas feederorsója

Ismerjük meg közelebbről ezt a kiváló horgászeszközt! A hazai feederzők jelentős része pontyra horgászik, amelyet nem lehet mindig a partszélében megfogni, sőt többnyire csak távoli dobásokkal érhetők el. Ehhez egy kellően nagy méretű, de mégsem egy robusztus, 800 grammos mákdaráló az álomorsó, amely jól mutat egy bojlis boton, de sehogyan sem passzol a feederbotra. A legtöbb feederhorgász - az eladási statisztikákat figyelembe véve - az 50-es méretet választja, sőt, szívesen venne nagyobbat is, de riasztó számukra, hogy akár 500-800 méter zsinórt is fel kell csévélni egy ideálisnak vélt dobátmérővel rendelkező, de mély dobú orsóra. A Team Feeder orsók mérete 55-ös, amellyel a legjobb feederorsó méretet értük el. Zsinórral feltöltött állapotban sem haladják meg a 600 grammot. A leggyakrabban használt főzsinór méret 0,20 mm átmérőjű monofil zsinór, amely már kellően erős, és fonott dobóelőke használatával a világból ki lehet vele dobni. Az új orsók sekély dobjára maximum egy tekercs (0,20 mm / 350 m) zsinór fér fel, tehát pont ideális a zsinórtároló kapacitásuk is! Emellett rendelkeznek minden olyan extrával, amely egy sokoldalú feederorsótól joggal várható el.

Legfontosabb jellemzők

 1. Készül elsőfékes és nyeletőfékes változatban. A folyóvízi horgászatokhoz főként az első-, míg állóvízen a nyeletőfékes változatot javasoljuk.
 2. Az orsó egyetlen hajtókar fordulattal 92 cm-t csévél az orsó dobjára.
 3. A dobátmérő meghaladja a 63 mm-t, amely egy speciális dobperem kiképzéssel biztosítja a zsinór könnyed lepergését.
 4. Az orsó felkapókarja olyan acélcső, amely még nagyobb stabilitást ad, mint egy vékony "drótszál".
 5. A csapágyazott zsinórvezető görgő egyedi kialakítása révén, mindig a megfelelő helyre kényszeríti a zsinórt.
 6. Az orsó tökéletes zsinórprofilját és a gondtalan, távoli, gubancmentes dobásokat a "wormshaft oscillation system", azaz a csigás dobemelő rendszer garantálja.
 7. A porvédett, 6 lamellából álló első főfékrendszer rendkívül finoman hangolható, tökéletesen adagolja a zsinórt.
 8. Ma már alapkövetelmény MINDEN feederezés során használt orsónál, hogy annak kör keresztmetszetű, fém, rugós klipsze legyen, természetesen az új orsóink klipsze ilyen!
 9. Az orsótengely átmérője majdnem 5 mm, amely elengedhetetlen a kapitális halak biztonságos fárasztása során.
 10. A rotor belő oldalán található dupla kefesor meggátolja az esetleg meglazult zsinór dob alá tekeredését.
 11. Az orsó sima futását és könnyed tekerhetőségét a 4+1 db legjobb minőségű golyóscsapágy szavatolja.

Döme Gábor neve a garancia arra, hogy egy valóban tartós, de mégis megfizethető orsóval válik tökéletessé feeder felszerelése!

HALDORÁDÓ Fluo Flavor

A 2013. éven Dél-Afrikában került megrendezésre a III. Feeder Világbajnokság, ahol a magyar nemzeti válogatott ezüstérmet szerezett. Az egyéni rangsorban három magyar horgász végzett az első 10 legjobb között. Ezzel a magyar csapat megerősítette elő helyét a világranglistán! Az együttes remek dél-afrikai szerepléséhez hozzájárultak azok az egyedi aromák, amelyek a későbbi fejlesztések során kiváló alapot nyújtottak a Haldorádó Fluo Flavor aromacsalád megalkotásához.

A Tavaszi Horgász Szakkiállítás és Vásár Nagydíját - az aromák között - a Haldorádó Fluo Flavor Zöld Afrika kapta meg!

Az eddig forgalomba került aromáink már eddig is kitűnnek magas minőségükkel és fogósságukkal a hazai kínálatból, de ezt az új aromákkal még tovább fokoztuk. Még hideg vízben is nagyon gyorsan oldódó, szuper édes, étvágygerjesztő hatású alapot vizuális hatással is megfejeltük. A 4 különböző aromából három eredeti Dél-Afrikából származó fluoreszcein színezőanyaggal van megfestve. A Zöld Afrika (amely a kiállítás Nagydíját is elnyerte) zöldalma és fahéj keveréke, igazán különleges aroma, amely nagyon intenzív zöld felhőt képez oldódás közben.

Oldódás közben fluo zöld felhőt képez a vízben, amely (finom íze mellett) vizuális ingert is kelt a halak számára

A Vörös Gyümölcs 10 különböző gyümölcs keverékének tökéletes esszenciája, vízben vöröses-lilás felhőt képez. A Mega Citrom a frissen facsart érett citrom aromájára hasonlít, nagyon erős, intenzív az illata (oldódás közben sejtelmes zöld felhőt képez). Az Ördögűző a fokhagyma-mandula keveréke, ez az egyetlen aroma, amely nem tartalmaz fluoreszcein színezőt, mert akkor már nem lehetett volna fehér… Ezek az aromák új lehetőségek kapuit nyitják meg a kísérletező kedvű, újdonságokra fogékony horgászok előtt.

Köszönjük a megtisztelő elismeréseket és bátran ajánljuk Önöknek is ezeket a termékeket!

Kommentek
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: