A X. Jubileumi Haldorádó Pontyhorgász Napokra készülünk

A X. Jubileumi Haldorádó Pontyhorgász Napokra készülünk

Szinte hihetetlen, de már 10 éve annak, hogy először megrendeztük a Haldorádó Pontyhorgász Napokat, és tessék, lassacskán elérkezünk a jubileumi, X. alkalomhoz. Minden elfogultságtól mentesen állítható, hogy ez az esemény egy új fejezetet nyitott a horgászkiállítások, nyílt napok történelmében. Évről évre megpróbálunk magas színvonalú szakmai előadásokat és egyéb szórakoztató, kísérő programokat szervezni, olyanokat, amelyek az új látogatóknak és a visszajáró törzsvendégeknek is tartogatnak izgalmakat, érdekességeket.

A pontyhorgászat szerelmeseinek a tél egy véget érni nem akaró kényszerpihenő, amelyben enyhülést csak egy 100%-ig pontyorientált esemény jelenthet. A Haldorádó márkanév már egybeforrt a minőségi pontyos etetőanyagok, csalik és kellékek fogalmával, így tökéletesen testhezálló ez a kiállítás. Mindhárom napon nyitott kapukat talál az, aki ellátogat a Kiskunhalasi Haldorádó Centrumba. Hogy mikor is?

A X. Haldorádó Pontyhorgász Napok időpontja: 2016. február 5-6-7. (péntek, szombat, vasárnap)

2016 februárjának első hétvégéje a pontyhorgászatról fog szólni

Hogy mitől is mások ezek a napok, mint a többi? A válasz egyszerű: mindenben. Ez a hétvége nem más, mint a pontyhorgászok és a Haldorádó ünnepe. A Kiskunhalasi Haldorádó Centrum ekkor egy nyüzsgő hangyabollyá változik. A bolt csak egy a sok helyszín közül. Az események egy része a fűtött rendezvénysátorban zajlik, ahol a szakmai előadások, beszámolók mellett több hő kandeláber is emeli a pontyozók hőérzetét.

A rendezvénysátor méretei kívülről is figyelemfelkeltőek
Belül is tágas a sátor, és ami még jobb, bent meleg is van

A kitelepített bojlis sátorban a pontyhorgászat darabosabb kiegészítőit lehet megszemlélni és természetesen kipróbálni. Aki esetleg átfázna a bojlis cuccok tanulmányozása során, annak a Sóstó Csárda kitelepülése nyújthat enyhülést. Itt van minden, ami szem-szájnak ingere. Különböző meleg egytálételek mellett forró italok is kaphatóak lesznek!

A külső helyszíneken általában nagy a nyüzsi
A téli hidegben jól esik a forró ital
Előfordul, hogy „teliszalad” a bolt

Minden nap végén lesz a nagy valószínűség szerint legjobban várt esemény, a tombolasorsolás. Azok között, akik egész nap nálunk vendégeskednek, egy kis tudáspróbával egybekötve, kisorsolunk számos ajándékot, és végül a nagy értékű fődíj is gazdára talál!

A tombolasorsolás a nap fénypontja
Értékes ajándékok találnak gazdára a tombolasorsoláson

Mint már említettük, a Haldorádó márkanév egy ideje már etalonnak számít a szakmában, de nincs ezzel másképp azok neve sem, akik a termékek mögött állnak. A csapat első embere a Haldorádó Team Kft. tulajdonosa, Döme Gábor, aki a feederbotos pontyhorgászat hazai ikonja. Az a rengeteg innováció, amely az ő fejéből kipattant, gyökeresen változtatta meg a finomszerelékes pontyhorgászatot.

A teltház már megszokott, ha Gábor van a színpadon
A számos vízparton töltött nap újabb és újabb ötleteket ad

És a legjobb, hogy sosincs vége, hiszen a számtalan vízparton töltött nap mindig új gondolatokat ébreszt, amelyek megvalósítása csupán idő kérése. Hogy milyen ötletek testesülnek meg új termékekben, új horgászbotokban 2016-ban? A válaszra ezen az eseményen fény derül!

Gábor megszállottan keresi a tökéleteset
Az eredmények magukért beszélnek

Sipos Gábor a Haldorádó Feeder Team tagja, és 2015-től már főállásban segíti a termékek fejlesztését. Új ötletei nyomán olyan termékek láttak már napvilágot, mint a Fluo Essencia, amely a methodos horgászatban mára szinte mindennapossá vált. Horgásztudása és ötletei mellett közvetlensége és szakmai alázata az, ami miatt mára a csapat nélkülözhetetlen tagjává vált. Előadásai mellett minden nap áll az érdeklődők szolgálatára.

Sipos Gábor számtalan filmben mutatta már meg trükkjeit…
… melyek közül néhány már összeforrt a nevével
Nemcsak pontyokra, hanem amurokra is előszeretettel horgászik Gábor

Ők ketten már biztos, hogy a modern feeder technikával horgászók számára fognak újdonságokat bemutatni, de a sor ezzel még nem ér véget, ám a további nagyszabású meglepetésről majd a következő beharangozóban olvashattok.

A két feeder specialista a kora tavaszi horgászatokhoz is ad egy-két jó tippet

A feederes vonalból már kaphattatok ízelítőt, de nem szabad megfeledkezni a céltudatos nagyhalfogás iránt érdeklődőkről sem. Nos, ők sem maradnak kedvencek nélkül. Haskó Tamás és Kerekes Ernő, a Haldorádó Carp Team oszlopos tagjai is mindhárom napon érdekes előadásokkal örvendeztetik meg a jelenlévőket. A Pontyhorgász Napok specialitása, hogy népszerű horgászaink elvegyülnek a látogatók közt, úgyhogy bárki, bármikor cserélhet tapasztalatot a képernyőről már ismerős fiúkkal.

Ezek a fiúk a jókedvükkel és kapitális halaikkal lopták be magukat a nézők szívébe
A Spicy Red Liver termékcsalád már megvásárolható lesz a rendezvényen

Tamás és Ernő már lerántotta a leplet néhány olyan újdonságról, amelyek először majd ezen a hétvégén vehetők kézbe. A Spicy Red Liver termékcsaláddal vagy az új, fogós mesterséges csalikkal, a SpéciTigerrel, illetve a MegaSpéciCornnal már találkozhattak rendszeres látogatóink, ám megvásárolni ezeket először február 5-6-7-én lehet majd.

Ezek az új mesterséges csalik sok kapitális ponty kifogásában fognak főszerepet kapni 2016-ban
A Carp Teames fiúk előadásai is teltházasak szoktak lenni

Már megszokhatták, hogy a Haldorádó Pontyhorgász Napok színvonalát meghívott vendégek is emelik, akik előadásokat is tartanak mindhárom napon. Nos, hogy ne rántsuk le a leplet máris mindenről, egyelőre csak annyit árulunk el, hogy ismét vendégünk lesz Csörgő Tamás, a hazai bojlizás ikonikus alakja. A nagyszabású IBCC (Nemzetközi Balatoni Pontyfogó Kupa) szervezője a The One képviseletében lesz jelen a Haldorádó Pontyhorgász Napokon! Előadásaiban a nagy pontyok horgászatának fortélyait osztja majd meg a nagyérdeművel.

Tamás már tavaly is tartott nálunk előadást
Csörgő Tamás a Szücsi Völgy-tavon fogott hatalmas tükrösével

A The One termékekről ki is tudna többet, ki is tudna hitelesebben beszélni, mint Ács József, akivel a Fókuszban a horgászat című műsorban már megismerkedhettetek. Természetesen Ő is mindhárom napon várja majd az érdeklődőket!

Ács József már tavaly is részt vett a Haldorádó Pontyhorgász napokon. Közvetlensége, szaktudása nagy hatással volt a nézőkre
Ács Józsi rendszeresen méretteti meg magát és a The One termékeket versenyeken is

Minden évben megpróbálunk új kiállítókat lecsalogatni Kiskunhalasra, és nagy örömünkre szolgált, hogy 2016-ban a Pontycentrum csapata is megtisztel minket a jelenlétével. A csapat népes küldöttsége nem kisebb nevekből áll, mint Bordás József, Bujáki Géza, Czifra Antal, Boros Tamás és Pataki Gergely. Ezek a fiúk változatos témájú előadásokkal örvendeztetik majd meg a látogatókat mindhárom napon. Olyan népszerű márkákat fognak bemutatni, mint a CCMOORE, Trakker és Mugga.

Bujáki Géza a nagy ponty horgászat ikonikus alakja is a Haldorádó Centrum vendége lesz
Bordás József a Pontycentrum tulajdonosa, számos pontyos világmárka hazai képviselője. Elismert szaktekintély a nagyhalak horgászatában, amit rendszeresen bizonyít is
Czifra Antal egy szép tükrössel
Boros Tamás egyik kapitális pontyával
Pataki Gergely is ismert, megszállott pontyhorgász

A rendezvény helyszíne

Haldorádó Centrum
6400 Kiskunhalas
Széchenyi út 49.

Nyitva tartás:
pénteken, szombaton 8-17 óráig
vasárnap 8-16 óráig

E-mail: horgaszbolt@haldorado.hu
Telefon: +36 20 9457 758

A belépés díjtalan!

Nem szeretnénk minden meglepetésről lerántani idő előtt a leplet, de egyvalamit megígérhetünk: mindent megteszünk, hogy érdemes legyen ellátogatni Kiskunhalasra, a Haldorádó Centrumba kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Azok számára, akik nem csak egy napra érkeznek!

Az elmúlt években már megtapasztaltuk, hogy sokan 2-3 napot is Kiskunhalason töltenek, tehát az egész hétvégét a rendezvénynek szánják. Ők minden előadást megtekintenek, minden előadóval elbeszélgetnek és olyan mennyiségű információt, tudásanyagot, tippet gyűjtenek össze, amely óriási segítséget adhat a következő szezon megalapozásában. Ja, és mindezt ingyen! Pont ezért nagyon kényesen ügyelünk arra, hogy mindhárom napon más és más témáról szóljanak az előadások, hogy mindhárom napon újat tudjunk adni. Azok az látogatók, akik már voltak városunkban, megtapasztalhatták, hogy Kiskunhalas egy kicsi, de rendkívül vendégszerető város.

Megbízható szálláshelyek Kiskunhalason:

Sóstó Csárda és Motel: http://www.sostocsarda.hu/

Csipke Hotel: http://www.csipkehotel.hu/

Penny Motel: http://www.motelpenny.hu/

Betti Motel: http://www.bettimotel.hu/

Hamarosan újabb, még részletesebb információkkal jelentkezünk!

Ha felcsigáztuk az érdeklődést, ígérjük, nem kell sokáig várni, hamarosan további részletes programokkal és információkkal jelentkezünk. Addig is nézzétek meg a IX. Haldorádó Pontyhorgász Napok összefoglalóit:

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.