A Dynamite Baits termékek újra, még szélesebb választékkal kaphatók a Haldorádón

A Dynamite Baits termékek újra, még szélesebb választékkal kaphatók a Haldorádón

Azok, akik kipróbálták már Dynamite Baits termékeket, tudják jól, hogy a cég kiváló minőségű, rendkívül eredményesen használható termékeket hoz forgalomba. Ezért örömmel jelentjük, hogy végre újra megtalálhatók a Dynamite Baits termékek a Haldorádó kínálatában, ráadásul nemcsak a régi, jól bevált ízek köszönnek vissza, de bőven szolgálhatunk újdonságokkal is. Hogy melyek ezek? Az írásból kiderül.

Bojlik

Hi-Attract Spicy Crab & Garlic

A Dynamite Baits-nél már évek óta rendkívül sikeresen alkalmazott és jól bevált Crab (óriás rák) aromáját fokhagymával és különböző fűszerkeverékkel tették még teljesebbé, így egy olyan íz- és illakombinációt hoztak létre, amelynek a kapitális pontyok egyszerűen képtelenek ellenállni. A Hi-Attract széria minden tagja kizárólag prémium kategóriás alapanyagból készül, és kiváló ár/érték arányban hozták őket forgalomba. A csali már a tesztelés korai időszakában is rendkívüli eredményeket hozott. A bojli fantasztikus csalogatóhatásához egy könnyen emészthető beltartalom párosul. Vízoldékony összetevői miatt hatását minden vízhőmérsékletnél nagymértékben fejti ki. Rövidebb horgászat alkalmával is meglepő eredményeket értek el vele hidegebb és melegebb vízben is! Kapható etető és csalizó típusban is, utóbbi lebegő változatú, kiszerelése 100 gramm.

A Dynamite Baits kínálatában eddig még nem volt megtalálható a fokhagyma aroma
Rendkívül tartalmas csalogatóanyag
Kapható lebegő változatban is

Bővebb információ: Hi-Attract Spicy Crab & Garlic bojli 20 mm: ugrás az áruházba

Bővebb információ: Hi-Attract Spicy Crab & Garlic Pop Up bojli 20 mm: ugrás az áruházba

Hi-Attract Squid Liver & Black Pepper

Ez a bojli is a Hi-Attract szériába tartozik, így készítésnél természetesen csak prémium kategóriás alapanyagok jöhettek számításba. Ez az ízesítés kifejezetten a nyári időszakban, melegben lehet rendkívül hatásos, de tavasszal és ősszel is szép eredményeket lehet vele elérni. Hasonlóan az előzőhöz, ebből is kapható etető és csalizó változat.

Nyári hónapokban lehet igazán hatásos
A Hi-Attract szériához csak prémium minőségű alapanyagokat használtak fel
Ebből az ízesítésből is készül lebegő változat

Bővebb információ: Hi-Attract Squid Liver & Black Pepper bojli 20 mm: ugrás az áruházba

Bővebb információ: Hi-Attract Squid Liver & Black Pepper Pop Up bojli 20 mm: ugrás az áruházba

Monster Tiger nut Red-Amo bojli 20 mm

Ez a kiváló minőségű bojli tigrismogyoró liszt és tigrismogyoró tej, valamint különböző ízfokozók felhasználásával készül. A halak számára egy nagyon könnyen emészthető csali, mely nem tartalmaz sok fehérjét, cserébe viszont igen magas a zsír- és keményítőtartalma. A tigrismogyoró liszt magas cukortartalma gyorsan hozzáférhető energiaforrást jelent a halaknak, így eredményesen használható az év bármely szakában. Amur horgászatakor mindenképp érdemes bevetni! A csomagolás rendkívül praktikus, hiszen légmentesen visszazárható, így ha nincs szükség a teljes adagra, akkor sem veszíti el aromáját. 1 kg-os kiszerelésben kapható.

Amur horgászatakor mindenképpen érdemes bevetni
A csomagolás rendkívül praktikus, hiszen légmentesen visszazárható, így a benne hagyott bojli nem veszíti el aromáját

Bővebb információ: Monster Tigernut Red-Amo bojli 20 mm: ugrás az áruházba

The Crave bojli 20 mm - Terry Hearn

Terry Hearn neve bizonyára senkinek sem ismeretlen. A Dynamite Baits neves teszthorgásza számtalan nagysikerű és fogós termékcsalád fejlesztésében vett már részt. A nevéhez fűződő legújabb széria The Crave névre hallgat. E termék fejlesztésekor a fő szempont az volt, hogy olyan ízvilágot hozzanak létre, mely eddig nem volt megtalálható egyetlen gyártó termékpalettáján sem. A sokévnyi kísérletezés, a megszámlálhatatlan órányi teszthorgászat és Terry Hearn-féle titkos „nagyhal-csalogató” aroma felhasználásának eredményeképpen egy olyan szelektív nagyponty-horgászatot biztosító csali került forgalomba, mely ellenállhatatlan a kapitális egyedeknek. A magas proteintartalmú bojlik a legfinomabb madáreleségekből és hallisztekből készültek természetes aromák és attraktánsok felhasználásával. Rendkívül eredményesen használható bármelyik évszakban, kis és nagy halsűrűségű, álló- és folyóvízen egyaránt. 1 kg-os kiszerelésben kapható.

A „The Crave” egy teljesen új ízvilág, mellyel eddig sehol sem lehetett találkozni
Ez a bojli szelektív nagyponty-horgászatot biztosít

Bővebb információ: The Crave bojli 20 mm: ugrás az áruházba

Fluro Pop-Up bojli

A Dynamite Baits kínálatában már eddig is szerepeltek élénk színű lebegő bojlik, az új Fluro Pop-Up bojlik azonban még gyorsabban késztetik kapásra a termetes halakat. Hogy ez minek köszönhető? Az új Fluro Pop-Up csalik még tisztább aromát, még élénkebb színt és még könnyebb összetételt kaptak. Utóbbi eredményeként kiválóan használható merev előkés szerelékhez is, mint pl. a Chod Rig. Nem csupán a kiváló ízvilágukkal, illatukkal, de az igen feltűnő színükkel is kitűnnek a mederfenéken. Ezt a csalit a kíváncsi pontyok nem tudják figyelmen kívül hagyni! Eredményesen használható önállóan és süllyedő bojlival kombinálva egyaránt. Lebegőképességét hosszú időn keresztül megőrzi. A dobozban helyet kapott egy kis flakon tömény aroma, mellyel szükség esetén még jobban fokozható a csalik vonzereje. Kapható 15 és 20 mm változatokban, előbbi 110, utóbbi 100 grammos kiszerelésben.

A tesztek alatt ennek a bojlinak számtalan kapitális ponty esett áldozatul
Régebbi, de jól bevált ízben is kapható
Ennek nem tudnak ellenállni a halak
A vizuális inger garantált

Bővebb információ: Fluro Pop Up bojli The Crave 20 mm: ugrás az áruházba

Bővebb információ: Fluro Pop Up bojli Coconut Cream 15 mm: ugrás az áruházba

Bővebb információ: Fluro Pop Up bojli Pineapple & Banana 20 mm: ugrás az áruházba

Bővebb információ: Fluro Pop Up bojli Squid & Octopus 15 mm: ugrás az áruházba

Fluro Pop-Up & Dumbells Washed-out Sweet Tiger 15 mm

Van olyan helyzet és vízterület, ahol a halak rendkívül óvatosak, így nem veszik fel a friss csalikat, csak azokat, amelyek már egy ideje a vízben áznak, akár 1-2 napja. Ha nincs idő ennyi ideig várni egy kapásra, akkor jöhet számításba ez a bojli, mely ázott („washed-out”) külalakkal rendelkezik. Ez a speciális eljárással készített csali rendkívül eredményessé teheti a gyors horgászatokat. Egy dobozban találunk hagyományos gömb alakú pop-up bojlikat és ún. dumbbell (súlyzó alakú) csalikat is, így többfélét is kipróbálhatunk horgászatunk alatt. Emellett a dobozban található egy kis flakon aromakoncentrátum, amellyel tovább fokozhatjuk a csalogató hatást. 70 grammos kiszerelésben kapható.

Ez a csali rendkívül eredményessé teheti a gyors horgászatokat

Bővebb információ: Fluro Pop Up & Dumbells Washed-out Sweet Tiger 15 mm: ugrás az áruházba

The Source bojli

A „The Source” bojli piaci megjelenése előtt hosszú ideig komoly tesztelés alatt állt. Végül és több évnyi sikeres nagyponty-horgászat után Terry Hearn teszthorgász megalkotta a tökéletes nagyhalas bojlit. A saját folyékony összetevőit felhasználva (Liquid Food Source), kiváló minőségű madáreledel és a legjobb haltáp kombinációjával hozta létre az ideális csalit. Mind hosszú, mind rövid távú horgászatra alkalmas. A The Source a pontyok minden tápanyag-szükségletét kielégíti, ezért ha egyszer felfedezték, minduntalan vissza fognak járni az etetésre! Terry Hearn tökéletes egyensúlyt teremtett az állag, a textúra és a csalogatóanyagok között, amivel elérte, hogy a „Source” a pontyok számára ellenállhatatlan vonzerejű lett. Elérhető etető és csalizó változatban is, utóbbi 180 grammos kiszerelésben kapható.

A „Source” a pontyok számára ellenállhatatlan vonzerejű lett
Nem hiányozhat a lebegő változat sem

Bővebb információ: The Source bojli 20 mm: ugrás az áruházba

Bővebb információ: The Source Pop Up bojli 20 mm: ugrás az áruházba

Robin Red bojli

Ez az eredeti Robin Red hatóanyagú bojli! Ez a termék az angol Haith cég által gyártott eredeti Robin Red felhasználásával készült. A Robin Red a pontyhorgászatban az egyik leghatásosabb adalék- és csalianyag, a halakra étvágygerjesztőként hat, rendkívüli, visszautasíthatatlan táplálékként értékelik a pontyok. Ez a bojli hatásosan alkalmazható mind hideg, mind meleg vízben is, az év egész részében! Különösen ajánlott természetes vízen, mint pl. a Balaton, de máshol is kiemelkedően működik. 20 mm-es méretben kerül forgalomba, etető és lebegő változatban is kapható. Utóbbi minimum 24 óráig megőrzi lebegőképességét, illetve 150 grammos kiszerelésben kapható.

Az eredeti Robin Red felhasználásával készült
Különösen ajánlott természetes vízen

Bővebb információ: Robin Red bojli 20 mm: ugrás az áruházba

Bővebb információ: Robin Red Pop Up bojli 20 mm: ugrás az áruházba

Folyékony aroma

A Dynamite Baits ízfokozói, aromái méltán váltottak ki elismerést a horgászok körében. Az elsősorban a ponty horgászatához segítséget nyújtó cég termékei közül olyan aromákat mutatunk be, amelyet számos neves angol mesterhorgász közreműködésével alkottak meg. A cég aromáinak segítségével bármilyen csalit, etetőt egyedivé tudunk varázsolni. A sokféle illatkompozícióból mindig megtalálhatjuk a halak szája íze szerinti, legfogósabb aromát, legyen szó akár pontyról, kárászról, compóról vagy bármilyen keszegféléről. Mitől olyan kiemelkedők a Dynamite Baits Attract és Liquid termékek? A természetben fellelhető illatokat, ízeket hihetetlenül jól idéző, rendkívül sűrű, tömény, lassan és fokozatosan oldódó, hosszú ideig aktív aromákat vízzel akár 50-100%-os arányban keverve is használhatjuk, attól függően, milyen illatkoncentrációt szeretnénk elérni. Ízfokozókat és étvágygerjesztő stimulátort tartalmaznak. További különlegességük, hogy nagy töménységük ellenére rendkívül tiszta, finom ízű aromák. Az illat megegyezik az ízzel! Az aromák mindegyike praktikus, szögletes, erős, 250 ml-es flakonban kerül forgalomba, ami könnyebb, biztonságosabb tárolást tesz lehetővé. Az aroma adagolását a lecsöppenés-gátlóval ellátott, tökéletesen záródó tető segíti.

Praktikus felhasználási javaslatok:

  1. Az etetésre, csalizásra szánt szemes, darabos etető (bojli, pellet, chunks, búza, kukorica, tigrismogyoró, csicseriborsó stb.) ízesítésére, ízfokozására. Ebben az esetben csupán annyi a teendőnk, hogy a csalizásra, etetésre szánt mennyiséget egyszerűen beáztatjuk a kiválasztott aromába. Mivel igen erős aromakoncentrációról beszélünk, az ízek/illatok teljes egészében átitatják az aromával kezelt szemeket, amelyek sokáig megőrzik ezeket.
  2. Az etetőanyag, apró szemű pelletekből készített etetőanyagok aromásítására. A kellő mennyiségű vízben feloldott aromával egy alap etetőanyagból is pillanatok alatt fogós keveréket készíthetünk. Rendkívül átható, intenzív illata teljes egészében átjárja az etetőanyagot, nem csupán felületesen illatosítja meg azt.
  3. A horogra fűzött csali bedobás előtti aromásítására. Mivel az aromák igen sűrűk, alkalmasak a horogra szánt csali bedobás előtti aromázására, dipelésére. A vízben sűrűsége miatt nem oldódik fel azonnal, így a horog közvetlen közelében egy vonzó illatfelhőt alkotva segíti a halakat a csali megtalálásában. Hogy mi kerüljön a horogra? Az aroma sűrűsége folytán egyaránt képes illatba burkolni a bojlit, kukoricát, csontkukacot, kenyérgyurmát, pelletet. Csak a fantáziánkon múlik, mit teszünk a horogra, a Dynamite Baits Attract adalékok segítenek kihozni csalinkból a maximumot.

Az új ízek…
… az aromákban is…
… elérhetők…
… de a jól bevált ízvilág sem…
… maradhat ki a választékból

Bővebb információ: The Crave folyékony aroma: ugrás az áruházba

Bővebb információ: Hi-Attract Spicy Crab & Garlic folyékony aroma: ugrás az áruházba

Bővebb információ: Hi-Attract Squid Liver & Black Pepper folyékony aroma: ugrás az áruházba

Bővebb információ: The Source folyékony aroma: ugrás az áruházba

Bővebb információ: Robin Red folyékony aroma: ugrás az áruházba

Paszta

A paszta egyre több horgász által használt termék. Különleges eljárással készült, lassan oldódó csalogatóanyag, amely speciális adalékanyagokkal válik a pontyok számára ellenállhatatlanná. Vízbe kerülve lassan, a víz hőmérsékletétől függően akár több óra alatt oldódik csak le, viszont ezen időszak alatt rendkívül csábító íz- és aromafelhőt hoz létre maga körül. Különleges csalogatóhatása főként a céltudatos pontyhorgászatban kamatoztatható. A paszta felhasználásnak több eredményes módja is van.

Sikeres tippek:

  1. A legegyszerűbb felhasználási mód, ha rágyurmázzuk kedvenc csalinkra (pelletünkre vagy bojlinkra, de akár kukoricára is rágyúrhatjuk!). A vékony rétegben felvitt puha anyag folyamatos, intenzív oldódása révén felgyorsítja, felturbózza a csali vonzerejét. Nagyon intenzív illata hamar magára vonja a halak figyelmét.
  2. Bojlis horgászatok során a legritkább esetben használnak etetőkosarat. De a csali bizony gyakorta nem nyújt elég vonzerőt, még egy előkészített (feletetett) terepen sem. Kell még valami, amely a csali közelébe húzza a halat. Ez a paszta normál ólomra is, de az újonnan kapható pasztaólmokra meg különösen könnyen rágyúrható. A folyamatosan oldódó intenzív anyag már kellő csáberőt biztosít. A közelében túrkáló hal azonban csak a horgon talál nagy, finom falatot, eltelni, jóllakni a pasztával nem tud. „Csak” az étvágyat és a kapókedvet fokozza!
  3. Vannak időszakok, amikor egyszerűen semmivel nem lehet halat fogni. Látjuk, tudjuk, hogy ott vannak az etetésen a halak, de szinte lehetetlen kapásra bírni őket. Ekkor kizárólag a legpuhább, legfinomabb csalik jöhetnek számításba! A paszta önálló horogcsaliként is bevethető. No de hogyan? Egy kis segédeszközre van szükség. Több cég kínál különböző, hajszálelőkére köthető pasztaspirált vagy speciális tüskét, amelyre rágyúrva könnyedén bevethető. A víz hőmérsékletétől és pasztagolyó nagyságától függően 20-60 percig működő nagyon attraktív csalit kapunk. A közelébe érkező hal egy finom íz- és illatfelhőt talál (ugyanis oldódás közben felhősít), amelybe bele kell, hogy „harapjon”. Egy biztos, önállóan is nem egyszer mentette meg a horgászatunkat, és adott nem hétköznapi méretű halakat!

A paszták hatékonysága…
… megkérdőjelezhetetlen
Rágyurmázhatjuk csalira.…
… ólomra…
… vagy előkén felkínált horoggyurma-rögzítőre is

Bővebb információ: Red Krill paszta: ugrás az áruházba

Bővebb információ: Marine Halibut paszta: ugrás az áruházba

Bővebb információ: The Source paszta: ugrás az áruházba

Bővebb információ: Amino Original paszta: ugrás az áruházba

Bővebb információ: Betaine Green paszta: ugrás az áruházba

Etetőanyag

Hi-Attract Meaty Marine Method Groundbait

Ez a könnyű összetevőkből álló etetőanyag elsősorban állóvízi és vízközti horgászathoz javasolt. A Hi-Attract Carp etetőanyagok tele vannak jól bevált csalogató ízekkel és adalékanyagokkal, amivel a kíváncsi pontyokat az etetőanyag közelébe vonzzák. Kiegyensúlyozott arányú, létfontosságú és könnyen emészthető összetevőik a békés halakat azonnal a táplálék felvételére ösztönzik anélkül, hogy eltelnének vele. Bármely vízhőmérsékletnél kifejti hatását. A finom szemcseméretének köszönhetően ez az etetőanyag oldódás közben felhőt is képez. A húsos, halas ízesítésű etetőanyagot elsősorban feeder- és matchbotok horgászatra lett kifejlesztve.

Bármilyen vízhőmérsékletnél kifejti hatását

Bővebb információ: Hi-Attract Meaty Marine Method Groundbait: ugrás az áruházba

Hi-Attract Shellfish Betaine Green Groundbait

Ez a pontyoknak szánt etetőanyag a már évek óta rendkívül sikeresen alkalmazott és jól bevált Shellfish (kagyló- és rákfélék) aromáját tartalmazza, amelyet étvágyfokozó betainnal tettek még komplexebbé. Ennek a zöld színű etetőanyagnak a nagy halsűrűségű vizek lakói nem tudnak ellenállni. A fantasztikusan attraktív aromával rendelkező anyag bármely vízhőmérsékletnél gyorsan oldódik, így csalogató hatása gyors ütemben érvényesül. Versenykörülmények között is használható.

Nagy halsűrűségű vizeken eredményes

Bővebb információ: Hi-Attract Shellfish Betaine Green Groundbait: ugrás az áruházba

The Source Groundbait

A „The Source” termékcsalád minden tagja Terry Hearn saját titkos receptje alapján készült. 100%-ban természetes összetevőket, a legfinomabb madáreledelt és halfehérjéket tartalmaz. Ez az ellenállhatatlan, különleges alapanyagokat tartalmazó, természetes alkotóelemekből álló termékcsalád a pontyok táplálékigényét teljes mértékben kielégíti.

Használati tippek:

  1. Vízzel vagy kedvenc Dynamite Baits arománkkal bekeverve egy ellenállhatatlan, kosárba tölthető csalogató etetőanyagot kapunk. Ez kis mennyiségben is garantáltan a csali közelébe húzza a halakat!
  2. Előetetéshez, a terep megtisztításához is használható, amikor magvakkal, pelletekkel és tört bojli szemekkel dúsítva egy ellenállhatatlan etetőanyag szőnyeget hozhatunk vele létre.
  3. Különösen hatásos, amikor vékony PVA hálóba töltve, kellőképpen tömörítve néhány centis etetőanyag rudacskát hozunk létre belőle. Fontos, hogy ezt víz hozzáadása nélkül (szárazon) vagy olyan aromákkal végezzük, amelyek nem oldják a PVA hálót! Az így létrehozott tömör rudacskát a (végszerelék kapcsából kiakasztott) horogelőkére kell felfűzni oly módon, hogy az a horognál megütközzön. Vízbe kerülve a PVA elolvad, így közvetlenül a horog közelében egy liftező, lassan felpuhuló finom falat jön létre, amely különös vonzó. Ebbe beletúrva azonban nem talál a hal nagy, darabos falatokat, így kizárólag a horgon lévő csalit tudja felvenni. A módszer rendkívül hatásos és eredményes! Ebben az esetben a végszerelékünket ólommal kell ellátni, hogy kellően távolra is bevethető legyen.

Különösen ajánlott a The Source termékcsalád többi tagjával - aromákkal, bojlikkal - együtt használni, hiszen azok hatásfokát még tovább növeli!

100%-ban természetes összetevőket tartalmaz

Bővebb információ: The Source Grundbait: ugrás az áruházba

Swim Stim Amino Black Groundbait

Egy különleges, garantáltan szelektív pontyhorgászatot biztosító keverék, amely meghökkentően hatékonyan működik hazai vizekben is. Rendkívül sok esszenciális aminosavat tartalmaz, amelyet ösztönösen felismernek a halak, és lényegesen előbb elfogyasztanak, mint bármilyen hagyományos eledelt. A tömény fehérjebázisnak köszönhetően rendkívül tartalmas keverék. Magas fehérjetartalmát több, különös gonddal kiválogatott, nagytisztaságú hallisztnek köszönheti. Annak ellenére, hogy rendkívül kalóriadús, nem okoz teltségérzetet a halaknak. Ráadásul étvágygerjesztő és emésztést segítő adalékok is megtalálhatók benne. A keverék további különlegessége, hogy igen jól tapad, mégis nagyon gyorsan és egyenletesen oldódik. Szemcsemérete a pontyos etetőanyaghoz képes meglepően finom. De ez nem véletlen! A finom, apró szemcsék a vízben lényegesen jobban és gyorsabban oldónak, mint a nagy, durva összetevők. Pont ezért nagyon agresszíven terjed a vizes közegben, az áramlatok segítségével lényegesen messzebbről a horgászhelyünk közelébe csalja a halakat, mint bármilyen egyéb pontyos kaja. A fekete szín úgy beleolvad a mederfenékbe, hogy az a legóvatosabb nagy ponty gyanakvását is elaltatja. Univerzális, egész évben használható keverék, de igazán eredményesen a meleg, 20 Celsius-fok feletti vizekben mutatja meg, hogy mire is képes.

A tömény fehérjebázisnak köszönhetően rendkívül tartalmas keverék

Bővebb információ: Swim Stim Amino Black Groundbait: ugrás az áruházba

Swim Stim Betaine Green Groundbait

Ez egy rendkívül attraktív, hatásos étvágyfokozó. Keverhetjük etetőanyaghoz, vagy szemes, darabos etetőkhöz, de önállóan, akár feederkosárba gyúrva is bevethetjük! Használata rendkívül egyszerű, a kész etetőanyaghoz vagy a beetetésre szánt kukoricához, kenderhez, búzához, pellethez bedobás előtt szórjunk a Betaine Greenből. A zöld szemcsék látványos liftezéssel keltik fel a halak érdeklődését. Az etetőanyaggal együtt feleszegetik a halak, és minél többet fogyasztanak el belőle, annál éhesebbek lesznek. A Betaine Green ugyanis rendkívül jó étvágy- és emésztésserkentő adalék. Ha szemes terményekhez szórjuk, nem szükséges vizet adagolnunk hozzá, a beáztatott szemes anyagok kellő nedvességgel rendelkeznek ahhoz, hogy felületükhöz kössék a zöld szemcséket. Vízbe érést követően ezek nem válnak el rögtön az etető felületéről, hanem fokozatosan, a víz teljes keresztmetszetét átjárva ingerlik a halakat. Intenzív aromájával és látványos mozgásával hamar felkelti a környéken keresgélő halak érdeklődését, akik ha az etetésre érve falatozni kezdenek, nem tudnak parancsolni a bendőjüknek.

A zöld szemcsék látványos liftezéssel keltik fel a halak érdeklődését

Bővebb információ: Swim Stim Betaine Green Groundbait: ugrás az áruházba

Pellet

The Source Pellet

A „Source” termékcsalád széles palettával rendelkezik, így természetesen kapható belőle pellet is. Hasonlóan a többi The Source termékhez, hosszú tesztelés előzte meg a piacra hozatalt. Mind hosszú, mind rövid távú horgászatra alkalmas. A The Source a pontyok minden tápanyag-szükségletét kielégíti, ezért ha egyszer felfedezték, minduntalan vissza fognak járni az etetésre! 3 méretben, 900 grammos kiszerelésben kapható.

A Source termékeket nem lehet megunni

Bővebb információ: The Source Pellet 4 mm - 900 g: ugrás az áruházba

Bővebb információ: The Source Pellet 6 mm - 900 g: ugrás az áruházba

Bővebb információ: The Source Pellet 8 mm - 900 g: ugrás az áruházba

Robin Red Carp Pre-Drilled pellet

Ez a termék az angol Haith cég által gyártott eredeti Robin Red felhasználásával készült. A Robin Red a pontyhorgászatban az egyik leghatásosabb adalék és csalianyag, a halakra étvágygerjesztőként hat, rendkívüli, visszautasíthatatlan táplálékként értékelik a pontyok. Ez a fúrt pellet hatásosan alkalmazható mind hideg, mind meleg vízben, azaz egész évben! Különösen ajánlott természetes vízen, mint pl. a Balaton, de máshol is kiemelkedően működik. 12, 15 és 20 mm-es méretben, 900 grammos kiszerelésben kerül forgalomba.

A Robin Red a pontyhorgászatban az egyik leghatásosabb adalék és csalianyag
Ez a fúrt pellet hatásosan alkalmazható mind hideg, mind meleg vízben, azaz egész évben!

Bővebb információ: Robin Red Carp Pre-Drilled pellet 12 mm: ugrás az áruházba

Bővebb információ: Robin Red Carp Pre-Drilled pellet 15 mm: ugrás az áruházba

Bővebb információ: Robin Red Carp Pre-Drilled pellet 20 mm: ugrás az áruházba

Swim Stim Micro Pellet 1 mm - 900 g

Különleges, garantáltan szelektív pontyhorgászatot biztosító mikro pellet, amely meghökkentően hatékonyan működik hazai vizekben is. Ebben a pelletben egyesülnek azok a létfontosságú, könnyen emészthető összetevők és étvágyfokozók, amik a pontyokat féktelen evésre ösztönzik anélkül, hogy eltelnének vele. A vonzáskörzetébe kerülő halak azonnal megérzik, hogy egy nagyon tömény, kalóriadús táplálékforrás van a közelében, amely mágnesként vonzza őket. Az Amino Original barna színe és a Betaine Green zöld színe úgy beleolvad a mederfenékbe, hogy az a legóvatosabb nagy ponty gyanakvását is elaltatja. Univerzális, egész évben használható pellet.

Két ízesítésben…
… és színben kapható

Bővebb információ: Swim Stim Micro Pellet Amino Original 1 mm - 900 g: ugrás az áruházba

Bővebb információ: Swim Stim Koi Mikro Pellet Betaine Green 1 mm - 900 g: ugrás az áruházba

Puha horgos pellet

A pelletek közkedvelt etetőanyagok és csalik is egyben, hihetetlen komoly hatással vannak a halakra. Azzal viszont többen nincsenek tisztában, hogy mikor is fogós igazán egy pellet. A Dynamite Baits tesztelési során a pontyok előnyben részesítették a már teljesen felpuhult, szinte már ázott kenyér állagú pelleteket. A Dynamite Baits ezeket az eredményeket felhasználva készítette el a puha, csalis pelletét. A puha, ízes falatok mágnesként húzzák a csali közelébe a pontyokat. Finom, puha állaguk miatt elsősorban a finomszerelékes, főleg rakós és matchbotos horgászatok során érdemes ezekkel csalizni, de természetesen a picker- és feederbotos horgászok is nagyra fogják értékelni. A hatás megdöbbentő lesz! Az aromazáró dobozban nem szárad ki, így nem veszti el rendkívüli vonzerejét. (Horogállóbbá tehetjük a puha finom szemeket, ha 1 napig szárítjuk.)

4 és 6 mm-es változat került a dobozba
A különböző méretűek külön dobozban kaptak helyet
A „döglött” mozdulatlan vizeken csodákra képes
A már jól bevált ízek…
… újra kaphatók

Bővebb információ: Puha horgos pellet - White Amino 4-6 mm: ugrás az áruházba

Bővebb információ: Puha horgos pellet - Bloodworm 6 mm: ugrás az áruházba

Bővebb információ: Puha horgos pellet - Pineapple 6 mm: ugrás az áruházba

Bővebb információ: Puha horgos pellet - Strawberry 6 mm: ugrás az áruházba

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.