Az „okos” Daiwa dobozok

Az „okos” Daiwa dobozok

A Daiwa cég a horgászsport minden szegmensét lefedve kínál olyan termékeket, amelyek a prémium minőséget kedvelő vásárlók minden igényét kielégítik. A Daiwa fejlesztői nem ismerik azt a szót, hogy kompromisszum! A tökéletességre törekvés mesterei! Aki már használt Daiwa terméket, az tudja, hogy a jó minőség mellett ügyelnek a tartósság és a praktikum összhangjára. Náluk nincs olyan horgászcikk, ami szép, de nem jó! Vagy olyan, ami erős, de használhatatlan! Egyszerűen nincs DE! Ettől az évtől már Daiwa horgászdobozok is rendelkezésre állnak, mégpedig széles formai kínálatban.

Daiwa Multi Case 232N

Közepes méretű, erős műanyagból készült műcsalis doboz. A tároló része egyáltalán nincs felosztva, csupán a rövidebb oldalával párhuzamosan található „reteszelő” sínek és a dobozhoz kapott reteszek árulkodnak arról, hogy idomítható a belső tér! A kék színű doboz 23,2 cm hosszú, 12,7 cm széles és 3,4 cm mély. A szép küllemű doboz fedelén az egyik hosszanti élen teljes hosszban elterül a csat, amely biztosan zár, garantáltan nem nyílik még akkor sem, ha a doboz leesik! Igazi japán minőség!

Feltűnő színű műcsalis doboz, melynek belső tere hat egyenlő részre osztható

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Daiwa Multi Case 232M

A 232N dobozéval teljesen megegyező méretekkel rendelkezik, csupán a belső felosztásában különbözik a már bemutatott változattól. Ennek belső tere ugyanis hosszanti irányban háromfelé van osztva. Az osztott részek a doboz mellé adott reteszekkel tovább darabolhatók. Ideális aprócikkek tárolásához, de jó alakíthatósága miatt sokrétűen felhasználható. Zöld színezést kapott, így könnyen megkülönböztethető a fent említett társától.

Zöld színű, jól „testre szabható” doboz

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Daiwa Multi Case 210F

Egyszerű kiképzésű doboz, ugyanis a 21 x 14,5 x 3,5 cm-es tárolótér osztatlan, így a nagyobb kiegészítők otthona lehet. Maga a doboz fehér színű, míg a fedél áttetsző. Igényesen kialakított záró pánttal van ellátva, amelynek kék színkódja segít minket abban, hogy átlássuk a rendszerezésünket.

Az egybefüggő tárolótérben a darabosabb kiegészítők is elférnek

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Daiwa Multi Case 210N

E doboz mélysége 2,5 cm, egyébként minden más mérete megegyezik az előző modellével. A záró pánt bordó színe azonban tudatja velünk azt, hogy belül is kell lennie valami különbségnek! A tárolótérben három sínpár van, melybe az oldalfalakat beleillesztve négyfelé oszthatjuk a teret. A teljes 210-es sorozatot a masszív kivitel jellemzi. Még a kivehető oldalfalak is majd fél centi vastag műanyaglapokból készültek, így garantáltan időtállóak!

Négy egyforma részre osztható a 210N belső tere

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Daiwa Multi Case 210T

A 210-es sorozat harmadik tagja egy nagy és egy kicsi részre van osztva. A nagyobb teret egy felező segítségével hosszanti irányban ketté tudjuk vágni, így a doboz három nagyobb méretű műcsali tárolására is alkalmas. Kívülről csupán a fekete záró pánt különbözteti meg társaitól. A fedelet rögzítő zsanér mindhárom 210-es doboznál dupla kialakítású, így kellően erős.

Egyszerű kivitelezésű doboz, mégis minden eleme a tökéletességet tükrözi

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Daiwa Multi Case 205MD

Teljesen áttetsző doboz, amely 20,5 cm hosszú, 14,5 cm széles és 4 cm mély. Hosszanti irányban három részre van osztva úgy, hogy keresztirányban is osztható, hiszen kapunk hozzá „mobil falakat”. Ideális különböző méretű műcsalik tárolásához. Kiképzését tekintve ugyanolyan, mint a 210-es sorozat.

A keresztirányú „mobil falakkal” jól variálható

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Daiwa Multi Case 205ND

Az MD-től csupán a belső kialakítása különbözteti meg. Ennél a típusnál a tároló részt négy egyforma részre tudjuk osztani. Műcsalik, wobblerek rendszerezéséhez ideális. A külső borítás és forma ugyanolyan, mint a testvérénél.

Négy egyenlő részre van osztva a 205ND belső tere

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Daiwa Multi Case 205MJ

Az előzőektől eltérően ez egy vékonyabb doboz, ugyanis mindössze 2,8 cm mély. Belső terét is ügyesen formálhatjuk, hiszen a gyárilag hosszanti irányban negyedelt elrendezés a szeparáló reteszecskékkel tovább variálható. Nagyon praktikus lehet aprócikkek rendszerezéséhez.

Sok apróság elfér ebben a jól osztható dobozkában

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Daiwa Multi Case 255ND

A család legnagyobb tagja. Pontos méretei: 25,5 x 19 x 6 cm. Darabosabb kiegészítők tárolásához használható, így alkalmas feederkosarak tárolására is. Öt részre osztható a négy mobil retesz segítségével. Anyagában tekintve ugyanolyan masszív, mint kisebb társai. Mivel nagyon erős a fedelét rögzítő pánt, nehezebb dolgok sem tudják zötykölődés közben leverni azt.

Egy nagyobb méretű doboz, melyben darabosabb dolgok is helyet kaphatnak

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Daiwa Multi Case 122MD

Tetszetős kis dobozka, amely a maga 12,2 x 9,7 x 3,4 cm méretével egyértelműen az apróbb kiegészítőknek adhat helyet. Borzasztóan masszív, strapabíró anyagból készült. Kétfelé nyitható, majd belül kis ablakokon tudunk be- és kipakolni. A két „felet” összefogó kapocs robosztus, látszik rajta, hogy nem törik, nem hajlik. Fix belső elrendezésű, ötletes kis ékszeres dobozka.

Két kis ékszeres doboz
A kis „ablakok” jól záródnak, a legapróbb kiegészítők sem potyognak ki a rekeszekből

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Daiwa Multi Case 122NJ

Fehér színű, külsőleg éppen olyan dobozka, mint piros társa. Mindössze annyi szerkezeti különbség van közöttük, hogy ennek egyik oldalában helyet kapó tároló osztatlan, illetve ennek rekeszeit mi alakíthatjuk ki. Ehhez kapunk két hosszirányú és három keresztirányú elválasztót. Ez a kis doboz ideális kisméretű körforgók szállítására.

Kis dobozka, mely más osztással van ellátva, mint piros társa

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Daiwa Multi Case 97MJ

Egészen aprócska piros dobozka, amely ráadásul nagyon designos. Leginkább egy lenyitható mobiltelefonhoz hasonlít. 10 különböző méretű tároló van benne, amelyben mindenféle apróság helyet kaphat. Erős zár fogja össze az alsó és a felső részt, így garantáltan időtálló!

Leginkább összecsukható mobiltelefonokhoz hasonlítanak ezek a pirinyó dobozkák
A Daiwa dobozcsalád legkisebb tagja sok kicsi tárolóval

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Daiwa Multi Case 97ND

Az előbbi doboz fehér színű ikertestvére, méreteit tekintve ez is 9,7 x 6,4 x 3 cm. Az MJ változattól annyiban különbözik csupán, hogy az egyik felében osztatlan a tároló. Ehhez két keresztirányú elválasztót kapunk, hogy igény szerint harmadolhassuk a teret. Piros társával együtt az igazán értékes, apró kiegészítőknek való!

Fehér színű kis dobozka, mely más osztású, mint piros társa

Bővebb információ: ugrás az áruházba