Bemutatom a By Döme TEAM FEEDER Bottartó készletet

Bemutatom a By Döme TEAM FEEDER Bottartó készletet

A rendkívüli népszerűségnek örvendő By Döme termékek köre folyamatosan bővül. Ebben az írásban és kisfilmben a Bottartó készletet szeretném részletesen is bemutatni. Egyszerűség, gyorsaság és stabilitás. Ha ezek az elvárásaid egy bottartóval szemben, akkor tarts velem!

Sokféle horgászatot kedvelek, de legjobban az egyszerű pecákat szeretem. Nem szeretem „túlspilázni” a dolgokat, és ha a vízpartra érkezést követően 10 perccel még nincsenek beélesítve a botok, akkor nagy a baj! Ezért is kedvelem ezt a bottartó készletet, mert néhány perc összeállítani, mégis stabil, biztonságos helyet biztosít a botoknak.

A készletben 2 db 22 cm széles buzz bar, valamint 2 db 40 cm-es menetes, teleszkópos leszúró nyél található

Gondolom, sokan jártak már úgy, hogy a part kemény, agyagos, esetleg kavicsos volt, és a normál leszúrókat vagy le sem lehet döfni, vagy leszúrás után lötyögős maradt a bottartó. A TEAM FEEDER leszúró menetes hegykiképzéssel rendelkezik, így könnyedén belecsavarható a földbe, legyen az akármilyen kemény.

Az alumínium leszúrók metálkék felülettel, extra erős hegykiképzéssel rendelkeznek, aminek köszönhetően könnyen földbe csavarhatóak
Ez a csavaros hegy a legkeményebb talajba is betekerhető
Ezt a bottartót nem leszúrni kell, hanem lefúrni!
Stabil!

A szár további hasznos funkciója, hogy teleszkóposan állítható a magassága. Egy csatos szorító segítségével lehet a teleszkópos szárat lazítani, vagy fixálni. Ennek köszönhetően 40 cm-ről 60 cm-re lehet növelni a szárak hosszát.

A szár gyors és könnyű állíthatóságát csatos csatlakozó biztosítja
A nyél teleszkópos rendszerű, a hossza megnövelhető akár 60 cm-re is

A szárak végébe a készlethez tartozó kereszttartókat lehet csatlakoztatni. Amennyiben szélesebb buzz bar szükséges, vagy ha esetleg csak egy bottal szeretnénk horgászni, a szárba bármilyen kereszttartó vagy bottartó fej betekerhető, ugyanis szabvány mérettel rendelkezik.

A leszúróba bármilyen kereszttartó csatlakoztatható
A kereszttartókon pozicionáló kontracsavar található, amellyel praktikusan, gyorsan beállítható a bottartó fejek állása
A szárba bármilyen kereszttartó vagy bottartó fej betekerhető, ugyanis ez is szabvány mérettel rendelkezik

A kereszttartók végében lévő csatlakozók szintén szabvány méretűek, így akármilyen fejet bele lehet csavarni. Annak érdekében, hogy a fejeket a lehető legkönnyebben lehessen a megfelelő pozícióba állítani, kontraanyával rendelkeznek. Így egy mozdulattal lehet elfordítani, majd rögzíteni a fejet, ami feederbotos horgászatnál nagyon praktikus tulajdonság.

A kereszttartón lévő csatlakozók is kontraanyával rendelkeznek, így egy mozdulattal lehet elfordítani, majd rögzíteni a fejet
Első bottartó
Hátsó bottartó
Vízpartra érkezés után 10 perccel már be van dobva! Ezt már szeretem!

Elsősorban azoknak ajánlom ezt a bottartó szettet, akik szeretik az egyszerűséget, de még inkább a praktikumot. 1 perc alatt felállítható, és 1 perc alatt szétszedhető ez a stabil, kompakt kis horgászállás

Írta: Sipos Gábor
Fotók: Putz Tamás

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.