BKK horgok a specialistáknak

BKK horgok a specialistáknak

Legyen szó bármilyen horgászmódszerről, a horogválasztás nagyban befolyásolja a horgászat sikerét. Egy jól megválasztott horog rendkívül sok örömöt tud okozni, úgyhogy széles választékkal állunk vásárlóink szolgálatára, ami nemrég BKK termékekkel is bővült. A BKK (Black King Kong) márka már 1856 óta foglalkozik horgok gyártásával. Széles portfóliójuknak és prémium termékeiknek köszönhetően váltak elismerté ebben a szegmensben.

BKK Beak Point
A BKK Beak Point horgot használhatjuk süllyedő csalikhoz, wafterekhez és pop upokhoz egyaránt. Kifejezetten a hajszálelőkés csalifelkínáláshoz lett kifejlesztve. Különösen hasznos abban az esetben, ha kavicsos aljzaton horgászunk, mivel a kicsit befelé fordított hegye nem csorbul ki.

Tulajdonságok:
- kovácsolt horog
- SS bevonat
- rendkívül éles

Íme, az új BKK Beak Point horog!
Remekül használható wafterekhez és pop upokhoz...
...illetve süllyedő csalikhoz egyaránt
Kifejezetten a hajszálelőkés csalifelkínáláshoz lett kifejlesztve

BKK Curve Extreme
A BKK Curve Extreme horog kialakítása ihlette a díjnyertes Lone Diablo-t. Széles öböllel rendelkezik a megnövelt akasztási potenciál érdekében, és nagyívű kialakítású, amely egyenletesen osztja el a terhelést a szár mentén, maximalizálva az erőt és az ellenállást. Süllyedő, wafter és pop up csalikkal is használható.

Tulajdonságok:
- kovácsolt horog
- SS bevonat
- HG heggyel rendelkezik, ami könnyíti a szúrást

A BKK Curve Extreme horog kialakítása ihlette a díjnyertes Lone Diablo-t
Széles öböllel rendelkezik a megnövelt akasztási potenciál érdekében
Nagyívű kialakítású, amely egyenletesen osztja el a terhelést a szár mentén, maximalizálva az erőt és az ellenállást
Süllyedő, wafter és pop up csalikkal is használható

Titan Diver
Rendkívül széles öböllel rendelkező, ragadozóhalak horgászatához fejlesztett, különleges kialakítású horog spirállal kiegészítve. A horgon található könnyű ólom tökéletesen kiegyensúlyozza a horog-műcsali kettőst. A súlyhoz kapcsolt hosszú szárú forgón egy kisméretű villantó kanál található. A hosszú és erős spirál tökéletesen helyén tartja a lágy plasztik csalit. A horog formájából, valamint a csali rögzítéséből adódóan csalivezetés közben nem akad meg a horog semmiben, csak akkor, ha a ragadozóhal a szájába veszi. Akkor viszont kíméletlen!

BKK Titan Diver
Remek csali-felkínálási alternatívát nyújt ez a horog

BKK Crusader
A BKK Crusader egy rendkívül erős, tengeri jigekhez készült segédhorog, melynek szárán csillogó szálak fokozzák a csalogatóhatást. A horgokat 4 szálból szövött segédzsinórra kötötték, amely egy rendkívül erős, tömör karikában végződik – ennél fogva rögzíthetjük egy erős kulcskarikával a jigre a horgot. Mint minden BKK horog, ez is ellenáll a korróziónak.

BKK Crusader
Csillogó fonállal kiegészített bivalyerős horog

Nemesis
A Black King Kong Nemesis Extra széles ívű offset horog a plasztik csalis horgászatokon lehet nagy segítség. Különleges íve biztosítja, hogy a vastagabb húsú csalik használata esetén is tökéletes legyen az akadás.
Kifejezetten javasoljuk Dingerek és Swimbaitek használatához, sőt a Texas-rig igényli is ezt a horgot, ugyanis a horog extra széles kivitelű, ami biztosítja, hogy elegendő hely legyen a szár és a hegy között a horog megfelelő beállításának megkönnyítése érdekében. Az ilyen nagy öblű horgoknak extra erős a „húsuk”, mert a nagyobb erőkar miatt fokozott terhelés nehezedik a horgok szárára. Ugyanakkor e horgok kecsesek, közepesen könnyűek, így nem nehezítik el a csalit.
A BKK él- és hegykiképzése új fogalmat teremtett, ezeket nevezzük „ragadós” horognak. Ha csak a tűhegyes horoghegy elé vagy mellé teszel bármit, akkor is beleáll. A tökéletes akadás érdekében kapott egy Super Slide bevonatott, ami a súrlódási ellenállás csökkentésével segíti az akasztást!
A kínálatban elérhető 2/0, 3/0, 4/0 és 5/0-s méretekben.

BKK Nemesis

Raptor-Z
A BKK márka zászlóshajója a Raptor-Z. Mind minőségében, mind megjelenésében a prémium kategóriájú ez a termék. Azoknak a ragadozó halas horgászoknak ajánljuk, akik biztosra akarnak menni a hal megakasztása után. Ezt a hármashorog szériát úgy tervezték, hogy Big-Fish-t fogjon! Prémium minőségű acélból készült, a horog hegye pedig extra élesítést kapott. A horgok a megmunkálás után úgynevezett AntiRust bevonatot kaptak, ami növeli az élettartamot és a hegy élességét.

BKK Raptor-Z
Ezen a horgon nincs gyenge pont!

Red Octopus Beak
A BKK Red Octopus Beak egy rendkívül sokoldalú horog, amely édesvízre és sós vízre egyaránt alkalmas. A horog különösen nagy öböllel rendelkezik, így terjedelmesebb csalikat, például haldarabokat, kalmárdarabokat és kagylókat is képes befogadni, de alkalmas gilisztához, nadályhoz is. A horog hegye kissé kihajlított, így rendkívül megbízható az akadása. A speciális, vörös bevonat nemcsak álcázza a horgot, hanem a sós víz korrodáló hatásával szemben is ellenállóvá teszi azt.

BKK Red Octopus Beak

Puka Live Bait
A BKK Puka Live Bait horgot kifejezetten az élő csalival végzett horgászathoz tervezték. Rendkívül nagy teherbírású, nagy öböllel rendelkező horog, amely haldarabokat, kagylókat is képes befogadni, de alkalmas gilisztához, nadályhoz is. Anyaga a sós víz korrodáló hatásával szemben is ellenáll.

BKK Puka Live Bait
A Puka Live Bait hegye olyan, mint egy lándzsa
Nagy öböllel rendelkező horog, amely haldarabokat, kagylókat is képes befogadni, de alkalmas gilisztához, nadályhoz is

Reef Master NP
A BKK Reef Master NP egy sokoldalúan használható jig horog. Ultra hegyes és könnyű, emellett rendkívüli biztonságot nyújt, hogy füle le van forrasztva. Kiváló harcsázó horog is: ideális a vertikális emelgetéshez és a víz alatti úszós szerelékekhez. A horog kapott egy fényes ónbevonatot, mely korrózió ellen véd.

BKK Reef Master NP
A horog kapott egy fényes ónbevonatot, mely korrózió ellen véd

Makaira Trolling HD
A BKK Makaira Trolling HD horgot kifejezetten a tengeri horgászathoz tervezték, de hazai vizeken nehéz terepen, a legnagyobb harcsák ellen is jó választás lehet. Élő csalik, haldarabok és kagylók befogadására is alkalmas. Az ultra hegyes horog füle le van forrasztva. A horog kapott egy ónbevonatot, mely korrózió ellen véd.

BKK Reef Master NP
A BKK Makaira Trolling HD horgot kifejezetten a tengeri horgászathoz tervezték
A horog kapott egy ónbevonatot, mely korrózió ellen véd

Sode Diamond
A BKK Sode Diamond egy nagyon sokoldalú horog, amelyet úgy terveztek, hogy édes és sós vízben egyaránt megállja a helyét, például a keszeg, domolykó és egyéb kisebb testű halak finomszerelékes horgászata során.
A horog nikkel bevonattal rendelkezik, amely nemcsak a sós vízzel szembeni korrózióállóságot biztosítja, hanem segíti a horog élének megtartását. Végül, de nem utolsósorban ez a horog tűhegyes, így ha a hal szájába kerül, onnan már csak a horgász segítségével akad ki!

BKK Sode Diamond

Haldorádó Team

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.