Carp Zoom újdonságok 2018 a Haldorádó kínálatában

Carp Zoom újdonságok 2018 a Haldorádó kínálatában

A 2018-as év elején újabb jelentős fordulóponthoz érkezett webáruházunk Carp Zoom termékkínálata, mivel a cég aktuális fejlesztéseihez igazodva mi is bővítettük a palettát jó néhány ígéretes újdonsággal! Megújult választékunk zömében változatos és praktikus kiegészítőkkel gyarapodott, melyek közt bárki megtalálhatja a számára leginkább kedvére valót. Az alábbi írásból megismerhetitek ezeket.

CARP ZOOM Horgászágy extra méretű
A Carp Zoom horgászágyak közül ez egy lapos, prémium kivitelezésű bojlis ágy nyolc lábbal. Tökéletesen vízszintbe állítható, így rendkívül kényelmes fekhelyet biztosít. Könnyen tisztítható anyagból készült. Önbeálló, szélesített sártalpakkal van ellátva, így rossz talajviszonyok esetén is bárhol stabilan felállítható. 215 x 100 x 30 cm-es, nagyméretű fekvőfelülete teszi igazán kényelmessé még a hosszabb túrákon is. Teherbírása 180 kg, ami biztosíték arra, hogy a nagyobb termetű horgászok is nyugodtan használhatják.

Igazán kényelmes, prémium kivitelezésű bojlis ágy nyolc teleszkópos lábbal

Bővebb információ a CARP ZOOM Horgászágy extra méretű termékről: ugrás az áruházba

CARP ZOOM Szerelékes kocsi
Sokszor szembesülünk azzal a problémával, hogy horgászhelyünk messze van, nehezen megközelíthető, ennek ellenére nagy mennyiségű felszerelésre van szükségünk, amit valahogy mégiscsak oda kell szállítanunk. Ilyenkor rendkívül megkönnyíti helyzetünket egy praktikus szerelékes kocsi. Vastag, tömlős kerekei az egyenetlen, akár sáros talajon is jól működnek, pontosabban gurulnak. Nagyméretű rakodófelületének köszönhetően egyszerre nagy mennyiségű felszerelést vihetünk rajta a kiszemelt helyre. Kiemelten fontos, hogy a talicska szállítási mérete igen kicsi. Váza összehajtható, kerekei egy mozdulattal levehetők, így minimális helyet foglal a kocsiban.
A Carp Zoom Szerelékes kocsi főbb tulajdonságai:

 • Rakodófelület: 40 x 30 cm
 • Szállítási méret: 72 x 52 cm
 • Súlya: 4,7 kg
 

Ha nagy mennyiségű felszerelést kell a horgászhelyre juttatni, rendkívül megkönnyíti helyzetünket ez a praktikus szerelékes kocsi

Bővebb információ a CARP ZOOM Szerelékes kocsi termékről: ugrás az áruházba

CARP ZOOM FC Merev botzsák 3 részes
A Carp Zoom Feeder Competition merevfalú botzsák tökéletes védelmet biztosít legfeljebb 3 felszerelt botnak. Az orsótartó része úgy lett kialakítva, hogy a legnagyobb méretű távdobó orsók is kényelmesen elférjenek benne. A botok közötti fach-elválasztó bélelt, a botok pedig tépőzáras botrögzítő-pántokkal fixálhatóak. Nagyméretű cipzárjai tartósak, hosszú élettartamúak. Párnázott, széles vállpántja igény szerint állítható. Színe kék. Mérete: 155 x 23 x 23 cm.

A Carp Zoom Feeder Competition merevfalú botzsák tökéletes védelmet biztosít legfeljebb 3 felszerelt botnak
Párnázott, széles vállpántja kényelmes és igény szerint állítható
Erős műanyag talp került a táska aljára, ami tovább növeli a felszerelések biztonságát

Bővebb információ a CARP ZOOM FC Merev botzsák 3 részes termékről: ugrás az áruházba

CARP ZOOM N2 Bojlis botzsák 3,6 és 3,9 méteres botokhoz
A Carp Zoom N2 egy nagyméretű bojlis botzsák, melyben kényelmesen elfér 3 felszerelt horgászbot és 3 orsó nélküli tartalék bot. Orsótartó fachja kellően nagy, így a legnagyobb méretű távdobó orsók is elférnek benne. A botzsák felső harmadában tépőzárral rögzíthetjük a botokat, így biztosíthatjuk a sérülésmentes szállítást. A botzsák 6 külső zsebének köszönhetően kényelmesen tárolhatjuk benne napernyőnket, merítőhálónkat, leszúróinkat és egyéb apró kiegészítőinket. Párnázott, széles vállpántja könnyen állítható. Praktikus gumis fogantyúja jó fogást biztosít. Cipzárja, csatja strapabíró, hosszú élettartamú.
Két különböző méretben kapható a 3,60 és 3,90 méteres bojlis botokhoz:

 • 192 x 30 cm – 12’
 • 205 x 30 cm – 13’
 

Íme, a Carp Zoom N2, melyben kényelmesen elfér 3 felszerelt horgászbot és 3 orsó nélküli tartalék bot, illetve oldalzsebeiben számos kiegészítő

Bővebb információ a CARP ZOOM N2 Bojlis botzsák 3,6 termékről: ugrás az áruházba

Bővebb információ a CARP ZOOM N2 Bojlis botzsák 3,9 termékről: ugrás az áruházba

Marshal Kompakt botzsák 205 cm
Ezt a Marshal Kompakt botzsákot azoknak a horgászoknak ajánljuk, akik komplett, egyszerű megoldások hívei és szeretik, ha több felszerelést egy helyen tudnak tárolni. Tökéletes megoldás erre ez a prémium kategóriás botzsák! A 3 db teljesen felszerelt botunk mellé még további 3 db tartalék bot is elfér. Ezenkívül bőven marad hely merítőháló, ernyő, leszúrók, dobócsövek számára is. Felszerelésünket béléses fach-elválasztó védi. Orsótartó fachjaiba a legnagyobb méretű orsók is elférnek. A botokat belül botrögzítő madzagokkal fixálhatjuk. Cipzárjai és csatjai erősített kivitelűek. A komfortos szállításhoz hozzájárul az állítható párnázott vállpánt és a neoprén fogantyú. Mérete: 205 x 30 cm.

A Marshal Kompakt botzsákot azoknak a horgászoknak ajánljuk, akik komplett, egyszerű megoldások hívei és szeretik, ha több felszerelést egy helyen tudnak tárolni

Bővebb információ a Marshal Kompakt botzsák 205 cm termékről: ugrás az áruházba

Marshal 1 részes botzsák 192 cm és 205 cm
Kiváló minőségű 1 részes botzsák a Marshal kínálatából! A botzsák belső bélése kellően vastag ahhoz, hogy megfelelő védelmet nyújtson a felszerelésünknek. Cipzárja nagyobb méretű, könnyen kezelhető. Az ilyen kialakítású bottartó táskák esetében jellemzően kritikus pont az orsótartó fach mérete. Nos, ennek a típusnak a legnagyobb méretű orsó sem jelent gondot, biztosan bele fog férni! Plusz komfortérzetet ad, hogy fogantyúja neoprén borítást kapott.

Kiváló minőségű 1 részes botzsák a Marshal kínálatából!
Az ilyen kialakítású bottartó táskák esetében jellemzően kritikus pont az orsótartó fach mérete. Nos, ennek a típusnak a legnagyobb méretű orsó sem jelent gondot!

Bővebb információ a Marshal 1 részes botzsák 192 cm termékről: ugrás az áruházba

Bővebb információ a Marshal 1 részes botzsák 205 cm termékről: ugrás az áruházba

OPLUS Elit pergető botzsák
Az Oplus Elit pergető botzsák bélelt anyaga kellő biztonságot nyújt egy felszerelt bot tárolására. A fekete alapon piros szegéllyel rendelkező anyag vízlepergető hatású, ebből adódóan gyorsan szárad és könnyen tisztítható. Szállítást segíti a kényelmes fogantyúja. Jó minőségű cipzárja hosszú élettartalmú. Mérete: 152 x 27 cm.

Könnyű és gondosan tervezett darab az Oplus Elit pergető botzsák is, melynek bélelt anyaga kellő biztonságot nyújt egy felszerelt bot tárolására

Bővebb információ az OPLUS Elit pergető botzsák termékről: ugrás az áruházba

CARP ZOOM Muti táska terepszínű
Ez a nagyméretű Carp Zoom táska rengeteg tárolási lehetőséget biztosít. Camou, azaz terepszínű mintázatú anyaga minden pontyhorgász számára tetszetőssé teszi, valamint a táskát megfelelően béleltté, így kellő védelmet nyújt felszerelésünknek. Az anyaga ellenáll az esőnek! Külső részén 4 db cipzáras oldalzseb, illetve 2 db hálós zseb helyezkedik el. Központi részét 1-től 6 fachig variálhatjuk az 5 db párnázott, tépőzáras fach-elválasztóval. A lecipzárazható felső részén helyet kapott még 3 db különböző méretű cipzáras, illetve tépőzáras zseb. Széles vállpántja párnázott, állítható hosszúságú, igény szerint gyorskarabinerrel levehető. Tépőzáras fogantyúja jó fogást biztosít. Mérete: 57 x 27 x 31 cm.

Camou, azaz terepszínű mintázatú, nagyméretű Carp Zoom táska, ami rengeteg tárolási lehetőséget biztosít szinte bárminek

Bővebb információ a CARP ZOOM Muti táska terepszínű termékről: ugrás az áruházba

CARP ZOOM Practic táska terepszínű
A Carp Zoom Practic táska megalkotásánál a praktikusság volt a fő szempont. Belső része egy nagyobb bélelt térből áll, melyben nagyobb méretű dobozokat és kiegészítőket tárolhatunk. 3 db nagyméretű, külső oldalzsebe cipzárral zárható. A szállítást a párnázott, állítható vállpánt és a tépőzáras fogantyú segíti. Camou, azaz terepszínű mintázatú anyaga minden pontyhorgász számára tetszetőssé teszi, valamint a táskát megfelelően béleltté, így kellő védelmet nyújt felszerelésünknek, emellett anyaga vízlepergető hatású. Mérete: 50 x 23 x 30 cm.

A Carp Zoom Practic táska megalkotásánál a praktikusság volt a fő szempont. Ez a típus is camou, azaz terepszínű mintázatot kapott

Bővebb információ a CARP ZOOM Practic táska terepszínű termékről: ugrás az áruházba

Marshal Nagyméretű csalis táska
Prémium minőségű csalitartó táska a Marshal kínálatában. Belső bélése megóvja a tégelyeket mindennemű sérüléstől. Nagyméretű központi rekeszében a terjedelmesebb csalis dobozokat és egyéb felszereléseket (pl. előketartó) tudjuk tárolni. 4 külső zsebe elsősorban kisebb aprócikkek tárolására alkalmas. A táska anyaga merevítést kapott, így akkor sem esik össze, ha teljesen kipakoljuk a felszerelésünket. Cipzárja erősített és nagyobb méretű. Párnázott vállpántjának hossza állítható, illetve csattal rögzíthető/levehető. Mérete: 53 x 37 x 27 cm.

Prémium minőségű csalitartó táska a Marshal kínálatában

Bővebb információ a Marshal Nagyméretű csalis táska termékről: ugrás az áruházba

Marshal Bélelt csalitáska
A Marshal kínálatából nem hiányozhat egy kiváló minőségű csalitartó táska. 25 literes térfogatának köszönhetően nagy mennyiségű etetésre és horogra szánt csali elfér benne. Belső szigetelő bélése a nyári hőségben megvédi csalinkat a túlzott felmelegedéstől. A központi részén kívül kettő gumírozott hálós tároló rekeszt és egy tépőzáras nagyméretű zsebet találunk az oldalán. A táska alja gumírozott, könnyen takarítható. Vállpántja széles, bélelt, hossza igény szerint állítható vagy akár le is vehető. Ezenkívül még egy tépőzáras fogantyú segíti a pakolást. Mérete: 31 x 36 cm.

25 literes térfogatának köszönhetően nagy mennyiségű etetésre és horogra szánt csali elfér ebben a bélelt csalis táskában

Bővebb információ a Marshal Bélelt csalitáska termékről: ugrás az áruházba

OPLUS Elite válltáska
Oplus pergető táska, mely tökéletes párost alkot az Oplus botzsákkal. Anyaga vízlepergető hatású, ebből adódóan gyorsan szárad és könnyen tisztítható. Ezenkívül kellően bélelt is, így megfelelő védelmet nyújt felszerelésünknek az esetleges sérülésektől. Külső részén egy darab lapos oldalzseb található, melyet tépőzárral tudunk lezárni. Központi belső rekesze műcsalis dobozok, illetve egyéb pergető felszerelés tárolására alkalmas. Belső részében helyet kapott még egy cipzáras zseb, ami tökéletesen megfelel horgászengedély és egyéb iratok biztonságos tárolására. A kényelmes szállítást az állítható vállpánt segíti, mely akár egy mozdulattal levehető egy gyorskarabiner révén. Mérete: 40 x 14 x 27 cm.

A pergető horgászok legújabb kedvence lehet az Oplus Elite válltáska

Bővebb információ az OPLUS Elite válltáska termékről: ugrás az áruházba

Marshal Soft PVC Pontymatrac
Újabb nagyszerű darabbal bővült a halkímélő eszköz kínálatunk, íme, a Marshal Soft PVC Pontymatrac! A matrac egyik legszembetűnőbb része a PVC-vel borított felső réteg, melynek köszönhetően a víz garantáltan nem szívódik be a matracba, ebből adódóan sokkal kevésbé szívja magába a büdös szagokat, pillanatok alatt megszárad és könnyen takarítható. Következő fontos elem a tépőzáras takaró, mellyel a halat letakarhatjuk a fotózás előtt, hogy megnyugodjon. A halak védelme érdekében a matrac széle magasított peremet kapott, így nem csúsznak le róla. Praktikus része még a kihajtható térdelő szivacs, melynek horogszabadításkor és fotózáskor vesszük igazán hasznát, mert nem lesz egy merő kosz a nadrágunk, s nem utolsósorban kényelmesebb is. Két csatja és a tépőzár segítségével könnyen szállítási helyzetbe hozható. Mérete: 110 x 75 cm.

Rendkívül jól tervezett, minőségi PVC pontymatrac a Mashaltól

Bővebb információ a Marshal Soft PVC Pontymatrac termékről: ugrás az áruházba

CARP ZOOM Camout merítő fej
Ezzel a Camou, azaz terepmintázatú merítő fejjel kifejezetten a nagyhalas horgászokat célozta meg a Carp Zoom. Méreteiből adódóan kényelmesen elfér benne egy 7-8 kg-os ponty és nem utolsósorban kialakítása is elég strapabíró a termetes halak szákolásához. Hálója finom, sűrűszövésű, kifejezetten halbarát. Könnyített alumínium keretének köszönhetően gyors merítést tesz lehetővé. Szabvány menetéhez bármilyen típusú merítő nyél csatlakoztatható. A Carp Zoom Camout merítő fej méretei: 66 x 53 x 45 cm.

Kifejezetten egyedi, kiváló minőségű darab a merítő fejek között, ezt a típust elsősorban nagyhalas feederhorgászok figyelmébe ajánljuk!
Hálója strapabíró és finom, sűrűszövésű, halbarát anyag

Bővebb információ a CARP ZOOM Camout merítő fej termékről: ugrás az áruházba

Marshal MX-07 Swinger
A Marshal MX-07 Swinger egy modern, igényes megjelenésű, stílusos, merevkaros kapásjelző. Egyik legfontosabb tulajdonsága a mágneses kioldó szerkezet, melynek erőssége igény szerint állítható. A beépített, nagy fényerejű LED a fej felső részében található, ennek nagy pozitívuma, hogy energiatakarékos, így nem meríti túlságosan a jelző energiaforrását. Jack-dugója a piacon kapható legtöbb elektromos kapásjelzővel kompatibilis.
A Marshal MX-07 Swinger több színváltozatban érhető el:

 • sárga
 • piros
 • zöld
 • kék
 

Modern, igényes megjelenésű, stílusos, merevkaros kapásjelző a Marshal MX-07 Swinger

Bővebb információ a Marshal MX-07 Swinger piros termékről: ugrás az áruházba

Bővebb információ a Marshal MX-07 Swinger kék termékről: ugrás az áruházba

Bővebb információ a Marshal MX-07 Swinger zöld termékről: ugrás az áruházba

Bővebb információ a Marshal MX-07 Swinger sárga termékről: ugrás az áruházba

CARP ZOOM S6 Slim Láncos Swinger
Az egyik legegyszerűbb, mégis tökéletesen használható, praktikus swinger típus. A Carp Zoom Slim kifejezetten karcsú, esztétikus kialakítása mellett számos hasznos tulajdonsággal rendelkezik. Mivel láncos rendszerű kapásjelzőről van szó az apróbb, érzékenyebb kapásokat is jól mutatja. Nappali és éjszakai horgászathoz is egyaránt alkalmas láncos swinger, mivel világítópatron helyezhető bele (a 3 mm-es patronok kompatibilisek vele). Szállítása könnyű, mert kis helyet foglal. Állítható erősségű zsinórcsíptetővel rendelkezik. Többféle színben kapható.

Az egyik legegyszerűbb, mégis tökéletesen használható, praktikus swinger típus az S6 Slim

Bővebb információ a CARP ZOOM S6 Slim Láncos Swinger sárga termékről: ugrás az áruházba

Bővebb információ a CARP ZOOM S6 Slim Láncos Swinger piros termékről: ugrás az áruházba

CARP ZOOM Forgatható fejű lámpa
Univerzális lámpa, nemcsak horgászoknak! Ebbe a Carp Zoom lámpába 2 féle LED-et építettek: a 3 W teljesítményű COB LED-del nagyobb területet tudunk bevilágítani, a 2 x 0,5 W-os LED-ekkel pedig fókuszáltan tudunk egy helyre világítani. Gumis házát úgy alakították ki, hogy minden időjárási körülménynek ellenálljon, emellett a stabil fogást is segíti, vizes kézben sem csúszkál. Fejrésze 360 fokban elforgatható és 180 fokban dönthető. Hátsó része mágneses, így fémfelületeken is tudjuk rögzíteni. Kampója segítségével akár fel is akasztható. Működtetni 4 darab AAA méretű elemmel tudjuk. (Nem tartozék!)

Univerzális lámpa, nemcsak horgászoknak!

Bővebb információ a CARP ZOOM Forgatható fejű lámpa termékről: ugrás az áruházba

CARP ZOOM Csavaros leszúró 40-70 cm és 50-90 cm
Elegáns, „angolos” stílusú leszúrható bottartó, ami elsődlegesen botjaink stabil vízparti elhelyezését segíti. Anyaga könnyű, ám erős fémötvözet, mely tetszetős, matt zöld színű festést kapott. Tökéletesen használható önálló bottartóként, menetes fejjel vagy elektromos kapásjelzővel, illetve igény szerint bármilyen buzz barral, kereszttartóval is kombinálható, mivel szabvány menetes fejjel rendelkezik. Teleszkópos rendszeréből adódóan állítható a mérete, méghozzá nagyon egyszerűen! Hossza az oldalt elhelyezett gyorszár segítségével szabályozható a számunkra épp ideális méretre. Csavaros hegyének köszönhetően kemény talajban is könnyen rögzíthető, ezáltal sátrak kiegészítő rögzítéseként is hasznos lehet.

Elegáns, „angolos” stílusú leszúrható bottartó, ami elsődlegesen botjaink stabil vízparti elhelyezését segíti
Menetes végének köszönhetően a kemény talajba is „lehajtható”
Teleszkópos rendszeréből adódóan állítható a mérete, méghozzá a gyorszár segítségével nagyon egyszerűen!

Bővebb információ a CARP ZOOM Csavaros leszúró 40-70 cm termékről: ugrás az áruházba

Bővebb információ a CARP ZOOM Csavaros leszúró 50-90 cm termékről: ugrás az áruházba

CARP ZOOM Gyermek Horgászláda
Praktikus horgászláda a Carp Zoomtól, amit méretéből és könnyed kezelhetőségéből adódóan elsősorban gyermekeknek ajánlunk, de bárkinél jó szolgálatot tehet! Külön nyitható és zárható felső részében különféle aprócikkeket, kisebb kiegészítőket tárolhatunk, míg a tágasabb, mélyebb kialakítású alsó részében a viszonylag nagyobb felszereléseinket tárolhatjuk. Fel- és lehajtható fogófüléből adódóan kényelmesen a horgászhelyre szállítható. A láda méretei: 30 x 15 x 12 cm.

Egyszerű és praktikus horgászláda a Carp Zoomtól, amit méretéből és könnyed kezelhetőségéből adódóan elsősorban gyermekeknek ajánlunk

Bővebb információ a CARP ZOOM Gyermek Horgászláda termékről: ugrás az áruházba

CARP ZOOM Y villa bojlis merítőhálóhoz
Nincs annál bosszantóbb, mint mikor egy túra kellős közepén megy tönkre a merítőháló. Ekkor jól jön, ha van nálunk egy ilyen tartalék adapter. A szabvány méretű rézcsatlakozóval ellátott, alumínium öntvényből készült Y villa a legtöbb bojlis merítőhöz használható. Az adapter csavarját bármilyen nyélhez rögzíthetjük, míg az Y másik két szárába kell a háló merevítő szárait beledugni.

Szabvány méretű rézcsatlakozóval ellátott, alumínium öntvényből készült Y villa a legtöbb bojlis merítőhöz használható

Bővebb információ a CARP ZOOM Y villa bojlis merítőhálóhoz termékről: ugrás az áruházba

CARP ZOOM Chod & Zig Rig előketartó kicsi
Praktikus kiegészítő a Carp Zoomtól! Kifejezetten Chod és Zig riges előkék tárolására fejlesztették ki ezt az előketartó hengert. A kisebb méretű változatban összesen 6 db előkét tudunk biztonsággal tárolni. Az átlátszó oldalnak köszönhetően mindig látjuk, mennyi és milyen előkénk van még készleten. Méretéből adódóan könnyedén elfér bármely horgásztáskában.
Mérete: 7 x 8 cm.

Kifejezetten Chod és Zig riges előkék tárolására fejlesztették ki ezt az előketartó hengert
A kisebb méretű változatban összesen 6 db előkét tudunk biztonsággal tárolni

Bővebb információ a CARP ZOOM Chod & Zig Rig előketartó kicsi termékről: ugrás az áruházba

CARP ZOOM Feeder gubancgátló készlet
Hasznos kiegészítő feederhorgászoknak a Carp Zoom kínálatából! Ezzel a remek formatervezésű gubancgátlóval könnyedén elkészíthetjük végszerelékeinket, akár szabadon csúszó, akár fixre állított kivitelben. A hozzá tartozó 4 db gyorscsatlakozóval pillanatok alatt tudjuk cserélni előkéinket. Tökéletesen passzol a különféle nyitott vagy rakéta formájú feederkosarakhoz. Színe homokbarna, ami jól igazodik szinte minden mederfenék mintázatához. A csomag 2 db gubancgátlót, 2 db gumiharangot és 4 db gyorscsatlakozót tartalmaz.

Hasznos kiegészítő feederhorgászoknak

Bővebb információ a CARP ZOOM Feeder gubancgátló készlet termékről: ugrás az áruházba

CARP ZOOM Hótaposó csizma
A Carp Zoom hótaposó csizmával sokkal komfortosabbá tehetjük a téli horgászatainkat, hiszen a saját kényelemérzetünk és biztonságunk ilyenkor elsődleges! Tökéletesen szigetel, ennek ellenére megfelelően szellőzik, ezért mindig melegen fogja tartani a lábunkat, mégsem fogunk közben beleizzadni. Gumis talpa csúszásmentes, vastag. Mindenhol erősített dupla varrás található. Tépőzáras kialakítása könnyíti a fel- és levételt. Több méretben kapható!

Ezzel a hótaposó csizmával sokkal komfortosabbá tehetjük téli horgászatainkat!
Tépőzáras kialakítása könnyíti a fel- és levételt
Gumis talpa csúszásmentes és vastag
Tökéletesen szigetel, ennek ellenére megfelelően szellőzik, ezért mindig melegen fogja tartani a lábunkat, mégsem fogunk közben beleizzadni

Bővebb információ a CARP ZOOM Hótaposó csizma 41 termékről: ugrás az áruházba

Bővebb információ a CARP ZOOM Hótaposó csizma 42 termékről: ugrás az áruházba

Bővebb információ a CARP ZOOM Hótaposó csizma 43 termékről: ugrás az áruházba

Bővebb információ a CARP ZOOM Hótaposó csizma 44 termékről: ugrás az áruházba

Bővebb információ a CARP ZOOM Hótaposó csizma 45 termékről: ugrás az áruházba

CARP ZOOM Filéző késkészlet
Magas minőségű, kiváló ár/érték arányú filéző késkészlet a Carp Zoom palettájáról! A szettet alkotó termékek mindegyike rozsdamentes acél pengével, valamint igényes, csúszásmentes markolattal készül. Ez az összeállítás 3 + 2 részből áll. Kettő különböző méretű filéző késsel, egy pikkelyezővel, illetve egy precíz késélezővel és végül egy praktikus, cipzáras hordtáskával lesz gazdagabb annak a horgásznak a kelléktára, aki ennek a szettnek bizalmat szavaz.
Íme, a Carp Zoom Filéző késkészlet pontos tartalma:

 • Filéző kés (20,5 cm)
 • Filéző kés (15 cm)
 • Pikkelyező (12 cm)
 • Késélező
 • Cipzáras hordtáska
 

Magas minőségű, kiváló ár/érték arányú filéző késkészlet a Carp Zoom palettájáról

Bővebb információ a CARP ZOOM Filéző késkészlet termékről: ugrás az áruházba

CARP ZOOM Halibut pellet fúrt 800 g
Ahogyan a halibut pelletektől általánosan megszokhatták a horgászok, ebben a típusban is rendkívül magas a halolaj koncentráció, ezért ebből adódóan elsősorban a nyári, meleg vizek hatékony csalogatóanyaga. Összetevői révén folyamatos táplálkozásra készteti a halakat, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag. Erőteljes, markáns halas szaga van, tökéletesen alkalmazható a termetes pontyok horgászatára. Remekül használható bojlis szoktató és kiegészítő etetésnek. Nem hagy vízközt nyomot, nem húzza le az aljzatra az apróságokat, ezzel is szelektálva a halméretet. Ez a pellet etetésre és csalizásra egyaránt kiváló, mivel előfúrt, könnyedén fűzhető hajszálelőkére. Nemcsak méretével biztosítja a szelektív nagyhal-horgászatot, hanem hosszan tartó hatásával is, hiszen az oldódási ideje magasabb vízhőmérséklet esetén is 12-20 óra!

Halolajban gazdag, fúrt halibut pellet, mely 8, 15 és 20 mm-es változatokban kapható

Bővebb információ a CARP ZOOM Halibut pellet fúrt, 8 mm, 800 g termékről: ugrás az áruházba

Bővebb információ a CARP ZOOM Halibut pellet fúrt, 15 mm, 800 g termékről: ugrás az áruházba

Bővebb információ a CARP ZOOM Halibut pellet fúrt, 20 mm, 800 g termékről: ugrás az áruházba

CARP ZOOM Red Halibut pellet furat nélküli 800 g
Kifejezetten etetésre készített, minőségi vörös halibut pellet, melynek csalogató hatása igen látványos. Összetevői révén folyamatos táplálkozásra készteti a halakat, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag süllyedő etető pellet. Erőteljes, markáns halas szaga van, remekül használható bojlis szoktató és kiegészítő etetéshez. Nem hagy vízközt nyomot, nem húzza le az aljzatra az apróságokat, ezzel is szelektálva a halméretet. Ahogyan a halibut pelletektől általánosan megszokhatták a horgászok, ebben a típusban is rendkívül magas a halolaj koncentráció, ezért ebből adódóan elsősorban a felmelegedő és meleg vizek, illetve a kapitális békés, valamint ragadozó halak hatékony csalogatóanyaga. Használatát 15 Celsius-fok feletti vizekben javasoljuk! Oldódási idő: 6-12 óra.
Tipp: A pelletszemeket egy vékony bojlifúróval átfúrva fogós csalit is készíthetünk, mely azután könnyen fűzhető hajszálelőkére. A csalizásra szánt darabokat érdemes egy kevéske folyékony aromába áztatni, hogy a pelletek magukba szívhassák az értékes íz- és illatanyagokat!

Elsősorban etetésre készített, de csalizásra is tökéletesen alkalmas vörös halibut pellet, melynek csalogató hatása igen látványos!

Bővebb információ a CARP ZOOM Red Halibut pellet furat nélküli 800 g - 16 mm termékről: ugrás az áruházba

Bővebb információ a CARP ZOOM Red Halibut pellet furat nélküli 800 g - 20 mm termékről: ugrás az áruházba

CARP ZOOM Halibut pellet
Kifejezetten etetésre készített minőségi halibut pellet, melynek csalogató hatása igen látványos. Összetevői révén folyamatos táplálkozásra készteti a halakat, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag süllyedő etető pellet. Erőteljes, markáns halas szaga van, remekül használható bojlis szoktató és kiegészítő etetéshez. Nem hagy vízközt nyomot, nem húzza le az aljzatra az apróságokat, ezzel is szelektálva a halméretet. Ahogyan a halibut pelletektől általánosan megszokhatták a horgászok, ebben a típusban is rendkívül magas a halolaj koncentráció, ezért ebből adódóan elsősorban a felmelegedő és meleg vizek, illetve a kapitális békés, valamint ragadozó halak hatékony csalogatóanyaga. Használatát 15 Celsius-fok feletti vizekben javasoljuk! Oldódási idő: 6-12 óra.
Tipp: A pelletszemeket egy vékony bojlifúróval átfúrva fogós csalit is készíthetünk, mely azután könnyen fűzhető majd hajszálelőkére. A csalizásra szánt darabokat érdemes egy kevéske folyékony aromába áztatni, hogy a pelletek magukba szívhassák az értékes íz- és illatanyagokat!

Három méretben kapható halibut pellet, mely összetevői révén folyamatos táplálkozásra készteti a halakat

Bővebb információ a CARP ZOOM Halibut pellet 10 mm termékről: ugrás az áruházba

Bővebb információ a CARP ZOOM Halibut pellet 16 mm termékről: ugrás az áruházba

Bővebb információ a CARP ZOOM Halibut pellet 20 mm termékről: ugrás az áruházba

CARP ZOOM Fekete és Piros Halibut 100% pellet őrlemény etetőanyag 800 g
Fő alapanyaga a kifejezetten intenzíven telepített halastavaknál használt halibut pellet, mely nagyon magas fehérjetartalommal rendelkezik. Az ebből készült, durva szemcseméretű őrlemény felhasználási lehetőségei szinte kimeríthetetlenek. Használhatjuk feederezéshez, akár method, akár bordás kosaras technika mellett, valamint stick mixek készítésére, különböző etetőanyagok javítására, beltartalmi dúsítására, illetve bojlikészítéshez is. Kiválóan kombinálható folyékony aromákkal, a darabosra őrölt halibut pellet morzsák könnyedén szívják magukba, majd folyamatosan áramoltatják az értékes íz- és illatanyagokat!

100% halibut pellet őrlemény, ami elsősorban az intenzíven telepített halastavak kiváló etetőanyaga
Piros változatban is elérhető. Mindkettő rengeteg használati lehetőséget biztosít, illetve nagyon jól aromásíthatóak

Bővebb információ a CARP ZOOM Fekete Halibut 100% pellet őrlemény etetőanyag 800 g termékről: ugrás az áruházba

Bővebb információ a CARP ZOOM Piros Halibut 100% pellet őrlemény etetőanyag 800 g termékről: ugrás az áruházba

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.