Decoy újdonságok a Haldorádó kínálatában

Decoy újdonságok a Haldorádó kínálatában

A Decoy termékek tengeri és édesvízi körülményekre egyaránt alkalmas, prémium minőségű horgászeszközök. A korrózióvédelemmel kezelt felületű horgok, aprócikkek magas széntartalmú acélból készülnek. 2004-ben a Decoy Japán első számú horoggyártója lett a speciális élezésnek és kovácsolási technikának köszönhetően.

Worm 104 W Switcher
Plasztik csalikhoz való speciális, íves „worm” horog a horogszár közepén ólmozott résszel. Olyan helyeken célszerű az alkalmazása, ahol felszín közelében vagy vízközt, hínáros részen vagy sok más típusú akadó mellett kell vezetni a könnyű csalit. A horog különleges állása miatt a tereptárgyakba nem tud beakadni annak hegye, viszont ha a rablóhal ráharap, akkor könnyedén meg tud akadni.
Használata:

 • A plasztik csali „orr” részét át kell szúrni a horoggal, majd azt onnan kihúzni.
 • A keletkezett lyukon a test felől az orr irányába át kell tolni a horog fülét úgy, hogy a gumin belül legyen a horogszár „L” alakú része.
 • A horog hegyét át kell vezetni a plasztik csali testén úgy, hogy a horog kint lévő része a csali hasa alatt legyen, a horog hegye pedig a hátoldalra feküdjön fel.
 

Kiszerelés: 5 db/csomag.

Plasztik csalikhoz való speciális, íves „worm” horog a horogszár közepén ólmozott résszel
Elérhető méretek
Használati útmutató

R-5 Split Ring Heavy Class
A Decoy kulcskarikák nemcsak nagy szilárdságuk miatt népszerűek, hanem azért is, mert a horog rögzítése után vissza tudnak térni eredeti alakjukba. Kovácsolt rozsdamentes acélból készülnek, és korrózió-gátló bevonattal látják el a gyártás során. A kulcskarika anyagának olyan tulajdonságai vannak, amelyeknek köszönhetően szuper szilárdsággal bír, így akár tartós használat mellett is sokáig megőrzi rugalmasságát.
Kiszerelés: 10 db/csomag.

Kovácsolt rozsdamentes acélból készülnek, és korrózió-gátló bevonattal látják el a gyártás során
Elérhető méretek

VJ-71 Nail Bomb
Ez a különleges Decoy jigfej kifejezetten a hínáros területek meghorgászására való. Az ólomnehezék rajta van a horgon, így sokkal kisebb az elakadás esélye, a csali természetes mozgása viszont megmarad. Az ólomfej minden esetben precíz súlyozású, szépen megmunkált darab, a belé integrált horog pedig masszív, erős, szuper éles heggyel rendelkező típus. Mind a súly-, mind a horogméretet illetően széles kínálattal kerül forgalomba, így kisebb és nagyobb csalikhoz, sekélyebb vagy mélyebb területekhez, valamint álló- és folyóvízre egyaránt megtalálható a leginkább megfelelő változat.
Kiszerelés: 5 db/csomag.

Ez a különleges Decoy jigfej kifejezetten a hínáros területek meghorgászására való
Elérhető méretek

SV-45H Slide Bomb Heavy
A Slide Bomb Heavy eredeti, japán offset horoggal szerelt jigfej. Használata megkönnyíti az akadós területek meghorgászását. Mind a súly-, mind a horogméretet illetően széles kínálattal kerül forgalomba, így kisebb és nagyobb csalikhoz, sekélyebb vagy mélyebb területekhez, valamint álló- és folyóvízre egyaránt megtalálható a leginkább megfelelő változat.
Kiszerelés: 3 db/csomag.

A Slide Bomb Heavy eredeti, japán offset horoggal szerelt jigfej
Elérhető méretek

L-1 Texas Lock
Ez a gumiütköző a Texas rig készítéséhez való. Funkciója, hogy a jigfejet szorosan a helyén tartsa.
Kiszerelés: 20 db/csomag.

Ez a gumiütköző a Texas rig készítéséhez való
Így fest csomagolás nélkül
Elérhető méretek

SN-3 Egg Snap
Ez az ultra erős kapocs lehetővé teszi a műcsalik gyors cseréjét. Kovácsolt rozsdamentes acélból készül, és korrózió-gátló bevonattal látják el a gyártás során. A kapocs anyagának olyan tulajdonságai vannak, amelyeknek köszönhetően szuper szilárdsággal bír, így akár tartós használat mellett is sokáig megőrzi rugalmasságát.
Kiszerelés: 7 db/csomag.

Ez az ultra erős kapocs lehetővé teszi a műcsalik gyors cseréjét
Elérhető méretek

SN-2 V Snap
Ez az ultra erős kapocs lehetővé teszi a műcsalik gyors cseréjét. Különlegessége, hogy „V” alakban végződik, így sokkal stabilabban tartja a műcsalit, mint a lekerekített formájú kapocs. Kovácsolt rozsdamentes acélból készül, és korrózió-gátló bevonattal látják el a gyártás során. A kapocs anyagának olyan tulajdonságai vannak, amelyeknek köszönhetően szuper szilárdsággal bír, így akár tartós használat mellett is sokáig megőrzi rugalmasságát. 
Kiszerelés: 13 db/csomag.

SN-2 V Snap
Elérhető méretek

SN-1 Round Snap
Ez a kapocs lehetővé teszi a műcsalik gyors cseréjét. Többféle méretben is elérhető, így bármekkora műcsalihoz könnyen található megfelelőt. Ez a modell kerek formájú, általános megjelenésű kapocs. Kovácsolt rozsdamentes acélból készül, és korrózió-gátló bevonattal látják el a gyártás során. A kapocs anyagának olyan tulajdonságai vannak, amelyeknek köszönhetően szuper szilárdsággal bír, így akár tartós használat mellett is sokáig megőrzi rugalmasságát.
Kiszerelés: 13 db/csomag.

Többféle méretben is elérhető, így bármekkora műcsalihoz könnyen található megfelelő
Elérhető méretek
Éles bevetésben az SN-1 Round Snap

Blade Treble Y-S21BT
Ez az új, szabadalmaztatott Decoy horog egy nyárfalevél formájú „kanállal” van ellátva, mely a vízben, a csali vontatásakor csábító mozgást produkál és különleges rezgést biztosít. Ezenkívül e horog nagy előnye, hogy a „kanál” révén vontatás közben mindig úgy áll, hogy a lehető legjobb akadást biztosítsa. A „kanál”, modern felfogatásának köszönhetően forog, így egyáltalán nem csavarja a zsinórt.
Kiszerelés: 2 db/csomag

A csali vontatásakor csábító mozgást produkál
Elérhető méretek
A Blade Treble Y-S21BT…
… különböző nézetekből

SN-9 Swivel Snap
Ez a kapcsos forgó a műcsalik gyors cseréjét szolgálja, de nagy segítség abban is, hogy a sok bevontatás miatt ne tekeredjen meg a zsinór. Különböző méretekben kapható, így könnyedén lehet alkalmazkodni a választott műcsalikhoz.
Kiszerelés: 6 db/csomag.

SN-9 Swivel Snap
Elérhető méretek

Worm 17R Kg
Plasztik csalikhoz való speciális, piros színű, íves „worm” horog. Olyan helyeken célszerű alkalmazni, ahol sok az akadó, ugyanis a horog különleges állása miatt a tereptárgyakba nem tud beakadni annak hegye, viszont ha a rablóhal ráharap, akkor könnyedén meg tud akadni.
Használata:

 • A plasztik csali „orr” részén, elölről be kell vezetni a horog hegyét, majd pár mm-rel hátrébb ki kell vezetni a csali hasi oldalán.
 • Ezek után a csalin át kell húzni horogszárat egészen az „L” alakú részig, amit már a horogszár 180 fokos körbeforgatásával húzzunk be a plasztik testbe, így a horoghegy már felfelé, a csali háta felé fog állni.
 • Végül a horog hegyét át kell vezetni a plasztik csali testén úgy, hogy a horogszár kint lévő része a csali hasa alatt legyen, a horog hegye pedig a hát oldali részre feküdjön fel.
 

Kiszerelés: 6 db/csomag.

Plasztik csalikhoz való speciális, piros színű, íves „worm” horog

Treble Y-F33B
Eredeti japán minőségű, extra erős hármashorog, mely kitűnő hegytartó képességgel is rendelkezik. Jó választás műcsalikhoz.
Kiszerelés: 8 db/csomag

Eredeti japán minőségű, extra erős hármashorog

Treble T-S21
Különleges hármashorog, melynél a horgok "T" alakban helyezkednek el. Ennek a megoldásnak köszönhetően a horog hegye kevesebb kárt tud tenni a csali testében, így annak élettartama növelhető. A horognak nagyon rövid szára van, így nagytestű halaknál sem tud kihajolni, miközben az akadás tökéletes marad.
Kiszerelés: 6 db/csomag

Különleges hármashorog, melynél a horgok „T” alakban helyezkednek el

Single37 Versatile Single
Ez az egyágú horog hosszú, egyenes szárral rendelkezik, így aztán nemcsak a plasztik csalikhoz alkalmas, hanem más műcsalikhoz is, hátsó horognak. Ez utóbbi esetben a karikára két, egymásnak háttal elhelyezkedő horgot érdemes feltenni. Így az akadás biztos lesz!
Kiszerelés: 8 db/csomag.

Ez az egyágú horog hosszú, egyenes szárral rendelkezik, így aztán nemcsak a plasztik csalikhoz alkalmas, hanem más műcsalikhoz is, hátsó horognak

AH-1E Area Hook Type-IE
Az Area Hook egy nagyon vékony húsú, ultrakönnyű pisztrángos horog, amely „finomsága” ellenére rendkívül ellenálló és erős. Különleges formája miatt nagyon jól akad a pisztráng csontos szájába is. Ideális lehet a kisebb méretű kanalakhoz is.
Kiszerelés: 12 db/csomag

Az Area Hook egy nagyon vékony húsú, ultrakönnyű pisztrángos horog

R-3 Split Ring Medium Class
A Decoy kulcskarikák nemcsak nagy szilárdságuk miatt népszerűek, hanem azért is, mert a horog rögzítése után vissza tudnak térni eredeti alakjukba. Kovácsolt rozsdamentes acélból készülnek, és korrózió-gátló bevonattal látják el őket a gyártás során. A karika anyagának olyan tulajdonságai vannak, amelyeknek köszönhetően szuper szilárdsággal bír, így akár tartós használat mellett is sokáig megőrzi rugalmasságát.
Kiszerelés: 20 db/csomag

A horog rögzítése után vissza tudnak térni eredeti alakjukba

TH-1 Trailer Hook Chaser
A Trailer Hook Chaser funkcióját tekintve különleges, ugyanis a már végszereléken lévő horogra kell felakasztani, és a mellékelt gumiütközőkkel rögzíteni. Így egy dupla horgot kapunk, amelynél így a két horog nem egymás mellett, hanem egymás mögött helyezkedik el.
Kiszerelés: 7 db horog és 8 db ütköző / csomag.

A már végszereléken lévő horogra kell felakasztani és a mellékelt gumiütközőkkel rögzíteni

R-10 Egg Ring
Ez a különleges kulcskarika nem kör alakú, hanem inkább tojás formájú. A Decoy kulcskarikák nemcsak nagy szilárdságuk miatt népszerűek, hanem azért is, mert a horog rögzítése után vissza tudnak térni eredeti alakjukba. Kovácsolt rozsdamentes acélból készülnek, és korrózió-gátló bevonattal látják el őket a gyártás során. A kulcskarika anyagának olyan tulajdonságai vannak, amelyeknek köszönhetően szuper szilárdsággal bír, így akár tartós használat mellett is sokáig megőrzi rugalmasságát.
Kiszerelés: 12 db/csomag.

Kovácsolt rozsdamentes acélból készülnek, és korrózió-gátló bevonattal látják el őket a gyártás során

DR-1 Rolling Swivel
Prémium minőségű japán forgó, mely segítségével a műcsali egy kicsit sem fogja tudni megcsavarni a zsinórt.
Kiszerelés: 15 db/csomag.

Prémium minőségű japán forgó

Worm 29 Rock’n Hook
Plasztik csalikhoz való speciális, íves „worm” horog, aminek egyedi különlegessége, hogy a nagyméretű horogszem a horogöböllel egy síkba esik. Olyan helyeken célszerű alkalmazni, ahol sok az akadó, ugyanis a horog különleges állása miatt a tereptárgyakba nem tud beakadni annak hegye, viszont ha a rablóhal ráharap, akkor könnyedén meg tud akadni.
Használata:

 • A plasztik csali „orr” részén, elölről be kell vezetni a horog hegyét, majd pár mm-rel hátrébb ki kell vezetni a csali hasi oldalán.
 • Ezek után a csalin át kell húzni horogszárat egészen az „L” alakú részig, amit már a horogszár 180 fokos körbeforgatásával húzzunk be a plasztik testbe, így a horoghegy már felfelé, a csali háta felé fog állni.
 • Végül a horog hegyét át kell vezetni a plasztik csali testén úgy, hogy a horogszár kint lévő része a csali hasa alatt legyen, a horog hegye pedig a hát oldali részre feküdjön fel.
 

Kiszerelés: 9 db/csomag.

Plasztik csalikhoz való speciális, íves „worm” horog

SN-6 W Snap
Ez a nyolcas alakú, különleges kapocs lehetővé teszi a műcsalik gyors cseréjét. Kovácsolt rozsdamentes acélból készül, és korrózió-gátló bevonattal látják el a gyártás során. A kapocs anyagának olyan tulajdonságai vannak, amelyeknek köszönhetően szuper szilárdsággal bír, így akár tartós használat mellett is sokáig megőrzi rugalmasságukat.
Kiszerelés: 8 db/csomag.

SN-6 W Snap 0

Worm 417 Ringed Kg
Plasztik csalikhoz való speciális, íves „worm” horog, aminek egyedi különlegessége, hogy a horogszemhez egy lehegesztett, igen erős acélkarika kapcsolódik. Olyan helyeken célszerű alkalmazni, ahol sok az akadó, ugyanis a horog különleges állása miatt a tereptárgyakba nem tud beakadni annak hegye, viszont ha a rablóhal ráharap, akkor könnyedén meg tud akadni.
Használata:

 • A plasztik csali „orr” részén, elölről be kell vezetni a horog hegyét, majd pár mm-rel hátrébb ki kell vezetni a csali hasi oldalán.
 • Ezek után a csalin át kell húzni horogszárat egészen az „L” alakú részig, amit már a horogszár 180 fokos körbeforgatásával húzzunk be a plasztik testbe, így a horoghegy már felfelé, a csali háta felé fog állni.
 • Végül a horog hegyét át kell vezetni a plasztik csali testén úgy, hogy a horogszár kint lévő része a csali hasa alatt legyen, a horog hegye pedig a hát oldali részre feküdjön fel.
 

Kiszerelés: 5 db/csomag.

A horog különleges állása miatt a horoghegy a tereptárgyakba nem tud beakadni

SN-14 EX Snap
Ez a különleges formájú kapocs lehetővé teszi a műcsalik gyors cseréjét. Szűk végeinek köszönhetően sokkal stabilabban tartja a műcsalit, mint az ovális kapcsok. Kovácsolt rozsdamentes acélból készül, és korrózió-gátló bevonattal látják el a gyártás során. A kapocs anyagának olyan tulajdonságai vannak, amelyeknek köszönhetően szuper szilárdsággal bír, így akár tartós használat mellett is sokáig megőrzi rugalmasságát.
Kiszerelés: 7 db/csomag.

Kovácsolt rozsdamentes acélból készül, és korrózió-gátló bevonattal látják el a gyártás során

SN-5 Spiral Snap
Ez a különleges, csavart formájú kapocs lehetővé teszi a műcsalik gyors cseréjét. Kovácsolt rozsdamentes készül, és korrózió-gátló bevonattal látják el a gyártás során. A kapocs anyagának olyan tulajdonságai vannak, amelyeknek köszönhetően szuper szilárdsággal bír, így akár tartós használat mellett is sokáig megőrzi rugalmasságát.
Kiszerelés: 6 db/csomag.

A kapocs anyagának olyan tulajdonságai vannak, amelyeknek köszönhetően szuper szilárdsággal bír

Worm 11 Tournament
Ez a különleges, csavart formájú kapocs lehetővé teszi a műcsalik gyors cseréjét. Kovácsolt rozsdamentes acélból készül, és korrózió-gátló bevonattal látják el a gyártás során. A kapocs anyagának olyan tulajdonságai vannak, amelyeknek köszönhetően szuper szilárdsággal bír, így akár tartós használat mellett is sokáig megőrzi rugalmasságát.
Kiszerelés: 6 db/csomag.

Akár tartós használat mellett is sokáig megőrzi rugalmasságát

Haldorádó Team

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.