Delphin újdonságok 2023 a Haldorádó kínálatában

Delphin újdonságok 2023 a Haldorádó kínálatában

A közelmúltban számos izgalmas újdonsággal bővítettük webáruházunk kínálatát a Delphin repertoárjából. Ez a márka egyre nagyobb népszerűségre tesz szert a horgászok körében, ami nem véletlen, hiszen igazán jó minőségű felszereléseket, kiegészítőket kínál megfizethető áron. Lássuk ezeket!

A Delphin műhely stílusos szabadalmaztatott terepmintája a C2G márkanév alatt számos formával és látószöggel rendelkezik. A nevét, amit szabadon fordíthatunk Carpath 2. generációs, ami közvetlenül utal elődjére, de olvashatjuk úgy is, hogy Carpath to Green, azaz a Carpath gondolatának átmenete a zöldbe. Egyedisége és összetéveszthetetlensége azokban az elemekben rejlik, amelyekből készült. Első pillantásra ez egy terepminta, amely a zöld három különböző árnyalatából áll. Azonban minden megváltozik, ha jobban megnézzük, amikor észreveszi a pontyok sziluettjeit, a pontyszerelék egyes elemeit és a Delphin logókat, valamint a C2G jelölést. Ennek az egyedi kialakításnak köszönhetően horgászfelszerelése azonnal egyedivé és maximálisan eredetivé válik.

A Space egy exkluzív táskasorozat neve a Delphin műhelyből, melyet modern, szisztematikus kidolgozás, minőségi anyaghasználat, valamint C2G terepminta dizájn jellemez

DELPHIN Carryall Space C2G XL

Íme, a Delphin Carryall Space C2G XL táska, mely kitűnő társ lehet bármely horgász számára! Úgy tervezték, hogy minél praktikusabb, tartósabb és a kedvezőtlen időjárási viszonyokkal szemben is ellenálló legyen. Minden oldalról alaposan párnázott egy 6 mm vastag réteggel, a bene lévő felszerelések maximális védelme érdekében. A falpárnázásnak köszönhetően teljesen üresen is rendkívül stabil. A teljes alja és az oldalak 5 cm magasságig kiváló minőségű vízálló anyaggal vannak ellátva. Nem áll fenn a szennyeződés és a termék ebből következő károsodásának veszélye, ha például nedves vagy piszkos talajra helyezik. Ezen kívül a táskán 3 db külső cipzáras zseb is található, egyéb kiegészítők tárolására. Belül egy másik nagy hálós zseb kapott helyet. Magát a belső teret úgy alakították ki, hogy könnyen tárolhasson más táskákat is. Az állítható tépőzáras válaszfal is hozzájárul a variálhatósághoz, lehetővé téve a táska belső helyének igény szerinti beállítását, és így elválaszthatja például a horgászfelszerelést a ruházattól vagy az élelmiszertől. A maximális kényelmet a rendkívül puha párnázás teszi teljessé a vállpánton, vagy a praktikus fülek a táska kézben hordásához.

Műszaki paraméterek:

 • Táska mérete: 55x35x30 cm
 • Belső méret: 45x30x29 cm
 • Első zseb méret: 30x20x5 cm
 • Oldal zsebek méret: 25x20x5 cm
 • Belső hálós zseb méret: 40x30 cm
 

Íme, a Delphin Carryall Space C2G XL táska!
Úgy tervezték, hogy minél praktikusabb, tartósabb és a kedvezőtlen időjárási viszonyokkal szemben is ellenálló legyen

DELPHIN Foody Space C2G Piknik készlet
 

Íme, a Delphin Foody Space C2G Piknik készlet, mely kitűnő társ lehet bármely horgász számára! Ez az újdonság egy praktikus összeállítás, ami egy csipetnyi civilizációt kínál még a vadonban is. Ez a készlet két műanyag tányért, egy multifunkciós kést (palacknyitó, konzervnyitó, dugóhúzó és kés), két villát, két asztali kést és egy éles kést tartalmaz. Továbbá található egy kis konyharuhára a készlet bal oldalán.

Technikai információ:

 • Méretek: 25x27x7 cm
 • Tányér mérete: 23 cm
 • Konyhai törlőkendő mérete: 33x33 cm
 

Ez az újdonság egy praktikus összeállítás, ami egy csipetnyi civilizációt kínál még a vadonban is
Ez az újdonság egy praktikus összeállítás, ami egy csipetnyi civilizációt kínál még a vadonban is. Ez a készlet két műanyag tányért, egy multifunkciós kést (palacknyitó, konzervnyitó, dugóhúzó és kés), két villát, két asztali kést és egy éles kést tartalmaz. Továbbá található egy kis konyharuhára a készlet bal oldalán

DELPHIN Fullcool C2G Thermo táska evőeszköz készlettel

Íme, a Delphin Fullcool C2G Thermo táska evőeszköz készlettel, mely kitűnő társ lehet bármely horgász számára! Ez az újdonság egy termikus táska, amelyet elsősorban az élelmiszerek szállítására terveztek, azok eredeti hőmérsékletének megtartása érdekében. Az egész táska szigetelőréteggel van kibélelve. Ezenkívül a táska párnázott (6 mm) azért, hogy üres állapotban is stabil maradjon. Ez bélés kiegészítő szigetelésként is szolgál, amely megakadályozza a belső hőmérsékletváltozásokat. Ezt a réteget úgy tervezték, hogy lefedje a külső éleket és a cipzár alatti területet. A cipzár alatti fedés nélkül nagyon könnyen áthatolna a levegő. A táskán két hálós zseb található az oldalán és egy nagyobb zseb elől, kétszemélyes evőeszközkészlettel.

Két műanyag tányér, két kés, két villa, két kanál és két desszerté kanál található a készletben. Mostantól sokkal kényelmesebb lesz a horgászat, még akkor is, ha nincs egyedül a vízparton. A nagyobb kényelemérzet érdekében, a FullCOOL C2G párnázott fogantyúval és eltávolítható vállpánttal rendelkezik.

Technikai információ:

 • Táska méretei: 29 cm x 29 cm x 39 cm
 • Zseb méretei: 23 cm x 4 cm x 32 cm
 • Oldalsó hálós zsebek méretei: 18 cm x 23 cm x 32 cm
 • Tányér átmérője: 23 cm
 • Űrtartalom: 32.5 l
 

Ez egy termikus táska, amelyet elsősorban az élelmiszerek szállítására terveztek, azok eredeti hőmérsékletének megtartása érdekében
Kitűnő társ lehet bármely horgász, túrázó, kiránduló számára!

DELPHIN Nice Space C2G Higiéniai táska

Íme, a Delphin Nice Space C2G Higiéniai táska, mely kitűnő társ lehet bárki számára! Ezzel a táskával a horgász minden vízparti tisztálkodáshoz, higiéniához szükséges kellékét egyetlen egyszerű táskában tárolhatja. Tépőzáras pántja egy műanyag kampóval van ellátva, amely segítségével elhelyezhető akár a sátorban, vagy egy faágra felakasztva is. Ennek a táskának az alsó részén található egy másik tépőzáras pánt, amelyet átcsúsztathat egy WC-papír tekercsen, hogy kényelmesen letekerje. Belül WC papírzseb és egyéb cipzáras tárolózsebek találhatók. A középső részben három térelválasztó található a fésű, a fogkefe, olló és egyéb hasznos tárgyak tárolására. A táskához tartozik még egy műanyag szegélyes kis levehető tükör (5,5x8 cm), amely tépőzárral van a táskához rögzítve. A táska külső oldalán egy hurok található a könnyebb szállítás érdekében. A Delphin Nice kiváló minőségű cipzárral rendelkezik, a végén szélesített műanyag húzókával a jobb fogás érdekében.

 • Technikai információk:
 • Méretek: 25 cm x 18 cm x 10 cm
 

Ezzel a táskával a horgász minden vízparti tisztálkodáshoz, higiéniához szükséges kellékét egyetlen egyszerű táskában tárolhatja
Tépőzáras pántja egy műanyag kampóval van ellátva, amely segítségével elhelyezhető akár a sátorban, vagy egy faágra felakasztva is

DELPHIN NTB+ Space C2G Laptop táska

Íme, a Delphin NTB+ Space C2G Laptop táska, mely kitűnő társ lehet bárki számára (nem csak a vízparton)! Ezt az újdonságot  a modern kor követelményeinek megfelelően tervezték, amikor egyre több horgász visz magával laptopot a vízre. Akár munka miatt, akár szórakozásból viszi magával laptopját, szállítás közben mindig érdemes alaposan védeni, az NTB+ táska pedig tökéletes erre a célra.

A táska fő tároló részében elegendő hely van az összes szabványos 15,6” col képátlós laptop tárolására. E méret mellett a nagyobb, akár 17 colos laptopok is kényelmesen elhelyezhetők a tokban, magának a laptopnak a méretétől és vastagságától függően. A kemény falaknak (a táska falaiba PE-lemez van varrva) és a puha bélésnek köszönhetően laptopja biztosan védve lesz az ütésektől és a nem kívánt sérülésektől. Ezenkívül van benne egy nagy cipzáras zseb, amely lehetővé teszi a különféle dokumentumok tárolását.

Az elején három zseb található, amelyek mindegyikének megvan a maga nélkülözhetetlen célja. A legnagyobb zseb kifejezetten a töltőhöz lett kialakítva, és az igazán nagy adapterekkel ellátott töltők is könnyedén elférnek benne. A két kisebb zsebben további kiegészítőket vagy íróeszközöket is elhelyezhet.

A táska alja és oldalai 4 cm magasságig strapabíró vízálló szövettel vannak bevonva, aminek köszönhetően akkor sem történik semmi, ha a táskát nedves vagy koszos talajra helyezzük le.

Szállítás közben a kényelemről a vállra akasztható pánt extra puha párnázata, valamint kézben szállítva a praktikus fogantyúk gondoskodnak.

Technikai paraméterek:

 • Teljes méret: 43x31x5 cm
 • Belső hely a laptop számára: 40.5 x 30.5 x 4.5 cm
 • Az elülső nagy zseb méretei: 36x23x4 cm
 • Az elülső közepes zseb méretei: 20x18x3 cm
 • Az elülső kis zseb méretei: 10x19x3 cm
 

Ezt az újdonságot  a modern kor követelményeinek megfelelően tervezték, amikor egyre több horgász visz magával laptopot a vízre
A táska fő tároló részében elegendő hely van az összes szabványos 15,6” col képátlós laptop tárolására, de e méret mellett a nagyobb, akár 17 colos laptopok is kényelmesen elhelyezhetők a tokban, magának a laptopnak a méretétől és vastagságától függően

DELPHIN Powera Power Bank 30000 mAh

Ez a Delphin powerbank nélkülözhetetlen kiegészítő lesz horgászataihoz, vagy ha úton van, vagy bármilyen szabadtéri program során, ahol nincs azonnali hozzáférési lehetősége elektromos hálózathoz. A 30 000 mAh kapacitás elegendő, bárhol is tartózkodik. Segítségével többször is könnyedén feltöltheti telefonját, fejlámpáját, GoPro kameráját vagy egyéb elektronikai készülékét.

Két USB port-tal rendelkezik, amellyel két eszközt tölthet egyszerre. Az egyik 1A-es, a másik 2A-es az extra gyors töltés érdekében.

Digitális LCD-kijelző mutatja az akkumulátor töltöttségét, lemerülése után pedig egyszerűen újratölthető a kettő USB-port (Micro USB, USB-C) valamelyikével.

A legjobb biztonság érdekében a Powera túlfeszültség, túlmelegedés és rövidzárlat ellen védett. Emellett túltöltés elleni védelemmel is rendelkezik, így a töltőt akkor is bedugva hagyhatja, ha a készüléke 100%-ig fel van töltve. Nem kell attól tartania, hogy az akkumulátor lemerül, mert ez a készülék túltöltés elleni védelemmel is rendelkezik.

Szükség esetén lámpaként is használhatja, hiszen tartalmaz egy LED diódát, ami az oldalsó gomb kétszeri megnyomása után világít.

Technikai információ:

 • Méretek: 150x70x30 mm
 • Akkumulátor: Li-ion
 • Kapacitás: 30,000 mAh
 • Bemenetek: Micro USB, USB-C
 • Kimenetek: DC 5 V/2 A, DC 5 V/1 A
 • Súly: 612 g
 

Ez a Delphin powerbank nélkülözhetetlen kiegészítő lesz horgászataihoz, vagy ha úton van, vagy bármilyen szabadtéri program során, ahol nincs azonnali hozzáférési lehetősége elektromos hálózathoz
Két USB port-tal rendelkezik, amellyel két eszközt tölthet egyszerre. Az egyik 1A-es, a másik 2A-es az extra gyors töltés érdekében
Szükség esetén lámpaként is használhatja, hiszen tartalmaz egy LED diódát, ami az oldalsó gomb kétszeri megnyomása után világít

DELPHIN ProfiPAN serpenyő

A Delphin ProfiPAN egy kétoldalas, zárható serpenyő, amely lehetővé teszi különféle ételek elkészítését, akár horgászna, túrázna, akár csak a természetben táborozna barátaival. A fogantyún található mágnesnek köszönhetően a felek tökéletesen összepasszolnak zárás után, így főzés közben tetszés szerint elforgathatő a serpenyő. A magas hőmérsékletnek ellenálló tömítés garantált zárást és precizitást biztosít. A termék legnagyobb előnye, hogy a hő sokkal gyorsabban felhalmozódik a belsejében és nem távozik a serpenyőből főzés közben. Ez sokkal gyorsabbá és egyszerűbbé teszi az ételek elkészítését a természetben. Az edény alapja alumíniumból készült, tapadásmentes kivitelben, ami maximálisan csökkenti a leégést főzés, grillezés vagy sütés közben. Ezenkívül egy ilyen felület nagyon könnyen mosható és ellenáll a mechanikai sérüléseknek. A ProfiPAN csere tömítéssel van ellátva, míg szükség esetén további cserélhető tömítések is megvásárolhatók.

Műszaki paraméterek:

 • Serpenyő külső méretei: 28 x 22 x 7 cm
 • Serpenyő belső méretei: 26 x 20 cm
 • Nyél hossza: 20 cm
 • Teljes méretek nyéllel együtt: 28 x 42 x 7 cm
 

A Delphin ProfiPAN egy kétoldalas, zárható serpenyő, amely lehetővé teszi különféle ételek elkészítését, akár horgászna, túrázna, akár csak a természetben táborozna barátaival
A termék legnagyobb előnye, hogy a hő sokkal gyorsabban felhalmozódik a belsejében és nem távozik a serpenyőből főzés közben. Ez sokkal gyorsabbá és egyszerűbbé teszi az ételek elkészítését a természetben
A fogantyún található mágnesnek köszönhetően a felek tökéletesen összepasszolnak zárás után, így főzés közben tetszés szerint elforgathatő a serpenyő
A ProfiPAN csere tömítéssel van ellátva, míg szükség esetén további cserélhető tömítések is megvásárolhatók

DELPHIN Hazard 2,85 m és 3,1 m
Örömmel mutatjuk be áruházunk újdonságai között a Delphin harcsás termékeit, s ezek között is a Hazard 2,85 m és 3,1 m botot! Lássuk, mit érdemes tudni róla! Könyörtelen körülmények, hosszú, fárasztó párharc és hatalmas víz alatti monstrumok, melyek sokszor nagyobbak, mint a horgász maga. Pont ez a hazardírozás az, melyet a fanatikus harcsások keresnek. E botot erre a célra szánták. A kialakításánál figyelembe vették az eddigi harcsázó botoknál tapasztaltakat. A blank extrém erős és ellenálló, a terhelést hosszú ideig bírja. Ennek ellenére megőrizte a relatív karcsúságot és az elfogadható súlyt. Az átdolgozott nyélnek köszönhetően a megerőltető párbaj sokkal komfortosabb. A bot végét fárasztó övbe tudjuk helyezni.
A teljesen új fém orsótartó nyereg ránézésre csak apróságokban tér el az elődjétől, de laboratóriumi körülmények között 1,5-szer nagyobb szilárdságot mértek a hasonló botokhoz képest. A gyűrűk fém anyagúak, így biztosított a hosszú élettartam.
A bot csatlakozása egy extra réteg X-Carbonnal és fonott réteggel erősített, valamint két fém gyűrű is merevíti.
A fém gyűrű a horog bebiztosítására a nyél felett már csak egy bónusz, mely tökéletessé teszi ezt a botot a hatalmas monstrumok horgászatához.
Műszaki paraméterek:

 • Tagok száma: 2
 • Blank átmérője markolat felett: 15 mm és 16,6 mm
 • Gyűrűk száma: 11 és 12
 • Szállítási méret: 150 cm és 163 cm
 • Súly: 510 g és 550 g
 • Markolat anyaga: EVA
 • Markolat hossza (az alsó botvégtől az orsótartó nyereg közepéig): 60 cm
 

Örömmel mutatjuk be áruházunk újdonságai között a Delphin harcsás termékeit, s ezek között is a Hazard botokat

DELPHIN Mamut 12000 XXL
Örömmel mutatjuk be áruházunk újdonságai között a Delphin harcsás termékeit, s ezek között is a Mamut 12000 orsót!
E modellt kifejezetten a harcsa és más kapitális halak horgászatához tervezték. Ennek megfelelően ez az orsó egy igazi erőmű, amit már robusztus megjelenése is sejtet. Az orsó hatalmas fém dobjának előnyei remekül kihasználhatók a harcsa horgászatnál vastag monofil és fonott zsinórok használatával egyaránt, illetve extrém távra történő behúzós pontyhorgászatnál (pl. a Balatonon). A nagy kapacitásnak köszönhetően, egyik sem fog gondot okozni. Egyedinek számít ennél az orsónál, hogy már alapból karbon fékbetétekkel rendelkezik, így brutálisan erős, 20 kg-os fékerő is elérhető. Természetesen erős fém hajtókar került az orsóra kényelmes, nagyméretű fogantyúval. Az orsó alkatrészei szépen illeszkednek egymáshoz, és a test nem deformálódik extrém terhelésnél sem. Fogaskerekei is túlméretezettek, hogy hosszú használat után se mehessenek tönkre. Rátermettsége és ereje mellett érdemes megemlíteni a modell külsejét is, hiszen szemrevaló fekete és króm alapra épített, modern, könnyed dizájn jellemzi.
Technikai paraméterek:

 • Zsinórkapacitás: 0,50 mm / 425 m, 0,60 mm / 290 m, 0,70 mm / 210 m
 • Áttétel: 4.3:1
 • Csapágyak száma: 6 + 1
 • Súly: 760 g
 

Ezt a modellt kifejezetten harcsa és más kapitális halak horgászatához tervezték

DELPHIN Roler Shock Elektromos kapásjelző készlet 2 + 1 darabos
Örömmel mutatjuk be áruházunk újdonságai között a Delphin harcsás termékeit, s ezek között is a Roler Shock 2 + 1 darabos elektromos kapásjelző készletet!
Ez egy kiváló ár/érték arányú rezgésérzékelős kapásjelző szett, amely megalkotásánál az évek során már bevált Delphin Roler alapjaival dolgoztak. A minőségi rezgésérzékelő szenzoroknak köszönhetően megbízhatóan jelzi a kapást a botokon. A kapásjelzőket közvetlenül a botokra kell csatolni az állítható gumipántok segítségével. Ez a megoldás garantálja, hogy bármely bothoz problémamentesen kompatibilis legyen. A hatótávolsága 130 méter, terepviszonyoktól függően. A szett kemény koffert kapott a biztonságos szállításhoz.
A jelző műszaki paraméterei:

 • 3 db LR44 típusú elemmel működik
 • Négy hangszín négy hangerőszinttel
 • Természetesen néma üzemmóddal is el van látva
 • A LED-ek 20 másodpercig jeleznek a kapástól számítva
 • Vízálló
 

A vevőegység műszaki paraméterei:

 • 3 db AAA elemmel működik
 • Négy hangszín négy hangerőszinttel
 • Természetesen vibrációs üzemmóddal és jelző LED-ekkel is el van látva
 • Hátsó oldalán egy praktikus klip található, amellyel könnyen az övre csatolható
 

A gyártó 3 év garanciát ad a termékre!

Íme, a Delphin Roler Shock 2 + 1 darabos elektromos kapásjelző készlet!
Egy biztonságos, kemény tokban szállítjuk

DELPHIN Yurta Neo ClimaControl sátor
A Delphin Yurta Neo ClimaControl Sátor hatalmas belső terével kiemelkedik a piacon kapható konkurens gyártók termékei közül, hiszen könnyen elfér benne 3 nagyméretű bojlis ágy úgy, hogy bőven marad hely a táskáknak és a különböző kiegészítőknek.
A sátor alapját a masszív, 3 bordás, ívelt vázszerkezet adja, mely a sátor tetején merevített. Az oldalán található még 2 darab merevített távtartó, e megoldásnak köszönhetően nincs az a vihar, ami kifogna ezen a sátron.
A varrások ragasztottak, melynek köszönhetően bármekkora viharban, felhőszakadásban probléma nélkül használhatjuk a terméket, biztosan nem fog beázni! A sátor elején található két ablak, melyek szúnyoghálóval vannak ellátva.
A sátor elején található előtetőnek köszönhetően el tudunk bújni az eső vagy a nap elől. A sátor belsejében található kampóra sátorlámpát tudunk akasztani az éjszakai horgászat alkalmával. A sátorhoz tartozék egy alap padló, mely természetesen cipzárral rögzíthető a sátorhoz.
Aki egy kompromisszummentes sátrat keres a Delphin cég egyedülálló ClimaControl szellőző szabadalmával, az megtalálta!
Tulajdonságok:

 • Méret: 380 x 310 x 180 cm
 • Előtető szélessége: 70 cm
 • Szállítási méret: 130 x 35 x 35 cm
 • Súly: 14 kg
 

A Delphin Yurta Neo ClimaControl Sátor hatalmas belső terével kiemelkedik a piacon kapható konkurens gyártók termékei közül, hiszen könnyen elfér benne 3 nagyméretű bojlis ágy úgy, hogy bőven marad hely a táskáknak és a különböző kiegészítőknek

Természetesen a sátorhoz téli ponyva is kapható (külön megvásárolható), mely ugyanabból a magas minőségű anyagból készült, mint maga a sátor, használatával az előtető alatt még további 40 cm zárt térhez jut a használója. A téli takaró emellett javítja a sátor hőszigetelő tulajdonságait.

 • Tömeg (téli takaró): 4,5 kg
 • Szállítási méret (téli takaró): 60 x 20 x 20 cm
 

A sátorhoz téli ponyva is kapható, mely ugyanabból a magas minőségű anyagból készült, mint maga a sátor, használatával az előtető alatt még további 40 cm zárt térhez jut a használója

DELPHIN LightBAR Sátorlámpa távirányítóval
A Delphin LightBAR egy nagyon praktikus sátorlámpa, mellyel a sötétség nem lepi meg. Két világító színnel rendelkezik, valamint választható a fényerő is. Az első kapcsolás után 5% fényerővel a fehér fény gyullad ki. A második megnyomás után 30%, a harmadik után 100% a fényerő. A negyedik gombnyomás után villogni kezd, melyet behúzásnál fog értékelni, hiszen így visszafelé jól látni fogja tábora pontos irányát.
Az ötödik gombnyomás után a narancssárga LED világít 50%-os fényerővel. A hatodik gombnyomás után a narancssárga dióda világít 100% fényerővel. E színnek több előnye is van: azonkívül, hogy nem mindennapi, szúnyogriasztó hatása is van, ami nem mellékes a vízparton töltött estéken. A manuális gombnyomások a lámpán magán történnek. Természetesen a csomagolás részét képezi a távirányító, mely külön kapcsolja a fehér és narancssárga fényt, rövidítve a reakcióidőt.
A lámpán és a távirányítón kívül a csomag részét képezi egy tápkábel és egy-egy rögzítő, egyik a lámpára, másik a távirányítóra. A sátorlámpa rögzítése a benne lévő mágnessel és egy fémlemezzel történik. Ezeknek köszönhetően a LightBAR-t bárhol biztonságosan el tudja helyezni sátrában vagy más horgászhelyen.
Műszaki paraméterek:

 • Méret: 203 x 39 x 38 mm
 • Üzemmód: 4 fehér mód (5%-180 h, 30%-26 h, 100%-8 h, villogás-16 h), 2 mód narancssárga világítás (50%-16 h, 100%-8 h)
 • Tápegység: Li-lon akkumulátor, 3,7 V, 2000 mAh
 • Fényerő: 100 lm
 • Töltés: USB (kábel a csomagolásban)
 • Töltés időtartama: 4 óra
 

A Delphin LightBAR egy nagyon praktikus sátorlámpa, mellyel a sötétség nem lepi meg

DELPHIN Classa hátizsák
Íme, a Delphin CLASSA hátizsák, mely kitűnő társ lehet bármely horgász számára. Ez a típus nem bélelt, viszont kiváló minőségű, kopásálló, zöld színű szövetanyagból készült, ráadásul alulról gumírozott, nem vízáteresztő réteggel van ellátva, így gond nélkül letehető a vizes fűre. Nagy központi rekeszéhez könnyedén hozzáférhetünk a felső cipzáras fedél kinyitásával. A hátizsák elején található egy nagyobb zseb, melyen egy extra cipzáras rekesz is van. Ide könnyedén eltehetünk akármilyen kisebb kiegészítőt vagy az iratainkat, tárcánkat, telefonunkat, amelyekhez előnyös, ha gyorsan és könnyedén hozzáférhetünk. A hátizsák mindkét oldalán nyitott zsebek találhatók, fölöttük két hevederrel. Ezek alkalmasak például hosszabb kellékek, mint a leszúrók vagy bizonyos típusú botok tartására, de természetesen tarthatunk benne karcsúbb üveg vizet vagy termoszt is. E hátizsák további vitathatatlan előnye a jó minőségű és habszivaccsal párnázott vállpánt, mely csökkenti a vállra nehezedő nyomást, ezáltal kényelmesebbé téve a táska viselését. A vállpántok a felső részükön össze vannak kötve, így egy jól megragadható fül jött létre a kézben hordáshoz.
Műszaki paraméterek:

 • A fő rekesz mérete: 50 x 23 x 30 cm
 • Első zseb: 20 x 4 x 23 cm
 • Oldalsó zseb: 11 x 7 x 7 cm
 

Íme, a Delphin CLASSA hátizsák, mely kitűnő társ lehet minden horgász számára!
E hátizsák további vitathatatlan előnye a jó minőségű és habszivaccsal párnázott vállpánt, mely csökkenti a vállra nehezedő nyomást, ezáltal kényelmesebbé téve a táska viselését

DELPHIN Space C2G Merevkaros swinger tartó
A Space egy exkluzív táskasorozat neve a Delphin műhelyéből, melyet modern, szisztematikus kidolgozás, minőségi anyaghasználat, valamint C2G terepminta dizájn jellemez.
Ez a típus egy egyszerű, ám praktikus tok, amely megvédi a merevkaros swingereket a szállítás közben bekövetkező sérülésektől. Maga a tok két önálló részre osztott, ezekben kényelmesen elférnek a kapásjelzők. A zsebek mérete elegendő 2 db átlagos merevkaros swinger tárolására. A kapásjelzők behelyezése után a tokot félbehajthatjuk és tépőzárral lezárhatjuk. Kompakt kiegészítő minden pontyhorgásznak.

 • A táska mérete: 30 x 9 cm
 

A Space egy exkluzív táskasorozat neve a Delphin műhelyéből, melyet modern, szisztematikus kidolgozás, minőségi anyaghasználat, valamint C2G terepminta dizájn jellemez

DELPHIN Zandera 12 cm

Íme, a Delphin UVs Zandera 12 cm! Ez az újdonság cég lágy gumihalainak legfőbb modellje. Ezzel a típussal sikerült kombinálni a hibátlanul működő formát, a legkívánatosabb színeket, illetve a kiváló árat! A csali tökéletes mozgására még a legóvatosabb ragadozó is felfigyel. A csali teljes koncepciója a test formájától a legapróbb részletekig a helyi ragadozó halak horgászatára lett kifejlesztve. Ne tévesszen meg a név, a Zanderára a süllő mellett a sügér, a csuka és a harcsa is jól reagál! A gumi lágysága kecses mozgást kölcsönöz a csalinak és bármilyen helyzetben lehet jól vezetni, legyen szó klasszikus jiggerésől vagy a csali természetes húzó mozgásáról. A gumihal teste rovátkolt. Ennek két oka van. Az első a vízben a vibráció növelése, a második pedig, hogy megkönnyítsük a csali horogra helyezését. A bevágások segítségével pontosan le tudod mérni, hogy a csaliba hova kerül a horog. A csali hátán és hasán egy horony található, amelybe belesüllyeszti a horog hegyét, és így a legbenőtebn vizeken is lehetővé teszi a horgászatot.

Valószínűleg kíváncsi vagy, mit jelentenek valójában az UVs. Az egyedi színkombinációk UV színekkel vannak ellátva, melyek a víz alatt jobban visszaverik a napsugarakat, így a gumihalak jobban észrevehetők. Nem feledkeztünk meg a szagnyomról sem, amit a gumicsalik hagynak a vízben. Ez az S jelképezi, hogy a csalik sót és halízt tartalmaznak, így ellenállhatatlan célpontot jelentenek a ragadozók számára.

A ZANDERA UVs változat a leghatékonyabb színváltozatok széles skáláját kínálja, amelyeket Európa vizein végzett hosszú távú tesztek alapján választottak ki.

DELPHIN Zandera 12 cm - Candy
DELPHIN Zandera 12 cm - Forester
DELPHIN Zandera 12 cm - Yeti

DELPHIN Bomb! Rippa 10 cm
A gumihal legnépszerűbb formája, melyet a szlovák tervezők és pergető horgászok csapata tervezett. Formájának köszönhetően a hal tökéletesen utánozza ragadozó halaink táplálékát. Mozgása a vízben két okból tökéletes:

 • Megfelelő kialakítás és a hibátlan testarányok
 • A csali teste a legmagasabb minőségű anyagkeverékből készül
 

A hal egész testének finom struktúrája van, hátsó részén, a farokrésznél bevágások találhatóak, amelyek megkönnyítik jig horog megfelelő behelyezését. A feszesebb test és a lágy farok a vízben folyamatosan rezegnek, ezzel a legválogatósabb ragadozókat is támadásra ingerlik. Ezenkívül 3D-s szemei is elősegítik a természetes zsákmány imitálását.
A BOMB! Rippa a leghatékonyabb színekben érhető el, melyeket Európa vizein végzett hosszú távú tesztek alapján választottak ki.

 • Kiszerelés: 5 db
 

DELPHIN Bomb! Rippa 10 cm - Disco
DELPHIN Bomb! Rippa 10 cm - Hawaii
DELPHIN Bomb! Rippa 10 cm - Spring
DELPHIN Bomb! Rippa 10 cm - Tango

DELPHIN Vödörbetét 4 L – 13 és 18 L-es vödörbe
Praktikus, 4-5 literes tálka, amely pontosan beleillik a 13-18 literes vödrökbe. Ennek használatával nem kell a mély vödörben könyékig nyúlkálni, hanem a tálat a vödörbe – a vödör tartalmát pedig a tálba – helyezve kényelmesen hozzáférünk a csalogatóanyaghoz.
Önmagában is jól használható ez a tálka, főleg, ha kis mennyiségű etetőanyagot kell keverni, például method horgászatnál.

Praktikus, 4-5 literes tálka, amely pontosan beleillik a 13-18 literes vödrökbe

DELPHIN Neon Box
A Delphin Neon Box egy kiváló ár/érték arányú világítópatron szett praktikus tartó dobozban.
Ebben az összeállításban 20 db 4,5 x 39 mm méretű neonzöld világító patron kapott helyet, melyek mind tökéletesen passzolnak a dobozba, amelyben fix helyen vannak. A világítópatron használata nagyon egyszerű, a belső sárga rész megroppantásával kémiai reakcióra indul be, ettől a rúd világítani kezd. Az egyenletes világításhoz javasoljuk, hogy a rudat a megroppantás után néhányszor rázza meg! Ezzel a dobozzal a patronok szállítás közbeni sérülése teljesen kizárható. Természetesen a tartó bármilyen méret-kompatibilis patronnal utántölthető.

A Delphin Neon Box egy kiváló ár/érték arányú világítópatron szett praktikus tartó dobozban

DELPHIN Csaliháló PE hálóval és peremmel

A Delphin gyártmányú csaliháló több felülmúlhatatlan előnyt kínált. Ezek közül az első a kiváló tárolhatóságot és szállíthatóságot lehetővé tévő méretei, továbbá a PE háló használata. Ez a modell ezen kívül megemelt peremeket is kapott. A fém karok összecsukhatók, ami a horgászhelyen rendkívül gyors szerelést tesz lehetővé. A felső részén egy gyűrű található, a fogantyú rögzítéséhez horoggal (nem képezi a szállítmány részét). Ennek a modellnek a leleményesen kialakított karok is nagy előnye, melynek az alsó részén "V" alakú, a végén pedig spirál alakú hajtás van. Ennek a kialakításnak köszönhetően a csalihal hálót jól tudja rögzíteni, valamint horgászatkor nem tud véletlenül sem lecsúszni. Végül, de nem utolsósorban a csúcsminőségű csaliháló kiváló ára is kellemes meglepetésnek számít!

Figyelmeztetés: Csalihal hálóval való horgászat csak a horgászati törvény szerint lehet. Használata előtt ellenőrizze, a szabályokat az adott országban ahol használni akarja.

Műszaki paraméterek:

 • Perem magassága: 10 cm
 • Hálószemek mérete: 5x5 mm
 

Íme, a Delphin Csaliháló PE hálóval és peremmel

Haldorádó Team

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.