Demar EVA csizmák   horgászoknak

Demar EVA csizmák horgászoknak

A kora tavaszi időben bizony még elkél a meleg lábbeli, ha több órát szeretnénk a szabadban vagy a vízparton tölteni. Sokan a bakancsokat, mások a csizmákat tartják jó választásnak. Mindkettőnek megvan a létjogosultsága, azonban ha az egyik fő szempont a vásárlásnál a súly(talanság), akkor nem kérdés, hogy csak a könnyített csizmák jöhetnek számításba. Ebben az írásban a Demar palettájáról 3 különböző csizmát mutatunk be.

Talán sokak számára ismeretlen a Demar márkanév, viszont aki találkozott már vele, az jól tudja, hogy termékeik kiváló minőségűek, strapabíróak és - ami talán még fontosabb szempont - ezek mellett áraik is kedvezőek. A több mint 35 éves múlttal rendelkező lengyel gyártmányú Demar egy munkavédelmi lábbeliket (is) gyártó cég, amelyből egyenesen következik, hogy csakis kiváló termékeket hoz forgalomba.

A Demar EVA csizmákból 3 típust vettünk fel kínálatunkba

Predator EVA magas szárú csizma

Aki azt hiszi, hogy az EVA egy fantázianév, hogy „ez is csak egy gumicsizma”, csak sokkal drágábban kapható azoktól, az nagyon téved. Az EVA (etilén-vinil-acetát) anyag sokkal rugalmasabb a guminál, tiszta és csillogó, kifejezetten erős, ellenáll a fáradás okozta repedéseknek, töredéke a gumi és PVC súlyának, különösen jó hőtartó képességű, jó vízállósággal rendelkezik és ellenáll az UV sugárzásnak is!

Úgy néz ki, mint egy PVC csizma, de annál sokkal több…

A külső zöld színű és igen tartós EVA réteg teljesen vízhatlan, így ha vízbe kell lépni egy fárasztás során, akkor sem kell félni attól, hogy beázik. Fontos azonban az is, hogy ne csak nyáron, de a téli horgászatok alkalmával is használható legyen, ezért egy elasztikus szövethatású rugalmas bélés került bele. Így a gyártó ajánlása szerint -30 Celsius-fokos hidegben is melegen tartja a lábat, ami remeknek mondható. A bordázott talprész csúszásmentes, egyenetlen aljzaton is jó tapadást biztosít, sík terepen pedig teljesen problémamentesen használható. A csizma szára 40 cm magas, mely kellő védelmet nyújt a térd alatti területig. Olyan horgászoknak ajánljuk, akik egész évben használható vízhatlan lábbelire vágynak, mert a bélés kivehető, így nyáron is remek szolgálatot tesz, nem kell másik csizmát venni!

Kapható méretek: 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

A bordázott talprész az egyenetlen terepen is jó tapadást biztosít
Bélése kivehető, ezáltal nyáron is kényelmesen használható
Töredéke a súlya egy PVC vagy gumicsizmához képest!

Farmer EVA csizma

Ez egy alacsonyabb szárú, de hasonló kialakítású csizma. Ha elegendő a 28 cm-es szár, akkor ez a csizma még jobb választás lehet, mint az előző, hiszen ennek súlya még kisebb. Szintén -30 Celsius-fokos hőmérsékletig ajánlja a gyártó, nem kell félni attól, hogy fázni fog benne lábunk. Bélése is kivehető és a talprésze is kellőképpen bordázott. A talpon hosszú használat után sem tapasztalható erős kopás. Extra széles méretsorral rendelkezik.

Kapható méretek: 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Alacsonyabb szárú, remek tulajdonságokkal rendelkező csizma
Egyenetlen talajon sem csúszkálunk benne
Ez nem kínai termék, ezt Lengyelországban gyártották!
Ennek a csizmának is kivehető a bélése
Alig haladja meg a fél kg-ot! Mérje meg saját jelenlegi csizmáját és hasonlítsa össze ezzel, megdöbben a valós adatok láttán!

Luna EVA női és gyermek csizma

Jó hír a hölgyhorgászoknak és gyermekeknek, hogy a Demar rájuk is gondolt. Olyan csizmát is készített, mely sokkal kecsesebb a fentieknél, és kis méretekben is kaphatók. Természetesen ebből a modellből sem hiányozhat a kivehető bélés, ez a csizma is -30 Celsius-fokig ajánlott. A csizma 29 cm magas, mindemellett olyan könnyű lett, hogy szinte érezni sem lehet, hogy a lábon van, mégis tökéletesen védi azt.

Kapható méretek: 37/38, 38/39

A Demar a hölgyeknek és gyermekeknek is készített csizmát
Ezzel a talppal sem csúszkálunk az egyenetlen talajon
Ez a csizma a hobby szériába tartozik
A bélés kivehető, könnyű azt tisztán tartani
Egy átlagos sportcipő (párban mérve) súlya 600 gramm, ez pedig sokkal könnyebb. Szinte érezni sem lehet, hogy rajtunk van!

Itt az ideje, hogy a régi, nehéz gumicsizmát újra cserélje, amely használata tovább növeli a szabadban eltöltött órák komfortérzetét. A kiválasztott termékek néhány napon belül a kezében lehetnek, rendelje meg most!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.