Geoff Anderson a megszállottaknak!

Geoff Anderson a megszállottaknak!

Biztosra veszem, hogy nagyon sokan voltak már hozzám hasonlóan nehéz helyzetben, amikor ruhaválasztásra került a sor. Nagyon sok neves márka ruházatát kipróbáltam már csapattársaimmal egyetemben, de valahogy a divatos megjelenésen kívül egyik sem mutatott jelentős kiugrást. A tavaly őszi pölöskei forgatásunk után jött a fordulópont, amikor a Haldorádó vezérkarával és a csapattal együtt leültünk megtalálni a létező legjobbat. Így jutottunk el egy kiemelkedő dán márkához, mely nem más, mint a Geoff Anderson!

Egy korábbi, összefoglaló írás keretein belül már bemutattuk a márka darabjait, specifikációit, melyben minden fontos információt megtaláltok. Ebben az írásban kimondottan azt szeretném Petivel együtt bemutatni, hogy mi milyen ruhákat választottunk a széles szortimentből magunknak, miként öltözködünk fel, melyik ruhák felelnek meg a mi horgászstílusunkhoz.

A Geoff Anderson 1998-ban kezdte meg termékei gyártását

Jómagam és Peti a pontyhorgászat szerelmesei vagyunk, mely megköveteli a több napos vízparton tartózkodást sokszor a legzordabb időjárási körülmények között. Gyakran szembesültünk azzal a problémával, hogy egy esős túra alkalmával 1-2 nap alatt elázott az összes ruhánk, és bizony nem tudott megszáradni sem. Hiába viseltük esőruhánkat, egy idő után mind-mind átázott. Ezt legtöbb esetben megfázás követte, mely rányomta a bélyegét a túrára. Jelentem, megtaláltuk azt a ruharendszert, amelynek használatával ez többé nem fordulhat elő!

WizWool 210 aláöltözet
Ez az első réteg, melyet minden esetben használunk. Rendkívül komfortos érzetet biztosít, felveszi a test formáját és teljesen elnyeli a nedvességet. Ezt egyenletesen eloszlatja az anyagban és a külső felületre vezeti a gyors párolgás érdekében. Tökéletes hőérzetet biztosít, extrém szinten lélegzik és roppant gyorsan szárad. Nincs többé leizzadt hát, nem kell attól tartani, hogy megfázunk, mert megfújta a szél a nedves hátunkat. Melegebb időben használhatjuk önmagában is akár alvás során a hálózsákunkban. Zordabb időben akár a középső réteget, akár a vízhatlan réteget vesszük fölé, mindig ezzel kezdjük az öltözködést.

A WizWool 210-es aláöltözet teljesen felveszi testünk formáját
A nyakánál egy jó minőségű zipzár kapott helyet

Thermal3 nadrág, pulóver, kabát
A nadrághoz jómagam a kabátot, míg Peti a pulóvert választotta. Ez mindenkinek egyéni ízlése, hogy a zipzáras vagy zipzár nélküli változatot választja. Lényegében ennyi az érdemi különbség a két darab között. Az együttes egy kiváló középső réteg, mely az aláöltözettel kiegészítve tökéletes komfortot, hőérzetet biztosít zord időjárási körülmények között.
A látszat ellenére rendkívül gyorsan száradó darabok ezek, hihetetlen lélegző képességgel rendelkeznek, és ami számomra nagyon szimpatikus, hogy borzasztó könnyűek. Viselés során szinte fel sem tűnik a súlyuk, annyi könnyűek.

A Thermal3 nadrág és pulóver együttese ideális választás az aláöltözet fölé vagy a vízálló réteg alá a hidegebb időszakban
Rendkívül meleg, puha gyapjúból készül
A varrások minden egyes darabon nagyon laposak
Megtalálható rajta a hüvelykujj-beakasztó nyílás is
Kezünket is meleg tartja

Teddy kapucnis kabát
Használatát tekintve a Thermal3 kabát kapucnis változata. Amiben még eltér az előbb említett darabtól, hogy ennek oldalán nincsen extra szellőző toldás, így még egy fokkal melegebb. Bátran használhatjuk a téli időszakban a Thermal3 kabát helyett középső rétegként.

A Teddy lényegében a Thermal3 kapucnis változata, kék és zöld színben kapható
A legjobb minőségű zipzárakkal lett ellátva az összes ruhadarab
A látszat ellenére rendkívül gyorsan szárad

Hoody3 kapucnis dzseki
Személy szerint én nagyon kedvelem ezt a dzsekit. Kellően meleg hőérzetet, ezzel rendkívül jó közérzetet biztosít az átmeneti időszakban. Jómagam az aláöltözővel együtt használom akkor, amikor a Thermal3 kabát már túl meleg. Mondanom sem kell, hogy nagymértékben lélegző anyagból készül ez a divatos dzseki. E tulajdonsága miatt én utcán is szívesen használom. 

A Hoody3 kapucnis dzseki az átmeneti időszakra, rendkívül ízléses ruhadarab
Az elmaradhatatlan hüvelykujj-beakasztó
Ezen a felső ruházaton is megtalálható a mellkasi zipzáras zseb

Dozer6 vízálló dzseki és Urus6 vízálló nadrág
Elérkeztünk a 3. és egyben utolsó réteghez. Ez egy olyan vízálló héj, ami valóban azt tudja, ami rá van írva. Biztosra veszem, hogy nektek is volt olyan esőruhátok, ami pár óra után átengedte a vizet, vagy éppen teljesen beizzadtatok benne, mert nem lélegzett. Nos, kijelenthetem, hogy a Dozer6 és az Urus6 a vízálló ruhák királya. A membrán anyagának köszönhetően az alatta összegyűlt párát kiengedi, elpárologtatja a maximális komfortérzet végett. Maximális szárazság minden körülmények között!

A Dozer6 vízálló kabát és Urus6 vízálló nadrág kettőse a létező egyik legjobb esőruházat a piacon
A szél ellen is maximálisan véd
Egy ujjatlan kesztyű is a kabátba van építve
Minden pontján a legjobb minőségű anyagokat kapta
Erre nem csak ráírták, hogy vízálló…
… ez valóban mindent kibír

Tisztításra, ha egy mód van rá, csak egy nedves szivacsot használjunk. Ha mindenképp mosógéppel kell mosnunk, ne használjunk öblítőt és hagyományos mosószert. Ezek tönkreteszik a membránt, így ruházatunk elveszti a legfontosabb képességeit. Kizárólag ehhez az anyaghoz kapható, speciális mosószerrel mossuk!

A fontos kiegészítők teszik teljessé ruházatunkat

Bootwarmer merinó zokni
Mit sem érne ez az egész a Bootwarmer zokni nélkül. Számtalan márka, gyártó zokniját kipróbáltuk már. Volt gyengébb és jobb minőségű, olcsóbb és drágább is. Egy közös tulajdonságuk volt: mindben fázott a lábunk. Néhány horgászat alkalmával bebizonyosodott, hogy ez az a zokni, amit már régóta kerestünk! Merinó gyapjú anyagának köszönhetően garantáltam melegen tartja a lábat, a nedvességet elpárologtatja, így maximális szárazságot és komfortérzetet biztosít. 

A létező legjobb zokni, amit valaha használtam. Nincs többé lábfázás!

TechnicalMerino Dri-release beanie sapka
Hányszor fordult már veletek elő az, hogy minimális aktivitás közben a sapka alatt megizzadt a fejetek? Biztos sokaknak ismerős ez. Mivel a legtöbb sapka nem légáteresztő, ezáltal nem tudja testünk verejtékét elpárologtatni, így fejünk beizzad alatta. Ez egyenes út lehet egy megfázáshoz, ami végképp rányomja a bélyegét horgászatunkra. A merinó gyapjúnak köszönhetően ez többé nem fordul elő, maximális lélegzést biztosít, szárazon tartja fejünket.

A sapka anyagának köszönhetően nem izzad bele a fejünk, maximálisan lélegzik
Ezt a TechnicalMerino anyag garantálja

TechnicalMerino Ujjatlan kesztyű
Merinó gyapjúból készült, meleg, könnyű, vízelvezetős kesztyű. Rendkívül gyorsan szárad, és speciális anyagának köszönhetően nem tárolja a szagokat sem. Kellemes hőérzetet és száraz bőrfelületet biztosít. Rendkívül komfortos érzetet nyújt bármilyen szabadtéri tevékenység során. A tenyérrészen apró gumipontokat helyeztek el a csúszásmentes fogás érdekében. Ősztől tavaszig folyamatosan használható!

A kesztyű fontos tulajdonsága, hogy csúszásmentes tenyérrésszel van ellátva

Összegzésként elmondhatom, hogy mi megtaláltuk a széles repertoárban az igényeinknek megfelelő ruházatot, amelynek viselésével többé nem kell kompromisszumot kötnünk. Eddig minden körülmények közt helyt állt, a szakadó esőtől kezdve az orkán erejű szélig. Nyugodt szívvel ajánljuk bárkinek, akik az abszolút csúcsminőségre vágynak. Ha elnyerték ezek a darabok a tetszésedet, bátran próbáld ki te is, garantálom, nem fogod megbánni! 

Bátran ajánljuk a Geoff Anderson ruházatát a legelszántabbaknak

Érdemes megtekinteni a kollekciónk filmes bemutatóját is, ebben minden fontos infó még részletesebben és látványosabban megtalálható!

Erdélyi Tamás és Rokolya Péter

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.