Haldorádó Heti Ajánlat – Bait-Tech etetőanyag és csali újdonságok

Haldorádó Heti Ajánlat – Bait-Tech etetőanyag és csali újdonságok

A Bait-Tech angol etetőanyag- és csaligyártó cég, amelynek fejlesztései az élvonalába tartoznak. A halbiológiát is felhasználva élen járnak a kimondottan professzionális, akár versenyszintű etetőanyagok kifejlesztésében. Saját teszthorgászaik által összeállított és kipróbált keverékeket állítanak elő annak érdekében, hogy a Bait-Tech csalogató anyagokat használó horgászok valóban kiélvezhessék a horgásznapot, és fárasztásokkal teli élménydús napban legyen részük.

BAIT-TECH Pro Feeder Method mix 1 kg
A Bait-Tech Pro Feeder Method mix egy univerzálisan alkalmazható, prémium minőségű keverék, mely ideális minden feederkosaras módszerhez. Finom szemcseméretéből adódóan kiválóan tapadó, ám gyorsan dolgozó etetőanyagról van szó, magas halliszt-tartalma és más természetes összetevői pedig nemcsak odacsalogatják a halakat a horgunkhoz, hanem ott is tartják őket. Kifejezetten jól működik method kosaras technikákkal használva, de normál bordás feederkosarakban is elsőrangú etetőanyagként funkcionál! Legnagyobb előnye, hogy rendkívül könnyű bekeverni, szinte el sem lehet rontani. Minimális víz hozzáadásával elérhető a tökéletes állag, majd ezután célszerű 15 percet állni hagyni, hogy minden szemcséje megfelelő mértékben nedvesedjen és puhuljon.

Univerzális, prémium minőségű keverék kifejezetten feederkosaras horgászathoz

BAIT-TECH Pro Feeder Dark Method mix 1 kg
A Pro Feeder Dark Method mix a hagyományos keverék sötétebbre festett változata. Ez a mély sötétbarna tónusú etetőanyag a hideg vízi időszakokban, illetve a kisebb halsűrűségű egyesületi vagy természetes vizeken bizonyul igazán hatékonynak, ahol a halak gyanakvóak lehetnek a természetestől eltérő színekkel. Intenzíven telepített tavakon szintén előnyös hatással lehet horgászatunkra a sötétebb szín, így a Dark Method mix tökéletesen használható keverék összetevőjeként vagy akár magában is.

Hideg vízire, illetve a kisebb halsűrűségű egyesületi, vagy természetes vizeken horgászóknak

BAIT-TECH Pro Natural Groundbait 1,5 kg
A Bait-Tech Pro Natural Groundbait szériája kifejezetten folyókra és természetes állóvizekre fejlesztett etetőanyagokból áll. A cég teszthorgászai hosszasan rótták és horgászták a különböző vízterületeket, hogy megtalálják azt az alapanyag-kombinációt, amely vonzó a természetes vizek halai számára, ugyanakkor fontos szempont volt, hogy a kész keverékek jól tapadjanak, gyorsan süllyedjenek. Főbb összetevői közt megtalálható a kókusz és kender őrlemény, valamint a melasz, amikkel hosszabb időn keresztül képes fenntartani a halak érdeklődését. Homogén állagának köszönhetően ideális más adalékokkal való használatra is, gond nélkül képes felvenni élő anyagot, magvakat, illetve micro pelleteket.

Folyókra és természetes állóvizekre fejlesztett „mindenes” etetőanyag

BAIT-TECH Pro Natural Dark Groundbait 1,5 kg
A Pro Natural Dark a sikeres Pro Natural etetőanyag sötét színű verziója, melyet természetes sötétítővel kevertek. Sokszor megfigyelt tény, hogy az etetőanyag színének változtatásával nőhet a kapásszám! Ez különösen igaz tiszta vízben, illetve hideg vízi időszakokban, amikor a sötétebb keverékek kevésbé gyanúsak. Tetszés szerint kombinálható a natúr és a sötét verzió, így könnyedén megtalálható a leginkább nyerő szín a víz aktuális tisztaságához igazítva.

Természetes színanyaggal sötétített Pro Natural etetőanyag hideg vizekre

BAIT-TECH Pro Natural Bream Groundbait 1,5 kg
A Bait-Tech által kreált Pro Natural széria büszkélkedik egy igazán fogós, dévérkeszeg horgászatára specializált változattal is, mely nem más, mint a Bream. Ez egy klasszikus keszeges keverék, ami gazdagon tartalmazza a méltán kedvelt „Sweet Brazem” azaz „édes dévér” aromát. Ezt az etetőanyagot úgy tervezték, hogy jó tapadása, ugyanakkor gyors, látványos oldódása legyen. Alapösszetevői közt megtalálható a kókusz és kender őrlemény, valamint a melasz, amikkel hosszabb időn keresztül képes fenntartani a halak érdeklődését. Homogén állagának köszönhetően ideális más adalékokkal való használatra is, gond nélkül képes felvenni élő anyagot, magvakat, illetve micro pelleteket. Ez a keverék nemcsak egyszerűen, de univerzálisan is használható bármilyen feeder, valamint finomszerelékes úszós módszerhez az év minden időszakában.

Klasszikus keszeges keverék, ami gazdagon tartalmazza édes dévéres aromát

BAIT-TECH Pro Natural Extra Groundbait 1,5 kg
A Pro Natural Extra a sikeres Pro Natural etetőanyag extra verziója. Ez a keverék sokkal jobban tapad, jobban köt, ezáltal több szemes és élő anyagot képes felvenni, mint a natúr kaja. További előnye, hogy mély vízben, illetve nagy sodrásban is lassabban old, így biztosak lehetünk benne, hogy a vízbe juttatott etetőkosárnyi mennyiség vagy gombóc egyben ér le a fenékre, ahol hosszasan fejti ki csalogató hatását.

Jobban tapad, jobban köt, ezáltal több szemes és élő anyagot képes felvenni, mint a natúr változat

BAIT-TECH Poloni Groundbait 2 kg
A Bait-Tech Poloni etetőanyag egy nagyon könnyen és hatékonyan használható speciális keverék. Eredményességének kulcsa többek között az a 8 féle fűszer és gyógynövény, amely különlegessé és vonzóvá teszi a halak számára! Teljesen egyedi íz és illatvilág jellemzi, így a természetes és intenzív vizekre is egyaránt javasoljuk! A Poloni látványos és drasztikus hatást képes elérni a víz alatt, a pontyok mellett – úgy tapasztaltuk – a tokhalakra is igen kedvező csáberővel bír. A természetes aromák és fűszerek etetésünkre húzzák a halakat, s amíg ebből a finom etetőanyagból találnak, ott is maradnak! Homogén állagának köszönhetően ideális más adalékokkal való használatra is, gond nélkül képes felvenni élő anyagot, magvakat, illetve micro pelleteket.

8 féle fűszert és gyógynövényt tartalmazó speciális keverék

BAIT-TECH F1 Groundbait mix 2 kg
Az F1 fantázianevű etetőanyagot a Bait-Tech fejlesztő- és tesztcsapata azért készítette, hogy legyen a kínálatában egy kifejezetten a modern, intenzíven telepített tavakra specializált keveréke. A Bait-Tech F1 keverék többek között tele van Xpand Expander pellet őrleménnyel és színtiszta halliszttel. Ezek együttes jelenléte, illetve egy csipetnyi édes adalék teszi igazán fogóssá és nagy hatásfokúvá ezt az etetőanyagot. Rendkívül jól tapad, így bátran gazdagítható további extra adalékokkal, például magvakkal és micro pelletekkel. Közepesen gyors oldódósából, valamint állagából adódóan alkalmazását elsősorban hagyományos, bordás kosárral javasoljuk, ám sűrű lyukú rostán áttörve akár method kosaras technikával is eredményesen használható.

Az F1 kifejezetten az intenzíven telepített tavakra javasolt

BAIT-TECH Bait-Tech Special G Dark 1 kg
A Bait-Tech Special G Dark névre keresztelt etetőanyaga nem más, mint a cég egyik zászlóshajójának, a méltán népszerű Special G Green method keverék fekete színű verziója. Jelenleg a GPS90 kódjelű halliszt a legfinomabb, legtisztább és legjobban oldódó állati fehérje-adalék, amely kereskedelmi forgalomban kapható. Nos, ebből bőségesen található minden Special G method mixben, így a Special G Darkban is. Ezt az értékes összetevőt vízhőmérséklettől függetlenül nagy távolságról is megérzi a hal, a pontyok számára pedig különösen attraktív hatással bír. A színe alapvetően sötétbarna, ám vízzel bekeverve teljesen fekete színű lesz. Oldódás során rendkívül erős illatot áraszt és nagy felhőt képez. Sötét árnyalata főként a tiszta vízben, illetve hideg vízi időszakokban bizonyult jelentős előnynek, amikor a sötétebb tónusú keverékek kevésbé gyanúsak a halaknak.

Nem túlzás azt állítani, hogy jelen pillanatban ez a keverék a hallisztes keverékek „királya”

BAIT-TECH The Juice Dumbells csalik
A Bait-Tech által készített, The Juice fantázianevet viselő csali egy egészen egyedi és kiváló minőségű, „szuper-édes” csali, amelynek felhasználási lehetőségei igen sokrétűek! Nagyon tömény, édes ízvilága nemcsak egyedivé, de vonzóvá is teszi a halak (leginkább pontyok, amurok és termetes keszegfélék) számára. Legpraktikusabb felkínálási módja a csalitüske használata, de a pelletek rugalmas állaga megengedi a fűzőtűre szúrást, így hajszálelőkén is sikeresen használhatóak. A kissé hosszúkás, hengeres alakú „The Juice” csalikból egy dobozon belül 4 különböző színű változat található. Ez rendkívül nagy segítséget nyújt abban, hogy az adott vízterület sajátosságaihoz igazíthassuk a csalink színét, valamint ha megáll a kapás, akkor azonnal lehetőségünk van váltani és egy másik színváltozattal próbát tenni! Ez a termék 3 különböző variációban (süllyedő, lebegő és balanszírozott), valamint két méretben (8 és 10 mm-es) kapható.

8 és 10mm-es változatban süllyedő, balanszírozott és lebegő kivitelben elérhető
Egy dobozban 4 színváltozat található, így mindig van lehetőség másikat próbára tenni
* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.