Korda őszi újdonságok a Haldorádó kínálatában

Korda őszi újdonságok a Haldorádó kínálatában

A Kordánál azt szeretnék, hogy a minőségi pontyhorgászat bárki számára elérhető legyen, ezért megalkották a Basix névre keresztelt termékcsoportjukat. Ez a széria magába foglal szinte mindenféle kiegészítőt, amely a pontyhorgászathoz szükséges, viszont ami ennél is fontosabb, a célközönségnek a Korda kimagasló precizitását és szakértelmét kínálja megfizethető áron!

KORDA Basix Carp Cradle
A Basix Carp Cradle pontybölcsőt úgy tervezték, hogy maximális védelmet nyújtson a halak számára, amikor azok parton vannak, ugyanakkor praktikusan tárolható és szállítható legyen. Ez a három tulajdonság a termék fő ismérve!
Anyagát tekintve 50 mm-es párnázott habból készül, ezáltal rendkívül puha, amelyet egy strapabíró, vízálló külső réteg borít. Utóbbi kifejezetten halbarát anyagú, nedvesen garantáltan nem tesz kárt a halak érzékeny testének külső nyálkarétegében. A párnázott falak segítenek a fokozott biztonság megteremtésében, hogy a csapkodó, vergődő hal véletlenül se tudjon leugrani róla, s így ne sérüljön meg. Ha a horgászat befejeződik, mindössze félbe kell hajtani a matracot és elhúzni a cipzárt, ezzel máris szállításra kész.
Tipp: Összehajtott, cipzárazott állapotban a Basix Carp Cradle pontybölcső belsejében tökéletesen tárolhatók az egyéb halvédelmi kiegészítők, pl. sebfertőtlenítő, pontyzsák, mérlegelő.

 • Méretei: 95 x 55 cm
 • Az oldalfal magassága: 15 cm
 

A Basix Carp Cradle pontybölcsőt úgy tervezték, hogy maximális védelmet nyújtson a halak számára, amikor azok parton vannak…
… ugyanakkor praktikusan tárolható és szállítható legyen
Anyagát tekintve 50 mm-es párnázott habból készül, ezáltal rendkívül puha…
… a külseje pedig strapabíró és vízálló
A párnázott falak segítenek a fokozott biztonság megteremtésében, hogy a csapkodó, vergődő hal véletlenül se tudjon leugrani róla, s így ne sérüljön meg
Kompakt méretű, egyben mégis nagy matrac…
… amelyen akár a horgász maga is elfér

KORDA Basix Tackle Box
A Korda Basix Tackle Box a világ egyik legnépszerűbb prémium szerelékes dobozának, az eredeti Korda Tackle Boxnak a „kistesója”, közel azonos minőséggel, de jóval kedvezőbb árszabással!

Ezt a praktikus kiegészítőt úgy tervezték, hogy rengeteg tárolási lehetőséget kínáljon az összes aprócikknek, amelyre a szerelékek, előkék készítése során szükségünk lehet. Sőt, nemcsak egyszerűen helyet és rendezett tárolást/szállítást biztosít, hanem jelentősen le is egyszerűsíti a horgász dolgát, hiszen segítségével tökéletesen rendszerezhetők a különféle eszközök, apróságok, amelyeknek ebben a dobozban mindig meglesz a pontos helye, minden kéznél lesz, amikor szükség lesz rá! Ütésálló, strapabíró műanyagból készül áttetsző fedéllel, hogy bele lehessen látni. A fedél egyik hosszú szegélye tartalmaz egy centiméteres beosztást, amely lehetővé teszi a szerelékek, előkék pontos mérését. A tudatos tervezést dicséri, hogy két külön zárható résszel van rögzítve, hogy szállítás során ne tudjon kinyílni. A Basix Tackle Box fedelének belsejében 21 különféle méretű, külön zárható rekesz található, amelyek tökéletesen alkalmasak olyan kisebb tárgyak tárolására, mint például ólomklipszek, stopperek és forgók. A doboz belsejében rögzített elválasztókkal kialakított két nagy rekesz kiváló a kissé nagyobb szerelék-elemek, eszközök, zsinórtekercsek, fűzőtűk és hasonlók elhelyezésére. Mindezek mellett kivehető szereléktárolót is tartalmaz, amely akár nyolc előre megkötött előke tárolását teszi lehetővé, sőt ez alatt van egy másik hosszú tároló rész is!
Zseniálisan megtervezett, minőségi horgászdoboz, biztosak vagyunk benne, hogy aki bizalmat szavaz neki, annak hamar a kedvencévé válik!

 • Mérete: 24 x 12 x 5,5 cm
 

A Korda Basix Tackle Box a világ egyik legnépszerűbb, prémium szerelékes dobozának, az eredeti Korda Tackle Box-nak a „kistesója”, közel azonos minőséggel, de jóval kedvezőbb árszabással!
Praktikus megoldások mindenhol!
Ezt a kiegészítőt úgy tervezték, hogy rengeteg tárolási lehetőséget kínáljon az összes aprócikknek, amire a szerelékek, előkék készítése során szükségünk lehet
Rengeteg a jól zárható…
… különféle méretű rekesz…
… amelyekben minden apróság gond nélkül elfér
A doboz belsejében rögzített elválasztókkal kialakított két nagy rekesz kiváló a kissé nagyobb szerelék-elemek, eszközök, zsinórtekercsek, fűzőtűk és hasonlók elhelyezésére
Mindezek mellett kivehető szereléktárolót is tartalmaz, amely akár nyolc előre megkötött előke tárolását teszi lehetővé, sőt ez alatt van egy másik hosszú tároló rész is!

KORDA Basix Mainline 1000 m
A Korda Basix Mainline egy ragyogóan sokoldalú főzsinór, amely fantasztikus ár/érték aránnyal kerül forgalomba magas teljesítmény mellett. Rendkívül kopásálló és szívós, ugyanakkor nagyon jól dobható és remek szakítószilárdsággal rendelkezik. Viszonylag alacsony nyúlás jellemzi, ami közvetlenebb kontaktot biztosít fárasztás közben. Ez a főzsinór camo green, vagyis terep zöld színű. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy színével tökéletesen jól beleolvad a mederbe, így cseppet sem feltűnő, nehezen észrevehető még az óvatos, öreg halak számára is.

 • Kiszerelés: 1000 méter/tekercs
 • Elérhető méretek: 0,35 mm és 0,40 mm
 

A Korda Basix Mainline egy ragyogóan sokoldalú főzsinór, amely fantasztikus ár/érték aránnyal kerül forgalomba, magas teljesítmény mellett
Ez a főzsinór camo green, vagyis terep zöld színű

KORDA Basix Lead Clip Action Pack
A Korda Basix Lead Clip Action Pack egy komplett ólomklipsz rendszer gubancgátló csővel kombinálva. Nagyon népszerű és egyben hatékony végszerelék, illetve módszer ez a pontyhorgászok körében, hiszen a legtöbb körülmény között jól működik, könnyedén, gubancmentesen dobható. Ez az összeállítás biztosítja az összes olyan elemet, amelyre szükség van öt ilyen szerelék elkészítéséhez. E készletben 5 db ólomklipsz, 5 db gyorskapocs, 5 db tail rubber (gumihüvely), valamint egy 2 méter hosszú, süllyedő gubancgátló cső található. Minden alkatrész camo green, azaz terep zöld színű, hogy jól illeszkedjen a mederfenék színeihez. Ezzel a készlettel végtelenül egyszerű lesz összedobni egy jó pontyos végszereléket, amire már csak egy ólom és egy felcsalizott horogelőke kell, aztán mehet a vízbe!

 • Kiszerelés: 5-5-5 db alkatrész + 2 méter cső / csomag
 

A Korda Basix Lead Clip Action Pack egy komplett ólomklipsz rendszer gubancgátló csővel kombinálva
A szett tartalma 5-5-5 db alkatrész + 2 méter cső

KORDA Basix Wide Gape
A Korda Basix Wide Gape mikro szakállas horgot úgy tervezték, hogy széles és tökéletes kör formájú öble legyen, ezáltal tökéletesen használható akár süllyedő, akár pop-up, illetve wafter (kikönnyített) csalikhoz is. Az agresszíven befordított fül segít abban, hogy a horog szinte azonnal beforduljon és jól akadjon anélkül, hogy további zsugorcsövet vagy horogbefordító kiegészítőt kellene hozzáadni.
Anyagát tekintve egy különleges „X” acéldrótból készült, amely népszerű alapanyaga a minőségi pontyos horgoknak mind az Egyesült Királyságban, mind a tengerentúlon. Speciális fekete nikkel bevonattal rendelkezik, ami biztosítja, hogy a víz alatt ne csillogjon, ne keltsen feltűnést. Ezt a horgot hosszú élettartamra tervezték, így több halat is meg lehet fogni ugyanazzal a horoggal, még mielőtt cserélni kellene. E típus alapja gyakorlatilag a Korda legendás és hihetetlenül hatékony eredeti Wide Gape, horga, amely az évek során számtalan nagy ponty kifogásával bizonyította, hogy miért is kedvelik világszerte annyira! Nos, ez a típus szinte ugyanazt kínálja, de a lehető legkedvezőbb áron! Hogyan lehetséges ez? Maradjon az a gyártó titka.
A Korda Basix Wide Gape mikro szakállas horog kapható 2, 4, 6 és 8-as méretekben.

 • Kiszerelés: 10 db/csomag
 

A Korda Basix Wide Gape mikro szakállas horog kapható 2, 4, 6 és 8-as méretekben

KORDA Basix Wide Gape előkötött horog
A Korda Basix sorozat előkötött verzióban is tartalmazza a Wide Gape mikro szakállas horgokat. Ezzel a termékkel kész, komplett, hajszálelőkés horogelőkéket adunk a horgászok kezébe, melyek készen állnak a használatra, egyenesen a csomagból. Mindössze rá kell akasztani őket a végszerelékre, felcsalizni, és már repülhet is a vízbe! E szerelékeket strapabíró, jól süllyedő, camo zöld színű bevonatos előkezsinórral, valamint a már említett Basix Wide Gape mikro szakállas horoggal kötik. A hajszálelőkét a horog szárához egy darab szilikon cső rögzíti, ez meggátolja a gubancokat, a hajszálelőke hosszát pedig optimalizálták a horogcsalik méretéhez, amely megfelel a kiválasztott horog méretének. Minden szerelékhez több(féle) stopper tartozik, amelyek lehetővé teszik a hajszálelőke hosszának megváltoztatását, így különböző méretű csalik használatát. Az előkék másik végén egy hurok található, valamint a zsinóron egy-egy Basix Anti Tangle Sleeve (vagyis gubancgátló cső), amelyek lehetővé teszik, hogy gyorsan és egyszerűen fel lehessen erősíteni őket a végszerelék gyorskapcsára.
Milyen csalizási módokhoz ajánljuk?

 1. fenéken felkínált csalikhoz
 2. kisúlyozott (wafter), illetve lebegő (pop-up) csalikhoz
 3. hóember csalikombinációkhoz
 

Tipp: A horog fölött (1-3 cm hosszban) érdemes egy kis részt lehámozni, tehát a horogelőkét a bevonattól megszabadítani, ezáltal sokkal szabadabb, természetesebb mozgást adhatunk a csalinknak és a horog akadását és jelentősen segíthetjük!
A Korda Basix Wide Gape előkötött mikro szakállas horog kapható 4, 6 és 8-as méretekben.

 • Kiszerelés: 2 db / csomag
 

A Korda Basix sorozat előkötött verzióban is tartalmazza a Wide Gape mikro szakállas horgokat
Mindössze rá kell akasztani őket a végszerelékre, felcsalizni, és már repülhet is a vízbe!
A csomag 2 db előkötött előkét tartalmaz

KORDA Basix Wide Gape B
Ez a típus a Korda Basix Wide Gape B, azaz Barbless, tehát szakáll nélküli változat.
A Korda Basix Wide Gape B szakáll nélküli horgot úgy tervezték, hogy széles és tökéletes kör formájú öble legyen, ezáltal tökéletesen használható akár süllyedő, akár pop-up, illetve wafter (kikönnyített) csalikhoz is. Az agresszíven befordított fül segít abban, hogy a horog szinte azonnal beforduljon és jól akadjon anélkül, hogy további zsugorcsövet vagy horogbefordító kiegészítőt kellene hozzáadni.
Anyagát tekintve egy különleges „X” acéldrótból készült, amely népszerű alapanyaga a minőségi pontyos horgoknak mind az Egyesült Királyságban, mind a tengerentúlon. Speciális fekete nikkel bevonattal rendelkezik, ami biztosítja, hogy a víz alatt ne csillogjon, ne keltsen feltűnést. Ezt a horgot hosszú élettartamra tervezték, így több halat is meg lehet fogni ugyanazzal a horoggal, még mielőtt cserélni kellene. E típus alapja gyakorlatilag a Korda legendás és hihetetlenül hatékony eredeti Wide Gape, horga, amely az évek során számtalan nagy ponty kifogásával bizonyította, hogy miért is kedvelik világszerte annyira! Nos, ez a típus szinte ugyanazt kínálja, de a lehető legkedvezőbb áron! Hogyan lehetséges ez? Maradjon az a gyártó titka.
A Korda Basix Wide Gape B szakáll nélküli horog kapható 2, 4, 6 és 8-as méretekben.

 • Kiszerelés: 10 db/csomag
 

Ez a típus a Korda Basix Wide Gape B, azaz Barbless, tehát szakáll nélküli változat

KORDA Basix Wide Gape B előkötött horog
Ez a típus a Korda Basix Wide Gape B, azaz Barbless, tehát szakáll nélküli előkötött változat.
A Korda Basix sorozat előkötött verzióban is tartalmazza a Wide Gape B, vagyis szakáll nélküli horgokat. Ezzel a termékkel kész, komplett, hajszálelőkés horogelőkéket adunk a horgászok kezébe, melyek készen állnak a használatra, egyenesen a csomagból. Mindössze rá kell akasztani őket a végszerelékre, felcsalizni, és már repülhet is a vízbe! E szerelékeket strapabíró, jól süllyedő, camo zöld színű bevonatos előkezsinórral, valamint a már említett Basix Wide Gape mikro szakállas horoggal kötik. A hajszálelőkét a horog szárához egy darab szilikon cső rögzíti, ez meggátolja a gubancokat, a hajszálelőke hosszát pedig optimalizálták a horogcsalik méretéhez, amely megfelel a kiválasztott horog méretének. Minden szerelékhez több(féle) stopper tartozik, amelyek lehetővé teszik a hajszálelőke hosszának megváltoztatását, így különböző méretű csalik használatát. Az előkék másik végén egy hurok található, valamint a zsinóron egy-egy Basix Anti Tangle Sleeve (vagyis gubancgátló cső), amelyek lehetővé teszik, hogy gyorsan és egyszerűen fel lehessen erősíteni őket a végszerelék gyorskapcsára.
Milyen csalizási módokhoz ajánljuk?

 1. fenéken felkínált csalikhoz
 2. kisúlyozott (wafter), illetve lebegő (pop-up) csalikhoz
 3. hóember csali-kombinációkhoz
 

Tipp: A horog fölött (1-3 cm hosszban) érdemes egy kis részt lehámozni, tehát a horogelőkét a bevonattól megszabadítani, ezáltal sokkal szabadabb, természetesebb mozgást adhatunk a csalinknak és a horog akadását és jelentősen segíthetjük!
A Korda Basix Wide Gape B előkötött szakáll nélküli horog kapható 4, 6 és 8-as méretekben.

 • Kiszerelés: 2 db/csomag
 

A Korda Basix sorozat előkötött verzióban is tartalmazza a Wide Gape B, vagyis szakáll nélküli horgokat
Ezzel a termékkel kész, komplett, hajszálelőkés horogelőkéket adunk a horgászok kezébe, melyek készen állnak a használatra, egyenesen a csomagból

KORDA Basix Rig olló
A Korda Basix Rig Scissors, vagyis zsinórvágó olló túlzás nélkül egy olyan szerszám, amely bárkinél, bármely stílust, módszert kedvelő horgász szerelékes dobozában hasznos kiegészítő lehet! A pengék speciális, fogazott felülete biztosítja a tökéletes vágást, ami különösen fontos fonott előkeanyagok használatakor. Ez az olló garantáltan szőröződéstől menetesen, egyetlen mozdulattal nyisszantja el a legegyszerűbb, olcsó fonottat, illetve a 16X körszövött, drága fonott zsinórokat egyaránt – a monofil damilokról nem is beszélve! Anyagát tekintve az olló pengéi természetesen rozsdamentes acélból készülnek, hogy tartósak legyenek. Az ergonomikus kialakítású fogantyúkat úgy tervezték, hogy kényelmesen illeszkedjenek az ujjainkhoz. A Kordára jellemző élénkzöld-fekete színű dizájnt viseli.

A Korda Basix Rig Scissors, vagyis zsinórvágó olló túlzás nélkül egy olyan szerszám, amely bárkinél, bármely stílust, módszert kedvelő horgász szerelékes dobozában hasznos kiegészítő lehet!
Ez az olló garantáltan szőröződéstől menetesen, egyetlen mozdulattal nyisszantja el a legegyszerűbb, olcsó fonottat, illetve a 16X körszövött, drága fonott zsinórokat egyaránt!
A Kordára jellemző élénkzöld-fekete színű dizájnt viseli

Haldorádó Team

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.