MATRIX újdonságok a Haldorádó kínálatában

MATRIX újdonságok a Haldorádó kínálatában

A Fox finomszerelékes vonala, a MATRIX már nem ismeretlen márkanév. Az angol piacra tervezett horgászfelszerelések mindegyikét a finomszerelékes horgászmódszerekhez fejlesztették neves és aktív horgászok, horgászversenyzők közreműködésével. Mivel e termékek zömét versenyzőknek készítették, alapkövetelmény a praktikum és a 100%-os megbízhatóság. Ezek a prémium kategóriás horgászcikkek megállják a helyüket professzionális szinten is, de tökéletesen alkalmazhatóak hétköznapi horgászatokon is. Azoknak ajánljuk őket, akik a praktikum, esztétika, és megbízhatóság elkötelezett hívei!

A rendkívül széles termékpalettát kezdjük azokkal a táskákkal, amelyek mindegyike nagyon impozáns kinézetű, és úgy lettek kialakítva, hogy a lehető legelőnyösebb pakolási lehetőségeket biztosítsák. A MATRIX Ethos Pro szériában nemcsak a már megszokott horgásztáskák, botzsákok találhatóak meg, hanem speciális spicctartó táska a feederezés szerelmeseinek, valamint különböző vászon keverőedények is.

Táskák, keverőedények
Ethos Pro Csalitartó táska
Ez a modern csalis táska teljesen hőszigetelt, így a csalik télen és nyáron is tökéletes állapotban, a nagy hőmérsékletingadozástól védve tárolhatók. A nagy tárolón kívül egy külső zseb is található rajta. Fogantyúja kényelmes, vállpántja állítható. Kemény PVC aljzatának köszönhetően a megnövelt tartóssággal bír, és maximálisan kihasználható a 7 liter űrtartalmú befogadó rész. Külső anyaga 100% poliészter, bélése 60% polietilén-tereftalát és 40% poliészter. Méret: 40 x 40 x 21 cm

Ethos Pro Csalitartó táska

Ethos Pro Szerelék és Csalitartó táska
Teljesen hőszigetelt, így a csalik télen, nyáron tökéletes állapotban tárolhatók benne. Két cipzáras külső zsebében az apróságok is helyet kapnak. Nagyobb mennyiségű csali, pellet pumpa és egyéb kiegészítők tárolásához tervezték. Fogantyúja kényelmes, vállpántja állítható. Vízhatlan EVA aljzatának köszönhetően a megnövelt tartóssággal bír. Külső anyaga 100% poliészter, bélése 100% polietilén-tereftalát. Méret: 58cm x 37cm x 32 cm.

Ethos Pro Szerelék és Csalitartó táska

Ethos Pro nagytáska 65 L
Klasszikus versenytáska kialakítással bíró hordozó. Van egy fő tároló a szerelékes dobozoknak, felszereléseknek és a csalizó eszközöknek, külső cipzáras tároló a hálóknak, rostáknak és az oldaltálcáknak, valamint 2 további oldalsó tároló zseb. A száktartó rész a szellőzés miatt lyukakkal ellátott. Szivacsos fogantyúval és állítható vállpánttal van ellátva. Külső anyaga 100% poliészter, bélése 60% polietilén, 40% poliuretán. Aljzata 100% PVC, így egyáltalán nem ázik be alulról. Mérete: 64 cm x 40 cm x 52 cm. 65 liter befogadóképességű.

Ethos Pro nagytáska 65 L

Ethos Pro Feeder táska nagy
Feederkosarak és kiegészítők tárolásához tervezték ezt a nagy táskát, ami roppant praktikus, hiszen az átlátszó felsőrésznek köszönhetően minden könnyen megtalálható benne. EVA fogantyúja poliuretánnal van bélelve, így kényelmes szállítást biztosít. 2 nagyméretű „Stack & Store” dobozzal kerül forgalomba. A táska aljzata megerősített, anyaga 100% poliészter, míg a fedél anyaga 100% PVC. Méret: 39 x 19 x 25 cm.

Ethos Pro Feeder táska nagy

Ethos Pro Szerelékes és száktartó nagytáska
Ez a táska két fő tárolóval készült. A belső a szerelékes dobozoknak, felszereléseknek és a csalizó eszközöknek, míg a külső, cipzáras tároló a hálóknak, rostáknak és az oldaltálcáknak ad helyet. A száktartó rész lukacsos a jó szellőzést elősegítendő. Az összes elem biztonságosan összecsatolható. Kényelmes fogantyúval és állítható vállpánttal van ellátva. Mérete: 67 x 43 x 38 cm.

Ethos Pro Szerelékes és száktartó nagytáska
Szokatlan formájú, de nagyon praktikus táska

Ethos Pro Merev Spicctartó
Merev kialakítású csőtáska a spiccek védelméért, amely 80 cm-es spicchosszig használható Cipzárral nyitható és zárható. Külső anyaga, illetve bélése is 100% poliészter, köztük pedig polietilén réteg van, hogy a spiccek sérülése teljesen kizárt legyen. Mérete: 84 x 8 x 4 cm.

Ethos Pro Merev Spicctartó

Ethos Pro bottáska 4 botos 195 cm
Ez a modern, divatos megjelenésű merev falú bottáska kényelmes és biztonságos helyet biztosít 4 felszerelt botnak. Oldalfalát PE lemezzel merevíti, amely kívülről védelmet biztosít a táska értékes tartalmának. 2 távolságmérő pálcával kerül forgalomba. A botok tökéletes fixálásáért a párnázott fix belső elválasztók és a tépőzáras rögzítő pántok felelnek. Állítható, párnázott vállpánttal és fogantyúval van ellátva. Külső anyaga és bélése 100% poliészter, míg alja 100% PVC. Ezt a modellt kifejezetten azoknak ajánljuk, aki kétrészes botokat használnak, ugyanis a 195 cm hossz lehetővé teszi ezek szállítását is, továbbá azoknak, aki rakós botjukat szeretnék biztonságban tudni.

Ethos Pro bottáska 4 botos 195 cm
Minőségi, erősített cipzárral szerelt bottáska

Ethos Pro EVA és Vászon keverőedény
Teljesen vízálló, EVA anyagú keverőedény hordfüllel és fedéllel. Cipzárral zárható, így az élő csali sem tud kimászni belőle. Kitűnő megoldás azoknak, akik nem szeretnek sok felszerelést magukkal hordani. Áruházunkban elérhető 10, 17, és 20 literes változatokban.

Vízhatlan keverőedények a kisméretűtől…
… az egészen nagyig!

Ahogy az a táskákból kiderült, a MATRIX-nál nagy gondot fordítanak a felszerelések biztonságos tárolására és szállítására. Az eddig bemutatott termékek a darabosabb felszerelésekhez készültek, úgyhogy a továbbiakban az aprócikkekhez és kész horogelőkékhez készített tárolók következnek.

Dobozok, előketárlók
Dupla Feeder szereléktartó
Kétoldalas tárlódoboz osztható rekeszekkel. Minden horgászati típushoz praktikus kiegészítő. Rablóhalas műcsalik, feederes kiegészítők, úszós aprócikkek, ólmok, horgok is kényelmesen tárolhatók benne. Biztosan tartja az aprócikket a megfelelő rekeszben, megakadályozza azok sérülését, keveredését. Használatával áttekinthetően tudjuk rendszerezni a horgászfelszerelésünk legapróbb kellékeit is.

Dupla Feeder szereléktartó
Tökéletes hely a feederkosarak számára
A doboz másik felében az aprócikkek rendszerezhetőek

HLR Profi Előketartó nagy
Ez a dobozka akár 200 darab előke tárolására is alkalmas. Az erős hurokrögzítők 10, 15, 20, és 25 cm távolságban lettek elhelyezve annak érdekében, hogy a leggyakrabban használt hosszúságú előkéket lehessen tárolni benne. Mágneses zárral és gumírozott szigeteléssel készült. 20 horogrögzítővel van ellátva, melyek több mint 10 horog rögzítésére alkalmasak. Felső része teljesen fedett az UV védelem érdekében. Mérete: 34 x 12 x 3,5 cm.

HLR Profi Előketartó nagy
Akár 200 darab előke tárolására is alkalmas

Előketartó korong 6 db
Ez a modern előketartó puha EVA anyagból készült, amely nem sérti meg, nem csorbítja ki a horog hegyét. Használatával nem „törik” meg a zsinór akkor sem, ha hosszabb előkét kell rajta rögzíteni. Az elején található címkének köszönhetően könnyedén beazonosítható, milyen előkék is vannak a spulnin. 10 super-fine Matrix rögzítő tűvel van ellátva a készlet. 6 db spulni van 1 csomagban.

Előketartó korong 6 db

EVA Előketartó nagy
Professzionális előketartó rendszer a Fox Matrix kiadásában! Maga az előketartó doboz rugalmas, törésálló műanyagból készült, a benne található 24 db spulni (ezekre kerülnek a megkötött előkék) pedig speciális EVA anyagból. Tárolása minimális helyet igényel a szerelékes táskában vagy akár a versenyláda fiókjában. Segítségével mindig rendezetten és biztonságosan szállíthatjuk előkéinket, garantáltan nem fognak összegubancolódni és használatra készen állnak majd, amikor szükség lesz rájuk!

Professzionális előketartó rendszer a Fox Matrix kiadásában!

Csalitartó edény
MATRIX Csalitartó edény fedeles
Mutatós és praktikus csalitartó edény a Mátrixtól. A tökéletesen záródó fedélnek köszönhetően nem folyik ki belőle a folyadék, és mivel félig áttetsző, a csalikat gyorsan lehet azonosítani. A doboz strapabíró műanyagból készült, a fedél pedig gumírozott. Kapható 0,63; 1; 1,25 és 1,88 literes változatokban.

Strapabíró műanyagból készült csalitartó edények
Többféle méretben kapható

Merítő nyél
MATRIX Aquos Power rakós merítő nyél
Megérkezett kínálatunkba az Aquos Power, mely a Fox Matrix prémium minőségű, robusztus, erős, strapabíró kivitelű és nem mellesleg szép, esztétikus küllemű rakós merítő nyele. Erős sárgaréz szálakkal és erősített elemekkel rendelkezik az extra terhelhetőség érdekében. Magas modulusú szénszálból készült a blank, ebből adódóan kellően erős ahhoz, hogy meg tudjon birkózni egy termetes, épp ugráló ponty vagy amur kihívásaival. Kínálatunkban a 3 és a 4 méteres változat is elérhető.

A 3 méteres MATRIX Aquos Power rakós merítő nyél mindössze 2 tagból áll
A 4 méteres MATRIX Aquos Power rakós merítő nyél 3 tagos

Bottartó fej
MATRIX Side Top Bottartó fej
Speciális feeder bottartó a Fox Matrix kiadásában. Tökéletesen tartja a botot, kapáskor nem mozdul be, nem csúszik rajta. Kellően puha a felülete, így óvja a feederbot finom karbon testét, garantáltan nem karcolódik meg rajta a felület. 90 fokban hajlított, így megakadályozza a bot lerántását egy hevesebb kapás vagy szorosra állított fék esetén. A bot többféle, tetszőleges pozícióban elhelyezhető rajta. Minőségi EVA védőbevonattal rendelkezik.

Speciális feeder bottartó a Fox Matrix kiadásában

MATRIX Feeder Rest bottartó fej
Stabilan tartja a botot, kapáskor nem mozdul be, nem csúszik el rajta. Puha a felülete, így óvja a feederbot finom karbon testét. Viszonylag hosszú maga a bottartó, így a spicc „feszességét” széles tartományban állíthatjuk be a segítségével. A bottartó fej végén található egy „kampó”, amely meggátolja, hogy a vehemens kapásoknál a botot a hal be tudja rántani a vízbe.

Hagyományos kialakítású bottartó fej, mégis különleges!

Az úszós horgászat kellékei
Mind a rakós botos horgászoknak, mind a matchbotos horgászoknak kínál a MATRIX professzionális kiegészítőket.

Pellet Waggler Impact
Vízközti horgászathoz készített, precíz kidolgozású, kosaras waggler úszó. A masszív, erős, vastag úszót úgy alakították ki, hogy az aljára szerelt etetőkosárral olyan, mint egy önsúlyos úszó. Ennek köszönhetően már önmagában is beáll, ám a kosarat etetőanyaggal megtömve merül be teljesen. Az úszó alatt elhelyezett etetőkosárba a szokásos módon bekevert method etetőanyagot vagy horogpasztát kell tölteni. A csalit – elsősorban pelletet – vízközt kell felkínálni. A kosárból kioldódó finomszemcsés etetőanyag az úszó alá csábítja a halakat, a folyamatosan lehulló szemcsék hatására pedig még vízközé is feljönnek, a vízközt felkínált csalit pedig mohón bekapják. Ez az úszó nyáron, hőségben működik igazán. Olyan helyen érdemes használni, ahol elég mély víz és kellő mennyiségű hal van. Többféle alakú és típusú Matrix pellet waggler érhető el a kínálatunkban:

  • Pellet Waggler Impact Bag Medium 10 g
  • Pellet Waggler Impact Bag Large 15 g
 

Pellet Waggler MATRIX kiadásban

Pellet Waggler Impact Baging

Arra az esetre, ha egészen a vízfelszínen van a hal!

Etetőcsésze szett
A rakós botos horgászat hatékony és pontos etetési módszere a „csészézés”, aminek eszköze az etetőcsésze, amelyet egy erősített etető top szettre kell rögzíteni. Ebben a csomagban két különböző méretű csésze található, továbbá az a csavaros adapter, amellyel a top szettre lehet rögzíteni az eszközt. A csésze lapos aljának és finoman ívelt alsó peremének köszönhetően beöntéskor halkan és gyorsan lehet üríteni a tartalmát.

Etetőcsésze, a precíz, és pontos horgászat záloga!

Rugalmas etetőcsésze készlet
Rakós botos horgászatkor nemcsak külön, az úgy nevezett „csészés top szettel” lehet etetni, hanem vannak kisméretű, spiccre szerelhető csészék, amelyekkel közvetlenül az úszónk köré tudjuk szórni a csalogatóanyagokat. Ez a Matrix modell lágy anyagának köszönhetően univerzálisan felhelyezhető a rakós botokra azok sérülése nélkül. A cserélhető fedelekkel lehet szabályozni, milyen gyorsan hulljon ki a csészéből a csali, így az etetés ütemét is be lehet állítani. Ez a csomag három méretet tartalmaz, így a halak mennyiségétől és azok igényétől függően tudjuk változatni a csalogatóanyag bejuttatásának ütemét. Ideális csontkukachoz és mikropelletekhez. A lágy anyagú csészék 2,75 mm spiccátmérőtől helyezhetők fel. 3 méret található a készletben.

Rugalmas etetőcsésze készlet, mellyel horgászat közben folyamatosan etethetünk
A változó „lyukbőségű” fedelekkel az etetés üteme is variálható
Remek kis készlet, a margin botos horgászok kedvence

Dacron Connector nagy – piros
Ezeket a Dacron csatlakozókat kifejezetten úgy alakították ki, hogy egyenes kapcsolatot biztosítsanak a rugalmas gumizás és a főzsinór (zászló) között. A Dacron eltartja szerelékünket a top szett hegyétől, így minimálisra csökkenti a betolás közben keletkező gubanc lehetőségét.

Dacron Connector nagy – piros

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.