MATRIX versenyláda és kiegészítők a Haldorádó kínálatában

A horgászat sikere nagyban függ attól, hogy mennyire praktikus, illetve kényelmes az az eszköz, amin helyet foglalunk. Sokan nem tulajdonítanak ennek nagy szerepet, pedig az aktív horgászatnál, pláne versenyen, nagy jelentősége van annak, mennyi időt vesznek igénybe a már begyakorolt, motorikus mozdulatok. Versenyen pedig az idő a legnagyobb ellenfél! Annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő horgászállás kiegészítőket, a MATRIX széles kínálata immár elérhető áruházunkban is.

A stabil horgászállás alapja egy megfelelő horgászfotel vagy horgászláda. Lássuk, mit kínál ezen a téren a Mátrix!

Horgászláda, fotel
Ethos Pro Feeder Fotel
Feeder- és matchbotos horgászok számára kifejlesztett ülőke, amely könnyű alumínium/acél felépítésű. Alacsony háttámlája kényelmes, ugyanakkor nem akadályozza a bedobást és a mozgást. 25 mm-es alumínium lábak vannak elöl és hátul, melyekre a Snag-Free kiegészítők tökéletesen passzolnak. Az egyszerű szállítás érdekében összecsukható és vállpánttal van ellétva. Mindössze 4,9 kg! Külső anyaga 100% poliészter, míg az ülőfelület poliuretánból készült.

Ethos Pro Feeder Fotel
Az extra szélesre nyitható lábakkal nagyon stabil ez a fotel, viszont nagyon kicsire lehet összecsukni, emiatt kompakt is

Ethos Pro Feeder Fotel Deluxe
Feeder- és matchbotos horgászok számára kifejlesztett ülőke, amely könnyű alumínium/acél felépítésű. Háttámlája kényelmes, ugyanakkor nem akadályozza a bedobást és a mozgást. 25 mm-es alumínium lábak vannak elöl és hátul, melyekre a Snag-Free kiegészítők tökéletesen passzolnak. Az egyszerű szállítás érdekében összecsukható és vállpánttal van ellátva. Külső anyaga 100% poliészter, míg az ülőfelület poliuretánból készült.

Ethos Pro Feeder Fotel Deluxe
Rendkívül stabil ez a fotel is!
Széles és magas háttámlája nagyon kényelmessé teszi ezt a fotelt

Super Box S36 Blue
Professzionális versenyláda a MATRIX-tól! A nagy átmérőjű, 36 mm-es lábak 25 mm-es teleszkópos belsővel rendkívüli stabilitást biztosítanak. Alumínium vázra épült láda, tehát nagyon könnyű, mégis erős. Párnázott vállpántja kényelmes, ami szállításkor nagyon hasznos. A lábtartó és a fiókos rekeszek között nagyméretű tároló található. A láda ülőfelülete a beépített vízmértékkel tökéletesen vízszintbe helyezhető, így hosszabb versenyek során is kényelmes marad, a stabil lábtartó pedig gondoskodik arról, hogy idővel ne rogyjon meg a láda eleje sem. Nagy átmérőjű forgó sártalpakkal készült, így bármilyen talajon megáll. A lábtartó a keret alá csúsztatható, így kisebb helyet foglal szállításkor. Annak érdekében, hogy a lehető legpraktikusabban lehessen a ládát adapterekkel ellátni, az összes láb menetes véggel van ellátva. Alaptartozékok: 1 x mély fiókos egység, 2 x 30 mm tároló egység.

Super Box S36 Blue
Széles és kényelmes az ülőfelület
Nemcsak praktikus, de nagyon esztétikus is ez a láda

Ezek az ülőalkalmatosságok akár versenyszerű, akár hétköznapi horgászatokhoz ideálisak, ám önmagukban csupán kényelmesek. Az igazi praktikumot azzal lehet elérni, ha olyan kiegészítőkel szereljük fel ládánkat, székünket, amely a mi stílusunkhoz a legjobban illik. A következőkben olyan adapterek, kiegészítők láthatóak, amelyek a bemutatott ülőalkalmatosságok mindegyikéhez kompatibilisek.

Kiegészítők
A kiegészítők a jobb áttekinthetőség miatt csoportosítva kerülnek bemutatásra, hiszen nem mindegy, hogy mit mivel próbálunk meg összerakni, és más adapterek szükségesek rakós botos, vagy feederbotos technikához.
Etetőtálca
3D Oldaltálca árnyékolóval
Nagyméretű, praktikus fedéllel rendelkező oldaltálca, a Fox Matrix palettájáról! Horgászládákhoz és fotelekhez egyaránt csatlakoztatható. Egy ponton rögzül az ülőalkalmatosságunk lábához, valamint az extra stabilitás érdekében 2 db külön teleszkópos lábbal a talajhoz. A lábak végére extra széles billenő tappancsokat szereltek, ami garantáltan nem süpped bele a laza szerkezetű talajba sem, így mindig az adott körülményekhez igazítható a tálca pozíciója. Az alumínium tálca felületének teljes része perforált. A ráhelyezhető (100% poliészter) árnyékoló ernyő megvédi a tálcára helyezett csalikat, etetőanyagokat a napsütéstől vagy esőtől. A tálca mérete: 50 x 55 cm. A kék ernyőn és a tálcán elegáns „Matrix” logó kapott helyet.

3D Oldaltálca árnyékolóval

3D Oldaltálca Fedeles
E tartozékon is 3D rögzítések vannak mindenhol, ezáltal kompatibilis a 30 és 36 mm-es lábakkal is, emellett két 25 mm-es támasztólábbal is rendelkezik. Az állítható fedél bármely helyzetben reteszelhető, így tökéletesen megvédi a csalikat az esőtől és napsütéstől. Az összecsukható „szövetalap” kompakt tárolást tesz lehetővé. Strapabíró, vízálló anyagból készült, így az igazán extrém időjárási körülmények közepette is megállja a helyét. 6 db nagyméretű csalis tégely tárolására alkalmas (1,87 liter). A tálca mérete: 56 x 40 cm.

3D Oldaltálca Fedeles

Feeder bottartó kar
3D Feeder kar
A Fox Matrix 3D praktikus kiegészítői között kerül forgalomba ez a masszív feeder kar, melyet a biztos, stabil tartás érdekében tervezett a gyártó! Gyorszáras csavarjai segítségével könnyedén állítható a számunkra épp ideális pozícióba, széles határok között rögzíthető. Minőségi termék, amit hosszú távú használatra készítettek. Szabvány menetes, így bármilyen bottartó fejet vagy kereszttartót lehet rá rögzíteni. 25/30 mm-es csatlakozási méretekkel rendelkezik. Kapható fix és teleszkópos változatban is. A teleszkópos modell mérete 82-135 cm között állítható.

3D Feeder kar

Mega Feeder Arm
A Matrix kiemelkedően magas minőségű kiegészítőinek egyike a Mega Feeder kar. Gondos tervezés, strapabíró kivitelezés, erős anyag és praktikus megoldások jellemzik a terméket, ami bármilyen moduláris versenyláda vagy kompatibilis horgászfotel remek tartozéka lehet. A karhoz járó betétgyűrűknek köszönhetően 25, 30 és 36 mm-es kerek lábakon egyaránt dupla rögzítési ponton fixálhatjuk. Felfogatása miatt garantáltan nem fogja sérteni a lábak felületét, illetve speciális gyorszárak segítségével kalibrálhatjuk a kar dőlésszögét és hosszát is. Az eszköz teljes kihúzott hozza 2 méter (!), mellyel ideális megoldást kínál hosszú feederbotok stabil tárolásához álló- és folyóvízen egységesen. A bottartó segítségével a botot akár a víz fölé is kitolhatjuk, illetve meredek partoldalon is hálás kiegészítője horgászállásunknak. Méret: 116-200 cm.

Mega Feeder Arm

Univerzális karok
3D Biztonsági kar rövid
Ez az EVA bevonatos bottartó adapter biztonságosan tartja botunkat úgy, hogy felülete nem engedi, hogy sérüljön vagy elmozduljon. Bármely pozícióba forgatható, mert beépített csavaros menettel van ellátva. Versenyládákhoz és különböző horgászszékekhez ajánljuk, főleg hátsó bottartónak ideális. Mérete 24 cm.

3D Biztonsági kar rövid

3D Biztonsági kar 2F
Ez a Matrix 3D kiegészítő kar stabilan és biztonságosan tartja a botunkat. Kialakítsa univerzális rögzítést tesz lehetővé, bordázott EVA bevonatos felülete pedig nem engedi, hogy sérüljön vagy elmozduljon a bot vagy száknyél. Nagy előnye, hogy bármely pozícióba forgatható. 2 db beépített csavaros menettel rendelkezik. Ideális választás lehet feederezésnél hátsó bottartónak, de akár a merítő nyelet is rátehetjük, így mindig kéznél lesz. A rövid változat hossza 24 cm, míg a hosszú teljes szélessége: 41 cm.

3D Biztonsági kar 2F rövid
3D Biztonsági kar 2F hosszú

3D Hajlított Kar
Ez a 90 fokos kar, más néven „pipa”, tökéletesen alkalmas olyan kiegészítőkhöz, amelyeket függőleges helyzetben kell elhelyezni, például bottartó fejhez, rakós bottartó hálóhoz, vagy akár top szett tartóhoz. Ideális lehet hátsó bottartónak is. Az új Matrix 3D Seatbox tartozékai kivehető betétekkel rendelkeznek, amelyek ragyogó sokoldalúságot biztosítanak, mivel minden népszerű ládára felszerelhetőek, legyen szó 25 mm, 30 mm, vagy 36 mm átmérőjű lábról. Kapható rövid és hosszú kivitelben is.

3D Hajlított Kar

3D száktartó adapter hosszú
Ez az eszköz egy 30 cm hosszú száktartó adapter, amely 25-ös, 30-as és 36-os hengeres lábra egyaránt használható, ugyanis a hozzá tartozó betétgyűrűkkel állítani lehet a befogadó lyuk méretét. Szabvány menetes, így bármilyen versenyszákhoz passzol. Praktikus segédeszköz versenyládákhoz vagy horgászszékekhez.

3D száktartó adapter hosszú

3D Bottartó EVA
Versenyládára szerelhető különleges bottartó. Nem a megszokott félköríves modell, hanem csak kicsit ívelt. Ideális match-, illetve feederbotos horgászathoz. EVA bevonattal van ellátva, csúszásmentes a felülete, így stabilan tartja meg a botot. Puha anyagának köszönhetően nem tesz kárt a legvékonyabb karbon bottestben sem.

3D Bottartó EVA

Rakós botos horgászat kiegészítői
Rakós bot tartó háló
A rakós bot tartó háló egy olyan ládára szerelhető adapter, amely biztonságosan megtartja a botunkat addig, míg a top szettel fárasztunk, vagy épp csalizunk. Ebben a pozícióban a hosszú bot hátsó része a görgőn, görgőkön nyugszik, az első része pedig – ahonnan bontottuk a top szettet – ebbe a hálóba kerül. Így stabilan áll a bot, a szél sem tudja kikapni azt a helyéről. A gyors bontás-toldás miatt egyetlen gyors mozdulattal kivitelezhető a bottag behelyezése és kivétele.

Rakós bot tartó háló

3D Pole Support
EVA bevonattal rendelkező első rakós bot tartó. 25-ös, 30-as és 36-os hengeres lábra egyaránt használható a hozzá tartozó betétgyűrűkkel. E kiegészítő segítségével igazán könnyű megtartani a hosszú botot, és megfelelően beállítva nagy segítségünkre lehet a stabil csalivezetésben. Puha anyaga nem sérti a bottestet, csúszásmentes kialakítása miatt még kisebb szélben is stabilan tartja a rakós botot.

Top Set tartó adapter
Ezt a kiegészítő tartó rendszert bármelyik végénél csatlakoztathatjuk versenyládánk vagy fotelünk lábához. Praktikus, gyorszáras csavarjai segítségével ráadásul ezt pillanatok alatt könnyedén megtehetjük. Alapvetően top szettek tárolásához tervezte a Fox Matrix, de tökéletesen hasznát vehetjük tartalék botok, spiccbotok vagy pl. a merítő szák tárolásánál is, a lényeg, hogy minden kéznél lesz, amire szükségünk lehet! 7 db tulipán alakú tartóval kerül forgalomba. Ezek a tulipán formájú tartók nagyon stabilan, mégis kíméletesen fogják a sérülékeny top szetteket. E tartó használatával garantált, hogy még az erősebb szél sem tudja azokat felkapni és esetlegesen kárt okozni.

Top Set tartó adapter

3D Bottartó oldalsó
Versenyládákhoz alkalmazható, EVA anyaggal bevont oldalsó bottartó villa, amely akár etetés, akár „letett” botos horgászat során is biztonságosan tartja a rakós botot. Nagyon puha anyaga nem karcolja össze a nyéltagot, és mivel csúszásmentes, stabilan rögzíti azt. Darabonként vásárolható termék, érdemes tehát párban beszerezni!

3D Bottartó oldalsó

Pole & Net bottartó fej
Ez a bottartó fej rakós botos horgászatnál használatos a leggyakrabban. Nagy átmérőjű, így a szélesebb nyéltag is kényelmesen fekszik bele, miközben a puha belső része meggátolja, hogy a bot bármilyen sérülést szenvedjen. Csúszásmentes, így a nehezebb botok sem fognak előrefelé kicsúszni belőle. Csavaros menete szabvány méret, bármilyen adapterre rögzíthető. Ez a fej rakós botok mellett alkalmazható feederbotokhoz is hátsó bottartónak.

Pole & Net bottartó fej
Kommentek
Kapcsolódó írások
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: