Neked vannak allergiás panaszaid?

Ha a címben szereplő kérdésre a válasz egyértelmű NEM!, akkor kérlek, ne olvass tovább! Ha viszont a „talán”, vagy az egyértelmű „igen” a válaszod, akkor bizony Te is a sorstársaim közé tartozol. Senki sem szeret a gyengeségeiről, betegségeiről beszélni, főleg nem egy horgászoldalon… Miközben lehet, hogy neked is van egy bevált gyógyszered vagy természetes gyógymódod, amellyel sok emberen tudnál segíteni. Most bemutatom azt, amely nekem már bizonyított!

Tudom jól, hogy velem együtt nagyon sokan küzdenek allergiás panaszokkal, főként a tavaszi és őszi időszakban. A kellemetlen tünetek a tüsszögés, az orrfolyás, a szem- és orrviszketés nagyon megkeseríti az ember életét és szinte lehetetlenné teszi kedvenc hobbink, a horgászat aktív gyakorlását. Biztosra veszem, hogy hozzám hasonló módon sokan sokféle „csodaszert” vagy gyógyszert kipróbáltak már, amely vagy hatott, vagy nem. Nyár végén kaptam egyik barátomtól egy kis tégelyt, amelyen ez olvasható: Pollen & Allergen STOP. Azóta tulajdonképpen folyamatosan használom. Az allergiás tüneteket és azok kellemetlen hatásait már az első néhány használat után jelentősen csökkentette.

Alapos ember lévén kíváncsi voltam rá, hogy ki áll e nagyszerű termék mögött, és mitől is működik? Örömmel mutatom be Zámbory Károlyt, aki e termék és számos más védett termék feltalálója, fejlesztője. Károly, megkérlek, mutasd be nekünk ezt a készítményt!

A Pollen & Allergen STOP már 8 éve bizonyítja hatékonyságát az allergiás panaszokkal küzdő betegek legnagyobb örömére. Sokan azonban még nem is hallottak róla, pedig végre egy MAGYAR TERMÉK, amely sok emberen próbál segíteni!

„Sokan arra kíváncsiak, miben is különbözik az általam kifejlesztett termék a többi allergiát kezelő „hasonló” készítménytől. Megpróbálom röviden összefoglalni szakmai szemszögből.

Szokás mondani, hogy a pudig próbája az evés!

Több alkalommal szerveztünk allergiában szenvedőknek összejövetelt. Legutoljára 2011. szeptember 24-én. A parlagfű, kender, csalánfélék pollenjeire allergiás embereket hívtunk meg egy olyan mezőre sétálni, ahol a pollenkoncentráció az átlagos hétszerese volt! A jelentkezők orrát bekentük, majd elindultunk sétálni a mezőre, közben beszélgettünk. A sétánkat dokumentáltuk fotókkal, filmekkel, ami nagy sajtóvisszhangot váltott ki, nem csak idehaza. A séta után született az a szlogen: „Megúsztuk tüsszentés nélkül…!” Ilyen „drasztikus” demonstrációt nem sokan mertek bevállalni eddig a világon! Ilyen terméktesztet a továbbiakban is fogunk szervezni a nagy nyilvánosság részére. Gyógyszergyárak, termékfejlesztők és feltalálók közül sokan eljutottak odáig, hogy „pollencsapdát” képezzenek termékeikkel az orrban. Teszik ezt védőkrémmel, szűrőkkel és más kontakt védőfelülettel. Véleményem szerint ez hatásos is lehet egy bizonyos pollenkoncentrációig. A kutatások során sokan felismerték, hogy az orrnyálkahártyát fertőtleníteni kell, és a rajta keletkezett „sebeket” be kell gyógyítani. Ez is jó dolog, bár személyes véleményem és tapasztalatom az (más termékeket nem megbántani akarok), hogy a só, nem biztos, hogy erre a legalkalmasabb. A mi termékünk „orrnyálkahártya-barát” a pH-t tekintve is. A Pollen & Allergen Stop terméket úgy alkottam meg, hogy komplex megoldást nyújt. A termék viaszos krém jellege létrehoz egy kontakt felületet az orr nyálkahártyáján, mint egy hagyományos „pollencsapda”. Ezen túlmenően viszont felszívódó gyógynövénykivonatot tartalmaz. A gyógynövények oldata olyan koncentrációban került a termékbe, hogy az nem vált ki allergizáló hatást. Mi a gyógynövényekkel és további 6 növény természetes olajával értük el azt, hogy a sérült orrnyálkahártyát fertőtlenítsük, a megduzzadt nyálkahártya pórusait pedig összehúzzuk. A gyógynövények oldataival nem avatkozunk bele drasztikusan a szervezet védekezésébe!

A kis tégely 1-2 hónapra elegendő mennyiségű orr-balzsamot tartalmaz

Fontos kiemelni:

A termék összetételében 0,2% ! az ÖSSZES tartósítószer és avasodást gátló mesterséges anyag. Ez a kis mennyiség nem vált ki allergiás reakciót és a megengedett egészségügyi határértéknek is csupán a töredéke!

A legfontosabb, amitől a termék egyedivé vált, az a felfedezés, hogy a felszívódó adalékanyagok között olyan gyógynövényoldat is van, ami katalizátorként viselkedik. Ezáltal az immunrendszer a pollenekre, allergénekre nem ad eltúlzott válaszreakciót, így nem indul be drasztikusan az immunrendszer hisztamin termelése! Tehát nincs szükség antihisztamin tartalmú szerekre.

Pollen & Allergen STOP legfőbb jellemzői:

 • nem tartalmaz antibiotikumot vagy antihisztamint
 • nem okoz függőséget
 • nem tapasztaltunk mellékhatást és ez nem is várható a továbbiakban sem
 • nem okoz álmosságot, fáradtságot, levertséget
 • a polleneken kívül ugyanolyan hatásos a szállóporra, poratkára és állati eredetű szőrökre és tollakra is
 • külsős kutatók felmérése alapján vírusos időszakban (késő ősszel, télen, kora tavasszal) a termékhasználók körében a megbetegedések száma a fele volt azokhoz képest, mint a nem használók esetében
 • 6 év alatti gyerekek és várandós kismamák, illetve szoptató kismamák is használják termékeinket
 • más gyógyszerrel együtt is alkalmazható

Megdöbbentő volt számunkra, és nagy öröm is, hogy a terméket élsportolókon végzett független vizsgálat a következőt állapította meg: Az allergiában nem szenvedő felhasználóknál a Pollen & Allergen Stop, 35-40%-ban nyugtatta a vegetatív (auto) idegrendszert. A termékkel nyugodtabb az alvás, reggel kipihentebben ébred az ember. A felhasználó szinte relaxál!

A termék feltalálójával, Zámbory Károllyal ősszel személyesen is megismerkedtem. Kevesen tudják, hogy nagyszerű horgász, így közös hobbink is összeköt. Azonban a készítményét addig nem propagáltam, amíg (több hónap használat után) saját magam bizonyosodtam meg róla, hogy hatásos!

A termék használatáról

 • Javasoljuk, hogy a pollenre érzékenyek az aktuális pollen megjelenése előtt, már 2-3 héttel, kezdjék el (orrfújás után) az orr belső felületét kenni a készítménnyel naponta háromszor. Ébredés után, napközben és lefekvés előtt.
 • Magas pollenkoncentráció idején naponta 4-5 alkalommal ajánlott használni. Felkelést követően, lefekvés előtt, és napközben 2-3 esetben (3-4 óránként).

Amit még jó tudni!

 • Pollen & Allergen Stop olyan készítmény, mely nem az allergia okozta helyi tüneteket kezeli, hanem magát a kiváltó okot gátolja vagy szünteti meg!
 • Az allergiás betegeken elvégzett tesztek 78-96% közötti javulást mutattak, vagy enyhülést hoztak.
 • A Pollen & Allergen Stop orrnyálkahártya ápoló készítmény (orr-balzsam) „gyógynövény kozmetikum”.

Aki még részletesebben szeretne olvasni a készítményről, az allergiáról az kattintson a letölthető pdf dokumentumra.

Köszönöm, Károly a részletes felvilágosítást!

A kisfilmben részletesen bemutatjuk a készítményt és megismerhetitek a feltalálót, Zámbory Károlyt.

Fontosnak tarom megemlíteni, hogy azért most láthatjátok ezt az írást és filmet, mert a készítményt saját magamon teszteltem. Csak olyan termékhez adom a nevem, amelyről meggyőződtem, hogy jó, amely garantáltan hatásos! A Pollen & Allergen Stop engem meggyőzött, sőt a családom minden tagja használja, most is! Próbáld ki Te is és írd le személyes tapasztalataidat!

Írta: Döme Gábor
Fotók: Zámbory Károly
Videó: Takács Péter

Kommentek
Kapcsolódó termékek
STOP - Pollen & Allergen
3.990 Ft
3.390 Ft
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: