PAKOLE gázkészülékek az áruházunk kínálatában

PAKOLE gázkészülékek az áruházunk kínálatában

Folyamatosan igyekszünk áruházunk kínálatát olyan praktikus újdonságokkal bővíteni, melyek szezonálisan nemcsak közvetlenül a horgászathoz köthetőek, hanem az ahhoz kapcsolódó vízparti tartózkodást, illetve komfortérzetet hivatottak segíteni. Sőt, esetenként igen jó hasznukat vehetjük bármely más szabadtéri tevékenység, pl. kirándulások alkalmával is. Tökéletes példa erre az új típusú gázkészülékeink, valamint hősugárzóink csoportja. Az alábbi írásban részletesen megismerkedhettek ezekkel az eszközökkel.

PAKOLE Gázrezsó két égős
A Calore gázrezsó 2 égőfejes, égésbiztosítóval ellátott asztali gázfőző. Égőfejei különböző méretűek, a bal oldali 2,2 kW, a jobb oldali pedig 1,2 kW teljesítményű. Az égőfejek közti távolság 335 mm. Az ergonomikus vezérlőgomb segítségével az égőfejek szabályozhatóak, ami elősegíti a pontos lángbeállítást. Egyszerűen, könnyen és biztonságosan kezelhető. Teljesítménye szabályozható. Égésbiztosítással felszerelt! A készülék kis súlya miatt könnyedén szállítható. A rezsó kültéren, kisebb mennyiségű ételek főzésére, sütésére alkalmas, így kiválóan használható, pl. kempingezőknek, túrázóknak, horgászoknak, vadászoknak. Minimum 100 mm átmérőjű edények helyezhetőek rá. PB-gázzal működik, tehát használható a normál 11,5 kg-os háztartási palackról is.
Kis gázfogyasztású égőfejek: 131 gramm/óra, 80 mm átmérő.
A készüléket nyomáscsökkentő nélkül szállítjuk! Működtetése 30 mbar-os nyomásszabályozóval történhet.
Méret: 58 x 33 x 9 cm

Íme, a Calore gázrezsó, egy 2 égőfejes, égésbiztosítóval ellátott asztali gázfőző!
Praktikus, könnyen szállítható, mobilis készülék
Égőfejei különböző méretűek, a bal oldali 2,2 kW, a jobb oldali pedig 1,2 kW teljesítményű

PAKOLE Kerámialapos főző és fűtő készülék
A műanyagházas gázfőző egyégős kivitelben készült. Az ergonomikus vezérlőgomb használatával pontosan beállítható a kívánt teljesítmény. Az égő kerámiabetétes, a szélvédő anyaga rozsdamentes acél. 190 g-os gázpatronnal működik, amely egyszerűen és könnyen cserélhető. Picike, kevés helyet foglal, könnyű, egyszerű és még jól is néz ki.
A hagyományos eldobható palackos gázfőzőkhöz képest a kerámiasugárzó sokkal takarékosabban bánik a gázzal, ugyanakkor sok hőt ad le. Horgászfűtésnek is kiváló! Jól jön a szabadban üldögélés közben is, mert használható kézmelegítőnek, vagy közel rakva a kempingszékhez jóleső meleget áraszt.
A hőt nem viszi el annyira a szél, mert a kerámialap nem lánggal ég, hanem izzik, tehát sugározza a hőt. Persze a tűzveszélyre azért vigyázni kell, mert elég forró tud lenni.
A kerámia sugárzónak köszönhetően eloltani sem tudja a szél a lángot.
Két kiegészítő tartozék van a dobozban.
Edénytartó:
Ezt felpattintva kapunk egy kemping gázfőzőt, amelyre még nagyobb edényeket is simán rátehetünk. Remekül lehet rajta az ételeket melegíteni és főzőcskézni is.
Grillserpenyő:
Az edénytartóra rátéve kapunk egy mini grillsütőt, és lehet sütögetni húst vagy a köretet, de mást is. Mivel bordázott, a hússzeletek nem tapadnak le, és még jobban is sülnek.
A készülékhez nem jár gázpalack!

Kettő az egyben, kerámialapos főző és fűtő készülék
Kisebb méretű eszköz, szinte bárhol elfér
A fűtő fejen kívül két kiegészítő tartozék is jár hozzá, egy edénytartó, valamint egy grillserpenyő
Maga a készülék kifejezetten tetszetős megjelenésű és nagyon praktikus
A mini grillsütőn kiválóan lehet sütögetni húst vagy a köretet, de mást is
Az ergonomikus vezérlőgomb használatával pontosan beállítható a kívánt teljesítmény
A gázpalackot az alján lehet belecsavarni

PAKOLE Gázfőző
Piezoelektromos gyújtás nélküli, műanyag házas gázfőző (gázrezsó), egyégős kivitelben készült. Az ergonomikus vezérlőgomb használatával pontosan beállítható a kívánt lángerősség. Az égő és a szélvédő anyaga rozsdamentes acél. 190 g-os gázpatronnal működik, amely egyszerűen és könnyen cserélhető. A termék kis súlya elősegíti a biztonságos szállítást és kezelést. A készülék kisebb mennyiségű étel főzésére, sütésére alkalmas, így kiválóan használható kempingezéskor, túrázáskor, horgászatkor, vadászatkor.
A palack nem tartozék!
Méret: 14 x 20 cm

Piezoelektromos gyújtás nélküli, műanyag házas gázfőző (gázrezsó) egyégős kivitelben
A készülék kisebb mennyiségű étel főzésére, sütésére alkalmas, így kiválóan használható kempingezéskor, túrázáskor, horgászatkor, vadászatkor
Az égő és a szélvédő anyaga rozsdamentes acél
Az ergonomikus vezérlőgomb használatával pontosan beállítható a kívánt lángerősség
Szintén az alján lévő nyílásnál csavarható bele a gázpalack

PAKOLE Gáz infra hősugárzó 3,4 kW palackhoz
Nagyon jó minőségű, masszív, mobil infra hősugárzó! 3,4 kW-os teljesítményének és a kerámia infra sugárzó hőjének köszönhetően nagyon kellemes hőérzetet biztosít nagyobb felületen is.
Ez a PB palackra szerelhető hősugárzó remek sátorfűtés, vagy akár a szabadban is használható mobil hősugárzó teraszfűtés. A hőmérséklet fokozatmentesen és jól szabályozható, így takarékosan üzemeltethető.
Jó szolgálatot tesz bármikor, ha kültéri fűtésre van szükség: horgászáskor, téli sportokhoz melegedés céljára, csarnokokban, árusítóhelyeken vagy bármilyen szabadtéri tartózkodás esetén. A gáz infrasugárzó hője jól irányítható, így akár a hátunkra is irányíthatjuk, míg ülünk egy kempingszéken.
FIGYELEM!
A készülék használatához 30 mBar-os nyomáscsökkentő és PB gázpalack szükséges, melyek nem tartozékok. Ez a gázhősugárzó használható többféle gázpalackkal is, és a nyomáscsökkentők csatlakozása mindig a palackhoz kell, hogy igazodjon.
Az általánosan használt háztartási alumínium gázpalackra stabilan és nagyon egyszerűen, egy szárnyas anya segítségével szerszám nélkül rögzíthető, így a gázpalackkal együtt mozgatható.
A hősugárzó tömlővéggel van ellátva, így azt szabványos gáztömlővel lehet csatlakoztatni a gázpalackra szerelt reduktorhoz.
Ez a készülék kültéri hősugárzó. Amennyiben zárt térben használja, gondoskodni kell a légcseréről (részletek a használati utasításban).
Műszaki adatok:

  • Névleges teljesítmény: 3,4 kW
  • Energiahordozó gázfajta: propán-bután
  • Üzemi nyomás: 30 mbar
  • Fogyasztás: kb. 0,3 kg / óra
  • A kerámia rács legnagyobb üzemi hőmérséklete: 860 ˚C)
  • A készülék önsúlya: 2 kg
 

Nagyon jó minőségű, masszív, mobil infra hősugárzó!
Kiváló szolgálatot tesz bármikor, ha kültéri fűtésre van szükség
Ez a PB palackra szerelhető hősugárzó remek sátorfűtés, vagy akár a szabadban is használható mobil hősugárzó teraszfűtés
A hőmérséklet fokozatmentesen és jól szabályozható, így takarékosan üzemeltethető

PAKOLE Nyomásszabályozó szett
A „nyomásszabályozó szett 29 mbar, 1 m” tartalmazza a nyomáscsökkentőt, az 1 m hosszú gázcsövet és a 2 db szorítóbilincset. A nyomásszabályozó a háztartási palackba töltött PB-gáz nyomását csökkenti le 29 mbar kimeneti nyomásértékre. A nyomásszabályozó készlet a háztartás és az ipar számos területén használt gázfogyasztó készüléket köti össze a PB-gáz palackkal. A gázcső belső átmérője 9 mm, külső átmérője 15 mm.

A nyomásszabályozó a háztartási palackba töltött PB-gáz nyomását csökkenti le 29 mbar kimeneti nyomásértékre. A nyomásszabályozó készlet a háztartás és az ipar számos területén használt gázfogyasztó készüléket köti össze a PB-gáz palackkal
A „nyomásszabályozó szett 29 mbar, 1 m” tartalmazza a nyomáscsökkentőt, az 1 m hosszú gázcsövet…
… valamint a 2 db szorítóbilincset

Haldorádó Team

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.