Praktikus tároló dobozok pontyhorgászoknak

Praktikus tároló dobozok pontyhorgászoknak

Apróbb-nagyobb horgászeszközeink rendezett és áttekinthető tárolása elképzelhetetlen kifejezetten erre a célra gyártott műanyag dobozok nélkül. Az Energofish Kft. kínálatában található Fishing Box termékek minden elvárásnak megfelelnek. Ebben az írásban a pontyhorgászoknak kínált legnépszerűbb tároló dobozokat kívánjuk bemutatni.

A Fishing Box név ismerős lehet minden horgász számára. A világszerte ismert és elismert olasz horgászdoboz készítő cég sikere a folyamatos innovációban és a praktikusság fejlesztésében rejlik, így nem kérdés, hogy minden egyes termékük minőséget képvisel.

Most a pontyhorgászok számára mutatunk be néhány dobozt és ládát.

Cantilever 3

Ez a doboz már más jellegű, mint az előbb bemutatott modell. A régi, hagyományos horgászládákon található megoldással oldották meg a benne található műanyag tálcák jó hozzáférhetőségét és a szállításnál előnyös kompakt elrendezést. A dobozt kinyitva 2-2 hosszúkás, jobbra és balra nyitható rekeszt találunk, amikbe ólmokat, etetőkosarakat és mindenféle aprócikket rakhatunk. Az összes rekeszt elhúzva férhetünk hozzá az alsó, mély fachhoz, amibe már nagyobb dolgokat is pakolhatunk, mint például tartalék orsó vagy akár etetőanyag. De ez még nem minden! A doboz tetején két kisebb mélyedés található, melyekbe a legszükségesebb dolgokat - pl. a fűzőtűt vagy akár a csali egy részét - tehetjük a horgászat alatt. A hosszú élettartamra a rajta található erős csatok és a masszív, gumírozott fogórész a garancia! Mérete: 42 x 30 x 24 cm.

Azoknak lehet jó választás ez a doboz, akik a kisebb-nagyobb kiegészítőket egy helyen szeretnék tárolni.

Mindenhez könnyen és gyorsan lehet hozzáférni

Magnum Plus doboz

Ez már egy komolyabb horgászláda. A felnyíló tető felső része is tartalmaz rekeszeket, amelyet átlátszó, könnyedén felnyitható vízhatlan műanyag fedél takar. Ebbe a maximum 7 rekeszre osztható részbe a leggyakrabban használt aprócikkeket (kapásjelzők, horogszabadító, kis ólomkészlet) célszerű elhelyezni, hiszen ezekhez itt a láda felnyitása nélkül is hozzáférhetünk. A fedelet felnyitva egy különálló, hordozófüllel rendelkező, önállóan is használható dobozt találunk, melynek mérete: 46 x 23 x 9 cm. Ez 1 nagy és 5 kisebb rekesszel rendelkezik. E doboz alatt egy nagy rekesz lapul. Ide a darabosabb, nagyobb helyet elfoglaló kellékeket pakolhatjuk. Ez a rekesz 42 x 20 x 15 cm-es. A láda teljes mérete 46 x 26 x 33 cm.

Ez a láda praktikus, nagy, és azt is mondhatnánk, hogy a láda megvásárlásával ajándékba kap egy kisebb méretű dobozt.

A ládában egy kivehető, külön is használható doboz található
A legfontosabb apróságokat ide tehetjük

K2 Dobozos nagyláda

Ez a doboz a Fishing Box legnagyobb doboza. Az extra kivitelű műanyag nagyláda átlátszó előlapját lenyitva 7 db kisebb-nagyobb fedeles doboz kerül elő. Ezekből 4 db 29 x 23 x 6 cm-es. Mindegyikben 21 kisebb-nagyobb rekesz található. A 2 db kisebb doboz mérete 16 x 23 x 6 cm, ezekben 10-10 rekesz van. A ládához még egy doboz tartozik, melynek mérete 16 x 23 x 12 cm - itt már nagyobb dolgok is tárolhatók. Ebben 1 nagy és 4 kisebb rekesz található. A láda felső, 50 x 25 x 8 cm-es része nem osztott. Itt etetőanyag és más, nagyobb kiterjedésű termék is elfér. Ez a láda minden kiegészítőt elnyel, amire a horgászat alatt szükség van, hiszen összesen 110 db kisebb-nagyobb rekesz található benne. E ládának köszönhetően végre minden kelléket rendezetten és áttekinthetően lehet tárolni. Külön dobozkában tárolhatjuk így a különböző horgászmódszerekhez a felszereléseket, kiegészítőket. A láda teljes mérete 52 x 32 x 43 cm.

Ez a láda azoknak lehet jó választás, akik az összes apróságot és kiegészítőt egy helyen szeretnék tárolni.

A ládában több különböző méretű doboz található
Ezek között 2 db kicsi…
… 1 db közepes…
… és 4 db nagyobb méretű doboz található

(X)
Haldorádó Team

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.