Prologic bakancsok horgászoknak

Prologic bakancsok horgászoknak

A horgász ruházata a megfelelő lábbelivel válik teljessé. Az ősz és a tél közeledtével három profi bakancsot szeretnénk figyelmetekbe ajánlani, hiszen nem mindegy, hogy mit visel az ember a lábán. Már-már közhelynek számít az a mondás, hogy a lábról fázik fel legkönnyebben az ember, de ha jobban belegondolunk, nagyon sok igazság van a régi mondásban. Hogy ez ne következhessen be, tekintsétek meg a Prologic bakancskínálatát!

A Prologic dán hátterű cég, és skandináv szemmel 3 évszakosnak, tavaszi-nyári-őszi bakancsnak tartják a sorozat pehelysúlyú tagját, a Feather Weight + bakancsot. Én azért megkockáztatok egy személyes véleményt. Hazai teleinken kevés olyan nap van, amikor komolyan aggódnom kellene ebben a bakancsban…

Feather Weight +

A skandináv kultúra azonban ellentmondást nem tűrően korrekt, maradjunk tehát a három évszaknál.

A Prologic Feather Weight + bakancs pehelysúlya mellett is igazi 3 évszakos bakancs

Az igen kényelmes, könnyített kivitelű lábbeli szemre is tetszetős. Ahogy a neve is mondja, pehelysúlyú, így a hosszabb cserkészés, cuccok táborhelyre hordása, vagy akár egy hegyvidéki kirándulás során sem a bakancs súlya miatt fárad el a lábunk.

A kis súlyt ellenpontozva megerősítették a nagy terhelésnek kitett részeket, hogy a bakancs ne veszítsen semmit strapabírásából, ez végül is nem divatholmi, bírnia kell a komoly igénybevételt. Kiválóan tartja a bokát, talpkiképzése az egyenetlen terepen is biztos haladást tesz lehetővé. Gyorsösszehúzós fűzése stabil és praktikus, a bevált high-tech lélegző Thinsulate bélés mindenkor meleg és száraz marad.

Polar Zone

A Polar Zone 4 évszakos bakancs

Az ugyancsak nagyon kényelmes Thermo-Armour 4 évszakos bakancsot, a Polar Zone-t arra tervezték, hogy megvívjunk benne az elemekkel, ha kell. Ez egy vérbeli bakancs, tartós, kopásálló anyagokból, megerősített terhelési pontokkal.

A Polar Zone bakancs mélyen bevarrt nyelvvel készül
Tökéletes varrások, illesztések jellemzik a Polar Zone-t

Igényes kidolgozású holmi ez is, elég a varrásokat, illesztéseket megnézni, még jobb felvenni. Mélyen bevarrt nyelve, Thinsulate bélése, széles, speciális mintázatú gumitalpa mind kényelmünket és előrehaladásunkat szolgálja, mindegy, milyen időben. Akár vadászok, horgászok vagy túrázók hordják majd, a Polar Zone a vizet kint, a meleget bent fogja tartani.

Vízálló a bakancs
Vastag talp védi a lábat a talaj felőli kihűléstől
Erősített gyorscsatlakozó a gyors és kényelmes felvételhez
Speciális mintázatú gumitalp
Vastag, erős cipőfűző

Grip Trek

A fent említett komoly bakancsok mellett a Prologic ugyanilyen minőségű túracipő változatait is piacra dobta mind magas szárú, mind félcipő kivitelben GRIP TREK néven.

Kiváló minőségű túracipő a GRIP TREK

Ezek a túracipők nem véletlenül Európa legkedveltebb modelljei. Maga a bakancs 8 helyen van megerősítve. A Prologic megvizsgálta, melyek azok a pontok, ahol a leghamarabb adják fel a bakancsok, és ezeken a helyeken extra figyelmet fordítottak az alapanyagokra, a varrástechnikára, hogy a lehető legjobb és legstrapabíróbb terméket adják a horgászaikra. Egy dologban biztosak lehetünk, aki a Grip Treket választja, nem fog csalódni.

Kiváló varrástechnikával készül a GRIP TREK is!
Vízálló kivitelben készül
A vastag bélés nemcsak melegen tartja a lábat, hanem a bokát is stabilizálja, ami létszükséglet a túrázás során
Vastag gumitalp található a Grip Trek túrabakancson

(X)
Prologic Team
Videó: Lanitex Kft.