Reiva újdonságok a Haldorádó kínálatában

Reiva újdonságok a Haldorádó kínálatában

A Reiva céltudatosan, édesvízi pergetéshez fejleszti termékeit, miközben próbálja a legnépszerűbb technikákat előtérbe helyezni és a szélsőséges módszereket mellőzni. Ezeket az eszközöket horgászok álmodják meg és horgászok is fejlesztik szem előtt tartva a gyakorlatiasságot és a kompromisszummentes használhatóságot. Kínálatában számos prémium kategóriás horgászeszköz található, melyek ár/érték arányban verhetetlenek. Ebben az írásban a Haldorádó kínálatában megtalálható Reiva termékeket mutatjuk be.

Reiva Stream 2000, 3000 és 4000

Az új REIVA orsók kifejezetten pergető horgászok számára készültek, a horgászmódszer igényeinek maximális figyelembevételével. Az újabb, modernebb dizájn mellett természetesen ez a széria magas műszaki jellemzőkkel is bír, amitől az egyik legjobb ár-érték arányú modellként tartják számon.
Elenyésző súlya mellett kiemelkedő a könnyített rotor és a soklamellás, fékbetétekkel készült precíz elsőfék rendszer, ami önmagában garantáltja a használati élményt és a hosszú élettartamot. 7+1 csapággyal van szerelve az orsó a tökéletesen sima futásért. Tűgörgős visszaforgás gátló rendszer és precíziós géppel esztergált bronz csiga emeli a műszaki tartalmat. A korrózióálló grafit ház rendkívül stabil, az alacsony súly ellenére. Könnyű, kellemes fogású EVA hajtókarfogantyú hosszú használat esetén sem válik kényelmetlenné.
A precíziós, S-CURVE dobemelő rendszer felelős a tökéletes zsinórprofilért amely a fonott zsinórókat is kitűnően kezeli. Az esztergált alumínium, 2 tónusú eloxált dob, és a nagy teherbírású, alumínium felkapó kar elnyűhetetlenné teszik ezt az orsót.

Tulajdonságok:
- 20-as, 30-as és 40-es méret
- csapágyszám: 7+1
- grafit orsóház
- alumínum dob
- precíziós elsőfék
- tűgörgős visszaforgás gátló rendszer
- kiegyensúlyozott rotor
- áttétel: 5.2:1
- zsinórtároló kapacitás: 0,18 mm / 100 m; 0,20 mm / 180 m és 0,20 mm / 300 m

Az új REIVA orsók kifejezetten pergető horgászok számára készültek, a horgászmódszer igényeinek maximális figyelembevételével
Elenyésző súlya mellett kiemelkedő a könnyített rotor és a soklamellás, fékbetétekkel készült precíz elsőfék rendszer, ami önmagában garantáltja a használati élményt és a hosszú élettartamot
Az újabb, modernebb dizájn mellett természetesen ez a széria magas műszaki jellemzőkkel is bír
A precíziós, S-CURVE dobemelő rendszer felelős a tökéletes zsinórprofilért amely a fonott zsinórókat is kitűnően kezeli

Reiva Pergető táska vízálló
Vízálló anyagból készült, kényelmes és praktikus pergető oldaltáska a Reiva-tól! A táskában található műanyag dobozkák remek megoldást nyújtanak az aprócikkek rendszerezésére. Nagyszerű megoldásokkal, és rekeszekkel van ellátva ez a táska, melyben így sokkal több minden tárolható. Elszeparált első zsebében az okmányoknak, mobiltelefonnak is van iztonságos, vízhatlan helye. A táska külső felületén található bújtatókba a létfontosságú eszközöket (halkiemelő, horogszabadító, fogó) lehet tenni, melyek jó, ha mindig kéznél vannak.

Vízálló anyagból készült, kényelmes és praktikus pergető oldaltáska a Reiva-tól, ráadás műcsalis dobozokkal!
Tudatos tervezés, igényes, minőségi kialaítás jellemzi
Nagyszerű megoldásokkal, és rekeszekkel van ellátva ez a táska, melyben így sokkal több minden tárolható

Reiva EVA pergető táska kicsi, közepes és nagy
A Reiva márka kínálata újabb igényes táskával bővült. A vízhatlan, EVA anyagból készült szerelékes táska jó társ lehet a vízparton és csónakban egyaránt. Ki ne ismerné milyen érzés, amikor drága felszerelésünk megázik, és napokba telik megszárítani, esetleg tönkre is mehet a nedvesség hatására. Ezzel a táskával ilyen gond nincs, ugyanis, ha a teteje cipzárral le van csukva, akkor kizárt, hogy beázzon. Ezért is ajánlott csónakos pecákhoz, ahol előfordulhat, hogy a táska véletlenül beleesik a vízbe. A fogantyúja erősített, csak úgy, mint a vállpántja. Mérete: 40x24x25 cm, 45x27x26 cm és 50x30x28 cm

Ez a vízhatlan, EVA anyagból készült szerelékes táska jó társ lehet a vízparton és csónakban egyaránt

Reiva Predator merítő 1,35 m
Teleszkópos merítőnyél és merítőfej szett pergető horgászoknak. A Reiva Predator szériájának tagja ez a közepes méretű, akár 5-8 kilós halak számára is tökéletesen alkalmas merítőfej, mely ebben az összeállításban egy praktikus teleszkópos nyél résszel kerül párba. Ha valaki nem külön merítő fejet keresett, hanem teljes összeállítást, szétszedhető rendszerrel, ne keressen tovább!
Teljes hossz: 1,35 m, Háló mérete: 50 x 43 cm

A Reiva Predator szériájának tagja ez a közepes méretű, akár 5-8 kilós halak számára is tökéletesen alkalmas merítőfej, mely ebben az összeállításban egy praktikus teleszkópos nyél résszel kerül párba

Reiva Seahawk
Az utazó botok egyre népszerűbbek a pergető horgászok köreiben. E többrészes botok lehetővé teszik, hogy helytakarékosan magunkkal vigyük őket utazásainkra. Könnyedén felvihető repülőgépre, bőröndbe is elhelyezhető. Az autónk csomagtartójában is tökéletesen elfér. A többrészes botok gyártástechnológiája annyit fejlődött, hogy optimális konstrukció esetén lehet olyan többrészes botot építeni, amely közel azonos akcióval bír, mint egy kétrészes. A korábban gyakran fellépő hiányosság, a tesztgörbe megtörése a csatlakozásoknál mára szinte teljes mértékig kiküszöbölhetővé vált.

Reiva Seahawk

A 210 MH változat tulajdonságai:
Hossz: 2,10 méter
Dobósúly: 10-30 gramm
Tagok száma: 5 db
Gyűrűk száma: 8 db
Gyűrű anyaga: SiC
Szállítási hossz: 47 cm
Súly: 123 gramm

A 240 MH változat tulajdonságai:
Hossz: 2,40 méter
Dobósúly: 10-30 gramm
Tagok száma: 5 db
Gyűrűk száma: 8 db
Gyűrű anyaga: SiC
Szállítási hossz: 53 cm
Súly: 141 gramm

Reiva Stream
Csúcsminőség megfizethető áron! Megérkezett a Reiva első pergető bot szériája! Gondos tervezés, magas szintű kivitelezés, első osztályú alkatrészek jellemzik. Széles méretválasztéka lehetővé teszi, hogy mindenféle méretű és fajú ragadozóhal horgászatához találjunk számunkra megfelelőt. A lágyabb változatok sügérezni, kősüllőzni, süllőzni, míg az erősebbek inkább balin- és csukapergetéshez ajánlottak.

Reiva Stream

A 210ML változat tulajdonságai:
Hossz (m): 2,1
Dobósúly: 5-25 gramm
Anyag: Karbon
Gyűrű típus: SiC
Nyélborítás: osztott nyél
Tagok száma (db): 2

A 210M változat tulajdonságai:
Hossz (m): 2,1
Dobósúly: 7-28 gramm
Anyag: Karbon
Gyűrű típus: SiC
Nyélborítás: osztott nyél
Tagok száma (db): 2

A 210MH változat tulajdonságai:
Hossz (m): 2,1
Dobósúly: 10-30 gramm
Anyag: Karbon
Gyűrű típus: SiC
Nyélborítás: osztott nyél
Tagok száma (db): 2

A 240H változat tulajdonságai:
Hossz (m): 2,4
Dobósúly: 12-35 gramm
Anyag: Karbon
Gyűrű típus: SiC
Nyélborítás: osztott nyél
Tagok száma (db): 2

A 240XH változat tulajdonságai:
Hossz (m): 2.40
Dobósúly: 15-42 gramm
Anyag: Karbon
Gyűrű típus: SiC
Nyélborítás: osztott nyél
Tagok száma (db): 2

Reiva Pergető bottartó táska bélelt
Elegáns megjelenés, rendkívül jó minőség és kedvező ár jellemzi a Reiva táska családot, melynek legújabb tagja ez a bélelt pergető bottáska. Felszerelésünk szakszerű védelme elengedhetetlen ahhoz, hogy hosszú időn át használni tudjuk azokat. A táska anyaga nemcsak elegáns, piros-fekete-szürke színeivel hívja fel magára a figyelmet, hanem víztaszító is és jól bírja a strapát! Különösen nagy hangsúlyt fektettek a cipzár minőségére.

Reiva Pergető bottartó táska bélelt

Ez a botzsák kifejezetten pergető horgászoknak készült. Felszerelve, orsóval ellátva is kényelmesen és biztonságosan szállítható kedvenc pergető botunk anélkül, hogy bármilyen sérüléstől kellene tartanunk, hiszen a táska vastagon van bélelve. Szállítását segíti a kényelmes fogantyú. Hossza 130 cm.

Reiva Pergető bottartó táska merev
A Reiva táska család egyik legnépszerűbb tagja ez a Merev Pergető bottáska. Felszerelésünk szakszerű védelme elengedhetetlen ahhoz, hogy hosszú időn át használni tudjuk azokat. A táska anyaga nemcsak elegáns, piros-fekete-szürke színeivel hívja fel magára a figyelmet, hanem víztaszító is és jól bírja a strapát! Különösen nagy hangsúlyt fektettek a cipzár minőségére. Ez a botzsák kifejezetten pergető horgászoknak készült. Felszerelve, orsóval ellátva is kényelmesen és biztonságosan szállítható kedvenc pergető botunk anélkül, hogy bármilyen sérüléstől kellene tartanunk, hiszen merev a táska fala. Egyszerre akár 2 botot is tudunk szállítani benne. A kényelmes szállításról a vastagon párnázott vállpánt gondoskodik. Hossza 130 cm.

Reiva Pergető bottartó táska merev

Reiva Pergető hátizsák „L” 4 dobozzal
A japán Reiva márka igényes hátitáskája, melyhez jár 4 db átlátszó, méretben pont a táskába illő műanyag doboz is! A táska anyaga nemcsak elegáns, piros-fekete színeivel hívja fel magára a figyelmet, hanem víztaszító is és jól bírja a strapát! A táska tetején található még egy rekesz, illetve mindkét oldalt található 1-1 hálós zseb. Vállpántja vastagon párnázott, valamint ez és a háti rész szellőző anyagból készült, ez garantálja a komfortos viseletet. 
A táska méretei: 38 x 30 x 22 cm.
Dobozok mérete: 27 x 18 x 4 cm.

Reiva Pergető hátizsák „L” méret
Ehhez a táskához 4 db átlátszó, méretben pont a táskába illő műanyag doboz is jár

Reiva Pergető hátizsák XL
A japán Reiva márka igényes hátitáskája, mely nemcsak elegáns piros-fekete-szürke színeivel hívja fel magára a figyelmet, hanem víztaszító anyagával is, ami jól bírja a strapát! A táskában 2 nagy cipzáras rekesz található, ezek közül az egyiket egy belső, szivacsos elem osztja kétfelé. A táska elején található még 2 kisebb zseb, egyik ezek közül laposabb. Cipzárjai nagyméretű fogantyúval vannak ellátva. A vállpántja vastagon párnázott. 
A táska méretei: 50 x 35 x 24 cm.

Reiva Pergető hátizsák XL
Piros-fekete-szürke színkombinációjú, víztaszító anyagból készült hátizsák

Reiva Pergető táskák
A japán Reiva márka igényes pergető táskái különböző méretekben kaphatók, melyekben a méretnek megfelelő számú műanyag doboz is található. A táskák anyaga nemcsak elegáns, piros-fekete színeivel tűnik ki a tömegből, hanem víztaszító is, és jól bírja a strapát!

Pergető táska 3 dobozzal, kicsi méret
A 28 x 19 x 16 cm táskához 3 db átlátszó, méretben pont a táskába illő műanyag doboz jár.

Pergető táska 3 dobozzal, kicsi méret


Pergető táska 4 dobozzal, kicsi méret 
A 39 x 22 x 22 cm táskához 4 db átlátszó, méretben pont a táskába illő műanyag doboz jár.

Pergető táska 4 dobozzal, kicsi méret
Méret: 39 x 22 x 22 cm

Pergető táska 2 dobozzal, közepes méret
A 30 x 15 x 21 cm táskához 2 db átlátszó, méretben pont a táskába illő műanyag doboz jár.

Pergető táska 2 dobozzal, közepes méret
Méret: 30 x 21 x 15 cm

Pergető táska 2 dobozzal, közepes méret
A 28 x 11 x 28 cm táskához 2 db átlátszó, méretben pont a táskába illő műanyag doboz jár. 

Pergető táska 2 dobozzal, közepes méret
Méret: 28 x 11 x 18 cm

Pergető táska 3 dobozzal, közepes méret
A 28 x 13 x 19 cm-es táskához 3 db átlátszó, méretben pont a táskába illő műanyag doboz jár.

Pergető táska 3 dobozzal, közepes méret
Méret: 28 x 13 x 19 cm

Pergető táska 4 dobozzal, közepes méret
A 40 x 22 x 25 cm-es táskához 4 db átlátszó, méretben pont a táskába illő műanyag doboz jár.

Pergető táska 4 dobozzal, közepes méret
Méret: 40 x 22 x 25 cm

Pergető táska 4 dobozzal, nagy méret
A 41 x 25 x 20 cm-es táskához 4 db átlátszó, méretben pont a táskába illő műanyag doboz jár.

Pergető táska 4 dobozzal, nagy méret
Méret: 41 x 25 x 20 cm

Reiva Not a Knot kapocs
A klasszikus csomómentes kötés nélkülözhetetlen eszköze ez a rendkívül erős acéldrótból készült kapocs. Használatával nemcsak csomóval nem gyengítjük a készségünket, de némi rutin megszerzése után még a műcsalik cseréjét is pillanatok alatt elvégezhetjük. 1 csomagban 10 db kapocs található. Elérhető „S”, „M”, „L” és „XL”méretekben!

Reiva Not a Knot kapocs

Reiva Wolfram előke forgóval
Olyan különleges, rablóhalak horgászatához kifejlesztett, elharaphatatlan lágy előke, amely hajszálvékony wolframszálak szövésével született meg. A hagyományos acél drótelőkénél lényegesen lágyabb. Nehezen sodródik, hurkásodik. Különösen ajánlott csukaveszélyes pályán a műcsalik elé kötni – mivel nem tompítja azok mozgását –, de bevált élő kishalas horgászatnál is, ahol a csuka mellett süllő felbukkanására is lehet számítani, de a durva drótelőkés készséget eddig elkerülték. A 0,30 mm-es, 7 szálból készült előke szakítószilárdsága 10 kg, hossza pedig 25 cm. 1 csomagban 2 db előke található.

Reiva Wolfram előke forgóval

Haldorádó Team

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.