Ron Thompson => angolos elegancia és minőség meghökkentő árakon!

Ron Thompson => angolos elegancia és minőség meghökkentő árakon!

A cím szinte mindent álárul. Azoknak, akik nem ismerik a Ron Thompson márkát, egy kis ízelítőt szeretnénk adni abból, hogy milyenek is valójában ezek a termékek. Nem kell feltétlenül elkölteni egy vagyont ahhoz, hogy remek minőségű felszereléseket vásárolhassunk. Elég csak végignézni a Ron Thompson kínálatán, és máris egyértelművé válik, hogy miért olyan népszerűek ezek a termékek az angol horgászok körében.

EVO2 Carp 3,6 m 2,75 Lbs

Ezzel a botcsaláddal egy kedvező árú, strapabíró és tartós sorozatot sikerült megalkotnia a Ron Thompsonnak. Kínálatunkba a legnépszerűbb bothossz, a 3,6 méteres kivitel került fel. A bot anyaga üvegszál és karbon „ötvözetéből” készült speciális kompozit, ennek köszönhetően rendkívül erős. A pontyozók között egyre népszerűbbek a lágynak számító 2,75 lbs tesztgörbéjű, ugyanakkor nagy erőtartalékokkal rendelkező bojlis botok, melyekkel hihetetlen élmény egy-egy szebb ponty szákba terelése. A bot testén stabilan rögzített, két bandázsolással erősített, duplatalpas extra kemény betétű gyűrűsor található. A bot teljes hosszában - beleértve a nyéltagot is - dolgozik, kimagasló hatásfokkal működik. A nyél kialakítása stabil, az osztott japán EVA markolat kellemes fogást biztosít. A bot kétrészes kivitelben készül, így szállítási hossza 186 cm.

Kedvező árú, lágy karakterisztikájú bot
Orsótartója stabilan tart

További infó: ugrás az áruházba

EVO2 Feeder 360M

Az EVO2 széria feederbotjai közül a legnépszerűbb változatot vettük fel kínálatunkba. A bot karakterisztikája M, azaz Medium (közepes). Dobósúly-tartománya 30-tól 80 grammig terjed. A bot anyaga üvegszál és karbon „ötvözetéből” készült kompozit, ennek köszönhetően gyors és erős lett. Ez a feederbot kis vagy közepes távolságok meghorgászására (40-60 méter) alkalmas. Ideális keszegezésre, átlagos méretű pontyok horgászatára, de akkor sem kell megijedni, ha egy szebb hallal akadunk össze. A botban rejlő rendkívüli tartalékoknak és rugalmasságnak köszönhetően akár a nagyobb halakat is könnyedén megfoghatjuk vele. A bot nyele szivacsborítást kapott, amely kellemes fogást biztosít. Az orsótartó kiképzése bármely típusú orsóval kompatibilis, emellett kényelmes, biztos fogást nyújt. A bothoz 2 spiccet ad a gyártó.

Az EVO2 széria mindenki számára elérhető árú
A bothoz 2 db spicc tartozik

További infó: ugrás az áruházba

EVO2 Match

Az EVO2 Match bot anyaga üvegszál és karbon „ötvözetéből” készült kompozit, melynek köszönhetően a bot finom, mégis erős lett. Dobósúly-tartománya 10-30 gramm, így a közepes vagy nagyobb úszókat is könnyedén dobhatjuk el vele komoly távolságokra. Ideális úszóméret a 12-15 gramm. A fárasztásnál a SiC gyűrűk optimális elhelyezkedése révén ideális ívet vesz fel a bot, ezért nagyon rövid idő alatt felőrli a menekülő hal erejét. Ennek megfelelően akár célzott pontyhorgászatra is alkalmas. A bot nyele szivacsborítást kapott, amely kellemes és biztos fogást nyújt. 2 méretben, 3,6 és 3,9 méteres hosszban forgalmazzuk.

2 méretben kapható az EVO2 Match
Nyélkialakítása ergonomikus

EVO2 Match 360

További infó: ugrás az áruházba

EVO2 Match 390

További infó: ugrás az áruházba

EVO2 Spin

Az EVO2 Spin botcsaláddal egy kedvező árú, strapabíró és tartós sorozatot sikerült megalkotni. A széles méretválasztéknak köszönhetően mindenki megtalálja a neki tetsző méretű és erősségű horgászbotot. A botok anyaga - az EVO2 szériára jellemzően - üvegszál és karbon „ötvözetéből” készült speciális kompozit, melynek köszönhetően rendkívül erősek. A bot nyele szivacsborítást kapott, amely kellemes és stabil fogást biztosít. Az orsótartó kiképzése bármely típusú orsóval kompatibilis.

Az 1,8 méteres bot dobósúlya 2-20 gramm, a 2,1 méteres Medium boté pedig 5-20 gramm, ami kisebb műcsalik használatát teszi lehetővé, de gyermekeknek ideális úszós horgászatra is. A 2,1 és 2,4 méteres Medium-Heavy karakterisztikájú botok 15-40 grammos dobósúllyal rendelkeznek, ami már elegendő a közepes méretű műcsalik használatához, de akár élőhalas ragadozóhal-horgászatánál is bevethetők. A 2,7 méteres és 20-60 grammos kivitellel már az átlagosnál nagyobb méretű műcsalik használata sem jelenthet problémát. A család legerősebb és leghosszabb tagja 3 méteres, dobósúly-tartománya pedig 30-80 gramm.

Az EVO2 pergető bot család széles méretválasztékkal rendelkezik
A gyűrűk extra erősek

EVO2 Spin 180M

További infó: ugrás az áruházba

EVO2 Spin 210M

További infó: ugrás az áruházba

EVO2 Spin 210MH

További infó: ugrás az áruházba

EVO2 Spin 240MH

További infó: ugrás az áruházba

EVO2 Spin 270H

További infó: ugrás az áruházba

EVO2 Spin 300H

További infó: ugrás az áruházba

EVO2 Expedition

EVO2 Expedition - a felfedező! Ez a botcsalád azon horgászoknak kedvez, akik ha bárhova mennek, egy kisméretű botot mindenképpen szeretnének magukkal vinni, erre pedig csak azok a botok alkalmasak, amelyek akár hátizsákban is elférnek. A teleszkópos bot erős és rugalmas, köszönhetően az kompozik anyagnak. A bottesten kiváló minőségű gyűrűk találhatók. Az orsótartó és a szivacs nyélborítás kellemes fogást biztosít. 4 méretben, 3 különböző dobósúly-tartománnyal forgalmazzuk.

A 2,1 méteres, 10-30 gramm dobósúlyú bot remek választás úszózáshoz, de kisebb méretű műcsalikkal pergethetünk is vele. Szállítási hossza mindössze 48 cm. A 2,4 és 2,7 méteres botok azonos erősségűek, dobósúlyuk 20-40 gramm. Ezek igazi univerzális botok. Használhatók úszózáshoz, könnyű fenekezéshez és pergetéshez is. A rövidebbik 57, a hosszabbik 59 cm-es szállítási hosszal rendelkeznek. A leghosszabb a családban a 3 méteres, 20-60 grammos dobósúllyal rendelkező bot, ami fenekezéshez, mártogatáshoz és pergetéshez, vagy akár élőhalas ragadozóhal-horgászatra is megfelelő! Szállítási hossza 67 cm.

Kiváló választás azoknak, akik kis szállítási méretű botot keresnek

EVO2 Expedition 2,1 m

További infó: ugrás az áruházba

EVO2 Expedition 2,4 m

További infó: ugrás az áruházba

EVO2 Expedition 2,7 m

További infó: ugrás az áruházba

EVO2 Expedition 3 m

További infó: ugrás az áruházba

Desperado Carp 360 3 Lbs

A Desperado botcsaláddal egy minőségi kivitelű, jó paraméterekkel rendelkező, mégis kedvező árú sorozatot sikerült megalkotnia a Ron Thompsonnak. A Desperado Carp egy rendkívül rugalmas bot, amely megbirkózik akár a termetesebb pontyokkal is. Kínálatunkba a legnépszerűbb bothossz, a 3,6 méteres, kétrészes kivitel került fel. Ebből talán a leginkább a 3 librás tesztgörbéjű bot tartható univerzálisnak. Progresszív akciójának köszönhetően a bot teljes hosszában - beleértve a nyéltagot is - dolgozik, kimagasló hatásfokkal működik, ha igazán komoly ellenféllel akadunk össze. Különlegessége az érzékeny botspicc, ami különösen fontos a fárasztás utolsó fázisában, a menekülő hal után könnyedén nyúl utána a bot, megelőzve ezzel a horog kiszakadását. A blankra kemény, duplatalpas Black SiC gyűrűk kerültek fel. A nyéltagja külön erősítést kapott, amire osztott japán EVA markolat, valamint igényes orsótartó került fel, ami bármely típusú orsóval kompatibilis, emellett biztos fogást nyújt.

A szériára jellemző a letisztult, de elegáns dizájn
A botra fém záródugó került

További infó: ugrás az áruházba

Desperado Spod 360 4,5 Lbs

A Desperado Spod 360 4,5 Lbs bot egy igazi nagyágyú a bojlis botok között. Nem véletlen a nevében a Spod elnevezés. A gyártók igyekeznek lépést tartani a horgászok által támasztott igényekkel, így elkészítenek olyan botokat is, amelyek speciális igények kielégítésére valók. Ilyen a Spod 360 4,5 Lbs is. Mint ahogy a nevében is szerepel, a célzottan etetésre kialakított bot tekintélyes, 4,5 Lbs tesztgörbével rendelkezik. Nyugodtan etethetünk vele parittyával vagy épp SPOMB etetőrakétával, a bot bírni fogja. De ne gondoljuk azt, hogy csak erre való ez a bot! Ha igazán kemény terepen horgászunk és nem engedhetjük meg a megakasztott halnak, hogy arra úszkáljon, amerre kedve tartja, akkor egy ilyen progresszív akciójú és karakterisztikájú erős botra van szükségünk. Ezzel az első perctől egészen a szákolás pillanatáig maximális kontroll alatt tarthatjuk halunkat. A blankra extra kemény, duplatalpas Black SiC gyűrűk kerültek fel.

Igazi nagyágyú a bojlis botok között

További infó: ugrás az áruházba

Desperado Feeder 360

Ez egy rendkívül rugalmas bot, amely megbirkózik akár a termetesebb pontyokkal is. Kivételes erejét a Carbo-Weave XT kompozit anyagnak köszönheti. Feltűnően könnyű, így egy egész napos horgászat során sem fog elviselhetetlen terhet jelenteni a folyamatos fárasztások és dobások után. Kis vagy közepes távolságok meghorgászására (40-60 méter) alkalmas ez a feeder. Elsősorban a tradicionális állóvízi method feeder horgászatra tervezték, mely során horgunkra akadhat a fehérhalak és átlagos pontyok mellett egy-egy termetesebb egyed is. Különleges akciójának köszönhetően a bot teljes hosszában - beleértve a nyéltagot is - dolgozik, kimagasló hatásfokkal működik, ha igazán komoly ellenféllel akadunk össze. A bottestre nagy keménységű Black SiC gyűrűk kerültek fel. A dobósúly-tartománya 40-80 gramm. Nyéltagját parafa és EVA igényes kombinációjából alakították ki. A gyártó 3 spiccel kínálja az igazán kedvező árú Desperado Feeder botot.

Ezt a botot az állóvízi method feeder horgászatra tervezték

További infó: ugrás az áruházba

Desperado Match 390

A Desperado Match 390 egy rendkívül rugalmas bot, amelyet elsősorban keszegfélék horgászatára fejlesztettek ki, de az átlagos méretű pontyokat is könnyen szákba lehet vele terelni. A bot készítésénél az elsődleges szempont az volt, hogy könnyen kezelhető, gyors akciójú botot hozzanak létre, amely tökéletesen megfelel egy haladó, kifinomult ízlésű, igényes matchbotos horgásznak is. A Carbo-Weave XT kompozit anyagnak köszönhetően kiválóan viselkedik a dobások és fárasztás során egyaránt. Fárasztásnál természetesen nagy szerepe van a 14 db SiC gyűrű optimális elhelyezésének is, aminek révén ideális ívet vesz fel a bot, ezért nagyon rövid idő alatt felőrli a menekülő hal erejét. A kényelmes fogásról a parafa és EVA kombinációja gondoskodik. A dobósúly-tartománya 10-25 gramm.

Elsősorban keszegfélék horgászatára fejlesztették ki, de a pontyokat is könnyen szákba lehet vele terelni

További infó: ugrás az áruházba

Carp Gangster Pole 11 m

Azon horgászoknak, akik most ismerkednek a rakós botos módszerrel, remek választás lehet a Carp Gangser Pole rakós bot. Ezzel a kezdőknek szánt 11 méteres bottal tökéletesen elsajátítható ez a nagyszerű horgászmódszer. Ez a bot jó minőségű, mégis kedvező áron lehet hozzájutni. A bot megalkotásánál a fő szempont az alacsony ár mellett a remek használhatóság volt. Extra erős karbon szerkezete egy masszív pontyos botot eredményez. A 8 tagos bot elhelyezése is egyszerű, hiszen szállítási hossza csak 157 cm. Ez egy igazi pontyos bot, hiszen minimális visszavágással már a legerősebb gumik is használhatók. A bot mellett egy 2 tagos pontyos top szett is helyet kapott a tokban. A bot rendkívül kedvező ára miatt mindenki számára elérhetővé válik. Sőt, ennél kedvezőbb áron sehol nem juthat hozzá egy rakós bothoz és egy t top szetthez.

Ez a rakós tökéletes választás a módszerrel ismerkedők számára

További infó: ugrás az áruházba

Carp Gangster Pole top 2 kit

Ez a top szett a Carp Gangser rakós bothoz való. A 2 tagos top szett 2,6 méter hosszú. Az első taggal vágás nélkül is használható 1,8 mm-es gumi. A 2. tag belső átmérője 15 mm.

A Carp Gangster rakós bothoz külön is vásárolható top szett

További infó: ugrás az áruházba

Lux Pod 3 Rod

Sokoldalúan kihasználható rod-pod, amit minden olyan kezdő és haladó horgásznak ajánlunk, aki egy megfizethető, mégis remek minőségű rod-podot szeretne magának vásárolni. Az új Lux Rod 3 Pod három hagyományos fenekező vagy bojlis bot stabil tárolására szolgál. Óriási előnye, hogy olyan helyen is biztos támasztékot nyújt botjainknak, ahol normál esetben egyetlen bottartót sem lehet leszúrni. Ilyenek a mólók, stégek és a kövezett partszakaszok. A rod-pod ekkor válik igazán nélkülözhetetlenné. Természetesen, ha a talaj megfelelő, és csak egy rövidebb horgászatot terveztünk, elegendő lehet csak a kereszttartókat és hozzájuk 2-2 db szárat magunkkal vinni. Az állvány alumíniumból készült, teljes súlya mindössze 1,7 kg. Átlagon felüli stabilitása is, amelyet nem csavaros rögzítéssel, hanem gyorscsatlakozós csatokkal értek el. Mindez precíz, holtjáték nélküli rögzítést eredményez. Ennek köszönhető még az is, hogy pillanatok alatt fel lehet állítani a rod-podot. Lábai 32 cm hosszúak, de a kereszttartók száraira is kicserélhető, amik 39 cm hosszúak. A rod-pod hossza 75-125 cm között állítható, a kereszttartók szélessége 50 cm, melyen réz csatlakozások vannak. A kiváló minőségű hordtáskában sérülés nélkül szállítható a rod-pod.

Kiváló minőségű rod-pod mindenki számára megfizethető áron

További infó: ugrás az áruházba

Carp Matt pontymatrac

A Carp Matt pontymatrac kifejezetten az „átlaghorgászoknak” készült, akiknek fontos a halakról való gondoskodás és kíméletes bánásmód. Szerencsére egyre többen vannak ilyenek!!! Három egyenlő részre hajtható, így szállítási mérete mindössze 45 x 28 cm, míg kiterítve 82 x 45 cm. Vékony szivacs bélése és speciális, halbarát borítása már jelentősen csökkenti a matrac használata nélkül várható sérülések kialakulását. Olyan horgászoknak ajánljuk, akik átlagos, 2-6 kilós halakkal találkoznak leggyakrabban.

Olyan horgászoknak ajánljuk, akik átlagos, 2-6 kilós halakat fognak

További infó: ugrás az áruházba

Hi-Alert elektromos kapásjelző 3 db

Igazán nehezen lehetne találni ma a horgászboltok polcain ilyen kedvező áron 3 darab kapásjelzőből álló szettet. Formavilága letisztult és igen kedvelt az Európai pontyhorgászok körében. A jelző ki- és bekapcsoló gombját alul az egyik oldalon lehet megtalálni, a másik oldalon egy csatlakozó található LED-es swingerekhez. A hangerő „szabályzására” egy meglepő megoldást eszelt ki a gyártó. A jelzőhöz mellékeltek egy gumidugót, amely azt a célt szolgálja, hogy a jelző hangszórójába rögzítsük abban az esetben, ha az alapból erős hangot halkabbra szeretnénk venni.

Főbb tulajdonságok:

 • manuális ki-be kapcsolás
 • a szettet egy hordtáskábanszállítjuk

 • 3 különböző színű LED a jelzőkön, hogy meg tudjuk különböztetni, melyiken is volt a kapás: piros, kék, sárga + fehér LED
 • hangerő állítási lehetőség
 • 12 V-os elemmel működik (E23A), ami része a szettnek
 • mérete 9 x 3,5 cm

Megbízható működésű kapásjelző szett

További infó: ugrás az áruházba

Camo Hi-Alert elektromos kapásjelző

Ez a jelző megegyezik az előbb látott, szettben kapható jelzőkkel - ezért nem részletezzük tulajdonságait -, de népszerű Camo bevonatot kapott.

Camo színben is kapható ez a népszerű jelző

További infó: ugrás az áruházba

Blaster VT elektromos kapásjelző

Kedvező árú, remek tulajdonságokkal rendelkező kapásjelző. Rendkívül megbízható, masszív és könnyen kezelhető. A készülék hangereje a V (volume) tekerőgombbal szabályozható. A T (tone) gombbal a hangszín is állítható. Ezt garantáltan meghallja! Két LED van rajta. Az egyik LED a készenléti állapotot jelzi, míg a másik kapáskor villog. A jelző aljába csatlakoztatható LED-es swinger.

 • hangerőgombba beépített ki-be kapcsolás
 • gumírozott bevonat
 • hangszín szabályzás
 • cseppálló kivitel
 • kék jelző LED
 • 12 V-os elemmel működik (E23A), tartozék
 • mérete 8,5 x 5 cm

Egyszerű, de nagyszerű kapásjelző

További infó: ugrás az áruházba

Camo Blaster VT elektromos kapásjelző

A Ron Thompson elkészítette az előbb bemutatott kapásjelző Camo színezetű változatát is, melyek funkcióiban teljesen megegyeznek, ezért ezt nem részletezzük újra.

A Camo színezet itt sem maradatott el

További infó: ugrás az áruházba

Írta: Haldorádó Team

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.