Új Storm műcsalik a Haldorádó kínálatában

Új Storm műcsalik a Haldorádó kínálatában

A Normark Magyarország Zrt. forgalmazásában hazánkban is elérhetők a Storm műcsalik. Ez a márka japán dizájnerek által megálmodott különleges wobblerek és plasztik csalik változatos típusait, csoportjait foglalja magába, melyeket egytől egyig innovatív tervezés és kiváló minőség jellemez. Idén az utóbbi műcsalik repertoárját gyarapítottuk webáruházunkban néhány igazán ígéretes újdonsággal. Ha kedveled a plasztik csalis pergető horgászatot, Te is biztosan találsz ezek között kedvedre valót!

STORM Searchbait Minnow
A Storm Searchbait Minnow, ahogy a neve is mutatja, egy igazi kereső csali. A termékfejlesztők egy olyan univerzális csalit alkottak, amely különösebb trükközés nélkül, folyamatos bevontatás mellett is kellő csáberőt fejt ki a ragadozók számára. Ez nagyon jól jön akkor, ha egy ismeretlen vízterületet kell átpásztáznunk: időt nyerünk, ami magasabb dobásszámot eredményez. A széles korongfarok verető mozgása mellett a hengeres test ütemesen elfordul közel 180 fokot jobbra-balra, ennek köszönhetően meg-megvillan a világosabb hasi rész. Ezzel párhuzamosan a műanyag, önsúlyos fejbe rejtett golyó halk csörgő hangot ad, így plusz rezgéseket közvetít célhalaink felé.
Termékadatok:

 • Méretek (cm): 9 – 11 – 14
 • Súlyok (g): 9 – 18 – 34
 • Várható hal: csuka, süllő, sügér, harcsa
 • Kiszerelés: 3 db/csomag
 

A Storm Searchbait Minnow, ahogy a neve is mutatja, egy igazi kereső csali, nagyon jól jön akkor, ha egy ismeretlen vízterületet kell átpásztáznunk
A műcsali veretése nagyon látványos és impulzív, illetve az élethű dizájnos, műanyag, önsúlyos fejbe rejtett golyó halk csörgő hangot ad, így plusz rezgéseket közvetít célhalaink felé, kiváltva ezzel a ragadozók támadását

Elérhető színek:

MD - Medic
PI - Pearl Ice
CI - Chartreuse Ice
H - Herring
MRL - Marilyn
VT – Volunteer
HO - Hot Olive
SO - Sunset Orange
LC - Limetreuse Ice
A nagyobb méretű Searchbait Minnow csalik bármelyike kiváló választás, ha célzottan nagy ragadozóra szeretnénk vadászni!
Nagy Gábor, a Storm hazai teszthorgásza is előszeretettel használja…
… és többek között ezt a fantasztikusan szép, kapitális csukát is ennek a típusnak köszönheti

A Storm Searchbait Minnow műcsalik teljes kínálatának megtekintéséhez kattints ide!

STORM Mangrove Minnow
Az impulzív és fantasztikusan csábító mozgású STORM Mangrove Minnow plasztik csalik kiváló alternatívát kínálnak az álló- és folyóvízi pergetőknek egyaránt. A karcsú testprofil tökéletesen kiegyensúlyozható egy megfelelő méretű jigfejjel, így a csali amint vízbe ér, gyakorlatilag azonnal mozgásba kezd! Már miközben a vízoszlopban süllyed lefelé, brutál látványos a mozgása, majd ha megkezdjük a bevontatást, akár egyszerű, folytonos tekeréses technikával is jó eséllyel kapásra ingerelhetjük a ragadozókat. Természetesen lehet és érdemes variálni a különféle vontatási sebességekkel, rángatásokkal is. A csali különlegessége, hogy a korongfarok alatt van egy áttetsző „ín” rész a száron. Ezt tetszés szerint el lehet onnan távolítani, s ha ezt megtesszük, még nagyobb amplitúdót adhatunk a csali mozgásának, még intenzívebbé tehetjük azt. 10 db-os kiszerelésben kapható.
Termékadatok:

 • Méret (cm): 7,5 – 10
 • Súly (g): 4 – 7
 • Várható hal: csuka, süllő, sügér, harcsa
 • Kiszerelés: 10 db/csomag
 

Az impulzív és fantasztikusan csábító mozgású STORM Mangrove Minnow egy igazi süllőmágnes, kiváló alternatívát kínál az álló- és folyóvízi pergetőknek egyaránt
A karcsú testprofil tökéletesen kiegyensúlyozható egy megfelelő méretű jigfejjel, így a csali amint vízbe ér, gyakorlatilag azonnal mozgásba kezd!

Elérhető színek:

RTBCT - Rootbeer Chart
EC - Electric Chiken
KC - Kickin Chiken
LM - Limetreuse
PRL - Pearl
SMU - Silver Mullet

A Storm Mangrove Minnow műcsalik teljes kínálatának megtekintéséhez kattints ide!

STORM So-Run Superu Shad
A STORM So-Run Superu Shad elsődleges ismérve a zömök testforma, az oldalt bordás kialakítás és a nagy, korong alakú farokrész, melyek összessége az állóvíz és a lassú folyású területek csúcs csalijává teszi. A legjobb minőségű alapanyag kellően lággyá, mégis rendkívül ellenállóvá teszi a csukafogakkal szemben. E plasztik csali család minden tagjára jellemző, hogy anyagukban ízesítettek. A gyártási folyamat egy adott fázisában az alapanyaghoz halolajat adagolnak, melytől a csali elveszíti kellemetlen műanyag szagát, sőt ezáltal a ragadozók még kívánatosabb prédájává válik. Az ízesítés mellett a csali sós bevonatot is kapott. 10 db gumihal található a csomagban.
Technikai jellemzők:

 • Csúcsminőségű alapanyag
 • Halolajjal ízesített, sós bevonatú csali
 • Zömök testforma, oldalt bordás kialakítás + korongfarok
 • Hátán és a hasán zsebek vannak biztosítva a rejtett horgos szereléshez
 • Ideális lassú vezetési technikákhoz
 • Jól ellenáll a csukafogaknak
 • Méret (cm): 10
 • Súly (g): 9
 • Várható hal: csuka, süllő, sügér, harcsa
 • Kiszerelés: 10 db/csomag
 

Elérhető színek:

LC - Lime Char
LS - Lewd Shrimp
PSD - Pearl Shad
PW - Pro White
SO - Sunset Orange

A Storm So-Run Superu Shad műcsalik teljes kínálatának megtekintéséhez kattints ide!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.