MAD CAT újdonságok 2018 a Haldorádó kínálatában

MAD CAT újdonságok 2018 a Haldorádó kínálatában

A MAD CAT termékek népszerűsége töretlenül szárnyal a hazai harcsahorgászok körében, ami önmagában elegendő bizonyíték a márka által kínált felszerelések minőségére, életrevalóságára! Örömmel jelentjük a harcsahorgászat szerelmeseinek, hogy újabb izgalmas újdonságukkal bővítettük kínálatunkat, tekintsétek meg, mivel készültünk a 2018-as szezonindításra!

MAD CAT Green Spin botok
Megérkeztek a MAD CAT új generációs Green Spin botjai. Ez a széria 2,1, 2,4 illetve 2,7 méteres hosszban sorakoztat fel kiváló harcsapergető botokat. Tiszta és magas minőségű karbon alapra épülnek, ennek köszönhetően nagyon jól terhelhetőek lettek, de egyáltalán nem durung vagy érzékelten pálcák. Kifejezetten ajánlottak a nagyméretű, nehéz műcsalik dobálásához, jól érezhető bennük az egyensúly és a gyors akció, fárasztás közben pedig kamatoztathatók az erőtartalékok. Eredeti Fuji® orsótartóval (20-as méretű DPS) kerülnek forgalomba.

A MAD CAT új generációs Green Spin szériája 2,1, 2,4 illetve 2,7 méteres hosszban sorakoztat fel kiváló harcsapergető botokat
Magas minőségű Low Rider gyűrűk kerültek a bottestre, amik garantáltan bírják a fonott zsinór okozta terhelést!

Bővebb információ a MAD CAT Green Spin 210 botról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a MAD CAT Green Spin 240 botról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a MAD CAT Green Spin 270 botról: ugrás az áruházba

MAD CAT Black Spin botok
Jelentős megújuláson esett át a MAD CAT Black Spin botszériája, melynek elődje nem véletlenül vált a harcsapergetők kedvelt típusává. Az új modell megtartotta az erőteljes, határozott karaktert, viszont a kiváló karbon konstrukcióból adódóan még gyorsabb akciójú és kellemesen rugalmas lett. Éppen annyira, hogy jól lehessen vezetni vele a különféle nagyméretű és nehéz műcsalikat, de emellett kellő erőtartalékokkal is bír, hogy fárasztás közben határozottan terhelhessük a halat. A boton elhelyezett kemény, SiC betétes gyűrűk kiválóan kihasználhatóvá teszik a bot tökéletes parabola akcióját. Ezzel a bottal nem lesz nehéz egy nagyobb harcsa kifárasztása sem! Egy igazi erőgép ez a bot, ami nem adja fel, nyomás alatt mutatja meg, hogy mit is bír. A botok súlya igen fontos a harcsapergetésnél, manapság sokan pergetnek harcsára, és egész nap tartani a botot nem kis megterhelés, nos, ez a bot nem húzza le karunkat. A boton dizájnos EVA borítású nyél gondoskodik a kényelmes fogásról.

Jelentős megújuláson esett át a MAD CAT Black Spin bot botcsaládja
A blankon elhelyezett kemény SiC betétes gyűrűk kiválóan kihasználhatóvá teszik a bot tökéletes parabola akcióját

Bővebb információ a MAD CAT Black Spin 240 botról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a MAD CAT Black Spin 270 botról: ugrás az áruházba

MAD CAT Black Vertical 190
Vertikális horgászat, kuttyogatás, csónakos pergetés… bármelyik aktív harcsázó horgászmódszerre kiválóan alkalmas az új MAD CAT Black Vertical bot! A hihetetlenül karcsú bottesttel kiválóan érzékeljük a vezetett csalit. Ezzel a bottal a „Hotball” és a „Flexi ball” szerelékeken igazi ízletes falatként tudjuk tálalni a csalinkat. Nagyon jól kiegyensúlyozott, kemény gerincével kivételes élvezetet nyújt a termetes harcsák fárasztása. Egyrészes kivitelű, ezért tökéletes akcióval rendelkezik és rendkívül erős, gyakorlatilag nincsen rajta gyengítő pont! Dobósúlya maximum 150 g.

Az új MAD CAT Black Vertical bot hihetetlenül karcsú bottesttel rendelkezik, mégis bitang erős
Rendkívül strapabíró, döntött gyűrűk találhatók rajta

Bővebb információ a MAD CAT Black Vertical 190 botról: ugrás az áruházba

MAD CAT Clonk Teaser A-Static
Az eredeti MAD CAT Clonk Teaser A-Static verziója, gumis bevonattal ellátott testtel és egyágú horgokkal. Ennek két szerepe, illetve előnye is van. Egyrészt szinte semmissé teszi a horog felületének csillogását, ami ezáltal a tapasztalt, öreg ragadozókban sem fog gyanút kelteni, valamint minimalizálja a fém okozta elektromos mezőt, amit szintén kevésbé érzékel a harcsa. Minden csalin 10/0 és 8/0 méretű, ultrahegyes, masszív erős, japán acél horgok találhatók. Minden más tulajdonságában megegyezik az eddig megismert és méltán nagyra tartott Clonk Teaser termékekkel. Emelgetve zörgő hangot képez. Kötelező darab a kuttyogatás szerelmeseinek, de kuttyogatás nélkül is alkalmazható olyan esetekben, amikor a radaron harcsákat érzékelünk, és nem szeretnénk őket megzavarni a kuttyogatás hangjával. Többféle színváltozatban kapható.

Íme, a MAD CAT Clonk Teaser A-Static verziója, mely antisztatikus gumis bevonattal ellátott testtel és egyágú horgokkal kerül forgalomba. Három színben kínáljuk

Bővebb információ a MAD CAT Clonk Teaser A-Static Piros 150 g termékről: ugrás az áruházba

Bővebb információ a MAD CAT Clonk Teaser A-Static Fekete 150 g termékről: ugrás az áruházba

Bővebb információ a MAD CAT Clonk Teaser A-Static Fehér 150 g termékről: ugrás az áruházba

MAD CAT Inline Rattler 90 g – Roach
A MAD CAT Inline Rattler Valószínűleg a legelső olyan wobbler, amit kimondottan az európai harcsa horgászatára fejlesztettek ki! Gyors rezgésének köszönhetően a belsejében elhelyezett golyók nagyon intenzíven csörögnek! Ez a műcsali olyan zajos, hogy a harcsák ellenállhatatlan kényszert éreznek, hogy megtámadják! Ez az a harcsacsali, amely ott is eredményt hoz, ahol más csalik csődöt mondanak. Méretei miatt is (90 g, 13 cm) egyszerűen élvezet vele horgászni! Lehet vele pergetni vagy vertikálisan emelgetni. A bevontatás kezdetétől bármelyik pillanatban számíthatunk az őrült rávágásra! A kapás után sem kell zavarba jönni! A 6X erősségű, 3/0-ás méretű hármashorog tökéletes méretű, formájú és erősségű, valamint hegyesebb, mint amit bárki is el tudna képzelni egy ilyen méretű horogról! Végül, de nem utolsósorban: minden MAD CAT Rattler inline rendszerű, azaz a műcsali teste fel tud csúszni az előkén, így fárasztáskor csak a csupasz horog van a harcsa szájában, minimalizálva a halvesztést és a műcsali sérülését. Élethű bodorka mintázattal készül.

Ez az Inline Rattler élethű bodorka mintázattal és nagyon masszív kivitelben készül, kimondottan az európai harcsa horgászatára fejlesztették ki!

Bővebb információ a MAD CAT Inline Rattler 90 g – Roach termékről: ugrás az áruházba

MAD CAT Catdiver wobblerek
2018-as újdonság a MAD CAT palettájáról! A Catdiver névre keresztelt wobbler kimondottan harcsázásra készült. Rátermettségét jól szemlélteti, hogy teljes hosszban végigfutó drótozással, 6X erősségű, 1/0-ás csúcsminőségű és pengeéles japán hármashorgokkal, valamint 85 librás kulcskarikákkal látták el. Ezt a wobblert garantáltan nem kell átalakítani vagy barkácsolni ahhoz, hogy elég erős legyen egy kapitális hal határozott fárasztásához. Ha életünk harcsája akad a horogra, e csali a teherbírásán biztosan nem fog múlni a csata kimenetele! Ez a crank típusú wobbler 4-5 méter mélyre merül, és ami a harcsázásnál külön előny, csörgős kivitelben kerül forgalomba. Három különböző változatban kínáljuk:

A MAD CAT 2018-as újdonsága a Catdiver névre keresztelt wobbler sorozat. Elérhető élénk Firetiger UV színben…
… sügérmintás Perch változatban…
… és természetesen az élethű bodorka (Roach) mintázat sem maradhatott ki

Bővebb információ a MAD CAT Catdiver 11 cm - Firetiger UV termékről: ugrás az áruházba

Bővebb információ a MAD CAT Catdiver 11 cm - Perch termékről: ugrás az áruházba

Bővebb információ a MAD CAT Catdiver 11 cm - Roach termékről: ugrás az áruházba

MAD CAT A-Static Stinger horgok
A MAD CAT A-Static Stinger nem más, mint egy ultrahegyes patkoló horog leforrasztott füllel és két kis kiegészítő horoggal
. Tökéletes megoldást kínál például a nagyméretű gumihalak patkolásához. Minőségi japán acélból készült, tetszetős MAD CAT dizájnnal. A horog felületén antisztatikus gumibevonat található. Ennek két szerepe, illetve előnye is van. Egyrészt szinte semmissé teszi a horog felületének csillogását, ami ezáltal a tapasztalt, öreg ragadozókban sem fog gyanút kelteni, valamint minimalizálja a fém okozta elektromos mezőt, amit szintén kevésbé érzékel a harcsa. (Figyelem: a horgon levő gumi bevonat több hal megfogása után lekophat.)

A MAD CAT A-Static Stinger nem más, mint egy ultrahegyes patkoló horog, leforrasztott füllel és két kis kiegészítő horoggal

Bővebb információ a MAD CAT A-Static Stinger 6/0 termékről: ugrás az áruházba

Bővebb információ a MAD CAT A-Static Stinger 8/0 termékről: ugrás az áruházba

MAD CAT Chemical Light Float 150 g
Tojás formájú, kemény habszivacs anyagból készült harcsázó úszó. Ez a formakialakítás nem véletlenül népszerű a harcsahorgászok körében, hisz rendkívül egyszerű, ám annál hatékonyabb. Belső zsinórvezetésű a rendszerének köszönhetően a rajta átfűzött zsinóron egy 4,5 mm átmérőjű világítópatronnal rögzíthetjük (nem tartozék). A belső cső gumiból készült, így garantáltan nem sérül meg a zsinór.

Belső zsinórvezetésű, masszív harcsázó úszó

Bővebb információ a MAD CAT Chemical Light Float 150 g termékről: ugrás az áruházba

MAD CAT Solid Rings 9 mm
Laposra kovácsolt, rozsdamentes acél karikák a MAD CAT kiegészítő kínálatából. Ezek segítségével bárki egyedi elképzelése szerint készítheti el (elsősorban vertikális) harcsás szerelékeit.

Laposra kovácsolt, rozsdamentes acél karikák a MAD CAT kiegészítő kínálatából

Bővebb információ a MAD CAT Solid Rings 9 mm termékről: ugrás az áruházba

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.