Zeck újdonságok a Haldorádó kínálatában

Zeck újdonságok a Haldorádó kínálatában

A német eredetű ZECK márkanév égisze alatt hosszú évek óta kaphatók és folyamatosan jelennek meg az újabb, kiváló minőségű, harcsahorgászathoz fejlesztett termékek. Ezek a horgászfelszerelések mind-mind az ismert harcsás, Carsten Zeck nevével fémjelezve kerülnek a felhasználó közönség elé, ami már önmagában is garancia arra, hogy amit végül a horgász a kezébe vehet, az hosszasan tesztelt, kompromisszumokat mellőző, megbízható eszköz. A harcsa horgászatában talán ez a legfontosabb jelző, legyen szó egy egyszerű forgóról vagy épp magáról a botról! A kapitális harcsa bizony az az ellenfél, amely garantáltan megmutatja a felszerelésünk gyenge pontját – már ha van –, s rosszabb esetben ki is használja azt. Innentől kezdve ez már egy komoly kihívás mind a horgásznak, mind a felszerelésnek, ezért nem mindegy, milyen felszereléssel vágunk neki a kalandnak, melynek végén életünk hala várhat!

Blinker Jörg Spin 270
Örömmel jelentjük a harcsahorgászat szerelmeseinek, hogy számos izgalmas ZECK újdonságukkal bővítettük kínálatunkat, íme, ezek közül a Blinker Jörg Spin 270 bot!
Ha röviden kellene jellemeznünk, akkor azt mondanánk, hogy a Zeck Fishing Blinker Jörg botja a legjobb választás azok számára, akik pergetve szeretnék életük halát elejteni! Hossza 2,70 méter, ami csónakos és partról történő horgászatra is alkalmassá teszi. Súlya mindössze 290 g, dobósúly-tartománya 30-180 g. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az 50-100 g-os csalik tökéletesen feltöltik a kezdetben spiccakciójú blankot. Anyaga a brutálisan erős 30T japán karbon! A bot a jellegzetes és szemrevaló dizájnú, Zeck Fishing terepszínű EVA nyelet kapta. A végdugója is EVA (ez 30 g megtakarítást jelent a gumihoz képest), illetve a nyél hossza is éppen ideális. Orsótartója 18-as Fuji, ami a nagyméretű orsók befogadására is tökéletesen alkalmas. K-Concept gyűrűsora nagyon strapabíró, s egyben biztosítja a távoli, pontos dobásokat. A bot spicctagja fémgyűrűvel erősített.
A bot megalkotására szánt hosszú tesztidőszak, valamint a több mint 100 elejtett harcsa – melyek közül a legnagyobb egy 239 cm-es óriás volt – magáért beszél! MADE IN GERMANY!

A legjobb választás azok számára, akik pergetve szeretnék életük halát elejteni

V-Stick vertikális bot
Ez a bot a vertikális horgászat és a kuttyogatás ideális eszköze!
172 cm-es hossza mindössze 240 gramm tömeggel párosul, így akár egész napos emelgetés során sem fogja úgy érezni a horgász, hogy leszakadna a keze... A bot 6 K-Concept gyűrűkkel, illetve 20-as spiccgyűrűvel van ellátva. Nyele a népszerű Zeck Fishing terepszínű EVA bevonatot kapta. Anyaga brutálisan erős 30T japán karbon, orsótartója pedig 18-as Fuji.
A maximális terhelhetőség érdekében a bot természetesen egyrészes. Számos 100 kg feletti harcsa elejtéséért felelős! MADE IN GERMANY!

172 cm-es hossza mindössze 240 grammos tömeggel párosul

Rattle Spoon Single és Double
Ez egy speciális, csörgő blinker, egy rendkívül hatékony és fogós – a Blinker Jörg Fishing Team által kézzel gyártott – harcsázó csali. Bevontatás során nagyon intenzíven veret, emellett csörgő hangot képez, amellyel még nagyobb eséllyel kelti fel a harcsa figyelmét, majd ösztönzi támadásra a ragadozót.
Rattle Spoon Single tulajdonságai:

 • Hossz: 100 mm
 • Szélesség: 40 mm
 • 1 lapból áll
 

Rattle Spoon Double tulajdonságai:

 • Hossz: 100 mm
 • Szélesség: 40 mm
 • 2 lapból áll
 

Made in Germany!

Bevontatás során nagyon intenzíven veret, emellett csörgő hangot képez…
… amellyel még nagyobb eséllyel kelti fel a harcsa figyelmét, majd ösztönzi támadásra a ragadozót

Ball Bearing Swiwel + Snap
Ball Bearing Swiwel

A nagytestű halakra (elsősorban harcsára) horgászó specialistáknak ajánljuk ezt a rendkívül erős forgókapcsot. Úgy alakították ki, hogy a nagy terhelésnek is ellen tudjon állni, garantáltan nem tud elszakadni, ráadásul a golyóscsapágyazásnak köszönhetően extrém erőhatás alatt is forog, meggátolva ezzel a zsinór csavarodását.
Ball Bearing Swiwel + Snap: Biztonsági gyorskapcsával pillanatok alatt felhelyezhető rá vagy levehető róla a szerelék egy-egy eleme.
Kiszerelés: 3 db 105 kg teherbírású forgókapocs/csomag

Nagy terhelésnek is ellen tud állni…
… garantáltan nem tud elszakadni

Crosslock Snap
A nagytestű halakra (elsősorban harcsára) horgászó specialistáknak ajánljuk ezt a rendkívül erős gyorskapcsot. Úgy alakították ki, hogy a rendkívül nagy terhelésnek is ellen tudjon állni, garantáltan nem tud elszakadni, kihajlani. Segítségével pillanatok alatt felhelyezhető vagy levehető a szerelék egy-egy eleme.
Kiszerelés: 3 db 114 kg teherbírású, inox (rozsdamentes acél) anyagból készült gyorskapocs/csomag

Inox (rozsdamentes acél) anyagból készült

Disk Teaser
Ez egy speciális kialakítású, 190 gramm tömegű ólom, melyet elsősorban vertikális horgászathoz, illetve kuttyogatáshoz ajánlunk. „In-line”, azaz belső zsinórvezetésű ólom. A lyuk átmérője 2,8 mm, így az igazán vastag zsinórok is gond nélkül átfűzhetők rajta.

Speciális kialakítású, 190 gramm tömegű ólom

Heavystone Snap Fireball
Ez egy speciális kialakítású, kézzel készített, 150 gramm tömegű végszerelék elem, melyet az egyre népszerűbb fireball módszerhez ajánlunk. Anyaga 100%-ban ólommentes, nagy sűrűségű betonból készült.

Anyaga 100%-ban ólommentes, nagy sűrűségű betonból készült

Treble Hook Tube
Ez egy igazán praktikus kiegészítő, amely elsősorban kötésvédőként funkcionál. Használata igazán egyszerű, mindössze le kell vágni belőle egy általunk megfelelőnek vélt méretű darabkát, majd azt a szerelékünk készítése során a hármashorogra ráhúzni úgy, hogy elfedje a kötést. Biztonságosabbá, tartósabbá és esztétikusabbá is teszi az összeállítást.

 • 50 cm hosszú 
 • Külső átmérő: 8 mm
 • Belső átmérő: 5 mm
 

Egy igazán praktikus kiegészítő…
… amely elsősorban kötésvédőként funkcionál

Inline Float
Ez egy tojás formájú, kemény habszivacs anyagból készült harcsázó úszó. Ez a forma nem véletlenül népszerű a harcsahorgászok körében, hisz rendkívül egyszerű, ám annál hatékonyabb. Belső zsinórvezetéses rendszerrel készült, a lyuk pedig kellően széles ahhoz, hogy a vastagabb zsinórokat is gond nélkül átfűzhessük rajta. Igazán széleskörűen használható típus, akár parti (pl. csúszó úszós, sétáltatós), akár csónakos (pl. kuttyogató) módszerekhez.

 • Az 50 grammos méretet elsősorban puha testű csalikhoz (pl. nadály, pióca, giliszta), vagy kisméretű csalihalakhoz ajánljuk
 

Tojás formájú, kemény habszivacs anyagból készült harcsázó úszó

Knotless Connector X-Safe Spin
A nagytestű halakra (elsősorban harcsára) horgászó specialistáknak ajánljuk ezt a rendkívül erős not a knot gyorskapcsot. Úgy alakították ki, hogy a nagy terhelésnek is ellen tudjon állni, garantáltan nem tud elszakadni, kihajlani extrém erőhatás alatt sem! Segítségével pillanatok alatt felhelyezhető rá, vagy levehető róla a szerelék egy-egy eleme.
Kiszerelés: 4 db, 1,1 mm átmérőjű, rozsdamentes acélból készült, nagy teherbírású not-a-knot gyorskapocs/csomag

Rozsdamentes acélból készült, nagy teherbírású not-a-knot gyorskapocs

Kuttyogató gumírozott ólom
Ez egy tömzsi, bevonatos kialakítású ólom, melyet elsősorban kuttyogatáshoz ajánlunk. „In-line”, azaz belső zsinórvezetésű. A lyuk átmérője kellően nagy, így az igazán vastag zsinórok is gond nélkül átfűzhetők rajta.

A lyuk átmérője kellően nagy…
… így az igazán vastag zsinórok is gond nélkül átfűzhetők rajta

Snap Fireball
Ez egy speciális kialakítású, kézzel készített ólom, melyet az egyre népszerűbb fireball módszerhez ajánlunk. Zöld bevonatot kapott.

Zöld bevonatot kapott

Twistlock Snap
A nagytestű halakra (elsősorban harcsára) horgászó specialistáknak ajánljuk ezt a rendkívül erős gyorskapcsot. Úgy alakították ki, hogy a nagy terhelésnek is ellen tudjon állni, garantáltan nem tud elszakadni, kihajlani. Segítségével pillanatok alatt felhelyezhető, vagy levehető a szerelék egy-egy eleme.
Kiszerelés: 4 db, 72 kg teherbírású, inox (rozsdamentes acél) anyagból készült gyorskapocs/csomag

Nagy terhelésnek is ellen tud állni, garantáltan nem tud elszakadni, kihajlani

U-Float Solid úszó
Ezt az úszót az úgynevezett U-Pose végszerelékek elkészítéséhez tervezték. Ennek lényege, hogy a fenéken lévő végszerelék egy részét vagy épp a csalit egy tetszőleges magasságba emeljük. Nagyon népszerű és egyben hatékony harcsás technika, ami leginkább élő csalihallal való fenekező horgászathoz ajánlott, de egyesek kifejezetten kedvelik puha testűvel, pl. nadállyal való csalizás során is. Az úszó méretét a használni kívánt csali méretéhez kell megválasztani.
Tulajdonságok:

 • Kemény, festett felület
 • Alacsony közegellenállás
 • Nem szív fel vizet
 • Stabil belső cső (átmérője 2,5 mm)
 

Kemény, festett felülete miatt alacsony a közegellenállása

Uplift Boom
Ez a speciális kapcsos úszó gyakorlatilag egy lead boom, vagyis egy ólomtartó gyorskapocs és egy u-pose lebegtető elem előnyeit ötvözi. Zseniális kialakítása lehetővé teszi, hogy a szerelék megbontása nélkül, utólag erősítsük a zsinórra a súlyt. Nem kell újrakötni, azonnal reagálhatunk a változó körülményekre! Másik nagy előnye, hogy segítségével könnyedén készíthetünk precízen kisúlyozott u-pose végszereléket, amivel közvetlenül az aljzat felett néhány centiméterre tudunk csalit felkínálni a harcsáknak, ráadásul úgy, hogy az ólom mindvégig a helyén fogja tartani a készséget.
Tulajdonságok:

 • Kemény, festett felület
 • Alacsony közegellenállás
 • Nem szív fel vizet
 • Stabil belső cső (átmérője 2,5 mm)
 

Segítségével könnyedén készíthetünk precízen kisúlyozott u-pose végszereléket

Lead Boom
Ez a rugalmas „boom-kapocs” sokkal könnyebbé, rugalmasabbá és gyorsabbá teszi a horgászatot. Zseniális kialakítása lehetővé teszi, hogy a szerelék megbontása nélkül, utólag erősítsük a zsinórra a használni kívánt súlyt. Nem kell újrakötni, azonnal reagálhatunk a változó körülményekhez! Tökéletes önsúlyos úszókhoz, felszín alatti úszókhoz és szakítózsinóros szerelékekhez.
Kiszerelés: 2 db/csomag

Sokkal könnyebbé, rugalmasabbá és gyorsabbá teszi a horgászatot

Haldorádó Team

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.