Alias : predatek
Név : Szabó Gyula
E-mail : [e-mail]

Szerző írásai

Új év, új szezon, régi barátok

Szabó Gyula 2007-04-02 08:00:00
2007-ben is folytatjuk a Netbarát Horgász Találkozókat, az idei első immár a kilencedik lesz, de versenynaptárban mégis nyolcadikként van feltüntetve. Úgy beszéltük meg, hogy a tavalyi évbúcsúztató betlis versenyt, ahol a komplett mezőny benullázott nem számítjuk be a sorozatba. Legalább a kupákat nem kell az első versenyre megvenni…:) Idén is a megszokott helyszínen és a már bevált módon kerül megrendezésre, az elsőt április 28-án, szombaton tartjuk, amit további három követ ebben az évben. A többi találkozó pontos időpontjai a versenynaptárban megtalálhatóak. A Préri tó ideális hátteret nyújt az ilyen baráti összejövetelekhez, versenyekhez, és nem utolsósorban a család hölgy-, illetve ifjú tagjai is jól érezhetik magukat, amíg apu a halfogás nemes tudományát gyakorolja.

Sok jó ember…

Szabó Gyula 2006-10-27 08:45:00
A Netbarát Horgász Találkozók másfél éves élete alatt ez volt a hetedik alkalom, hogy összejöttünk. Azt, hogy hányszor találkozunk egy évben, a résztvevők döntik el, de ha rajtuk múlna, hetente szervezhetnénk egy-egy találkozót. Egyre többen szeretnének eljönni velünk egy közös horgászatra, ami jelzi, hogy valami olyat kezdtünk el, ami hiánypótló a mai versenypalettán. A nevezési listánk rekordidő (kb. 5 óra) alatt betelt, 45 olyan ember találkozik itt, akik közül sokan már mint barátok köszöntik egymást, és biztos , hogy a nap végére csak nő az új barátságok száma, és ez kicsit talán a mi érdemünk is.

Olcsó húsnak…

Szabó Gyula 2006-09-21 08:00:00
Lassan ismét vége egy szezonnak, legalábbis ami a horgászversenyeket illeti. Ismét egy sikeres, és remélhetőleg sok örömet szerző sorozaton vagyunk túl. A Netbarát Horgász Találkozót tavaly hirdettük meg először, azóta a hatodik találkozón is túl vagyunk. Egyre több amatőr horgásznak van így lehetősége ismerkedni, és megmérettetni tudását, szerencséjét. A rendezvény sikerének egyik titka, hogy a nevezési díj, amely 2000 Ft, manapság elég szerénynek mondható.

Oltást kaptam

Szabó Gyula 2006-08-30 08:00:00
Eddigi horgászataim döntő többségét csatornákon pergetve vagy tavakon követtem el. Végre lett egy olyan barátom, aki jártas a dunai horgászatban, aki szívesen bevezetett a folyóvízi peca rejtelmeibe, szépségébe, de persze megtapasztaltam ennek nehézségeit is. Sok mindent nem tudtam a horgászat e formájáról, ezért igen csak sokat kérdeztem Tomitól: mekkora és milyen formájú kosarakat, ólmokat érdemes vinnem stb..

IV. Netbarát Horgász Találkozó

Szabó Gyula 2006-03-08 08:00:00
Az Internetnek és a Haldorádónak köszönhetően tavaly sikerült összehoznunk egy olyan találkozót, ahova bárki eljöhetett, és bármilyen horgászmódszerrel próbára tehette a tudását, szerencséjét. Végre ismét itt a tavasz, így aktuálissá vált a következő találkozó meghirdetése: ezt a kis írást kedvcsinálónak szánjuk.
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.